Sausā barība..
+34
refinnej
Chesanga
Lexy
Žozefīna
inly&bugy
Eky
irituska
ajame
Buciitis
Sanita
Sabinella
Eljusik
Michely
sassaa
Leila
santa07
kristucis1
Lindita
Lily
acz
sirsninja
b_fly
Eliina
zverjok
Mazais
lilucis
Dream
Māriņa
Ronija
fixeery
Silkite
Ruby
Elīna
Admin
38 posters
Lapa 5 no 20
Lapa 5 no 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Sausā barība..
Jā jā, Ufo ar ēda un ilgi...un nemaz pēc buldoga ar neizskatās...Ruby rakstīja:Pepija to staarteri eeda liidz 9-10 nedeeljaam cik atceros - nekaada vaina! Ha neizskatiijaas peec buldoga :D :D un veel joprojaam neizskataas :D
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Kaa tikko tika noskaidrots - starteri dod no 3 nedeelju vecuma apmeeram:)
bet vaitad vispaar bariibu jau saak dot no 3 ned. vecuma? man kkā likās ka no apmēram 1,5 mēn. vecuma. :D iisti neesmu piefikseejusi. :D :lol: un ja no 1,5 mēn. tad var arii uzreiz kuceenu bariibu.
Taapeec jau tas saucaas starteris, ka to izmeercee , uztaisa putrinju un saak piebarot kuceenus. Muuzhiigi jau pie maates pupa nekaraasies:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Var var sākt no tāda vecuma pa pāris graudiņiem...u tad arvien vairāk... lai pamazām pierod...Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Kaa tikko tika noskaidrots - starteri dod no 3 nedeelju vecuma apmeeram:)
bet vaitad vispaar bariibu jau saak dot no 3 ned. vecuma? man kkā likās ka no apmēram 1,5 mēn. vecuma. :D iisti neesmu piefikseejusi. :D :lol: un ja no 1,5 mēn. tad var arii uzreiz kuceenu bariibu.
Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Kaa tikko tika noskaidrots - starteri dod no 3 nedeelju vecuma apmeeram:)
Taapeec jau tas saucaas starteris, ka to izmeercee , uztaisa putrinju un saak piebarot kuceenus. Muuzhiigi jau pie maates pupa nekaraasies:)
nu ar kuceenu bariibu jau tas pats. :) mees vienkārši izvēlējāmies kucēnu barību, jūs tas tik ļoti satrauc?
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Kaa tikko tika noskaidrots - starteri dod no 3 nedeelju vecuma apmeeram:)
nu ar kuceenu bariibu jau tas pats. :) mees vienkārši izvēlējāmies kucēnu barību, jūs tas tik ļoti satrauc?
Nu pag, tu tak Lily nedod senjoru bariibu, kuraam ir pilniigi citi vitamiini, kuri neatbilst vinjas vecumam.
Ronija- Moderator
Mani suņi ēd RC kucēniem... vienīgais Pecei tulīt, tulīt jau būs jāpērk pieaugušo barība, bet Kņopenei joprojām kucēnu. :|
Nezinu kā tur īsti ir ar sauso barību, bet skaidri zinu, ka no koncīšiem suni var vēl kā pārbarot (pārāk ātri pieņemas svarā)..
Nezinu kā tur īsti ir ar sauso barību, bet skaidri zinu, ka no koncīšiem suni var vēl kā pārbarot (pārāk ātri pieņemas svarā)..
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Kaa tikko tika noskaidrots - starteri dod no 3 nedeelju vecuma apmeeram:)
Nu pag, tu tak Lily nedod senjoru bariibu, kuraam ir pilniigi citi vitamiini, kuri neatbilst vinjas vecumam.
Lilijai līdz senjoru vecumam ir 6,5 gadi bet tiem kuceeniem buus kaadas 3 ned. liidz itkā ''iistajam'' laikam lai eestu kucēnu bariibu. un tajaa bariibaa ir aomeeram tie pashi vitamiini apmeeram taados daudzumos. starteris ir tas pats kas kuceenu bariiba tikai var saakt dod agraak.
Cik tev vecaakajai meitenei ir jau ???kristucis1 rakstīja:Mani suņi ēd RC kucēniem... vienīgais Pecei tulīt, tulīt jau būs jāpērk pieaugušo barība, bet Kņopenei joprojām kucēnu. :|
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Cik tev vecaakajai meitenei ir jau ???kristucis1 rakstīja:Mani suņi ēd RC kucēniem... vienīgais Pecei tulīt, tulīt jau būs jāpērk pieaugušo barība, bet Kņopenei joprojām kucēnu. :|
vecākajai pāri deviņiem mēnešiem... Kņopīte jaunāka par trīs mēnešiem!
kristucis1- Profesional
Nu jā, katrs jau dara kā grib...bet varu teikt, ka Ufo ēda trekno starteri līdz apmēram 4 mēnešu vecumam...saņēma visu to labāko..vēl 3 mēnešu vecumā izbaudīja mākslīgo pieniņu...un nu nav buldogs izaudzis...ja jau kāds uztraucas, ka izaugs pārāk liels vai resns, tad tas jau vairs nav barības dēļ...
