Sausā barība..
+34
refinnej
Chesanga
Lexy
Žozefīna
inly&bugy
Eky
irituska
ajame
Buciitis
Sanita
Sabinella
Eljusik
Michely
sassaa
Leila
santa07
kristucis1
Lindita
Lily
acz
sirsninja
b_fly
Eliina
zverjok
Mazais
lilucis
Dream
Māriņa
Ronija
fixeery
Silkite
Ruby
Elīna
Admin
38 posters
Lapa 6 no 20
Lapa 6 no 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Sausā barība..
aaaa! nu protams! Lilly pet botique taču tirgo Nutra Gold. :D viss skaidrs. :DElīna rakstīja:man Lilly veikalā mēģināja iestāstīt, ka toji un čivauvas izaug pārāk lieli no royal canin, hills u.c. barībām, jo tās neesot tik maziem suņiem domātas, vajagot dot Nutra gold. kā tag dosim tojiem lielo suņu barību un izaugs mums dogi! Es biju šokā par tādām muļķībām!
Elīna rakstīja:man Lilly veikalā mēģināja iestāstīt, ka toji un čivauvas izaug pārāk lieli no royal canin, hills u.c. barībām, jo tās neesot tik maziem suņiem domātas, vajagot dot Nutra gold. kā tag dosim tojiem lielo suņu barību un izaugs mums dogi! Es biju šokā par tādām muļķībām!
Es nemaz nebriinos, jo Lily veikali izplata Nutra gold, taapeec jau visas citas ir sliktas:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
kristucis1 rakstīja:Ruby rakstīja:kristucis1 rakstīja:
vecākajai pāri deviņiem mēnešiem... Kņopīte jaunāka par trīs mēnešiem!
Aha jo es Pepijai dodu RC pieaugusho bariibu jau no 8 meeneshi - taa uz pakas jau rakstiits - bet tas atkariibaa no taa kaadu tu tagad vinjai bariibu dosi!?!?!
a, man uz pakas rakstīts, ka kucēnu barību līdz 10 mēnešiem jādod!!!
vot, ko tālāk dot nezinu... būs zooveikalā jāprasa, ko no RC var dot tālāk!
Varbūt kāds var ko ieteikt?
Ja lielajai meitenei mani ka ir problēmas ar leiko svaru, tad dod katrai savu barību...bet ja nē, lai lielākā ēd vēl kucēnu barību...it sevisķi ja viņa daudz kustēsies un staigās, tad nekas traks neb;us ja ilg;ak ēdīs kucēnu paiku...
Elīna rakstīja:Lily rakstīja:Elīna rakstīja:man Lilly veikalā mēģināja iestāstīt, ka toji un čivauvas izaug pārāk lieli no royal canin, hills u.c. barībām, jo tās neesot tik maziem suņiem domātas, vajagot dot Nutra gold. kā tag dosim tojiem lielo suņu barību un izaugs mums dogi! Es biju šokā par tādām muļķībām!
hahaha. :D:D es arii pirmo reizi ko taadu dzirdu. RC un Hills bariibaam taču ir arii speciaalas bariibas mazo skjirnju sunjiem. :D
Viņasprāt ne tik maziem!!!!!!
a kas tev to staastija? sieviete? kādā krāsā mati? :D:D es tur dažas zinu. :D
ak dies, kā taadas muljkjiibas var izdomaatElīna rakstīja:man Lilly veikalā mēģināja iestāstīt, ka toji un čivauvas izaug pārāk lieli no royal canin, hills u.c. barībām, jo tās neesot tik maziem suņiem domātas, vajagot dot Nutra gold. kā tag dosim tojiem lielo suņu barību un izaugs mums dogi! Es biju šokā par tādām muļķībām!
tad jau, ja es kaadu dienu sagribeeshu Iiru vilku ... man atliks vien savu toju pabarot ar RC Giant, kas domaata gigantiskajaam shkjirneem ... un man buus liels suns :jumping: :respect:
jaa bet visaa nopietniibaa tieshaam ir cilveeki kas tic shiim pasakaam :bball:
Lily rakstīja:Elīna rakstīja:Lily rakstīja:Elīna rakstīja:man Lilly veikalā mēģināja iestāstīt, ka toji un čivauvas izaug pārāk lieli no royal canin, hills u.c. barībām, jo tās neesot tik maziem suņiem domātas, vajagot dot Nutra gold. kā tag dosim tojiem lielo suņu barību un izaugs mums dogi! Es biju šokā par tādām muļķībām!
hahaha. :D:D es arii pirmo reizi ko taadu dzirdu. RC un Hills bariibaam taču ir arii speciaalas bariibas mazo skjirnju sunjiem. :D
Viņasprāt ne tik maziem!!!!!!
