Sausā barība..
+34
refinnej
Chesanga
Lexy
Žozefīna
inly&bugy
Eky
irituska
ajame
Buciitis
Sanita
Sabinella
Eljusik
Michely
sassaa
Leila
santa07
kristucis1
Lindita
Lily
acz
sirsninja
b_fly
Eliina
zverjok
Mazais
lilucis
Dream
Māriņa
Ronija
fixeery
Silkite
Ruby
Elīna
Admin
38 posters
Lapa 7 no 20
Lapa 7 no 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Sausā barība..
Ronija rakstīja:kristucis1 rakstīja:domāju dot kādu no šīm:
#SHN MINI Sensible
#SHN MINI Indoor
#SHN MINI Adult
Ujjjj, man kaa dumai pastaasti, kas ir SHN?? :DD
Es arii domaaju saakumaa kas tas !?!? Tas ir tas pats RC !!!
Size Health Nutrition - SHN
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Dream rakstīja:reku vari palasiities par tiem visiem burtiem :)Ronija rakstīja:kristucis1 rakstīja:domāju dot kādu no šīm:
#SHN MINI Sensible
#SHN MINI Indoor
#SHN MINI Adult
Ujjjj, man kaa dumai pastaasti, kas ir SHN?? :DD
http://www.zoopreces.lv/shop.php?lng=lv&psid=1&csid=2&p=4
Gigi:)) Nekljuvu gudraaka:)) Man ar pirkstu vajag tak iebakstiit :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Tu redzeeji manu postu pirms tevis!?!? :)
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Tu redzeeji manu postu pirms tevis!?!? :)
Jeeee, paldies Ruby, ka iebakstiiji man ar pirkstu:)) Tagad zinaashu :D Paldies:)
Ronija- Moderator
Royal Canin bariibas iedalaas chetraas sadaljaas
1) Size Health Nutrition -SHN
2) Breed Health Nutrition - BHN
3) Vet Size Nutrition - VSN
4)Vet Early Care & Neutered Dogs
1) Size Health Nutrition -SHN
2) Breed Health Nutrition - BHN
3) Vet Size Nutrition - VSN
4)Vet Early Care & Neutered Dogs
Ruby- Estimable
Ronija rakstīja:Ruby rakstīja:Tu redzeeji manu postu pirms tevis!?!? :)
Jeeee, paldies Ruby, ka iebakstiiji man ar pirkstu:)) Tagad zinaashu :D Paldies:)
Ruby- Estimable
Ronija- Moderator
kristucis1 rakstīja:domāju dot kādu no šīm:
#SHN MINI Sensible
#SHN MINI Indoor
#SHN MINI Adult
Paklau - es te tagad pakonsuulteejos ar RC vinju maajas lapaa,ja :D :D nu joks!!!
Bet nu taa - Mini sensible - buus ta kaa vairaak domaats ja tava Pece ir izveeliiga eedaaja :)
Mini Indoor es neatradu (vinju maajas lapaa ??? )
Taa kaa visticamaak Mini adult - kas no10 meeneshiem
Ruby- Estimable
Ronija rakstīja:
Nu Ruby, taa jau tu man acis izbakstiisi:)))
Oi piedod!!! Jaaatrod man buus kas cits kaa pabakstiit - tu tak mums iipash gadiijums :;D: :;D:
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:
Nu Ruby, taa jau tu man acis izbakstiisi:)))
Oi piedod!!! Jaaatrod man buus kas cits kaa pabakstiit - tu tak mums iipash gadiijums :;D: :;D:
Ronija- Moderator
Ruby rakstīja:kristucis1 rakstīja:domāju dot kādu no šīm:
#SHN MINI Sensible
#SHN MINI Indoor
#SHN MINI Adult
Paklau - es te tagad pakonsuulteejos ar RC vinju maajas lapaa,ja :D :D nu joks!!!