Lily rakstīja:
taada nemaz nav. :D ir kucēnu bariiba un to kaa rakstiits uz iepakojumiem driikst saakt dod no 2 mēn vecuma bet parasti sāk no 1,5 mēn.
Šeit būs RC Startera bariiba :)
Piedodiet ka nav latviski, bet domaaju ka sapratiisiet taapat!!!
Royal Canin Starter Puppy
Royal Canin Starter dog food for puppies during weaning and for pregnant and nursing bitches, for increased nutrient requirements, maximum digestive safety, excellent acceptance
Royal Canin Starter Puppy is a transition food for the weaning stage (3-8 weeks), and a high-energy food for pregnant (from 6 weeks onwards) and nursing bitches (up until weaning).
Puppies' digestive systems are especially sensitive during the weaning phase, and the nutritional and energy needs are approximately 3 times higher than those of grown dogs. ...
vairaak lasiet sheit :arrow:
http://www.zooplus.co.uk/shop/dogs/dry_dog_food/royal_canin_size/special_care/13700
lilucis rakstīja:Nu jā, katrs jau dara kā grib...bet varu teikt, ka Ufo ēda trekno starteri līdz apmēram 4 mēnešu vecumam...saņēma visu to labāko..vēl 3 mēnešu vecumā izbaudīja mākslīgo pieniņu...un nu nav buldogs izaudzis...ja jau kāds uztraucas, ka izaugs pārāk liels vai resns, tad tas jau vairs nav barības dēļ...
Tu domā ka mēs badinam suņus lai tikai viņi neizaugtu lieli kā to dara citi ''audzētāji''?!
Lily rakstīja:lilucis rakstīja:Nu jā, katrs jau dara kā grib...bet varu teikt, ka Ufo ēda trekno starteri līdz apmēram 4 mēnešu vecumam...saņēma visu to labāko..vēl 3 mēnešu vecumā izbaudīja mākslīgo pieniņu...un nu nav buldogs izaudzis...ja jau kāds uztraucas, ka izaugs pārāk liels vai resns, tad tas jau vairs nav barības dēļ...
Tu domā ka mēs badinam suņus lai tikai viņi neizaugtu lieli kā to dara citi ''audzētāji''?!
Ehhhhh...es neko nedomāju...
kristucis1 rakstīja:
Aha jo es Pepijai dodu RC pieaugusho bariibu jau no 8 meeneshi - taa uz pakas jau rakstiits - bet tas atkariibaa no taa kaadu tu tagad vinjai bariibu dosi!?!?!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
piekriitu, mazam kuceenam, pashaa dziives saakumaa ir jaasanjem viss tas labaakais, veseliigaakais, bariibas vielaam un vitamiiniem bagaataakais eediens!!!! Taas ir vistiitaakaas muljkjiiibas ka mazam kuceenam kursh tikko atshkjirts no maates jau jaadod kaut kas "liesaaks"lilucis rakstīja:Lily rakstīja:
o jaa. :D:D starteri mēs nekad nedodam jo kaa oma veikalaa pateica kad mums piedāvāja starteri '' oj nee! negribu lai toji pārtop par buldogiem!'' :D taa bariiba esot SHAUSSSSMIIGI trekna un visbiežāk sāk vnk. dod kuceenu bariibu
Nu mazajiem vajag tomēr starteri...ja jau sunim ir gēnos dots, ka jābūt lielam, tad viņš arī būs liels...bet mazam suņukam ir jāsaņem viss attiecīgi vecumam vajadzīgais...
Ruby rakstīja:kristucis1 rakstīja:
Aha jo es Pepijai dodu RC pieaugusho bariibu jau no 8 meeneshi - taa uz pakas jau rakstiits - bet tas atkariibaa no taa kaadu tu tagad vinjai bariibu dosi!?!?!
a, man uz pakas rakstīts, ka kucēnu barību līdz 10 mēnešiem jādod!!!
vot, ko tālāk dot nezinu... būs zooveikalā jāprasa, ko no RC var dot tālāk!
Varbūt kāds var ko ieteikt?
kristucis1- Profesional
Dream rakstīja:piekriitu, mazam kuceenam, pashaa dziives saakumaa ir jaasanjem viss tas labaakais, veseliigaakais, bariibas vielaam un vitamiiniem bagaataakais eediens!!!! Taas ir vistiitaakaas muljkjiiibas ka mazam kuceenam kursh tikko atshkjirts no maates jau jaadod kaut kas "liesaaks"lilucis rakstīja:Lily rakstīja:
o jaa. :D:D starteri mēs nekad nedodam jo kaa oma veikalaa pateica kad mums piedāvāja starteri '' oj nee! negribu lai toji pārtop par buldogiem!'' :D taa bariiba esot SHAUSSSSMIIGI trekna un visbiežāk sāk vnk. dod kuceenu bariibu
Nu mazajiem vajag tomēr starteri...ja jau sunim ir gēnos dots, ka jābūt lielam, tad viņš arī būs liels...bet mazam suņukam ir jāsaņem viss attiecīgi vecumam vajadzīgais...