Kaada starpiiba zini vai nezini - klaja citu bariibu nomelnoshana
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:kristucis1 rakstīja:
Ja tev meiteneem vecuma starpiiba ir maza saliidzinoshi - es dotu abaam kuceenu bariibu, un tad abaam kopaa mainiitu uz pieaugusho, kad jaunaakaa buus izaugusi liidz attieciigajam vecumam. Es tagad Vikijai devu kuceenu sauso - nekaada vaina:)
Jaa jaa es ar to pashu ieteiktu - jo redz kaa mums sanaaca - nobaroties :D
Kuceenbariiba mums ir RC mini (zaljaa paka ) bet Pepijai pieaugusho ir RC Chihuahua 28 ( no 8 meeneshi ). Iespeejams ka RC mini junior/adult - ir no 10 meeneshi - iisti nezinu. Bet juus jau tieshaam varat droshi pagaidiit un saakt reizee paariet uz lielo bariibu. Es atkal skaitu dienas kad abaam beidzot buus viena bariiba - citaadi jaaseezh ar koku :( blakaam lai katra eestu no savasbljodinjas un savu bariibu !!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Dream rakstīja:ak dies, kā taadas muljkjiibas var izdomaatElīna rakstīja:man Lilly veikalā mēģināja iestāstīt, ka toji un čivauvas izaug pārāk lieli no royal canin, hills u.c. barībām, jo tās neesot tik maziem suņiem domātas, vajagot dot Nutra gold. kā tag dosim tojiem lielo suņu barību un izaugs mums dogi! Es biju šokā par tādām muļķībām!
tad jau, ja es kaadu dienu sagribeeshu Iiru vilku ... man atliks vien savu toju pabarot ar RC Giant, kas domaata gigantiskajaam shkjirneem ... un man buus liels suns :jumping: :respect:
Šitā teorija man patīk...pabarošu ar jorkiem doimātu barību un mani toji par jorkiem pārvērtīsies!!! SUPER!!!
Dream rakstīja:ak dies, kā taadas muljkjiibas var izdomaatElīna rakstīja:man Lilly veikalā mēģināja iestāstīt, ka toji un čivauvas izaug pārāk lieli no royal canin, hills u.c. barībām, jo tās neesot tik maziem suņiem domātas, vajagot dot Nutra gold. kā tag dosim tojiem lielo suņu barību un izaugs mums dogi! Es biju šokā par tādām muļķībām!
hahaha. tad jau es arii vareetu vilkus barot ar toju bariibu un man buutu toji- vilkiem tač tāda pati krāsa. :D kad piedzimst abi ir piiiilniiigi vienaadi!
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:kristucis1 rakstīja:
Ja tev meiteneem vecuma starpiiba ir maza saliidzinoshi - es dotu abaam kuceenu bariibu, un tad abaam kopaa mainiitu uz pieaugusho, kad jaunaakaa buus izaugusi liidz attieciigajam vecumam. Es tagad Vikijai devu kuceenu sauso - nekaada vaina:)
Jaa jaa es ar to pashu ieteiktu - jo redz kaa mums sanaaca - nobaroties :D
Kuceenbariiba mums ir RC mini (zaljaa paka ) bet Pepijai pieaugusho ir RC Chihuahua 28 ( no 8 meeneshi ). Iespeejams ka RC mini junior/adult - ir no 10 meeneshi - iisti nezinu. Bet juus jau tieshaam varat droshi pagaidiit un saakt reizee paariet uz lielo bariibu. Es atkal skaitu dienas kad abaam beidzot buus viena bariiba - citaadi jaaseezh ar koku :( blakaam lai katra eestu no savasbljodinjas un savu bariibu !!!!
