Žozefīnas ģimene
+10
zandale
lilucis
Mazais
Māriņa
ajame
Silkite
Ruby
Eliina
Lily
Žozefīna
14 posters
Lapa 2 no 5
Lapa 2 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Žozefīnas ģimene
baig smukā, manējai māsas bij tiesi tādā krāsa un mamma arī :)
zandale- Newbie
- Number of posts : 19
Dzīvesvieta : Rīga
Kas pa skaistiem zobinjiem Izciina savu savietu zem segas
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Galvenais ka balzàms aizkadrà
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Tik mīlīgi abas sēž tajā somā!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Silkite rakstīja:Galvenais ka balzàms aizkadrà
...to arii laikam ruukjiishi atnesushi, lai jautraaki sveetki
skaistas mazās draudzenītes, Kora neko nesaka vairs ka sīkā Nika lien tik tuvu? Jo manējām lielajām veljoprojām nepatīk kad sīkās māsas Džollija un Džozefīne lien klāt vai kad jāsēž ir tik tuvu.. :)
Jaukas daavaninjas :) Man patiik kaa Nikai ausis celjaas, gandriiz jau ir augshaa, bet izskaataas tik miilji
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Jā, tā mantiņa ar daudzajām kājām riktig labā, bet ezītim jau deguns nokosts un vairs nepīkst.
Nikai ausis ceļas pamazām, es jau lūdzu Dieviņu, lai tik viņas paceltos, drīz jau mums 4 mēneši būs.
Nikai ausis ceļas pamazām, es jau lūdzu Dieviņu, lai tik viņas paceltos, drīz jau mums 4 mēneši būs.
Nu izskataas ka tuliit buus augshaa taas ausis!!! Cik vinjai ilgi shitaa vinjas staav? Lociijuma vietaa izskataas laba, ta kaa nedomaaju ka vairs ilgi buus jaagaida :)
Ruby- Estimable
Varat jau saliimeet tagad un paturet paris dienas, isspalvainajiem daudz vieglak liimet ausis, vinjas tadas tiras bez spalvam un netraumeejas tik ljoti kad plesh nost Mums shodien vienam kuceenam uzcelaas ausis stalti augshaa, un vecums tikai menesis un 9 dienas :)))
Man liekas, ka mēnesi viņai tā stāv ausis, bet, kad bija saslimusi, tad drusku nokritās, bet, kad jutās labi, tad atkal tajā augstumā pacēlās. :)
Meitenes, vai ir kāds saits, kur var paskatīties, kā līmēt austiņas, ja nu mums tomēr vajadzēs šo procedūru ?? Es jau nezinu.
Es te foruma komentāros vienu saitu atradu, bet tur ir parādīts, kā garspalvainajiem līmēt, bet varbūt princips ir tas pats ??
http://sobaka.lv/index.php?m=Poroda&id=Toyt&page=Poroda/Publikacii2&I=T020
Meitenes, vai ir kāds saits, kur var paskatīties, kā līmēt austiņas, ja nu mums tomēr vajadzēs šo procedūru ?? Es jau nezinu.
Es te foruma komentāros vienu saitu atradu, bet tur ir parādīts, kā garspalvainajiem līmēt, bet varbūt princips ir tas pats ??
http://sobaka.lv/index.php?m=Poroda&id=Toyt&page=Poroda/Publikacii2&I=T020
Es neliimeeju kaa tur raadiits, es sarulleeju austinju taadaa kaa ruliitii un ar to necaurspiidiigo lenti (ir taada kaa plaaksterveidiiga bet vinja ljoti slikti liip, vinja nekur citur neliip klaat kaa tikai uz to pashu lenti). Tad aptinu to lenti apkaart saruleetajai austinjai. Taa abaam ausiim bet kopaa abas neseeju. Es uztinu apm 1.00 naktii un nonjeemu ap 6.00 no riita (viens vinjai jau bija nokritits un austinja staaveeja) taa kaa nonjeemu abaam ausiim nost plaaksteri un abas ausis veel liidz shodienai stalti staav :) Njemot nost plaaksteri nekaadas spalvas neraavaas aaraa un vinja man ir garspalvaina, taa kaa savaadaaka spalvas struktuura. Tur tajaa linkaa peec bildes var spriest ka tas ir parastais skoch ar ko tam garspalvainajam liimee taas ausis - to gan es neatbalstu, peec tam kaa vinju dabuut nost?
Shaadi taa lenta izskataas, mums vets arii taadas lieto un vinjas vielgi dabuut nost no aadas un spalvas
Shaadi taa lenta izskataas, mums vets arii taadas lieto un vinjas vielgi dabuut nost no aadas un spalvas
Ruby- Estimable
Jaa princips tieshi taads pats, bet es iesaku pamegjinat tikai iekshpusee no sakuma ielimet plaksteriti ar kartona gabalinju, ja tad nestav tad tikai apkart tiit taas ausis.. jo domaju ka staves ari ja tikai iekshpusee ielimesi.. pamegjini.