Jā, nez kāpēc arī man nez cik veti teikuši, ka nedrīskt suns saņemt pārāk liesu barību...mazie ir dikti aktīvi un viņiem vienkārši nepieciešami tie tauciņi...
Pēdējo reizi labojis lilucis Piektdiena Marts 13, 2009 10:56 pm; labots 1 reizi
Hmmmm, un kas vainas kuceentinjam ar apalju veederinju?? Tas tak tikai peec veseliiga beerna izskataas:)) Arii mana siikaa , kad tikko panjeemu bija ar taadu bumbu puncii, ka uhhhhhhhhhhhhh:) Un dziiva tagad:)
Ronija- Moderator
kristucis1 rakstīja:Ruby rakstīja:kristucis1 rakstīja:
a, man uz pakas rakstīts, ka kucēnu barību līdz 10 mēnešiem jādod!!!
vot, ko tālāk dot nezinu... būs zooveikalā jāprasa, ko no RC var dot tālāk!
Varbūt kāds var ko ieteikt?
Ja tev meiteneem vecuma starpiiba ir maza saliidzinoshi - es dotu abaam kuceenu bariibu, un tad abaam kopaa mainiitu uz pieaugusho, kad jaunaakaa buus izaugusi liidz attieciigajam vecumam. Es tagad Vikijai devu kuceenu sauso - nekaada vaina:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Hmmmm, un kas vainas kuceentinjam ar apalju veederinju?? Tas tak tikai peec veseliiga beerna izskataas:)) Arii mana siikaa , kad tikko panjeemu bija ar taadu bumbu puncii, ka uhhhhhhhhhhhhh:) Un dziiva tagad:)
starpcitu par bumbu puncii, aizmirsu pajautaat- vai tajaa bildee kur Vikija ir maza (pie juusu staasta) viņai tur ir bruka vai man rādās? :lol: :D tur taads kaa bumbuliitis izspiedies
man Lilly veikalā mēģināja iestāstīt, ka toji un čivauvas izaug pārāk lieli no royal canin, hills u.c. barībām, jo tās neesot tik maziem suņiem domātas, vajagot dot Nutra gold. kā tag dosim tojiem lielo suņu barību un izaugs mums dogi! Es biju šokā par tādām muļķībām!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Ronija rakstīja:Hmmmm, un kas vainas kuceentinjam ar apalju veederinju?? Tas tak tikai peec veseliiga beerna izskataas:)) Arii mana siikaa , kad tikko panjeemu bija ar taadu bumbu puncii, ka uhhhhhhhhhhhhh:) Un dziiva tagad:)
nav nekaadas vainas. ;)
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Hmmmm, un kas vainas kuceentinjam ar apalju veederinju?? Tas tak tikai peec veseliiga beerna izskataas:)) Arii mana siikaa , kad tikko panjeemu bija ar taadu bumbu puncii, ka uhhhhhhhhhhhhh:) Un dziiva tagad:)
starpcitu par bumbu puncii, aizmirsu pajautaat- vai tajaa bildee kur Vikija ir maza (pie juusu staasta) viņai tur ir bruka vai man rādās? :lol: :D tur taads kaa bumbuliitis izspiedies
Nee - tas ir vizuaalais defekts, bruka nav vinjai bijusi:)
Ronija- Moderator
Elīna rakstīja:man Lilly veikalā mēģināja iestāstīt, ka toji un čivauvas izaug pārāk lieli no royal canin, hills u.c. barībām, jo tās neesot tik maziem suņiem domātas, vajagot dot Nutra gold. kā tag dosim tojiem lielo suņu barību un izaugs mums dogi! Es biju šokā par tādām muļķībām!
hahaha. :D:D es arii pirmo reizi ko taadu dzirdu. RC un Hills bariibaam taču ir arii speciaalas bariibas mazo skjirnju sunjiem. :D
Lily rakstīja:Elīna rakstīja:man Lilly veikalā mēģināja iestāstīt, ka toji un čivauvas izaug pārāk lieli no royal canin, hills u.c. barībām, jo tās neesot tik maziem suņiem domātas, vajagot dot Nutra gold. kā tag dosim tojiem lielo suņu barību un izaugs mums dogi! Es biju šokā par tādām muļķībām!
hahaha. :D:D es arii pirmo reizi ko taadu dzirdu. RC un Hills bariibaam taču ir arii speciaalas bariibas mazo skjirnju sunjiem. :D
Viņasprāt ne tik maziem!!!!!!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Lapa 5 no 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Lapa 5 no 20