AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 3 no 40
Lapa 3 no 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3497. Eliin - neizmirsti paskatiities "Cesar Milan The dog Whisperer" man vinsh staav uz ierakstu un kad laicinsh tad skatos pa vairaakaam seerijaam kopaa :)
Kas ir optiskais internets??
Kas ir optiskais internets??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3498. Ruby bus japaseko lidzi es vel iisiti nezinu kas tur iet un kados laikos. parasti kad biju laukos skatijos visu pec kartas kas gaja.
aha mani ari interese kas ir optiskais nets.
meitnes palidziet ko lai dara... biju ar draudzeni izgajusi ara un uz gultas aizmirsu chipus. Shanele izrija gandriiz visu paku... bac esmu tik dusmiga gan uz sevi ka aizmirsu, gan uz vinu ka vina ta vaareeja vinai nevar but slitki tagad?
aha mani ari interese kas ir optiskais nets.
meitnes palidziet ko lai dara... biju ar draudzeni izgajusi ara un uz gultas aizmirsu chipus. Shanele izrija gandriiz visu paku... bac esmu tik dusmiga gan uz sevi ka aizmirsu, gan uz vinu ka vina ta vaareeja vinai nevar but slitki tagad?
3499. Es tavā vietā Elīn iedotu kaut ko, kas veicina barības vieglāku apstrādi - kefīru vai tīrkultūru.
Ruby, optiskais internets ir ātrāks par parasto. Te info - http://www.pilseta.lv/kas-ir-optiskais-internets/
Ruby, optiskais internets ir ātrāks par parasto. Te info - http://www.pilseta.lv/kas-ir-optiskais-internets/
3500. tikko noveikala... bet nu ok jaiet laikam bus velreiz savadak nakti vel slikti paliks
3501 kà tagad shanele juutàs??? ar kàdu garshu bija chipshi?
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3502. ai besii ara vnk vina sodien vnk ir kaut kads briesmonis, vinu nevar atstat vismar majas vienu.
kamer gaju vinai pec kefira vina nograuza melno sokoladi un no glada nezinu ka vina uzkapa no vilka zeme seklinu pacinu un ari bija edusi kaut kads trakums sodien
nu tagad dul tada, bediga jo tikka sabarta, bet nezinu ka veders vinai jutas pec tam vakarinam...
chipsi bija ar bekona garsu, parasti perku chilli asos, labi ka soreiz nenopirku
kamer gaju vinai pec kefira vina nograuza melno sokoladi un no glada nezinu ka vina uzkapa no vilka zeme seklinu pacinu un ari bija edusi kaut kads trakums sodien
nu tagad dul tada, bediga jo tikka sabarta, bet nezinu ka veders vinai jutas pec tam vakarinam...
