AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 4 no 40
Lapa 4 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3522. veseljojaties,sùtam Tipiisha kungam buchas
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3524. Tureesim iikshkjus par Tipiiti Tad vinjam bija piepampis skausts?
Prieks ka ar Shaneliiti viss kaartiibaa
Ehhhhh mums laikam forumaa kaada melnaa nedeelja - mees ar tikko no emergency vetkliinikas tik paarbraucaam!
Prieks ka ar Shaneliiti viss kaartiibaa
Ehhhhh mums laikam forumaa kaada melnaa nedeelja - mees ar tikko no emergency vetkliinikas tik paarbraucaam!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3525. Ruby- kas jums par vainu???
Mums arī kaut kas ne tā.. Sāra vēma šovakar. bet tagad jau jūtās labi un skraidelē ar Loti :)
Mums arī kaut kas ne tā.. Sāra vēma šovakar. bet tagad jau jūtās labi un skraidelē ar Loti :)
3525. Ak varbuut kaut ko saeedaas Sāra? Nu kaa jau kuceens visu lasa no zemes un tad kungjiitis pats iztiirijaas? Jau jau juutaas labi un vairs nevemj tad jau buus ok :)
Shoreiz vaininiece ir Pepiite - mums aareejais anaalo dziedzeru pliisums bet nu viss ok, sashpriceeja antibiotikas un pretsaapju zaaliites, iedeva shkjidro parafiinu ko pie eediena liet klaat (lai veeders miiksaaks) un veel lampu ko ap kaklu likt lai netiek klaat laiziit, tad nu gulj mana princese tagad, izskataas jau ka labaak juutaas, bet varu iedomaaties ka sajuuta nav no labajaam :( Galvenais jau ka vakar vinju visu iztaustiiju, es meegjinu katru nedeelju visus sunjus no A liidz Z iztaustiit un izpeetiit lai ko nepalaistu garaam! Un veel viirs shodien pirkstu sashkjeela ko peec tam dakters neshuva bet saliimeeja LOL Riitaa paliskhu maajaas, neieshu uz skolu lai noveerotu visus savus slimniecinjus, bet man jau taadas aizdomas ka viirs taapat uz darbu dosies, nevar nevar maajaas noseedeet :D
Ak un veel zaaliites shpriceejot vetaarste paarduura Pepijai assins vadu netiishaam, es visa asiniss, saakumaa nesapratu kas notiek jo man vinja jau rokaas bija, shoks pamatiigs ka visas rokas un suns asiniis :(
Shoreiz vaininiece ir Pepiite - mums aareejais anaalo dziedzeru pliisums bet nu viss ok, sashpriceeja antibiotikas un pretsaapju zaaliites, iedeva shkjidro parafiinu ko pie eediena liet klaat (lai veeders miiksaaks) un veel lampu ko ap kaklu likt lai netiek klaat laiziit, tad nu gulj mana princese tagad, izskataas jau ka labaak juutaas, bet varu iedomaaties ka sajuuta nav no labajaam :( Galvenais jau ka vakar vinju visu iztaustiiju, es meegjinu katru nedeelju visus sunjus no A liidz Z iztaustiit un izpeetiit lai ko nepalaistu garaam! Un veel viirs shodien pirkstu sashkjeela ko peec tam dakters neshuva bet saliimeeja LOL Riitaa paliskhu maajaas, neieshu uz skolu lai noveerotu visus savus slimniecinjus, bet man jau taadas aizdomas ka viirs taapat uz darbu dosies, nevar nevar maajaas noseedeet :D
Ak un veel zaaliites shpriceejot vetaarste paarduura Pepijai assins vadu netiishaam, es visa asiniss, saakumaa nesapratu kas notiek jo man vinja jau rokaas bija, shoks pamatiigs ka visas rokas un suns asiniis :(
Ruby- Estimable
3526. Tev gan tur "jautri" iet.. Kā Pepīte ar apkakli jūtas? Mans lielais suns ar viņu pat paiet nevarēja- skrēja stenderēs vai arī gulēja apvainojies. Un tad mums nācās vilkt bikšeles. Vīrs pat noziedoja savējās apenes
3527. Mums vakardienas šausmas atkal sākas no jauna.. Brauksim uz Rīgu pie sava veta.
3528. Turaties, gan jau tie tik tādi īslaicīgi nelabumi un ātri vien pāries....
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
3529. vai kàds trakums tagad uznàcis visiem virsù. Peppi novélam àtru atveseljoshanos. Turésiim astiites kopà, lai viss nokàrtotos ar Tipiiti. un cerésim,ka Lotei arii viis ir kàrtiibà . Turaties
