Žozefīnas ģimene
+10
zandale
lilucis
Mazais
Māriņa
ajame
Silkite
Ruby
Eliina
Lily
Žozefīna
14 posters
Lapa 4 no 5
Lapa 4 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Žozefīnas ģimene
Nika dikti pieaugusi izskataas shajaa bildee, nopietna daama
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Paldies, Ruby !
Ai, viņa vispār ir baigā palaidniece man. Lieldienās, kamēr sēdējām ārā pie galda, Nika skraidīja apkārt. Un netālu mums ir arī mazs dīķītis. Pēc pāris minūtēm, skatos - Nika skrien šurpu pavisam slapja.
Izrādās, viņa nav sapratusi, ka tas ir ūdens un gribējusi iet tālāk. Bet tad bija plunkš un ūdenī iekšā.
Tas bija mūsu Lieldienu kuriozs !
Ai, viņa vispār ir baigā palaidniece man. Lieldienās, kamēr sēdējām ārā pie galda, Nika skraidīja apkārt. Un netālu mums ir arī mazs dīķītis. Pēc pāris minūtēm, skatos - Nika skrien šurpu pavisam slapja.
Izrādās, viņa nav sapratusi, ka tas ir ūdens un gribējusi iet tālāk. Bet tad bija plunkš un ūdenī iekšā.
Tā bija pirmā pelde Nikai un paldies Dievam viss beidzās labi.
Toties Kora man ir ļoti laba peldētāja. Vasarā daudz peldamies.
Toties Kora man ir ļoti laba peldētāja. Vasarā daudz peldamies.
Vinja tik liela jau izaugusi ka pat nevaru vairs atpaziit(+ arii pie trepém)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Žozefīna rakstīja:Paldies, Ruby !
Mums bija tieshi taapat ar Lurdesu un Pepiju, abas kaa skreeja taa ieskreeja uudenii un atduuraas kad saprata kas tas ir un palika nekustiigas, kameer es aizskreeju un izvilku aaraa!!!
Ruby- Estimable
Draudzenītes
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Draudzeniites skataas katra uz savu pusi
Kurhs tad ir tas tojs/cihuahua??
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Draudzeniites skataas katra uz savu pusi
Ruby, tā ir Nika. Diemžēl nepavisam nav līdzīga toiterjeram, kājas īsas, korpuss līdzīgs čihuahua, bet dokumentos esam toiterjers.
Žozefīna rakstīja:Ruby rakstīja:Draudzeniites skataas katra uz savu pusi
Ruby, tā ir Nika. Diemžēl nepavisam nav līdzīga toiterjeram, kājas īsas, korpuss līdzīgs čihuahua, bet dokumentos esam toiterjers.
Heh, tāpat kā mana Mona - rakstīts kā chihs, bet izskats pilnīgi kā toyam!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Ai, kādas foršas štātītes ziemai! Mums laikam derēs mūsu tagad jau vilktie pracīši, tik biksiņas vajadzētu klāt.
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Mīļš paldies Jums, meitenes.
Es internetā atradu veikalu, un var iegādāties suņu apģērbus gan caur internetveikalu, gan aizbraukt uz vietas paskatīties un pamērīties. Un šitādu kombinezonu jau biju sen noskatījusi un iekārojusi Korai un Nikai.
Un cena nav tik lielas, tīri ciešamas, zinot to, kāds darbs ir jāiegulda, lai uzšūtu tādu mazu apģērbu un vēl ar kruzuļiem. Vai ne ?
Visiem apģērbiem ir birciņas ar Design by Tatjana Felsberga.
http://www.aramis.lv/
Es internetā atradu veikalu, un var iegādāties suņu apģērbus gan caur internetveikalu, gan aizbraukt uz vietas paskatīties un pamērīties. Un šitādu kombinezonu jau biju sen noskatījusi un iekārojusi Korai un Nikai.
Un cena nav tik lielas, tīri ciešamas, zinot to, kāds darbs ir jāiegulda, lai uzšūtu tādu mazu apģērbu un vēl ar kruzuļiem. Vai ne ?
Visiem apģērbiem ir birciņas ar Design by Tatjana Felsberga.
http://www.aramis.lv/
Mēs ar pie šīs šuvējas jau gadiem pucējamies, gan Vivītei šuj kombinezonus, gan Dzoksei ir šūts ziemas kostīms
Laikam arī Minnija jāaizved sapucēties!
Laikam arī Minnija jāaizved sapucēties!
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
man ari no sis suvejas ir ziemas siltais kombinzons Shanelei. loti labs un kvalitativs
Tā, laba reklāma aizgāja, būs mums ar laikam jāaizbrauc :)
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Hmm, ar musu meitenes garo augumu es jau ari saku aizdomaties par kombinezonu uz pasutijuma. Visas drebites prasas ta ka mazliet garakas - kombinezoni vel so so, bet jacinjas vinai visas ka topinji - lidz viduklim. Un viens ziemas kombinezoninjsh, es vnk iemilejos kad ieraudziju - roza spidigs un ar lielo pukaino apkakli - nu ta ka realai divai, un vinjsh ir reali silts, jo parejie daudz kombinezoni planaki, ar plano oderi, bet bija vienigais izmers un garums prasas ta ka mazliet lielaks, pilnigi raudat gribas Nez skatisimies vel, ka vinai deres...
Nezinat kur var nopirkt labas ertas bikses? Es domaju varbut kombinezondzinsus pasutit un vel ari uzadit ziemai planoju ka komplektu dzemperishiem, bet lai bikses var vilkt ari pie citam jakam. Mums ir vienas roza dzinsenes, bet puncii par mazu
Nezinat kur var nopirkt labas ertas bikses? Es domaju varbut kombinezondzinsus pasutit un vel ari uzadit ziemai planoju ka komplektu dzemperishiem, bet lai bikses var vilkt ari pie citam jakam. Mums ir vienas roza dzinsenes, bet puncii par mazu
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
Lapa 4 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 4 no 5