Sheit ir ljoti laba pamaaciiba http://www.show.sitecity.ru/ltext_0504173230.phtml?p_ident=ltext_0504173230.p_2711204205
Kā Jums liekas - to lentu var nopirkt parastajā aptiekā vai arī meklēt vetaptiekās ? :)
Man jau Nika nešpetna(nerātna) ļoti, pat nadziņus mums ar super lielu runāšanu tikai izdodas nogriezt. Es domāju, ka ar ausu līmēšanu būs tas pats. :)
Man jau Nika nešpetna(nerātna) ļoti, pat nadziņus mums ar super lielu runāšanu tikai izdodas nogriezt. Es domāju, ka ar ausu līmēšanu būs tas pats. :)
Ruby rakstīja: Tur tajaa linkaa peec bildes var spriest ka tas ir parastais skoch ar ko tam garspalvainajam liimee taas ausis - to gan es neatbalstu, peec tam kaa vinju dabuut nost?
Es lasiju krievu forumaa, ka garspalvainajiem skoch jalimee jo savadak ja limes to balto plaksteri tad visa spalva paliks uz vinja, a skochu daudz vieglak dabut bus nost un neizplesiis spalvas.. tas garspalvainajiem
Žozefīna - jauks davaninas Nikai
tie fleksiii ir noperkami mana klinika, bet Nikai skiet ka pasai uzcelsies ausis
tie fleksiii ir noperkami mana klinika, bet Nikai skiet ka pasai uzcelsies ausis
Izsmaržojam katru lietiņu paciņā.
Šīs ir mūsu fantastiskās davaniņas,kuras atceļoja no Īrijas -par ko arī bija liels pārsteigums.
Koriņai ļoti paveicās.
Ruby, tas Ziemassvētku zābaciņš ir riktig foršs, un iekšā Koriņas bilde - Mmm... pakarināju istabā, lai visi redz, cik mums skaista lieta.
Sunu gardumi Korai ļoti garšoja. Visvairāk brīnījos, ka gardumi ražoti Jaunzēlandē, žēl, ka pie mums Latvijā nevar nopirkt.
Kakla siksniņas arī ir foršas, manas sunenes tagad būs skaistas ar vienādam siksniņām.
Tā pēlēkā mantiņa ir ļoti interesanta, nekad dzīvē tādu nebiju redzējusi, mani suņi no sākuma nesaprata, kas tas ir, vibrē un vēl ar skaņu. Arī sarkanais vecītis ir foršs. Tik daudz skaistu mantiņu saņēmām. :)
Pašdarinātā kartiņa arī ir kaut kas ļoti īpašs - mums stāv istabā uz galda. Paldies Ruby, Roxy, Peppi, Lourdes !
Un šī fantastiskā kaklarota, Koriņai tik ļoti labi izskatās. Ziemassvētku vakarā noteikti uzvilksim.
Vēlreiz milzīgs paldies slepenajiem draudziņiem !
Šīs ir mūsu fantastiskās davaniņas,kuras atceļoja no Īrijas -par ko arī bija liels pārsteigums.
Koriņai ļoti paveicās.
Ruby, tas Ziemassvētku zābaciņš ir riktig foršs, un iekšā Koriņas bilde - Mmm... pakarināju istabā, lai visi redz, cik mums skaista lieta.
Sunu gardumi Korai ļoti garšoja. Visvairāk brīnījos, ka gardumi ražoti Jaunzēlandē, žēl, ka pie mums Latvijā nevar nopirkt.
Kakla siksniņas arī ir foršas, manas sunenes tagad būs skaistas ar vienādam siksniņām.
Tā pēlēkā mantiņa ir ļoti interesanta, nekad dzīvē tādu nebiju redzējusi, mani suņi no sākuma nesaprata, kas tas ir, vibrē un vēl ar skaņu. Arī sarkanais vecītis ir foršs. Tik daudz skaistu mantiņu saņēmām. :)
Pašdarinātā kartiņa arī ir kaut kas ļoti īpašs - mums stāv istabā uz galda. Paldies Ruby, Roxy, Peppi, Lourdes !
Un šī fantastiskā kaklarota, Koriņai tik ļoti labi izskatās. Ziemassvētku vakarā noteikti uzvilksim.
Vēlreiz milzīgs paldies slepenajiem draudziņiem !
Pēdējo reizi labojis Žozefīna Ceturtdiena Decembris 23, 2010 9:11 pm; labots 1 reizi
Lapa 2 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 2 no 5