Sausā barība..
+34
refinnej
Chesanga
Lexy
Žozefīna
inly&bugy
Eky
irituska
ajame
Buciitis
Sanita
Sabinella
Eljusik
Michely
sassaa
Leila
santa07
kristucis1
Lindita
Lily
acz
sirsninja
b_fly
Eliina
zverjok
Mazais
lilucis
Dream
Māriņa
Ronija
fixeery
Silkite
Ruby
Elīna
Admin
38 posters
Lapa 12 no 20
Lapa 12 no 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Sausā barība..
Mans kg izēd apmēram mēnesī. Ziemā iespējams izēda ātrāk, jo tad ēda vairāk. Nu, viņš man ēd cik grib un kad grib, sausās bļoda vienmēr pilna.
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
ja mérot sausàs bariibas daudzumu,mums aiziet + - 800g un pashatavotà pa reizém un nashkji-sunja cepumi.
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
hmmm es taa tagad padomaaju,ka peedeejo bariibas paku nopirku 17. martaa (atceros datumu jo taa bija Patrikdienas lielaa izstaade),nu un beidzaas taa paka (1,5 kg) tikai paaris dienu atpakalj. Sanaak vairaak kaa 2 meeneshi un tas ir diviem sunjiem. Nu labi varbuut pashaa saakumaa Lurdesa veel bishku eeda savu kuceenbariibu,bet taapat tas ir diivaini. Sauso eedam obligaati vienreiz dienaa,otraa eedienreizee eedam ko citu!
Ak nu tak beidzot sanjeemaam savu Orijen!!! Riit buus treshaa diena kopsh testeejam :) Un kaa garsho.........it iipashi zivju!!!
Ak nu tak beidzot sanjeemaam savu Orijen!!! Riit buus treshaa diena kopsh testeejam :) Un kaa garsho.........it iipashi zivju!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Secinājums viens- Česters un Šanele ir rīmas! :)
Elīna- Hero
Eliina rakstīja:nu es neko citu vinai nedodu iznemot bariibu, dazreiz jau sanak, bet ka karumus tikai. varbut vel kads zin cik ilga laika jums aiziet 1kg padalieties ar info ;)
Mūsu barība ir 1 kg paka, dodu 50g dienā + biezpiens cik vēlas. Sanāk apmēram 20 dienām, ja barotu tikai sauso barību un biezpienu.
Bet šķiet, ka vairāk, jo pa reizei vēl iedodu vistu, akniņas, Paipalu oliņu vai ko citu garšīgu, tad jau sanāk kādu mēnesi barot to paku. Vispār norma viņam uz doto brīdi ir 75grami dienā, bet tik daudz nedodu, jo sanāk vēl klāt biezpiens un kaut kas garšīgs gaļveidīgs no cilvēku ēdiena pa reizei. Vēl iedodu kādu paprikas gabaliņu vai ķīnas kāpostiņu vai citu zaļumu.
Elīna rakstīja:Secinājums viens- Česters un Šanele ir rīmas! :)
Ha nav jau tik traki!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Elīna rakstīja:Secinājums viens- Česters un Šanele ir rīmas! :)
Ha nav jau tik traki!!!
Elfiņš ar pievienojas rīmu galam!!!!!
Elīna- Hero
Shanele ir iista riitma, bet ne uz sauso bariibu :lol: Efinam nu gan visadi gardumi tiek, lai kam taapec tads skasituliitis sodien nejaushi satikam Efinu!
Eliina rakstīja:Shanele ir iista riitma, bet ne uz sauso bariibu :lol: Efinam nu gan visadi gardumi tiek, lai kam taapec tads skasituliitis sodien nejaushi satikam Efinu!
Šanelīte jau arī smuka meitenīte, mums visiem trijiem viņa ļoti patika. Vēl šobrīd apspriežam jauno smuko Elfiņa draudzeni, jo taisamies iet vakara pastaigā uz parku.
hi hi paldies! zel ka reti esam taja rajona, jo Shanele ar Elfinu noteitki sadaudzeetos labak. mums vienakrsi tas milzu suns vakr uzklupa tapec Shanele bija tad nedaudz nobijusies.
Viņš vakar visus baidīja. Mēs gājām kopā ar Franču buldodziņu un viņa māmiņu un bēbi ratiņos, bet tas to milzu mnstru neapturēja (un arī viņa saimnieku - nelika apklusināt monstru), jo norēja tā ka man sametās baile.
Kāds nezin vai Magnusson sauso barību suņiem,Latvijā var nopirkt?
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Leila rakstīja:Kāds nezin vai Magnusson sauso barību suņiem,Latvijā var nopirkt?
Ir dzirdetas labas atsauksmes?
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Audzētava no kuras ņēmu suni tagad sākuši lietot šo barību,viņi saka,ka laba.Palasot par šo barību liekas,ka laba,viss no dabīgiem produktiem.Es gribētu pamēģināt savējai,jo vinja ir alerģiska uz barībām.
Ronij,es tanī mājas lapā paskatījos,viss jau būtu labi,bet tur tikai lielie iepakojumi junioriem,ko es darīšu ar 5 kg. :) Varbūt varu ar kādu padalīties kam vajag?Vispār jau negribas pirkt uzreiz tik daudz a ja nu vinja neēd,vai nu vēl kaut kas.
Ronij,es tanī mājas lapā paskatījos,viss jau būtu labi,bet tur tikai lielie iepakojumi junioriem,ko es darīšu ar 5 kg. :) Varbūt varu ar kādu padalīties kam vajag?Vispār jau negribas pirkt uzreiz tik daudz a ja nu vinja neēd,vai nu vēl kaut kas.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Zviedru razhojums,ja?
