Sausā barība..
+34
refinnej
Chesanga
Lexy
Žozefīna
inly&bugy
Eky
irituska
ajame
Buciitis
Sanita
Sabinella
Eljusik
Michely
sassaa
Leila
santa07
kristucis1
Lindita
Lily
acz
sirsninja
b_fly
Eliina
zverjok
Mazais
lilucis
Dream
Māriņa
Ronija
fixeery
Silkite
Ruby
Elīna
Admin
38 posters
Lapa 8 no 20
Lapa 8 no 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Sausā barība..
Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:Pajautaa veikalaa paraudzinjus!!! RC ir taadi mazi paraudzinji - vari izmeegjinat - kaut gan nezinu cik daudz no taa var secinaat - bet tomeer - ja nu kaada no taam ir pilniigs NEEEE NEEDIISHU - tad taa izveele paliek mazaaka un vieglaak buus izlemt!!!
pie mums arii it kà dod paraudzinjus,bet es nenjemu jo édam visu laiku vienu un to pashu un nav problému(mans suns putekljusuucéjs ) es tik vienu nesaprotu kàpéc LV pàrdod RCanin chihuahua 30(junior),bet pie mums tàdas nav :scratch: ????
Khi khi khi , Desam jau nevajag - vinjsh eed visu :DD
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:Pajautaa veikalaa paraudzinjus!!! RC ir taadi mazi paraudzinji - vari izmeegjinat - kaut gan nezinu cik daudz no taa var secinaat - bet tomeer - ja nu kaada no taam ir pilniigs NEEEE NEEDIISHU - tad taa izveele paliek mazaaka un vieglaak buus izlemt!!!
pie mums arii it kà dod paraudzinjus,bet es nenjemu jo édam visu laiku vienu un to pashu un nav problému(mans suns putekljusuucéjs ) es tik vienu nesaprotu kàpéc LV pàrdod RCanin chihuahua 30(junior),bet pie mums tàdas nav :scratch: ????
Khi khi khi , Desam jau nevajag - vinjsh eed visu :DD
to it kà vajadzéja kad bij mazinjsh,bet vienkàrshi nevaru saprast kàpéc pie mums nav izaugàm ar RCanin (shn mini junior) un ir ok
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:
to it kà vajadzéja kad bij mazinjsh,bet vienkàrshi nevaru saprast kàpéc pie mums nav izaugàm ar RCanin (shn mini junior) un ir ok
jaa jaa mums tas pats ka taadas nav!!! kaut gan neesmu meegjinaajusi UK - iespeejams ka ir!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nekrenjkjee, iipashas atshkjiriibas taa pat nav:)) Tas tik taads maarketinga triks, taa pat kaa ar pulveru nosaukumiem, vieniem patiik taads citiem savaadaaks, bet saturs jau ir vienaads:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Nekrenjkjee, iipashas atshkjiriibas taa pat nav:)) Tas tik taads maarketinga triks, taa pat kaa ar pulveru nosaukumiem, vieniem patiik taads citiem savaadaaks, bet saturs jau ir vienaads:)
nu jà,saprotu :D man tik tà pacinja baigi patika nu vismaz RCanin chihuahua 28 mums ir,bravo :jumping:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ruby rakstīja:Neeeeeeeee nu shausmas!!! Tad jau vinji visi pa kabataam baazh to visu!?!?! Mums veikalos staav veseli grozi kur var pats njemt ,citur jaaprasa!!! Un kaa ar izstaadeem??? Vienreiz gan tik bijaam - bet arii tur pilnas kabatas mums sabaaza ar visaadiem paraudzinjiem - ne tikai RC!!!!
ir ir mums lielajās izstādēs arī bāž pilnas kabatas, es pat dažreiz speciaali vairakas reizes noeju garām vienam stendam un tā man sakrājas kādas 5 pacinas :D ja katrā stenda pa dažām paciņām iedod tad jau var suni piebarot uz veselu gadu.
Lily rakstīja:
ir ir mums lielajās izstādēs arī bāž pilnas kabatas, es pat dažreiz speciaali vairakas reizes noeju garām vienam stendam un tā man sakrājas kādas 5 pacinas :D ja katrā stenda pa dažām paciņām iedod tad jau var suni piebarot uz veselu gadu.
izdeviigi!!! Mees otrdien dodamies uz shii gada pirmo lielo izstaadi - gribeetu uzsist klachinju ar RC izplatiitaajiem - kapeec esam apdaliiti ar bariibaam shajaa galaa!?!?!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Mees ar savaam mazuleem maacam eest ar RC starter bariibu. Taapt meerceetu nemaz i negrib, taapeec bariibu meerv=ceeju vel RC pienaa kuceeniem Hihi ka tik man neizaug sanbernaari!!!!!!!!!!!
