Sausā barība..
+34
refinnej
Chesanga
Lexy
Žozefīna
inly&bugy
Eky
irituska
ajame
Buciitis
Sanita
Sabinella
Eljusik
Michely
sassaa
Leila
santa07
kristucis1
Lindita
Lily
acz
sirsninja
b_fly
Eliina
zverjok
Mazais
lilucis
Dream
Māriņa
Ronija
fixeery
Silkite
Ruby
Elīna
Admin
38 posters
Lapa 16 no 20
Lapa 16 no 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Sausā barība..
Liluci, milzīgs paldies!!!!
Tas viens veikals būs jāiečeko, ja vien nesanāks man tas pats, kas uz Komeksu :) Bet paldies!
Tas viens veikals būs jāiečeko, ja vien nesanāks man tas pats, kas uz Komeksu :) Bet paldies!
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Nav par ko, Lexy... Mēs vienkārši vakar ar bērnu pastaigājāmies pa savu galu, izpētot zooveičus un akvārijus un ieraudzīju tās barības...i tad arī atcerējos, kur es vēl to veikalu redzēju kad agrāk dzīvoju un blandījos pa centru. I uzreiz ienāca prātā, ka jāizstāsta tev. Un ja nemaldos, tad uz Brīvības ielas, kur tas Komeks skaitās, vai tik tas veikals viņiem ar nebij Zoo zona...vispār moš viņiem der uzzvanīt un pajautāt, kur viņiem vēl ir veikali...
Nu, man šodien ir plānos uz Komeksu doties, vajag barību un jāpapēta, kas viņiem tur vispār ir. Man vispār vajadzētu arī somu savai mazulei, bet neko sakarīgu pagaidām nav nācies ieraudzīt.
Lexy- Hero
Meitenes, kādas atsauksmes dzirdētas par sauso barību "Platinum Natural food" ?
Graudiņi ir mīksti, un tur ir 70 procentu gaļas.
http://www.platinum.lv/pn/ps/
Viens interneta veikals iedeva izmēģināt.
Graudiņi ir mīksti, un tur ir 70 procentu gaļas.
http://www.platinum.lv/pn/ps/
Viens interneta veikals iedeva izmēģināt.
Manas meitenes un īru seters ēd, Eliinas meitenes ēd, cik zinu, arī Lily meitenes ēd,
Mums patīk. Sākumā garsōja ļoti, ļoti, tagad jau apnikusi, bet tā kā es visus suņus "turu badā", viņām nekas cits neatliek kā ēst.
Mums patīk. Sākumā garsōja ļoti, ļoti, tagad jau apnikusi, bet tā kā es visus suņus "turu badā", viņām nekas cits neatliek kā ēst.
mes edam jau 3 meneshus loti patik esam sajusma!!!
ed ari cik es zinu Lily un Ajame
taka iesaku visiem
ed ari cik es zinu Lily un Ajame
taka iesaku visiem
Man ir kaprīzā meitene Džozefīne kura iepriekš varēja neest trīs dienas jo viņai neviena barība nepatika.. stāvēja trīs dienas neaiztikta un es tāpat kā Ajame turēju vinu badā. Izstādē Eliina pierunāja mani nopirkt Platinum un vnk super!! Suns ēd kā traks, ēdam jau mēnesi un vienalga viņai nenormāli garšo. vienīgais, viņa ļoti slikti mirkst, pacik tur ir daudz gaļas.. es nezinu vēl kā lai kucēniem to iebaro :( sapirkos 5kg... laikam vajadzēs mainīt barību, jo nevar izmērcēt.. Eliin ko tu iesaki?
Lily, tev kafijas pupiņu dzirnaviņas nav? Es ieteiktu samalt pabieākā pulverītī un tad sajaukt ar ūdeni mazajiem ēdājiem, būs kā putriņa :)
Lexy- Hero
Mēs ar ēdam tikai Platinum barību - ar jēra gaļu. Abām ļoti garšo
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
ja mirkst vina nemirkst menesi pusotru japacmocas ar sarteri tad atpakal platinum iesakuu tadu variantu! ari kuceniem!