chipsi bija ar bekona garsu, parasti perku chilli asos, labi ka soreiz nenopirku
3503. Es neuztrauktos tik daudz par tiem chipsiem kaa par shokolaadi!!!! Un pie tam melno :( Cik vinja daudz apeeda?
Vai tev vets ir pieejams piem nakti, ja nu kas? Varbuut droshiibas peec paarbaudi vai tev pa rokai ir veta numuri, buutu ideaali ja vinjiem tagad vareetu piezvaniit un paarliecinaaties ja nu kas tu vinju vareesi veelaak sazavniit! Mums ir taa ka var piezvaniit un aprunaaties ar dezhuurvetu kas un kaa un tad vinsh izlemj vai lai brauc uz reiz shurp vai gaidiit un paarliecinaas ka zinam kaa tur nokljuut, esmu paaris reizes zvaniijusi bet nav naacies beigaas braukt, bet vismaz caur to sarunu var sirdi nomierinaat :)
Galvenais nebesies, katram uznaak melnaas dienas, galvenais paarliecinies ka paliidziiba buus pa rokai ja nu kas :)
Vai tev vets ir pieejams piem nakti, ja nu kas? Varbuut droshiibas peec paarbaudi vai tev pa rokai ir veta numuri, buutu ideaali ja vinjiem tagad vareetu piezvaniit un paarliecinaaties ja nu kas tu vinju vareesi veelaak sazavniit! Mums ir taa ka var piezvaniit un aprunaaties ar dezhuurvetu kas un kaa un tad vinsh izlemj vai lai brauc uz reiz shurp vai gaidiit un paarliecinaas ka zinam kaa tur nokljuut, esmu paaris reizes zvaniijusi bet nav naacies beigaas braukt, bet vismaz caur to sarunu var sirdi nomierinaat :)
Galvenais nebesies, katram uznaak melnaas dienas, galvenais paarliecinies ka paliidziiba buus pa rokai ja nu kas :)
Ruby- Estimable
3504. eh paldies Ruby par atblastu. esmu vnk tik nikna ka var tadas palaidnibas sadariit
nu ta melna sokolade nav tada gluzi melna, nezinu cik vinai tie % LAIMAS tada poraina. baigi daudz jau nenograuza, nekad neesmu vispar vinai saldumus devusi nesaprotu kur tada interese izkekset virtuvee uz galda starp cepumiem tiesi sokoladi.
aha ir dienakts veterinaras klinikas nummurs pa rokai, izstade panemu pildspalvinu no vinu stenda kur visru ir nummurins , es gan loti ceru ka nebus vajadziba
nu ta melna sokolade nav tada gluzi melna, nezinu cik vinai tie % LAIMAS tada poraina. baigi daudz jau nenograuza, nekad neesmu vispar vinai saldumus devusi nesaprotu kur tada interese izkekset virtuvee uz galda starp cepumiem tiesi sokoladi.
aha ir dienakts veterinaras klinikas nummurs pa rokai, izstade panemu pildspalvinu no vinu stenda kur visru ir nummurins , es gan loti ceru ka nebus vajadziba
3505. Gan jau buus labi, bet paveero noteikti vinju shonakt :) panjem blakus gultinjaa LOL vinjai tas noteikti patiks :)
Ruby- Estimable
3506. Ielju kefiru izlaka blodinu, jacer ka bus ok.
Ruby vina gul ar mani vienmer es vinu nevaru piespiest gulet nekur citur ka maza dele piesucas
paldies par atbalstu.
Ruby vina gul ar mani vienmer es vinu nevaru piespiest gulet nekur citur ka maza dele piesucas
paldies par atbalstu.
3508. Mēs ar gibam apvaicāties kā Šanele jūtās?
Kā pagāja nakts vai mierīga?!
Pastaigas laikā jau varēja manīt ka Šanelei nu dikti dikti kautko gribās, ja jau viņa ēda tos graudiņus, kam mājās pat uzmanību nepievērš.
Elīnīt būs tev vien kādu laiciņu viss no galda jānovāc un jānoslēpj, lai meitene netiek klāt.
Kā pagāja nakts vai mierīga?!
Pastaigas laikā jau varēja manīt ka Šanelei nu dikti dikti kautko gribās, ja jau viņa ēda tos graudiņus, kam mājās pat uzmanību nepievērš.
Elīnīt būs tev vien kādu laiciņu viss no galda jānovāc un jānoslēpj, lai meitene netiek klāt.
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
Dzīvesvieta : Rīga
3509. paldies ka apjautajaites
nu nakti viss mierigi bija, jagaida sodienas kaka buss
nu nakti viss mierigi bija, jagaida sodienas kaka buss
3510. Eliinit, atsūti man lūdzu, kur var dabūt info par ciltsrakstiem!
Ambera- Prospect
3511. Nu es nezinu kur ir favorita registrs, to zin noteikti Lily un Ronija, var but vel kads
ai kāds vaar izpalīdzēt un sniegt man nepieciešamo informācijuEliina rakstīja:3511. Nu es nezinu kur ir favorita registrs, to zin noteikti Lily un Ronija, var but vel kads
Ambera- Prospect
3514. Ambera, kas ir favorīta reģistrs? ko tu ar to domāji, kautkādu ciltsrakstu reģistru vai ko? Ko tieši tu gribi uzzināt?