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
mmm nu gan mazās princeses tiek lutinātas bez gala :large:Māriņa rakstīja:Mees ar savaam mazuleem maacam eest ar RC starter bariibu. Taapt meerceetu nemaz i negrib, taapeec bariibu meerv=ceeju vel RC pienaa kuceeniem Hihi ka tik man neizaug sanbernaari!!!!!!!!!!!
Dream rakstīja:mmm nu gan mazās princeses tiek lutinātas bez gala :large:Māriņa rakstīja:Mees ar savaam mazuleem maacam eest ar RC starter bariibu. Taapt meerceetu nemaz i negrib, taapeec bariibu meerv=ceeju vel RC pienaa kuceeniem Hihi ka tik man neizaug sanbernaari!!!!!!!!!!!
Njaa lutinaat jau lutinaatu tik vinjas vislabaak atziist mammas pupus un pienu, nemaz rakares negrib pashas maaciities eest
Māriņa- Estimable
hihi nu bet pareizi, prieksh kam vinjaam pashaam saakt eest paaraak daudz, ja vinjaam veel ir iespeeja paslinkot un izbaudiit skaisto jauko beerniibu pie mammas pupa :) viltnieces iistas tev vinjas :lol:Māriņa rakstīja:Dream rakstīja:mmm nu gan mazās princeses tiek lutinātas bez gala :large:Māriņa rakstīja:Mees ar savaam mazuleem maacam eest ar RC starter bariibu. Taapt meerceetu nemaz i negrib, taapeec bariibu meerv=ceeju vel RC pienaa kuceeniem Hihi ka tik man neizaug sanbernaari!!!!!!!!!!!
Njaa lutinaat jau lutinaatu tik vinjas vislabaak atziist mammas pupus un pienu, nemaz rakares negrib pashas maaciities eest
Dream rakstīja:hihi nu bet pareizi, prieksh kam vinjaam pashaam saakt eest paaraak daudz, ja vinjaam veel ir iespeeja paslinkot un izbaudiit skaisto jauko beerniibu pie mammas pupa :) viltnieces iistas tev vinjas :lol:Māriņa rakstīja:Dream rakstīja:mmm nu gan mazās princeses tiek lutinātas bez gala :large:Māriņa rakstīja:Mees ar savaam mazuleem maacam eest ar RC starter bariibu. Taapt meerceetu nemaz i negrib, taapeec bariibu meerv=ceeju vel RC pienaa kuceeniem Hihi ka tik man neizaug sanbernaari!!!!!!!!!!!
Aha iisteniibaa baigaas slinjkjes....
Māriņa- Estimable
Es šodien nopirku saviem sunīšiem jaunu barību un konservu! šī bija pirmā reize, kad abi suņi ēd tā kārtīgi, jo dikti garšoja. Parasti Pece konservu ēd ar "gariem zobiem" (negribīgi), un arī uz RC barību nevisai kāra, bet šoreiz pat bija gatava ēdienu atņemt Kņopītei!
Sausā barība- Acana Puppy & Junior
Un konservs- vom feinsten puppy
Vai ir kadas atsauksmes no jūsu puses, esat kādu no šiem produktiem izmēģinājuši?
Vai ir kadas atsauksmes no jūsu puses, esat kādu no šiem produktiem izmēģinājuši?
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Mēs ''ACANA'' dodam tikai lielajiem sunjiem takā neko nezinu. :lol: bet ganjau ka laba, tāpat kā visas bariibas :D
kristucis1 rakstīja:Es šodien nopirku saviem sunīšiem jaunu barību un konservu! šī bija pirmā reize, kad abi suņi ēd tā kārtīgi, jo dikti garšoja. Parasti Pece konservu ēd ar "gariem zobiem" (negribīgi), un arī uz RC barību nevisai kāra, bet šoreiz pat bija gatava ēdienu atņemt Kņopītei!
Kur tu dabūji Acana? Un cik lielā iepakojumā? Esmu izpētījusi Acana sausās barības sastāvu un man dikti patīk tā barība... Es pagaidām esmu redzējusi tikai i-net veikalos un sākot no 2,5kg pakās...a bail tā uzreiz tik lielu paku ņemt...