Lexy rakstīja:Lily, tev kafijas pupiņu dzirnaviņas nav? Es ieteiktu samalt pabieākā pulverītī un tad sajaukt ar ūdeni mazajiem ēdājiem, būs kā putriņa :)
kāds ir tā mēginājis? es biju iedomājusies tādu variantu bet nu.. tur drīzāk būs kautkāds pulverītis nevis putriņa
Es esmu:) Bet nesamal kā miltus, būs ok :)
Lexy- Hero
Ķaķēniem es darīju tā:
Sauso samalu gaļas mašīnā, blenderis neņēma pretī (un dzirnaviņu man nav). Tad to pulveri sajaucu ar piena maisījumu. Sanāca forša un ļoti garšīga putriņa, ko mamma centās atņemt bērniem.
Vai arī:
Sajaucu sauso ar piena maisījumu, tad kad uzbrieda, tad blenderī. :)
Sauso samalu gaļas mašīnā, blenderis neņēma pretī (un dzirnaviņu man nav). Tad to pulveri sajaucu ar piena maisījumu. Sanāca forša un ļoti garšīga putriņa, ko mamma centās atņemt bērniem.
Vai arī:
Sajaucu sauso ar piena maisījumu, tad kad uzbrieda, tad blenderī. :)
Žozefīna rakstīja:Meitenes, kādas atsauksmes dzirdētas par sauso barību "Platinum Natural food" ?
Par cik cik zinu ka tagad baro saveejaas ar Orijen, tad domaaju ka nav veerts mainiit uz sho Platinum , Orijen tomeer ir augstaakas kvalitaates bariiba un galjas arii vairaak, graudu vispaar nav. Neko daudz gan nezinu par Platinum, bet cik paskatiijos sastaavu, dikti nepatika ka tur kukuruuza, bietes, riisi un arii galjas avots ir tikai viens piemineets. Ar tiem 70% galjas ir taa, ka principaa galja satur 80% uudens, un ja tur iekshaa ir 70% galjas tas noziimee ka galja kaa galja bez uudens ir tikai 20%, un par cik tas ir tikai vieniigais galjas avots, vairaak citu sarakstaa nav, tad diemzheel tas neieviesh nekaadu ticiibu. Tas taads neliels triks sunju bariibu biznesaa :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
ja Ruby par to galu ta varetu but,bet es nezinu pagaidam man loti patik un meitnes ed 2x mazak to baribu neka parasto sauso. no sakuma gan rija ka trakas tagad paeed 1 vai 2 reizes diena un miers.
Es arī gribēju pirkt Platinum barību,pasērfoju pa inetu un atradu vienu vācu saitu kur forumā bija rakstīts par šo barību,tur bija bildes ieliktas,tanī barībā atradās samalti kaut kādi striķi iekšā,un tādi gadījumi neesot viens,citiem suņu saimniekiem arī gadījušies barībā kaut kādi priekšmeti samalti,kam tur nevajadzētu atrasties.Tā kā man pēc tādām bildēm un rakstiem pārgāja vēlme pirkt šo barību.Mēģināsim tagad Taste of Wild.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Leila- Profesional
nuu ja bet man piemerma ta bariba nav tik gaisha man graudini ir daudz tumshaki var but viniem tur razo kaut kur citur to baribu.
nu nez manuprat tachu sausjas baribas tada gadijuma var samal ari taadas pasas lietas tikai tas nav redzams.. musu graudinos nekas tads nav atrodams
nu nez manuprat tachu sausjas baribas tada gadijuma var samal ari taadas pasas lietas tikai tas nav redzams.. musu graudinos nekas tads nav atrodams
Aha, tieši to pašu gribēju rakstīt. Mums tie graudiņi tādi skaisti un akurāti- vienādos kvadrātiņos. Un tā kā es beru pa saujai ar roku, tad ļoti labi var redzēt.
Nu es nezinu,bet man kaut kā vairs negribas mēģināt šo barību.
Leila- Profesional
Piekrītu Ruby par to gaļu.. īstenībā arī ja tur būtu tie visi 70% gaļas arī tas nemaz nav tik labi, jo sunim nepietiek vien ar gaļu, īpaši kucēniem, es domāju, ka gaļā lielākoties ir ūdens un ne tik ļoti vērtīgas vielas, takā nu nez vai tas ir baigi kruti, ka tie 70% esot gaļa... bet nu man jau prieks, ka suns ēd, nevienu citu man džozis need...