Silkite- Estimable
3530. Bucīt, turaties!! No kā Tipītim tas viss? kaut kādas šausmas.
Siļķīt- Lotei jau viss kārtībā, sestdien ņemsim nost ģipsi. Sāriņa bija tā, kas uztaisīja traku galvu ar vemšanu. Bet es laikam zinu no kā- viņa pagalmā bija atradusi'cūkas speķi, kuru mēģināja apēst. Kaut ko arī noēda, bet vakarā izvēma :)
Siļķīt- Lotei jau viss kārtībā, sestdien ņemsim nost ģipsi. Sāriņa bija tā, kas uztaisīja traku galvu ar vemšanu. Bet es laikam zinu no kā- viņa pagalmā bija atradusi'cūkas speķi, kuru mēģināja apēst. Kaut ko arī noēda, bet vakarā izvēma :)
3531. Paldies visiem par atbalstu!
Ajame, ir aizdomas, ka Tipītis ir kaut ko apēdis, kas noštopējis kuņģa barību. Bet nav ne jausmas ko. Jo ar jaunu barību nav barots, nekas nav dots tāds, ko Tipis jau nebūtu pagaršojis. Šādos brīžos tiešām žēl, ka suņuki nemāk runāt. Tad es uzprasītu, kas viņam kaiš un sāp un ko ir apēdis. Man būtu mierīgāk un dakteris zinātu, ko darīt.
Ajame, ir aizdomas, ka Tipītis ir kaut ko apēdis, kas noštopējis kuņģa barību. Bet nav ne jausmas ko. Jo ar jaunu barību nav barots, nekas nav dots tāds, ko Tipis jau nebūtu pagaršojis. Šādos brīžos tiešām žēl, ka suņuki nemāk runāt. Tad es uzprasītu, kas viņam kaiš un sāp un ko ir apēdis. Man būtu mierīgāk un dakteris zinātu, ko darīt.
3533. Ajame, bààcccc kà izgàzos sajaucu Loti ar Sàrinju
Silkite- Estimable
3534. Gaidu kad draugs no Rīgas atbrauks, lai brauktu uz Dr.Beinerta klīniku.
3535. kaut kadas shausmas tiesam melnaa svitra..
tureesim kepas par visiem, lai atri tiekat arpakal uz kepam!
tureesim kepas par visiem, lai atri tiekat arpakal uz kepam!
3537. ja es ari nopikru diki, bet zivis kadas 10 nopirku, kad vel bija pa 9 naudinam,tagad man beidzas tas zivis girbu pirkt vel un sokaa, kapec tada cena
3538. jùs ko par kàdu fermu runàjiet??? draugiem.lv????
Silkite- Estimable
3540. facebook tā ferma tāda neinteresanta- nevar zagt. garlaiciigi spēlēt. Sākumā patika, dabūju tur baigo līmeni, bet tagad jau apnika. Sen tur neesmu bijusi. Laikam viss jau nopuvis
3541. hei lielàs aféristes,nav labi shità apzagt kaiminjus
Silkite- Estimable
3542. Vai Tipiitim vakar assinsanaliizes arii njeema? Aiiii mazie siichi, shitaadas sirds klapes mums sagaadaa Tureesim iikshkjus par Tipiiti :)
Pepiite shodien veel taada sagurusi :( iisti staigaat negrib, tagad apguulaas daarzaa un Roksis vinjai blakus seezh un sastaada kompaaniju ik pa laikam pienesot sazhuvushas sliekas LOL un tad es skrienu un njemu nost :( Nez kur vinja vinjas visu laiku izrok?? Es to lampu tik mazu briitinju biju uzlikusi, protams ka nepatika, bet mums lika tikai likt ja vinja pastiprinaataak saak laiziit to pushumu, pagaidaam vinja tur neko neaiztiek tad es nelieku no monstru lampu!!
Pepiite shodien veel taada sagurusi :( iisti staigaat negrib, tagad apguulaas daarzaa un Roksis vinjai blakus seezh un sastaada kompaaniju ik pa laikam pienesot sazhuvushas sliekas LOL un tad es skrienu un njemu nost :( Nez kur vinja vinjas visu laiku izrok?? Es to lampu tik mazu briitinju biju uzlikusi, protams ka nepatika, bet mums lika tikai likt ja vinja pastiprinaataak saak laiziit to pushumu, pagaidaam vinja tur neko neaiztiek tad es nelieku no monstru lampu!!
Ruby- Estimable
3543. Roxy laba izkaidétàja ar sliekàm,pàrsméjos
Silkite- Estimable
3544. Jaa jaa Roksis izklaidee kaa vien maak LOL ...... ehhhh ja vien es nejustos tik vainiiga par Pepiiti man liekas ka tas kas taads ko vareeja paredzeet, vetaarste jau mani mierinaaja un teica ka gadaas visaadi, arii taa peekshnji un teica ka tikpat labi vinsh vareeja pats nepaarspraagt, bet vinja vareeja vinju paarkost vai salaiziit vai pat braucot pa paklaaju atpleest Tikko pabaroju un sakopu mazliet Peppi, tur viss izskataas veel diezgan saapiigi :( aaaaaaaaaaa varu iedomaaties cik drankjiigi tas ir!!!!!!!!!!!
Ruby- Estimable
3545. beidz sevi shaustiit,viss bùs labi
Silkite- Estimable
Lapa 4 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Lapa 4 no 40