Bet nu taa - Mini sensible - buus ta kaa vairaak domaats ja tava Pece ir izveeliiga eedaaja :)
SHN MINI Sensible
Pilnvērtīga sausā barība visizvēlīgākajiem mini (1-10kg) šķirņu suņiem no 10 mēnešiem. Barībai ir īpašs izmeklēts dabisks aromāts, kas apmierina visizvēlīgāko suņu prasības. Barības sastāvs, granulu forma un izmērs palēnina zobakmens veidošanos.
SHN MINI Indoor
Pilnvērtīga sausā barība mini (1-10kg) šķirņu suņiem no 10 mēnešu līdz 8 gadiem, kuri dzīvo telpās. Barības izveidota ta, lai uzturētu mini suņu idealo svaru telpās dzīvojojošiem suņiem ar nedaudz samazinātu kaloritāti, sastavs samazina izkārnijumu smaku un samazina to apjomu. Granulu forma un izmērs piemērots mini suņu mazajiem žokļiem, veicina zobakmens profilaksi.
SHN MINI Adult
Pilnvērtīga sausā barība mini (1-10kg) šķirņu suņiem no 10 mēnešu līdz 8 gadiem. Barības izveidota ta, lai uzturētu mini suņu idealo svaru vienlaicīgi apgādajot organismu ar nepieciešamajām enerģijas daudzumu. Granulu forma un izmērs piemērots mini suņu mazajiem žokļiem. Granulu sastāvs un izmērs veicina zobakmens profilaksi.
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
kristucis1 rakstīja:Ruby rakstīja:kristucis1 rakstīja:domāju dot kādu no šīm:
#SHN MINI Sensible
#SHN MINI Indoor
#SHN MINI Adult
SHN MINI Sensible
Pilnvērtīga sausā barība visizvēlīgākajiem mini (1-10kg) šķirņu suņiem no 10 mēnešiem. Barībai ir īpašs izmeklēts dabisks aromāts, kas apmierina visizvēlīgāko suņu prasības. Barības sastāvs, granulu forma un izmērs palēnina zobakmens veidošanos.
SHN MINI Indoor
Pilnvērtīga sausā barība mini (1-10kg) šķirņu suņiem no 10 mēnešu līdz 8 gadiem, kuri dzīvo telpās. Barības izveidota ta, lai uzturētu mini suņu idealo svaru telpās dzīvojojošiem suņiem ar nedaudz samazinātu kaloritāti, sastavs samazina izkārnijumu smaku un samazina to apjomu. Granulu forma un izmērs piemērots mini suņu mazajiem žokļiem, veicina zobakmens profilaksi.
SHN MINI Adult
Pilnvērtīga sausā barība mini (1-10kg) šķirņu suņiem no 10 mēnešu līdz 8 gadiem. Barības izveidota ta, lai uzturētu mini suņu idealo svaru vienlaicīgi apgādajot organismu ar nepieciešamajām enerģijas daudzumu. Granulu forma un izmērs piemērots mini suņu mazajiem žokļiem. Granulu sastāvs un izmērs veicina zobakmens profilaksi.
hmm, šķiet ka visas ir labas un gandrīz vienādas. :D grūti izvēlēties kura labāka.
Lily rakstīja:
hmm, šķiet ka visas ir labas un gandrīz vienādas. :D grūti izvēlēties kura labāka.
nu, vot, es jau arī rakstīju, ka nevaru izvēlēties!! :D laikam noprovēšu to trešo variantu!
kristucis1- Profesional
kristucis1 rakstīja:Lily rakstīja:
nu, vot, es jau arī rakstīju, ka nevaru izvēlēties!! :D laikam noprovēšu to trešo variantu!
es ar domāju par 3.. vai varbūt arii otro... un pirmais arii labs. :D:D:D
Interesanti ka vinjiem nav info par RC mini indoor ,bet neatradu arii par RC Chihuahua 30 puppy, ir tikai par chihuahua 28 adult.
