Sausā barība..
+34
refinnej
Chesanga
Lexy
Žozefīna
inly&bugy
Eky
irituska
ajame
Buciitis
Sanita
Sabinella
Eljusik
Michely
sassaa
Leila
santa07
kristucis1
Lindita
Lily
acz
sirsninja
b_fly
Eliina
zverjok
Mazais
lilucis
Dream
Māriņa
Ronija
fixeery
Silkite
Ruby
Elīna
Admin
38 posters
Lapa 9 no 20
Lapa 9 no 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Sausā barība..
lilucis rakstīja:kristucis1 rakstīja:Elīna rakstīja:
Acanu var dabūt Komeks bāzē Brīvības ielā 155, nezinu tik kā ar maziem iepakojumiem, un nesen Mežciema Sky parādījies Komeks zooveikals!
nezinu, varbūt varēsiet man iebilst--> bet es neieteiktu barību pirkt no bāzēm, JO daudzās bāzēs pārdod vēl veco Acanu barību---> veikalos ir jaunā- uzlabotā!!
Es savu pirku Ziepniekkalnā- Zaļenieku iela 14
Nu, veikali ar ņem no tām pašām bāzēm bieži vien ;)
Komeks ir Acana izplatītājs, takā jābūt jaunajai!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Un tos konservus kāds ir noprovējis? :)
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
kristucis1 rakstīja:Un tos konservus kāds ir noprovējis? :)
Jaa jaa, mees tos konservus visu laiku eedam:)) Tie ir vieniigie, kurus maneejaa atziist:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
kristucis1 rakstīja:Un tos konservus kāds ir noprovējis? :)
mans ar kādreiz viņus ēda, bet tagad es dodu Belcando konservus, man kaut kā labāk patīk!
Elīna- Hero
Elīna rakstīja:kristucis1 rakstīja:Un tos konservus kāds ir noprovējis? :)
mans ar kādreiz viņus ēda, bet tagad es dodu Belcando konservus, man kaut kā labāk patīk!
Es jau ar labpraat vinjai pamainiitu, bet neskaitaamas bundzhas jau esmu vienkaarshi izmetusi aaraa:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Elīna rakstīja:kristucis1 rakstīja:Un tos konservus kāds ir noprovējis? :)
Mēs šoreiz noprovējām Bozita konservus...man patīk ka viņi ir papīra iepakojumā, nav lieka nauda jāizdod par metāla bundžu...un konservi no tīras gaļiņas...izskatās dikti ņammīgi...
Ronija rakstīja:Elīna rakstīja:kristucis1 rakstīja:Un tos konservus kāds ir noprovējis? :)
Es jau ar labpraat vinjai pamainiitu, bet neskaitaamas bundzhas jau esmu vienkaarshi izmetusi aaraa:(
Mans neēda tos Pedigre konservus, kas "Astēm" bij līdz un konservus ar jēru, pagaidām tas ir vienīgais ko viņš vispār neēd! Līdz šim es vispār nevarēju pateiktk kas viņam negaršo!
Elīna- Hero
lilucis rakstīja:Elīna rakstīja:kristucis1 rakstīja:Un tos konservus kāds ir noprovējis? :)
Mēs šoreiz noprovējām Bozita konservus...man patīk ka viņi ir papīra iepakojumā, nav lieka nauda jāizdod par metāla bundžu...un konservi no tīras gaļiņas...izskatās dikti ņammīgi...
Esam mēģinājuši, tik man vienam sunim iepakojums pa lielu! Vel man patīk Rinti konservi paciņās tur vistas fileja gabaliņos!
Elīna- Hero
Elīna rakstīja:lilucis rakstīja:
Kur tu dabūji Acana? Un cik lielā iepakojumā? Esmu izpētījusi Acana sausās barības sastāvu un man dikti patīk tā barība... Es pagaidām esmu redzējusi tikai i-net veikalos un sākot no 2,5kg pakās...a bail tā uzreiz tik lielu paku ņemt...
Acanu var dabūt Komeks bāzē Brīvības ielā 155, nezinu tik kā ar maziem iepakojumiem, un nesen Mežciema Sky parādījies Komeks zooveikals!