Lily - galjaa tieshi ir viss galvenais iekshaa kas sunim vajadziigs, suns tachu ir pleeseejs (galjeedaajs) nevis trusis (zaaleedaajs). Tas ka bariibaa ir daudz galjas ir ljoti labi, vienkaarshi jaaskataas kaads ir galvenais galjas avots bariibaa un cik taadu ir, kaadaa seciibaa.
Par graudiem runaajot ko pievieno bariibai - tie ir leeti piebarotaaji, lai tik suns justos pilns, un lai razhotaajam lielaaka peljnja no bariibas. Leetas izejvielas + daarga bariibas cena = liela pelnja.
Par graudiem runaajot ko pievieno bariibai - tie ir leeti piebarotaaji, lai tik suns justos pilns, un lai razhotaajam lielaaka peljnja no bariibas. Leetas izejvielas + daarga bariibas cena = liela pelnja.
Ruby- Estimable
Tā, mūsmājās pārdomas par tēmu - Mela neēd :( Knakstās ap savu sauso barību, paķer pa graudiņam un neēd :( Tagad dodu vēl arvien kucēnu Orijen. Ar lielu apetīti gan nekad nav izcēlusies, vai tas tā daudziem mazsunīšiem, vai man tik tāds neēdājs knapsieriņš aug?
Lexy- Hero
Ak mazaa nebeedne Mela!! Ir ir taada lieta mazsuniishiem ar to neeshanu, Pepija man liidz 1.5 gadi needa, taas bija shausmas, ar varu vajadzeeja mutee baazt eedienu, vinja pat no savas bljodas needa liidz tam vecumam, vajadzeeja beert uz zemes vai taisiit tacinju ar eedienu, tagad taa atceroties pilniigi shausmas uznaak.
Kaa tu abus sunjus baro? Vai kopaa vinjas eed? Vienaa laikaa un blakus viena otrai? Ja nee tad vareetu taa pameegjinaat jo tad iesleedzaas tas moments ka jaapeed ashi ashi viss kameer otrs suns nav ticis klaat. Un vai tev vinjaam ir baroshanas laiki vai bariiba staav pieejama visu laiku? Labaak buutu peec laikiem tad vinjai iestraadaatos taads eeshanas rezhiims.
Tad veel vareetu kaadu zivju elljinju pagaadaat ko piepilinaat bariibai lai Melai apeteliigaak liktos, un zivju elljinju profilaktiski var dot visu laiku. Var varieet ar elljinjaam - es dodu lashu ellju, mencu aknu ellju un kokosriektu eelju, shad tad paaris piliites ollivelju ar.
Tikai jaasaak ar elljinjaam ljoti pamazaam pieradinaat, jo var paraut stirpa caureja saakumaa.
P.S - milziigs paldies jums par kaarumiem :) kaadu briidi neredzeeju tevi forumaa, domaaju varbuut sakaraa ar paarvaakshanos esi nozudusi, bet nu par cik esi atpakalj tagad - tad sirsniigi pateicos par sagaadaatajiem gardumiem :)
Kaa tu abus sunjus baro? Vai kopaa vinjas eed? Vienaa laikaa un blakus viena otrai? Ja nee tad vareetu taa pameegjinaat jo tad iesleedzaas tas moments ka jaapeed ashi ashi viss kameer otrs suns nav ticis klaat. Un vai tev vinjaam ir baroshanas laiki vai bariiba staav pieejama visu laiku? Labaak buutu peec laikiem tad vinjai iestraadaatos taads eeshanas rezhiims.
Tad veel vareetu kaadu zivju elljinju pagaadaat ko piepilinaat bariibai lai Melai apeteliigaak liktos, un zivju elljinju profilaktiski var dot visu laiku. Var varieet ar elljinjaam - es dodu lashu ellju, mencu aknu ellju un kokosriektu eelju, shad tad paaris piliites ollivelju ar.
Tikai jaasaak ar elljinjaam ljoti pamazaam pieradinaat, jo var paraut stirpa caureja saakumaa.
P.S - milziigs paldies jums par kaarumiem :) kaadu briidi neredzeeju tevi forumaa, domaaju varbuut sakaraa ar paarvaakshanos esi nozudusi, bet nu par cik esi atpakalj tagad - tad sirsniigi pateicos par sagaadaatajiem gardumiem :)
Ruby- Estimable
Lapa 16 no 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Lapa 16 no 20