AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 5 no 40
Lapa 5 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3546. Trakas dienas Stokomna, atversana - https://www.youtube.com/watch?v=1rwS0Z2Xvqo
3547. Ak shausmas!!!! Baigaas atlaides, ja?? Diez no cikiem tad cilveeki gaidija rindaas?
Man ar patiik Stokmans
Man ar patiik Stokmans
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3548. Stulbums kaut kāds :D
Es zinu ceļu, kā var stokmanii iekļuut aatraak
Jāiet caur mashiinu staavlaukumu :) mees vienreiz uz kino gaajaam no pasha riita, kameer stokmans ciet, tad staaveejaam un smeejaamies, kaa cilveeki9 aarpusee besaas :D
Es zinu ceļu, kā var stokmanii iekļuut aatraak
Jāiet caur mashiinu staavlaukumu :) mees vienreiz uz kino gaajaam no pasha riita, kameer stokmans ciet, tad staaveejaam un smeejaamies, kaa cilveeki9 aarpusee besaas :D
3549. caur skursteni vél àtràk var nokljùt
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3550. Ruby, vakar daktere neuztaisīja asins analīzes. Šodien gan mūsu vets uztaisīja. Pārbaudīja glikozi un temperatūru, kas bija normāli. Pielika mūs atkal pie sistēmas. Sašpricēja Tipīti ar 4 špricēm. Un ielaida krītiņu vedērā. Rīt 12 brauksim atkal. Liks pie sistēmas un uztaisīs rentgenu ar krāsainām iekšiņām. Pēc daktera suņam bija ļoooooti laba apetīte un pat tabletīti apēda. Tagad čuč
3551. Visiem slimotājiem ātru izveseļošanos!!!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
3552. Paldies visiem par atbalstu un laba veeleejumiem :) Mums veel taapat, Pepiitis chuch un kusteet negrib, ik pa laicinjam vinju apkopju un uzliku tomeer to lampu, pagaidaam vinja ir mieraa ar to, nez kaa buus veelaak! Dikti zheel man vinjas :( Bijaam plaanojushi riit braukt uz Belfaastu uz chihu specializeeto izstaadi, bet tagad nezinu vai sanaaks, it kaa jau buutu kas pie Pepiites paliktu un tas ir cilveeks ko Pepija dievina, bet es nez, redzees varbuut riit no riita buus kaadi redzami uzlabojumi :)
Turam iikshkjus par Tipiiti :) Ko vets domaa? Kas tas vareetu buut??
Turam iikshkjus par Tipiiti :) Ko vets domaa? Kas tas vareetu buut??
Ruby- Estimable
3553. Ruby, vets domā, ka Tipītis kaut ko ir apēdis tādu, ko kunģis nespēj sagremot. Tāpēc iebaroja to krītiņu un rīt taisīs rentgenu ar krāsainām iekšiņām, lai redzētu kas kuņģī un zarniņās ir.
Tipīts apbižojies uz mani. Paslēpies zem gultas. Vets teica, ka lai neaiztiekot viņu, jo viņam tagad ir bailes, ka viņu paņemot rociņās atkārtosies vēlreiz kas tāds.
Tipīts apbižojies uz mani. Paslēpies zem gultas. Vets teica, ka lai neaiztiekot viņu, jo viņam tagad ir bailes, ka viņu paņemot rociņās atkārtosies vēlreiz kas tāds.
3554. Uztraucamies par Monas draudziņu!
Ziņo kā jums turpmāk iet. Turam ķepas!
Ziņo kā jums turpmāk iet. Turam ķepas!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
3555. Riit uz izstaadi tomeer nebrauksim, izleemaam, zheel jau ljoti jo taada izstaade tik vienreiz gadaa un tur ljoti daudzi chihi no UK, bet nu negribas man manu slimniecinju atstaat ne briitinju, lai vinjai nav lieks stress!
Roksis shodien iemaaciijaas ataisiit savas seetinjas vaartinjus valjaa LOL buus mums tagad pumpiitis laikam jaaliek priekshaa Vinja iet kaa monstrs, nebriinos ka vienu dienu vienkaarshi izgaaziis taas durvis LOL Saak jau Lurdesu likt pie vietas ar!!! Ehh jaunatne :)
Roksis shodien iemaaciijaas ataisiit savas seetinjas vaartinjus valjaa LOL buus mums tagad pumpiitis laikam jaaliek priekshaa Vinja iet kaa monstrs, nebriinos ka vienu dienu vienkaarshi izgaaziis taas durvis LOL Saak jau Lurdesu likt pie vietas ar!!! Ehh jaunatne :)
Ruby- Estimable
3557. tad tik saglabà zobinjus
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3558. Veiksmi Lotinjai :)
Juus ar narkoziiti zobinjus raujat vai bez?