Biju uz to Komekss bāzi šodien...esmu vairāk nekā apmierināta...tās cenas tur!!! nu pilnīgi citas nekā kas veikalos :) Un tā kā mēs Acanu neēdam, bet tikai gribam pagaršot un ja garšos tad pāriet, tad mums iedeva mazos paraudziņus (cik nu viņi mazi, katrā pa 400gramiem) par brīvu!!! Iedevu jau bikiņ suņiem...ēda kā traki, Čiepa gan Adult small breed, gan Light&fit un Ufo gan Puppy small breed, gan Adult small breed :jumping: :jumping: :jumping: Tagad tik jāskatās vai vēderi neprotestēs un ja ne es zinu kur un kādu barību turpmāk pirkšu!!! Paldies, Elīn, ka izstāstīji, kur var to barību dabūt! Bez tevis es tikai sēdētu un domātu, kur lai tiek pie tās barības... :)
lilucis rakstīja:
Biju uz to Komekss bāzi šodien...esmu vairāk nekā apmierināta...tās cenas tur!!! nu pilnīgi citas nekā kas veikalos :) Un tā kā mēs Acanu neēdam, bet tikai gribam pagaršot un ja garšos tad pāriet, tad mums iedeva mazos paraudziņus (cik nu viņi mazi, katrā pa 400gramiem) par brīvu!!! Iedevu jau bikiņ suņiem...ēda kā traki, Čiepa gan Adult small breed, gan Light&fit un Ufo gan Puppy small breed, gan Adult small breed :jumping: :jumping: :jumping: Tagad tik jāskatās vai vēderi neprotestēs un ja ne es zinu kur un kādu barību turpmāk pirkšu!!! Paldies, Elīn, ka izstāstīji, kur var to barību dabūt! Bez tevis es tikai sēdētu un domātu, kur lai tiek pie tās barības... :)
foooorši... :lol: es 400 gr. nopirku pa 3Ls, a, Jūs dabujāt par brīvu kāda netaisnība
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
kristucis1 rakstīja:lilucis rakstīja:
foooorši... :lol: es 400 gr. nopirku pa 3Ls, a, Jūs dabujāt par brīvu kāda netaisnība
Un starpcitu, tai bāzē 400gramu paciņa maksāja 1,75 Ls vai kaut kā tā...nu bik zem 2Ls bija
lilucis rakstīja:
Prieks, ka noderēja! :)
Elīna- Hero
Varbūt kāda man var pateikt kurai barībai ir lieli graudiņi.Manējā pie audzētāja ēda hills,bet vinji ieteica pamainīt,jo hills vairs neesot tāds kā agrāk,bet it kā jau esot viltojumi.Tapēc sāku barot ar Advance,bet tie graudiņi ir tik mazi,ka vinja viņus norij veselus un pēctam vemj vinjus ārā.Varbūt ir vēl kāda barība bez hills kur ir tie graudini tik lieli,ka jāgrauž?Vai arī mums atgriezties atpakaļ pie hills?Ko jūs ieteiktu? :roll:
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Mees no Pro plan bijaam spiestas paariet uz Royal canin un graudinji ir tik lieli,ka jaagrauzh! 8)Leila rakstīja:Varbūt kāda man var pateikt kurai barībai ir lieli graudiņi.Manējā pie audzētāja ēda hills,bet vinji ieteica pamainīt,jo hills vairs neesot tāds kā agrāk,bet it kā jau esot viltojumi.Tapēc sāku barot ar Advance,bet tie graudiņi ir tik mazi,ka vinja viņus norij veselus un pēctam vemj vinjus ārā.Varbūt ir vēl kāda barība bez hills kur ir tie graudini tik lieli,ka jāgrauž?Vai arī mums atgriezties atpakaļ pie hills?Ko jūs ieteiktu? :roll:
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Leila rakstīja:Varbūt kāda man var pateikt kurai barībai ir lieli graudiņi.Manējā pie audzētāja ēda hills,bet vinji ieteica pamainīt,jo hills vairs neesot tāds kā agrāk,bet it kā jau esot viltojumi.Tapēc sāku barot ar Advance,bet tie graudiņi ir tik mazi,ka vinja viņus norij veselus un pēctam vemj vinjus ārā.Varbūt ir vēl kāda barība bez hills kur ir tie graudini tik lieli,ka jāgrauž?Vai arī mums atgriezties atpakaļ pie hills?Ko jūs ieteiktu? :roll:
Mans ēd Arden Grange, gabaliņi diezgan lieli(viņš gan vairs neēd kucēnu barību), bet pieļauju, ka arī kucēnu barības gabaliņi ir lielāki, jo nav speciālas mazo šķirņu barības.
Elīna- Hero
Royal Canin Mini kuceenu bariiba liidz 10 meeneshi arii ir ljooooti mazinji gabalinji , Pepija vinjus grauza , bet Lurdesa rij veselus :(
Royal Canin Chihuahua pieaugusho bariibaa gabalinji ir normaala lieluma lai var grauzt - veselu nenoriisi!
