Sausā barība..
+34
refinnej
Chesanga
Lexy
Žozefīna
inly&bugy
Eky
irituska
ajame
Buciitis
Sanita
Sabinella
Eljusik
Michely
sassaa
Leila
santa07
kristucis1
Lindita
Lily
acz
sirsninja
b_fly
Eliina
zverjok
Mazais
lilucis
Dream
Māriņa
Ronija
fixeery
Silkite
Ruby
Elīna
Admin
38 posters
Lapa 11 no 20
Lapa 11 no 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Sausā barība..
Nu bet tagad ar vidukli :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Kaadas atsauksmes par bariibu "ORIJEN" ?? Kaads ir proveejis,testeejis,lieto??
:scratch: mans domaa,ka vajadzeetu pameegjinaat un jaapasuuta paraudzinji................
:scratch: mans domaa,ka vajadzeetu pameegjinaat un jaapasuuta paraudzinji................
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Reiz meegjinaajaam - rezultaats - viens apzhljembaats graudinjsh, paareejais misenee:( Bet nu Vikija nav raadiitaajs:)
Ronija- Moderator
Ruby rakstīja:Kaadas atsauksmes par bariibu "ORIJEN" ?? Kaads ir proveejis,testeejis,lieto??
Esam mēģinājuši- rezultāts blaugznas! Par garšīgumu nevaru spriest, jo nav bijusi barība ko česters neēd!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
meitenes: kuru tieshi meegjinaajaat, tur ir vairaakas - kuceenu, tad pieaugusho ir ar galju vai ziviim???
Ruby- Estimable
Mums bija kuceenu
Ronija- Moderator
Ruby rakstīja:meitenes: kuru tieshi meegjinaajaat, tur ir vairaakas - kuceenu, tad pieaugusho ir ar galju vai ziviim???
Pieaugušiem suņiem, ar gaļu.
Elīna- Hero
Paldies meitenes! Mani ieintereseeja tieshi Zivju Orijen - ORIJEN 6 FRESH FISH with SEA VEGETABLES ! Pasuutiishu paraudzinju :)
Un veel - par bariibu ACANA - interesee tieshi bezgraudu! Pagaidaam ir triis veida, visvairaak mani ieinteresaaja ACANA PASIFICA! Bet arii pareejaas ir ok - PRAIRIE HARVEST vai GRASSLANDS. Kaads ir meegjinaajis? Kaadas atsauksmes??
Un veel - par bariibu ACANA - interesee tieshi bezgraudu! Pagaidaam ir triis veida, visvairaak mani ieinteresaaja ACANA PASIFICA! Bet arii pareejaas ir ok - PRAIRIE HARVEST vai GRASSLANDS. Kaads ir meegjinaajis? Kaadas atsauksmes??
Ruby- Estimable
Ruby, tikai ļoti prātīgi ar pāriešanu uz Orijen. Barība ļoti laba, sastāvs arī ideāls...un tieši dēļ tā ka sastāvs ir pilnīgi savādāks nekā pārējām barībām, pārejai ir jābūt daudz lēnākai. Pirmās dienas pie pierastās barības ne vairāk kā 1-2 graudiņus klāt, un tālāk arī ļoti pamazām pa graudiņam likt klāt un vērot. To man teica bāzē kad biju meklēt Acana barību, tad man apstāstīja par abām gan Acana, gan Orijen. Orijen pat ir labāka nekā Acana pēc sastāva, bet es paliku pie Acana, jo Orijen nav light barība, kas man Čiepai nepieciešama. Par Acana bezgraudu gan neko nemācēšu pateikt, neesmu tādu manījusi...varbūt vienkārši slikti toreiz bāzē skatījos. Mani gan tad interesēja tikai sausā barība. A paraudziņi viņiem pamatīgi(vismaz Acanai), 400gr pakas, tā ka mazajiem pietiek ne tikai pagaršot bet jau pāris nedēļām ko ēst :lol:
Paldies liluci,zinu zinu par to paareju uz Orijen, leenaam un pamazaam. Bet es taa daru ar jebkuru bariibu. Kaut gan esmu mainiijusi tikai bariibas kas ir no vienas liinijas, RC beebiishu ---> RC kuceenu ---> RC Chi pieaugusho, bet taapat vienmeer leenaam pa soliitim.
Ir jaunaa ACANA - grain free - sausaa bariiba- sastaavs ljoti liidziigs ORIJEN - un nav izdaliits pa posmiem - puppy,adult vai senior. Ir triis garshas un visas piemeerotas jebkuram sunja dziives posmam- kas man ljoti patiik. Vairaak sliecos uz GrainFree Acana, jo ir mazaaks proteiins nekaa Orijen - attieciigi apm Orijen - 44% un Acana(grainfree)- 33% . Un veel man patiik ka Acana bariibai ir vairaak glukosamiins nekaa Orijen - tas man vajadziigs Pepijai. Bet nevaru atrast mazos iepakojumus no Acanas(grainfree) - atradu Orijen 400 gr, bet Acana veel mekleeju
Man domaat, ka vinji uztaisiija jauno Acana Grainfree, jo cilveeki sashokeejaas par to lielo proteiina daudzumu Orijen. Nu un uztaisiija Acanai taadu pashu un bez graudiem, tik ar 10% "atlaiditi" proteiina sastaavam. Aaaa ja kaads veelaas izlasiit ljooooti interesantu un pamaacoshu rakstinju tieshi par proteiiniem sausajaas bariibaas,dodiet zinju, iekopeeshu,bet gan pieejams tikai anglju valodaa. Bet ljoti interesants un pilniigi mainiija manas domas par bariibaam kopumaa.