Juus ar narkoziiti zobinjus raujat vai bez?
Ruby- Estimable
3559. Sveikas meitenes! Oj kā jums traki gājis :((((( jūtu visiem līdzi!! Gribēju atnākt pastāstīt par savu šodienas labo noskaņojumu un piedzīvojumiem bet laikam būtu nevietā, kad jūs te visi tādi slimiņi :(
3560. Staasti staasti Lily, mums jau nav visu laiku jaagaudo LOL Mums jau labaak, Pepiits 5.00 noriita paprasiijaas laukaa un nokaartoja visas dariishanas beidzot, peec 30 stundu paartraukuma :( Un nu jau zhirgtaaka mazliet, pat apreeja Roksi pa nakti kursh bija izdomaajis uzliist uz savas buudas guleet nevis iekshaa LOL
Ruby- Estimable
3561. Nu mums shodien arii notika specializētā chihu izstāde :) Tiesnese no sakuma neticēja, ka Šerijai ir tikai 11 mēneši, jo viņa ir ļoti labi attīstijusies un viņa bija starā, visu man stāstija un katrā teikumā bija ''prekrasno, idealjno utt''. Tiesnese burtiski iemīlējās Šerijā, pēc ringa pienāca un glaudija, runāja ar Sheriju un pateica, ka vinja ir toposhaa zvaigzne (manupraat labakais ko var pateikt tiesnesis :D :))) un paslavēja par labo hendlingu/sagatavotiibu. Un mums jau karteejais kauss kas nelien skapī! :D UN VĒL noslēdzām šodien LATVIJAS JAUNO ČEMPIONU un dabujām Junioru BOB +vel šodien tik skaista diena, silts un saulains... nu super :) tādi mums jaunumi :)
3562. OOO super - prekrsano Apsveicam baigie malachi juus!!! Kas bija tiesnese?
Mums ar shodien skaista diena
Mums ar shodien skaista diena
Ruby- Estimable
3563. Ew ka es par so izstadi neka nezinaju ?
SUPER apsveicu!!! BUCHAS SHERIJAI mazaa malaciite
man liels prieks par jums abam
SUPER apsveicu!!! BUCHAS SHERIJAI mazaa malaciite
man liels prieks par jums abam
3564. Paldies meitenes! :) Eliin, vajag sekot liidzi izstaazhu grafikiem par shis izstaades apmekleeshanu es izdomaju jau pagaishgad Ruby, tiesnese bija no latvijas, vel nekad nebiju redzejusi vinu izstadees, jaiet papiiros skatities ka sauca.
3566. labi labi es tev ari ta pat atbildesuLily rakstīja:3564. Eliin, vajag sekot liidzi izstaazhu grafikiem
varbut tu man biji teikusi,bet es noteikti aizmirsu,
jo tagad galva piebasta ar gudribam par - selekciju un audzesanu - 1dien ieskaite
ajame rakstīja:3565. OOO, Lily- idjealjno!!! Tā tik turēt!!!!
3567. paaaaldies ajame!
3568. Eliin, nee, tu jau zini, ka es nekad neko nesaku pati par sho izstadi atcerejos tikai pagaishnedelj un gatavoties izstadei saku shorit no rita!
3569. a ted es kaut ko jaucu, jabut vel kaut kadai izstadei tad 27 vai tik nebij
3570. es neko nesaprotu kas tas man par taadu paarbaudiijumu - Lurdesa divreiz paveema shodien (vakar vinjai bija miiksts veeders), Roksim shodien ljoti miiksts veeders, Pepija slima Kas notiek???? Man jau apnicis vaideet un suudzeeties, bet tieshaam kas notiek?? Ed vinjas to pashu ko esmu jau devusi, nekas vecs nevareeja buut, varbuut kaads veedera viirus?? Kaiminjam kokeriitis arii paaris naktis atpakalj noveemies visu nakti!?!?!?
Pēdējo reizi labojis Ruby Sestdiena Aprīlis 17, 2010 6:39 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
Lapa 5 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Lapa 5 no 40