Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 9 no 40
Lapa 9 no 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
haha bet nav ne vainas, vismaz visas kjepas tikushas gadraa un auses ar ... tas laikam deelj taa ka labs aparaats :D man ir taa ka shaadaas reizees labaakajaa gadiijumaa tik aste tiek kadraa :lol: :lol: :lol:
Dream rakstīja:haha bet nav ne vainas, vismaz visas kjepas tikushas gadraa un auses ar ... tas laikam deelj taa ka labs aparaats :D man ir taa ka shaadaas reizees labaakajaa gadiijumaa tik aste tiek kadraa :lol: :lol: :lol:
Nu bij arii paaris taadi kadri:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:taa, kad driikst pieteikties uz fotosesiju :roll: ?Ronija rakstīja:Te sleepjaas labs fotoaparaats :D Ar to, pat vista labas bildes vareetu dabuut laukaa:))
Man jau ir sarunaats, ka dabuushu atkal to verkjiiti uz naakosho nedeeljas nogali arii:))
Eu nu super, tad jau mēs savējos varam mierīgi atstāt mājās :party:
Pilnīgi droši, kaut gan .... varbuut no malas ar vereetu sanaakt labs skats kadram, kaa fotograafs ciinaas nobildeet sunjus :lol:lilucis rakstīja:Eu nu super, tad jau mēs savējos varam mierīgi atstāt mājās :party:
Dream rakstīja:Pilnīgi droši, kaut gan .... varbuut no malas ar vereetu sanaakt labs skats kadram, kaa fotograafs ciinaas nobildeet sunjus :lol:lilucis rakstīja:Eu nu super, tad jau mēs savējos varam mierīgi atstāt mājās :party:
Jā, tātad jāņem mums savējie ar līdzi...mums jau ar nav nemaz tie vissliktākie aparātiņi
bet protams :) Taakaa ... buus 3 aparāti un dikti daudz bilzhu /cerams ka ar labas/ no muusu sestdienas lielaa pasaakuma un tusinja aizkuliseem :jump2: :jump2: :jump2:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:Pilnīgi droši, kaut gan .... varbuut no malas ar vereetu sanaakt labs skats kadram, kaa fotograafs ciinaas nobildeet sunjus :lol:lilucis rakstīja:Eu nu super, tad jau mēs savējos varam mierīgi atstāt mājās :party:
Jā, tātad jāņem mums savējie ar līdzi...mums jau ar nav nemaz tie vissliktākie aparātiņi
Kā, sestdienas??? Toji tak ir svētdienDream rakstīja:bet protams :) Taakaa ... buus 3 aparāti un dikti daudz bilzhu /cerams ka ar labas/ no muusu sestdienas lielaa pasaakuma un tusinja aizkuliseem :jump2: :jump2: :jump2:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:Pilnīgi droši, kaut gan .... varbuut no malas ar vereetu sanaakt labs skats kadram, kaa fotograafs ciinaas nobildeet sunjus :lol:lilucis rakstīja:Eu nu super, tad jau mēs savējos varam mierīgi atstāt mājās :party:
ops, es ljoti atvainojos ... sveeetdienas :oops: wot taa gadaas ka briivdienaa tik agri celjas, visas dienas sajuka :cherry:lilucis rakstīja:Kā, sestdienas??? Toji tak ir svētdienDream rakstīja:bet protams :) Taakaa ... buus 3 aparāti un dikti daudz bilzhu /cerams ka ar labas/ no muusu sestdienas lielaa pasaakuma un tusinja aizkuliseem :jump2: :jump2: :jump2:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:Pilnīgi droši, kaut gan .... varbuut no malas ar vereetu sanaakt labs skats kadram, kaa fotograafs ciinaas nobildeet sunjus :lol:lilucis rakstīja:Eu nu super, tad jau mēs savējos varam mierīgi atstāt mājās :party:
paldies paldies ... meegjinaashu laboties :rendeer:lilucis rakstīja:Nu nekas, tev šī kļudiņa taps piedota
[quote="lilucis"]
aga ... shitas no seerijas ... I FEEL GOOD BECAUSE I'M HAPPY ....Dream rakstīja:Mazā narkomānīte :lol2:
Ronija- Moderator
[quote="Ronija"]
ir ir ausis apaugushas mazajai .. jo dienas jo spalvainaaka paliek :joker:Dream rakstīja:Nezinu, bet man liekas, ka Oriitim veel vairaak ausiites apaugushas:))
Bet mammai inglish taads labs palicies:))
[quote="Dream"]
Ronija rakstīja:ir ir ausis apaugushas mazajai .. jo dienas jo spalvainaaka paliek :joker:Dream rakstīja:Nezinu, bet man liekas, ka Oriitim veel vairaak ausiites apaugushas:))
Bet mammai inglish taads labs palicies:))
Ronija- Moderator
Nu burviiga leedija Lily!!!! Un miilestiiba jums no pirmaa acu uzmetiena!!! :fairy:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Skaists sunjuks bet man taa rozaa jacinja ljoti iepatikaas
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ronija- Moderator
Lapa 9 no 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40