Žozefīnas ģimene
+10
zandale
lilucis
Mazais
Māriņa
ajame
Silkite
Ruby
Eliina
Lily
Žozefīna
14 posters
Lapa 3 no 5
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Žozefīnas ģimene
Awww prieks ka jums viss patika, ljoti jaukas bildiites, Kora taa pozee
Ja tie garduminji ZiwiPeak ir kas iipash, mums ar vinjus te daudz nepaardod, zinu ka pa visu Iiriju ir tikai divi veikali kas vinjus paardod (shos garduminjus un arii Ziwipeak bariibu). Tik dabiigi un kvalitatiivi, un domaati pilniigi visiem vecumiem :) Es ljoti ceru ka pie jums Latvijaa driiz vinjus arii varees nopirkt, kaut gan bariibas vinjiem ir tieshaam daargas, bet ir taa veertas par visiem 100%. Garduminji un konservi ir normaalaas cenaas!
Ja tie garduminji ZiwiPeak ir kas iipash, mums ar vinjus te daudz nepaardod, zinu ka pa visu Iiriju ir tikai divi veikali kas vinjus paardod (shos garduminjus un arii Ziwipeak bariibu). Tik dabiigi un kvalitatiivi, un domaati pilniigi visiem vecumiem :) Es ljoti ceru ka pie jums Latvijaa driiz vinjus arii varees nopirkt, kaut gan bariibas vinjiem ir tieshaam daargas, bet ir taa veertas par visiem 100%. Garduminji un konservi ir normaalaas cenaas!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Superiigi,paldies par bildiitém
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Super, redz kaa sagaidiijaat
Ruby- Estimable
varbuut slikti, ka vinjai taa maajinja ir ar jumtu, un tas arii vinjai nolauzh taas ausis? :(
Tipim ar tāda māja jau no bērnības, tikai ar mazāku to ieejas caurumu. Mums ausīm netraucēja!
Nē, mājiņa viņai ir tieši laikā un nav par mazu. Vienkārši fotogrāfēšanās laikā Nika tā izlīda no tās mājiņas un nostājās, tādēļ izskatās, ka par mazu. :)
Kāpēc tu līmē tikai uz dažām stundām? Kāpēc neatstāj tos plāksterus uz nedēļu? Efekts būs lielāks. Un līmēšana nost traumē ausis. Labāk tos plāksteres pašam vispār nelipināt nost, bet gaidīt, kad paši nokritīs.
Ausis tur uz plākstera uzlīmēts mazs plastikāta gabaliņš. Ja es atstāšu tos plāksterus, man neredzot (kad esmu darbā), Nika noplēsīs un sāks grauzt to plastikāta gabaliņu. Un tas arī nav nemaz tik labi.
Jā, satraumēt austiņas var, bet es jau viņai nerauju nost ar spēku tos plāksterus.
Ir jau arī citi varianti, kā atlīmēt. Piemēram, kā Ruby stāstīja - viņa sarullēja austiņu un tad atlīmēja ar to elastīgo plāksteri.
Jā, satraumēt austiņas var, bet es jau viņai nerauju nost ar spēku tos plāksterus.
Ir jau arī citi varianti, kā atlīmēt. Piemēram, kā Ruby stāstīja - viņa sarullēja austiņu un tad atlīmēja ar to elastīgo plāksteri.
viņa tev tās ausis aiztiek, kad ir uzlīmēts plāksteris? paši viņi nokrist nevar, jo nākamajā dienā jau tā līme ir ļoti pieķērusies ausīm, tā kā ar spēku tikai var dabūt nost.
nu skaisti, jau labaak ir :) tikai es ari piekritu ajamei, vismaz saliimee kad atnac no darba un nakoshajaa dienaa no rita nonjem vai labak nenjem nost paaris dienas vismaz.. :) isspalvainajiem daudz labaak pieliip pie ausiim un ja kartigi pielimets tad nevajadzetu krist nost. Skatos jums taa rupiigi salimeets :)
Mazais citplaneetietis Nika ar antenaam :) zheel ka es Roksi nenofocheeju ar satiitaam austinjaam, domaaju no riita nofocheeshu, bet no riita jau austinjas staaveeja un nebija ko fotograafeet vairs :D
Mums visas sunju gultinjas ir kaa maajinjas ar jumtinjiem - lielaakas, mazaakas, shauraakas, plataakas bet visiem sunjiem ausis staav, nekas nav atlauzts.
Lily rakstīja:varbuut slikti, ka vinjai taa maajinja ir ar jumtu, un tas arii vinjai nolauzh taas ausis? :(
Mums visas sunju gultinjas ir kaa maajinjas ar jumtinjiem - lielaakas, mazaakas, shauraakas, plataakas bet visiem sunjiem ausis staav, nekas nav atlauzts.
Ruby- Estimable
Ruby, taviem suņiem jau ausis labu laiku stāv un ir ''iestāvējušās'' un nekrīt nost. Bet es biju domājusi, ka mājiņas ar jumtiem var traucēt pašā procesā, kad ausis ir mīkstas un vēl nevar uzcelties.
Ruby - cihiem ausim ir savadak ta uzbuve, foram un skrimsslis biezaks/cietaks.. man pat amelijai dazreiz vel pec ilgas dauzisanas pa maju ar jumtinu un gulesahasn zem segas ausis nolukst. ta ka var but vaina ari majina piekritu Lily
piekritu parejiem ka ausis salimetas japatur kadu laiku,jo jums jau ir luzumi skrimsliti izveidojusies,tos neizdosies vairs iztaisnot vienigais ko vajag tagad panakt lai auss galins uzcelas
veiksmi un paciitibu
piekritu parejiem ka ausis salimetas japatur kadu laiku,jo jums jau ir luzumi skrimsliti izveidojusies,tos neizdosies vairs iztaisnot vienigais ko vajag tagad panakt lai auss galins uzcelas
veiksmi un paciitibu
Eliina rakstīja: jums jau ir luzumi skrimsliti izveidojusies,tos neizdosies vairs iztaisnot vienigais ko vajag tagad panakt lai auss galins uzcelas
Wow. Es pat nebiju pamanījusi, ka izveidojušies lūzumi skrimslītī...
Man tik skumji palika ap sirsniņu...
Austiņas praktiski stāv, tikai tas ausu galiņš nenostiprinās....
neskumsti sunuks tacu ar to sliktaks nepaliek. uzcelsies jums ausis nekur vinas nepaliks
Protams, ka suņuks ar to sliktāks nepaliek...
Dienu un nakti domāju par Nikas austiņām, ļoti pārdzīvoju un ļoti vēlos, lai viņas kārtīgi beidzot paceltos.....
Es zinu, ka pacelsies, vienkārši tas gaidīšanas process nomoka, it īpaši, kad daudz domā par to.
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 3 no 5