Ir jaunaa ACANA - grain free - sausaa bariiba- sastaavs ljoti liidziigs ORIJEN - un nav izdaliits pa posmiem - puppy,adult vai senior. Ir triis garshas un visas piemeerotas jebkuram sunja dziives posmam- kas man ljoti patiik. Vairaak sliecos uz GrainFree Acana, jo ir mazaaks proteiins nekaa Orijen - attieciigi apm Orijen - 44% un Acana(grainfree)- 33% . Un veel man patiik ka Acana bariibai ir vairaak glukosamiins nekaa Orijen - tas man vajadziigs Pepijai. Bet nevaru atrast mazos iepakojumus no Acanas(grainfree) - atradu Orijen 400 gr, bet Acana veel mekleeju
Man domaat, ka vinji uztaisiija jauno Acana Grainfree, jo cilveeki sashokeejaas par to lielo proteiina daudzumu Orijen. Nu un uztaisiija Acanai taadu pashu un bez graudiem, tik ar 10% "atlaiditi" proteiina sastaavam. Aaaa ja kaads veelaas izlasiit ljooooti interesantu un pamaacoshu rakstinju tieshi par proteiiniem sausajaas bariibaas,dodiet zinju, iekopeeshu,bet gan pieejams tikai anglju valodaa. Bet ljoti interesants un pilniigi mainiija manas domas par bariibaam kopumaa.
Ruby- Estimable
Iekopē gan par tiem proteīniem, es ar gribu izglītoties... Tad kad iešu nākamreiz uz Bāzi pēc Acanas, būs jāuzjautā par to jauno barību kas un kā un vai vispār ir šeit tāda.
Droshi vien ka jums ir taa bariiba,jo Latvijaa tieshaam ir lielaakas izveeles iespeejas kaa sheit. Un shiis bariibas ir jaalieto stipri stipri mazaakaas devaas nekaa citas un jaaskataas diezgan individuaali cik katram sunim vajag.
liluci - tikko iekopeeju to rakstinju Wordaa, sanaaca 10 lapas Tagad domaaju kaa labaak te vinju pievienot. Kaa var uztaisiit to PDF failu? Vai taa nevarees? Ir kaadam kaadas idejas??
liluci - tikko iekopeeju to rakstinju Wordaa, sanaaca 10 lapas Tagad domaaju kaa labaak te vinju pievienot. Kaa var uztaisiit to PDF failu? Vai taa nevarees? Ir kaadam kaadas idejas??
Ruby- Estimable
Ja kaadam interesee - te ir info - praktiski par visaam sausajaam bariibaam.
http://www.dogfoodanalysis.com/dog-food-index-a.html
http://www.dogfoodanalysis.com/dog-food-index-a.html
Ronija- Moderator
Šitā ar laba adresīte
http://www.companionline.ru/fanalyser.php?f1id=85&f2id=152
http://www.companionline.ru/fanalyser.php?f1id=85&f2id=152
Elīna- Hero
Elīna,tur nav visas barības,bet tā jau laba.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Diemžēl nav visas, bet varbūt kādam noder!
P.s. mūsu barība ar tur nav.
P.s. mūsu barība ar tur nav.
Elīna- Hero
Pasuutiiju beidzot Orijen paraudzinjus (400 gr) - vienu origjinaalo adult un otru ar fish.
Redzees redzees kaa meiteneem garshos ceru ka nebuus ilgi jaagaida! Tad zinjoshu!
Redzees redzees kaa meiteneem garshos ceru ka nebuus ilgi jaagaida! Tad zinjoshu!
Ruby- Estimable
Nu tā laikam mums atkal būs jāmaina barība.Arden grange ir laba barība,spalva un āda paliek labāka,bet ir problēmas ar kakāšanu.Vinjai ir grūti izkakāties,kaka ir liela un šausmīgi cieta.šī barība mums neder.Tapēc domāju kuru lai tagad ņemam.Palasot par Virbac barību,liekas,ka laba.Bet te pārdaugavas pusē neesmu vinju nekur redzējusi.Vēl ir tāda Happy dog,kāda ir devusi savam sunim,kāda vinja ir?It kā sliktas atsauksmes neesmu lasījusi.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Ruby rakstīja:
...tikko iekopeeju to rakstinju Wordaa, sanaaca 10 lapas Tagad domaaju kaa labaak te vinju pievienot. Kaa var uztaisiit to PDF failu? Vai taa nevarees? Ir kaadam kaadas idejas??
Beidzot atradu iespeeju ar jums daliities ar sho rakstinju - paldies www.inbox.lv jaunajai Failu sadaljai :D
http://files.inbox.lv/ticket/320bfa64f0ff8a62fd3b9363fa68ad6fbf10e967/prote%C4%ABni.doc
Ruby- Estimable
Wow, mees savus 800 gramus vairaakus meeneshus eedam:) Bet nu eedam jau veel konservus utt.
Ronija- Moderator
nu es neko citu vinai nedodu iznemot bariibu, dazreiz jau sanak, bet ka karumus tikai. varbut vel kads zin cik ilga laika jums aiziet 1kg padalieties ar info ;)
Nu nevar taa meeriit, cik ilgaa laikaa aiziet kg, tomeer jaadod noteikta deva bariibas un taa ir jaaieveero.
Ronija- Moderator
Lapa 11 no 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Lapa 11 no 20