Esmu redzeejusi bariibas kuraas tad dalaas divos veidos - normaals graudinsh un tad extra liels graudinsh ( nu tiem kas rij veselus un rij bez sajeegas ) , tieshi bija JamesWellbeloved bariiba - bet Latvijaa laikam taadas nav
Royal Canin Chihuahua pieaugusho bariibaa gabalinji ir normaala lieluma lai var grauzt - veselu nenoriisi!
Esmu redzeejusi bariibas kuraas tad dalaas divos veidos - normaals graudinsh un tad extra liels graudinsh ( nu tiem kas rij veselus un rij bez sajeegas ) , tieshi bija JamesWellbeloved bariiba - bet Latvijaa laikam taadas nav
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Royal Canin Mini kuceenu bariiba liidz 10 meeneshi arii ir ljooooti mazinji gabalinji , Pepija vinjus grauza , bet Lurdesa rij veselus :(
Tici man, ir suņi kas arī lielus graudus norij veselus...man Čiepa katru otro graudu norij veselu, bet mums ir vēl bik lielāki gabali nekā Royal Canin Chihuahua.
Kur tu pērc to barību un cik viņa maksā?Elīna rakstīja:Leila rakstīja:Varbūt kāda man var pateikt kurai barībai ir lieli graudiņi.Manējā pie audzētāja ēda hills,bet vinji ieteica pamainīt,jo hills vairs neesot tāds kā agrāk,bet it kā jau esot viltojumi.Tapēc sāku barot ar Advance,bet tie graudiņi ir tik mazi,ka vinja viņus norij veselus un pēctam vemj vinjus ārā.Varbūt ir vēl kāda barība bez hills kur ir tie graudini tik lieli,ka jāgrauž?Vai arī mums atgriezties atpakaļ pie hills?Ko jūs ieteiktu? :roll:
Mans ēd Arden Grange, gabaliņi diezgan lieli(viņš gan vairs neēd kucēnu barību), bet pieļauju, ka arī kucēnu barības gabaliņi ir lielāki, jo nav speciālas mazo šķirņu barības.
Tici man, ir suņi kas arī lielus graudus norij veselus...man Čiepa katru otro graudu norij veselu, bet mums ir vēl bik lielāki gabali nekā Royal Canin Chihuahua.
Kādu barību tu dod saviem suņukiem?
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Leila rakstīja:
Kur tu pērc to barību un cik viņa maksā?
Cik zinu, tad viņa ir Zooluks veikalos- Madonas 27; Dzirnavu 92;Lāčplēša 31;Saharova3;Dzirciema 23; Juglas centrs, Brīvības 434b; Deglava 120.
Es pagaidām pērku 2,5kg paku pa 9Ls(lielāki iepakojumi protams sanāk lētāk)
Un vel man patīk tas ka 6ais iepakojums būs par 1/2 cenu! :D
Elīna- Hero
lilucis rakstīja:Ruby rakstīja:Royal Canin Mini kuceenu bariiba liidz 10 meeneshi arii ir ljooooti mazinji gabalinji , Pepija vinjus grauza , bet Lurdesa rij veselus :(
man Desa tà pat kà tava Chiepa,gandriiz visus graudus aprij :oops:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:
Oi, tad tev arī Desa baigais rijējs? Traki! :(
lilucis rakstīja:Silkite rakstīja:
jà,nepiebarojams rijéjs :shock: bet nekad nezags no galda édienu es délj tà vinju iesaucu par "tarakànu ,putekljusucéju un ledusskapja sargu"
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:lilucis rakstīja:Silkite rakstīja:
jà,nepiebarojams rijéjs :shock: bet nekad nezags no galda édienu es délj tà vinju iesaucu par "tarakànu ,putekljusucéju un ledusskapja sargu"
Aga...mana tāda pati...un dēļ tā tagad ir liekais svars :roll: diemžēl :( Bet nu jā...no galda manējie ar nezog ēdienu...tas man nav pieņemams un pat nepielauju tādu faktu, ka suņa deguns dzīvojas pa ēdamgaldu :)
lilucis rakstīja:Silkite rakstīja:lilucis rakstīja:Silkite rakstīja:
Aga...mana tāda pati...un dēļ tā tagad ir liekais svars :roll: diemžēl :( Bet nu jā...no galda manējie ar nezog ēdienu...tas man nav pieņemams un pat nepielauju tādu faktu, ka suņa deguns dzīvojas pa ēdamgaldu :)
Ja es ēdīšu kaut ko un atstāšu, piemēram, uz dīvāna, tad Snifs neņems. Bet, ja kko pats atradīs...tad gan kā Kirbijs :D
Lapa 9 no 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Lapa 9 no 20