A zini kā es esmu iemanījusies...kucēnu barību ieberu Čiepas bļodā un Čiepas barību Ufo bļodā un tad ļauju ēst no otra bļodas...zini cik garšīga ir pieaugušo barība no kucēna bļodiņas!!!
Lily rakstīja:
Tas bij diezgan sen vairāk kā gadu atpakaļ, tādēļ neateros!
Es saprotu, ka var stāstīt cik laba ir tavā veikalā nopērkamā barība, bet nu ka tādas muļķības stāsta.....
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Lily, pameegjini :lol:Lily rakstīja:hahaha. tad jau es arii vareetu vilkus barot ar toju bariibu un man buutu toji- vilkiem tač tāda pati krāsa. :D kad piedzimst abi ir piiiilniiigi vienaadi!
To staastu par Lily veikalu dzirdeeju jau no Roxy (jaunaas forumietes ) kaadu laicinju atpakalj! Riktiigs murgs! Gribeetos jau veel kaut ko par to Lily veikalinju pateikt bet nu lai nu paliek..................
Ruby- Estimable
Dream rakstīja:Lily, pameegjini :lol:Lily rakstīja:hahaha. tad jau es arii vareetu vilkus barot ar toju bariibu un man buutu toji- vilkiem tač tāda pati krāsa. :D kad piedzimst abi ir piiiilniiigi vienaadi!
tagad iistais laiks jo vilki jau sver 1,5 kg ja gribu taada izmeera toju tad no shodienas jau jaasaak dot toju bariiba :lol: :lol: :lol: :lol:
nja ... ljoti interesanta mārketinga stratēģijaRuby rakstīja:To staastu par Lily veikalu dzirdeeju jau no Roxy (jaunaas forumietes ) kaadu laicinju atpakalj! Riktiigs murgs! Gribeetos jau veel kaut ko par to Lily veikalinju pateikt bet nu lai nu paliek..................
lilucis rakstīja:
A zini kā es esmu iemanījusies...kucēnu barību ieberu Čiepas bļodā un Čiepas barību Ufo bļodā un tad ļauju ēst no otra bļodas...zini cik garšīga ir pieaugušo barība no kucēna bļodiņas!!!
ha doma laba!!! Buus jaaizmeegjina - kaut gan bljodinjas vinjaam pilniigi vienaadas :( Un veel ir tas ka Lurdesai garsho labaak Pepijas adult bariiba - bet man bail ka vinja tad buus pa liesu un kuceens nedabuus vajadziigos vitamiinus - kaut gan intereses peec jaapapeeta man taas abas pakas - kaadi tur tie sastaavi!?!?!
Ruby- Estimable
Dream rakstīja:nja ... ljoti interesanta mārketinga stratēģijaRuby rakstīja:To staastu par Lily veikalu dzirdeeju jau no Roxy (jaunaas forumietes ) kaadu laicinju atpakalj! Riktiigs murgs! Gribeetos jau veel kaut ko par to Lily veikalinju pateikt bet nu lai nu paliek..................
Nez, peec viena apmekleejuma, man tur kaut kaa neiepatikaas, es labaak izveelos Lusy Dog:) Bet taa jau teema par veikaliem:0
Ronija- Moderator
Dream rakstīja:nja ... ljoti interesanta mārketinga stratēģijaRuby rakstīja:To staastu par Lily veikalu dzirdeeju jau no Roxy (jaunaas forumietes ) kaadu laicinju atpakalj! Riktiigs murgs! Gribeetos jau veel kaut ko par to Lily veikalinju pateikt bet nu lai nu paliek..................
hmmm RC izpaltiitaajiem vajadzeetu vinjus apciemot uz sirsniigaam paarunaam
Bet visbeediigaakais ir tas ja to tev staasta pats Vets par vinja izdeviigaakajaam bariibaam - tad gan var jaunajiem saimniekiem visu galvaa saputrot!!! Un cilveeki ticees 99% - tas ir tik izdeviigi vinjiem un reizee arii beediigi :(
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Dream rakstīja:nja ... ljoti interesanta mārketinga stratēģijaRuby rakstīja:To staastu par Lily veikalu dzirdeeju jau no Roxy (jaunaas forumietes ) kaadu laicinju atpakalj! Riktiigs murgs! Gribeetos jau veel kaut ko par to Lily veikalinju pateikt bet nu lai nu paliek..................