Lily rakstīja:Mēs ''ACANA'' dodam tikai lielajiem sunjiem takā neko nezinu. :lol: bet ganjau ka laba, tāpat kā visas bariibas :D
visas barības jau nu noteikti nav labas!!!! tad jau varētu pirkt pēdējo sū*u no lielveikala!!
Es te tā painteresējos, izrādās, ka šai barībai pēc sastāva pārbaudes ir piešķirtas piecas zvaigznītes (no sešām)... tur nav kukurūzas, kviešus un glutēnu (alerģijas izraisītāji).
Cenas arī atšķirīgas.
Par 400 gr Acana -3Ls
Par 1 kg RC- 5Ls
kristucis1- Profesional
lilucis rakstīja:
Kur tu dabūji Acana? Un cik lielā iepakojumā? Esmu izpētījusi Acana sausās barības sastāvu un man dikti patīk tā barība... Es pagaidām esmu redzējusi tikai i-net veikalos un sākot no 2,5kg pakās...a bail tā uzreiz tik lielu paku ņemt...
Es pirku ZOO veikalā, kurš ir savienot ar manu Vet klīniku- varbūt tāpēc arī tur ir šī barība!
Mazākais iepakojums 400 gr
kristucis1- Profesional
kristucis1 rakstīja:Lily rakstīja:Mēs ''ACANA'' dodam tikai lielajiem sunjiem takā neko nezinu. :lol: bet ganjau ka laba, tāpat kā visas bariibas :D
visas barības jau nu noteikti nav labas!!!! tad jau varētu pirkt pēdējo sū*u no lielveikala!!
Es te tā painteresējos, izrādās, ka šai barībai pēc sastāva pārbaudes ir piešķirtas piecas zvaigznītes (no sešām)... tur nav kukurūzas, kviešus un glutēnu (alerģijas izraisītāji).
Cenas arī atšķirīgas.
Par 400 gr Acana -3Ls
Par 1 kg RC- 5Ls
Jā jā, tieši tas man visvairāk patīk, ka tai barībā nav kukurūzas...zinu, ka trušiem kukurūza ļoti slikti kažoku iespaido...par suņiem neesmu lasījusi, bet domāju, ka arī tāpat...
kristucis1 rakstīja:Lily rakstīja:Mēs ''ACANA'' dodam tikai lielajiem sunjiem takā neko nezinu. :lol: bet ganjau ka laba, tāpat kā visas bariibas :D
Cenas arī atšķirīgas.
Par 400 gr Acana -3Ls
Par 1 kg RC- 5Ls
nē es biju domājusi tās barības par kurām mēs te runājam :) profesionālās ;)
kristucis1 rakstīja:lilucis rakstīja:
Es pirku ZOO veikalā, kurš ir savienot ar manu Vet klīniku- varbūt tāpēc arī tur ir šī barība!
Mazākais iepakojums 400 gr
Kuuuuuuuuuuuuur ir tas zooveikals...lūdzu lūdzu...man ar vajag Acanu 400gr paciņā :roll:
Lily rakstīja:
nē es biju domājusi tās barības par kurām mēs te runājam :) profesionālās ;)
Nu nav viss visas profesionālās vienlīdz labas un katrs piemeklē sev piemērotāko un labāko...
lilucis rakstīja:
Acanu var dabūt Komeks bāzē Brīvības ielā 155, nezinu tik kā ar maziem iepakojumiem, un nesen Mežciema Sky parādījies Komeks zooveikals!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Elīna rakstīja:
Acanu var dabūt Komeks bāzē Brīvības ielā 155, nezinu tik kā ar maziem iepakojumiem, un nesen Mežciema Sky parādījies Komeks zooveikals!
nezinu, varbūt varēsiet man iebilst--> bet es neieteiktu barību pirkt no bāzēm, JO daudzās bāzēs pārdod vēl veco Acanu barību---> veikalos ir jaunā- uzlabotā!!
Es savu pirku Ziepniekkalnā- Zaļenieku iela 14
kristucis1- Profesional
Elīna rakstīja:lilucis rakstīja:
Āāāāā...būs jāiziet ar sunčiem īsā pastaigā...tā bāze tak ir man pavisam tuvu!!! :)
kristucis1 rakstīja:Elīna rakstīja:
nezinu, varbūt varēsiet man iebilst--> bet es neieteiktu barību pirkt no bāzēm, JO daudzās bāzēs pārdod vēl veco Acanu barību---> veikalos ir jaunā- uzlabotā!!
Es savu pirku Ziepniekkalnā- Zaļenieku iela 14
Nu, veikali ar ņem no tām pašām bāzēm bieži vien ;)
Lapa 8 no 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Lapa 8 no 20