Ruby- Estimable
Mana ēd Royal Canin...
Pirms viņu paņēmām domaju ka nu jau skriešu un pirksu visskrutako... Biju uzmetusi aci uz Pro Pack, bet tas brīdis pienaca tik atri ka uzspējam tik nopirkt Royal Canin un viņai garšo, tagad nezinu vai mainīt uz citu vai atstāt šo...
Pirms viņu paņēmām domaju ka nu jau skriešu un pirksu visskrutako... Biju uzmetusi aci uz Pro Pack, bet tas brīdis pienaca tik atri ka uzspējam tik nopirkt Royal Canin un viņai garšo, tagad nezinu vai mainīt uz citu vai atstāt šo...
Eljusik- Profesional
- Number of posts : 187
Es nezinu kas ir PRO PACK - varbuut ir kaads cits nosaukums, shitaadu nezinu.
Kuru Royal Canin juus eedat?
Mees arii devaam Royal Canin - saakumaa Starter, peec tam Mini Puppy un peec tam RC Chihuahua.
Tagad nomainiijaam uz Orijen (ar divaam garshaam - fish/meat) - rezultaats ir super!!!
Kuru Royal Canin juus eedat?
Mees arii devaam Royal Canin - saakumaa Starter, peec tam Mini Puppy un peec tam RC Chihuahua.
Tagad nomainiijaam uz Orijen (ar divaam garshaam - fish/meat) - rezultaats ir super!!!
Ruby- Estimable
Veel kas shokeejosh par bariibaam, ko nesen izlasiiju citaa forumaa un papeetiju veel mazliet, ja kaadam interesee tas ir sheit:
http://files.inbox.lv/ticket/36f998d5816a33bef54ae65d63ba729a6476edaf/What%E2%80%99s+Really+in+Pet+Food.doc
Piedodiet bet anglju valodaa, var meegjinaat tulkot nedaudz ar www.translate.google.com nu vismaz priekshstatam.
Ja nopietni tad vispaar apsveru iespeeju paartraukt dot sunju bariibas, vai nu atliek veel iespeeja neko nelasiit un neshokeeties :scratch:
http://files.inbox.lv/ticket/36f998d5816a33bef54ae65d63ba729a6476edaf/What%E2%80%99s+Really+in+Pet+Food.doc
Piedodiet bet anglju valodaa, var meegjinaat tulkot nedaudz ar www.translate.google.com nu vismaz priekshstatam.
Ja nopietni tad vispaar apsveru iespeeju paartraukt dot sunju bariibas, vai nu atliek veel iespeeja neko nelasiit un neshokeeties :scratch:
Ruby- Estimable
Nu jaa - sarakstīts tā ļoti apetīti rosinoši :) vispar jau shausmigi
nu par tam iekšām - kaķi dabā it kā jau ar noķer peli un apēd viņu pilnībā, arī ar visu to, ko mums pat izrunāt skaļi negribas.
Vispar jau sanak ta ka tie baribu razhotaji par baigam naudam iemanijushies pardot atkritumus.
Sunji jau tikai priecigi butu pariet uz svaigi gatavotu partiku, vienigi cik vienkarshi ir nodroshinat visu nepiecieshamo, varbut kadam ir kada informacija par to ka barot suni pilnvertigi vinjam gatavojot (kādi produkti jadod, cik biezhi)?
nu par tam iekšām - kaķi dabā it kā jau ar noķer peli un apēd viņu pilnībā, arī ar visu to, ko mums pat izrunāt skaļi negribas.
Vispar jau sanak ta ka tie baribu razhotaji par baigam naudam iemanijushies pardot atkritumus.
Sunji jau tikai priecigi butu pariet uz svaigi gatavotu partiku, vienigi cik vienkarshi ir nodroshinat visu nepiecieshamo, varbut kadam ir kada informacija par to ka barot suni pilnvertigi vinjam gatavojot (kādi produkti jadod, cik biezhi)?
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
vēl viena lieta, kas mani uztrauc - Astei visvairāk garšo kaķu barība.. es viņu nekādīgi nevaru pierunāt ēst savējo :D kā viņa ir ciemos, tā uzreiz virtuvē un ēd kaķa ēdienu.. vienreiz pat šitādā veidā dabūja no paša kaķa pa galvu :D
ko man darīt, lai viņas sauso barību padarītu viņai intersantu?
ā,jā. un vēl kas - mums audzētāja sadeva līdzi barību vēl no laikiem, kad astei bij 3 mēn(teica, ka tur apmēram uz mēnesi pietiks), tagad drīz jau viņai jāsāk dot pieaugušu suņu barība, bet mums vēl krājumi apmēram pusgadam tas laikam ar nav diezko labi
ko man darīt, lai viņas sauso barību padarītu viņai intersantu?
ā,jā. un vēl kas - mums audzētāja sadeva līdzi barību vēl no laikiem, kad astei bij 3 mēn(teica, ka tur apmēram uz mēnesi pietiks), tagad drīz jau viņai jāsāk dot pieaugušu suņu barība, bet mums vēl krājumi apmēram pusgadam tas laikam ar nav diezko labi
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Vai kāda ir mēģinājusi Diamond sauso barību?
Kādas atsauksmes par šo barību?
Kādas atsauksmes par šo barību?
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Jā, manas meitenes ēd Diamond barību mazajiem sunīšiem. Mums ļoti garšo un patīk. Visu laiku Dzollijai mocījāmies ar alerģijām, no šīs izskatās ka nav alerģijas. :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Mees arii nu jau kaadu laiku eedam Diamond. Nesuudzamies:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Lapa 12 no 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Lapa 12 no 20