Nu jaa es domaaju ka saac ar vienkaarshaako bez extraam - mini adult - jo ja jau uzreiz pieradiis pie taadaam un shaadaam extraam - tad atpakalj celja nav. Bet ja saaksi ar vienkaarshaako tad vari paariet vajadziibas gadiijumaa uz ko specifiskaaku. Nu bet jaaizlemj tev pashai liidz galam :)
Nu jaa es domaaju ka saac ar vienkaarshaako bez extraam - mini adult - jo ja jau uzreiz pieradiis pie taadaam un shaadaam extraam - tad atpakalj celja nav. Bet ja saaksi ar vienkaarshaako tad vari paariet vajadziibas gadiijumaa uz ko specifiskaaku. Nu bet jaaizlemj tev pashai liidz galam :)
Ruby- Estimable
Lily rakstīja:kristucis1 rakstīja:Lily rakstīja:
es ar domāju par 3.. vai varbūt arii otro... un pirmais arii labs. :D:D:D
man tas pirmais arī patīk, jo Pece nav kāra uz sauso barību- varbūt tā spētu viņu ieinteresēt!!!
kristucis1- Profesional
Ruby rakstīja:Interesanti ka vinjiem nav info par RC mini indoor ,bet neatradu arii par RC Chihuahua 30 puppy, ir tikai par chihuahua 28 adult.
aga, ja sāks dot pa šiko, tad parastu vairs nēēēē... došo vien trešo variantu un punkts!! :D :D
kristucis1- Profesional
Pajautaa veikalaa paraudzinjus!!! RC ir taadi mazi paraudzinji - vari izmeegjinat - kaut gan nezinu cik daudz no taa var secinaat - bet tomeer - ja nu kaada no taam ir pilniigs NEEEE NEEDIISHU - tad taa izveele paliek mazaaka un vieglaak buus izlemt!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Pajautaa veikalaa paraudzinjus!!! RC ir taadi mazi paraudzinji - vari izmeegjinat - kaut gan nezinu cik daudz no taa var secinaat - bet tomeer - ja nu kaada no taam ir pilniigs NEEEE NEEDIISHU - tad taa izveele paliek mazaaka un vieglaak buus izlemt!!!
khi khi khi , neesmu redzeejusi nevienu veikalu, kuraa vareetu dabuut paraudzinjus :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ronija- Moderator
Ruby rakstīja:Pajautaa veikalaa paraudzinjus!!! RC ir taadi mazi paraudzinji - vari izmeegjinat - kaut gan nezinu cik daudz no taa var secinaat - bet tomeer - ja nu kaada no taam ir pilniigs NEEEE NEEDIISHU - tad taa izveele paliek mazaaka un vieglaak buus izlemt!!!
neesmu nekad jautājusi paraudziņus... pat nezinu vai pie mums maz tādi eksistē!! :D
kristucis1- Profesional
kristucis1 rakstīja:Ruby rakstīja:Pajautaa veikalaa paraudzinjus!!! RC ir taadi mazi paraudzinji - vari izmeegjinat - kaut gan nezinu cik daudz no taa var secinaat - bet tomeer - ja nu kaada no taam ir pilniigs NEEEE NEEDIISHU - tad taa izveele paliek mazaaka un vieglaak buus izlemt!!!
neesmu nekad jautājusi paraudziņus... pat nezinu vai pie mums maz tādi eksistē!! :D
Eksisteet jau eksistee - izstaadees tak dod biezhi paraudzinjus, bet vai dotu veikalaa - tas gan ir jautaajums:)))
Ronija- Moderator
pie mums arii it kà dod paraudzinjus,bet es nenjemu jo édam visu laiku vienu un to pashu un nav problému(mans suns putekljusuucéjs ) es tik vienu nesaprotu kàpéc LV pàrdod RCanin chihuahua 30(junior),bet pie mums tàdas nav :scratch: ????
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Neeeeeeeee nu shausmas!!! Tad jau vinji visi pa kabataam baazh to visu!?!?! Mums veikalos staav veseli grozi kur var pats njemt ,citur jaaprasa!!! Un kaa ar izstaadeem??? Vienreiz gan tik bijaam - bet arii tur pilnas kabatas mums sabaaza ar visaadiem paraudzinjiem - ne tikai RC!!!!
Pēdējo reizi labojis Ruby Sestdiena Marts 14, 2009 12:41 am; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
Lapa 7 no 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Lapa 7 no 20