hmmm RC izpaltiitaajiem vajadzeetu vinjus apciemot uz sirsniigaam paarunaam
Bet visbeediigaakais ir tas ja to tev staasta pats Vets par vinja izdeviigaakajaam bariibaam - tad gan var jaunajiem saimniekiem visu galvaa saputrot!!! Un cilveeki ticees 99% - tas ir tik izdeviigi vinjiem un reizee arii beediigi :(
nu jaa jo vets taču ir speciālists, kapēc gan viņš stāstītu muļķibas?.... bet ja padomā..... :( beediigi.
Tur jau tā lieta, ka Pece ir resna meitene!! Viņai cits raksturs- mīļa,maiga, mierīga... Kņopene savukārt mīļa, draiska, nenormāli aktīva!! Sākšu vien Pecei pirkt pieaugušo barību!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Lily rakstīja:
nu jaa jo vets taču ir speciālists, kapēc gan viņš stāstītu muļķibas?.... bet ja padomā..... :( beediigi.
nee nu pilniigaakaas muljkjiibas no vinju puses ir taa apmeloshana. Taalaak jau kaadu bariibu vinji iesaka - katram sava - es nesaku ka taa bariiba ir slikta - noteikti laba - jo ir ljooooti daudz kvalitatiivu bariibu - bet kaapeec meetaaties no vienas labas uz otru tikpat labu??? Tikai taapeec ka vetam tas buus izdeviigaak??? Tur jau saakaas taa kraapshanaas!!! Bet taa ir ar pilniigi visu tagad!!! Nesen mana iecieniitaa friziere saaka gvelzt man muljkiibas par Kerastase shampuunu - ka tur esot iekshaa narkotikas - padomaaju 2 minuutes un sapratu ka vinja ir pilniiga muljke ja domaa ka es noticeeshu. Sagadiishanaas ka nesen bija atbraukusi no kaut kaada konkursa kuru protams sponsoreeja kaada cita shampuunu firma :)
Ruby- Estimable
domāju dot kādu no šīm:
#SHN MINI Sensible
#SHN MINI Indoor
#SHN MINI Adult
#SHN MINI Sensible
#SHN MINI Indoor
#SHN MINI Adult
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Ruby rakstīja:Lily rakstīja:
nee nu pilniigaakaas muljkjiibas no vinju puses ir taa apmeloshana. Taalaak jau kaadu bariibu vinji iesaka - katram sava - es nesaku ka taa bariiba ir slikta - noteikti laba - jo ir ljooooti daudz kvalitatiivu bariibu - bet kaapeec meetaaties no vienas labas uz otru tikpat labu??? Tikai taapeec ka vetam tas buus izdeviigaak??? Tur jau saakaas taa kraapshanaas!!! Bet taa ir ar pilniigi visu tagad!!! Nesen mana iecieniitaa friziere saaka gvelzt man muljkiibas par Kerastase shampuunu - ka tur esot iekshaa narkotikas - padomaaju 2 minuutes un sapratu ka vinja ir pilniiga muljke ja domaa ka es noticeeshu. Sagadiishanaas ka nesen bija atbraukusi no kaut kaada konkursa kuru protams sponsoreeja kaada cita shampuunu firma :)
AHAHA :D:D:D narkotikas.. :D:D Nu jau tiešām, varbūt vēl veļas pulveris vai guašu krāsas intesīvākai matu krāsai? :D
cilveki jau tiešām stulbi paliek.
kristucis1 rakstīja:domāju dot kādu no šīm:
#SHN MINI Sensible
#SHN MINI Indoor
#SHN MINI Adult
Ujjjj, man kaa dumai pastaasti, kas ir SHN?? :DD
Ronija- Moderator
reku vari palasiities par tiem visiem burtiem :)Ronija rakstīja:kristucis1 rakstīja:domāju dot kādu no šīm:
#SHN MINI Sensible
#SHN MINI Indoor
#SHN MINI Adult
Ujjjj, man kaa dumai pastaasti, kas ir SHN?? :DD
http://www.zoopreces.lv/shop.php?lng=lv&psid=1&csid=2&p=4
Lapa 6 no 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Lapa 6 no 20