Lily rakstīja:3514. Ambera, kas ir favorīta reģistrs? ko tu ar to domāji, kautkādu ciltsrakstu reģistru vai ko? Ko tieši tu gribi uzzināt?
3515. Meklēju informāciju, kas atspoguļotu mana suņa radurakstus (pēc ciltsraktos norādītajiem nr.). Vienvārd sakot, Eliina teica ka iespējams tu zināsi man pateikt kā es varu atrast Favorita ciltsrakstu reģistru, sarakstu...
Ambera- Prospect
3519. Cik mīļi ka jau paspējāt noilgoties pēc manis !!! Dream ir ierakusies zemes un daarza darbos ka aces vien spīd laukā ... jāsapelna naudiņas, lai varu pa suņu izpriecām /izstādēm / vasarā vizinātiesLily rakstīja:3517. Kur tad pazudusi mūsu Dream?
3520. Man ar traks vakars. No rīta jau pamanīju, ka Tipītis tāds miegains. Pabaroju un aizgāju uz darbu, pa dienu zvanīju māsai, jautāju kā iet. Tipītis guļot visu laiku. Atnāku mājā un tāds vārgs susļikiņš skrien man pretī. Sapratu, nē šitais tricelīgais nav mans suns. Pašāvu suņuku padusē un skrēju pie veta uz Capu. Tur priekšā viens suņuks, kuram nierakmeņu operācija un otrs, kam tikko mašīna uztriekusies. Pateica, lai mēs izejam pastaigājamies svaigā gaisā un tad nākam atpakaļ. Kamēr pastaigājāmies, redzēju, ka suņam šķidrs vēderiņš. Nopirkām ūdeni un devām dzert viņš nē. Visu laiku trīcēja kā galertiņš un tā jocīgi visu laiku muti taisa un siekaliņas rij kā kakls sāpētu. Izstaigājāmies un tad sēdējām pie veta rindā. Paņēma mūs ārpus darba laika. Iztaustīja kaklu un vēderiņu, nekā. Temperatūra - ok. Uztaisīja rentgenu, domājam ka varētu būt ko apēdis vai arī kaklā kas iedūries. Parādīja visu, kas un kā, kur sirsniņa, kur kunģītis, kur urīnpūslis. Tur ar nekā. Un tad pielika uz brītiņu pie sistēmas. Sadeva zālītes, vitamīnus un glikozi. Iedeva līdzi kaut kādu diētisko Hills konserva pastēti un divas milzīgas ripas, kas jādod pie ēdienreizes. No sākuma skaustiņš bija milzīgs, kamēr uzsūcās. Tagad suns jau dzenā pa māju pīli. Daktere teica, ka tādus sīkumus šitiem maziem nevar ignorēt, ka letāli var beigties ātri. Teica, lai mājās pa rokai turam 5% glikozes šķidrumu. Ja suņuks vēl kādreiz vārgs, lai var atdzīvināt. Piekususi pati. Arī vajag cukurūdeni. Centos būt mierīga, lai suns neuztrauktos. Laikam sanāca, vai arī viņš par daudz bija vārgs, jo visas adatas un rentgenus mierīgi uzņēma.
Paldies dakterei!
Paldies dakterei!
3521. Ārprāts, nabaga Tipucis!
Labi, ka nu jau ir žirgts un dzenā pīli!
Mona sūta veseļošanās sveicienus!
Labi, ka nu jau ir žirgts un dzenā pīli!
Mona sūta veseļošanās sveicienus!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Lapa 3 no 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Lapa 3 no 40