Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 6 no 40
Lapa 6 no 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Jāāā...Maza bērna skatiens arī, ne kā manai preilenei - spītīgs un aizvainotsDream rakstīja:ak shie beerniibas deguntinji, vinji ir tik skaisti :love2:Sanita rakstīja:Mana preilene! :) ......
Te jau pat guļot redzams, ka radinieciņi :;p:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:oi kaadi miiljuminji divililucis rakstīja:Būs barga ziema jeb kopā siltāk :D
Nu kaa shitik vienaadi var apgulties/sagulties??
lilucis rakstīja:Jāāā...Maza bērna skatiens arī, ne kā manai preilenei - spītīgs un aizvainotsDream rakstīja:ak shie beerniibas deguntinji, vinji ir tik skaisti :love2:Sanita rakstīja:Mana preilene! :) ......
Jaa jaa, to ka radiniecinji, es jau sen breezu:)) Dikti jau liidziigi:)
OOOOOO, jaa spiidiigo aizvainoto skatienu es arii paziistu:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Es pirmīt tā spītīgā skatiena un uzvedības dēļ Čiepai piedraudēju, ka ārā vairs neies. Man pilnīgi neērti uz ielas. Kopš ir Ufo, vispār nekādas paklausības, jau tā brīžiem mēs uz ielas kasījāmies uz kuru pusi iesim, bet tagad vispār atspērusies velk uz kaut kurieni un es tik raustu, a šamā iespītējusies un sabijusies, it kā es viņu sistu...nu šausmas... No malas droši vien liekas, ka es sadiste... :oops:
Obligāti vajag vēl vienu suņuku!!! Vienu suni turēt mājās ir noziegums, kā minimums jābūt diviem!!!Elīna rakstīja:Uz tik mīļām bildēm skatoties, sāk gribēties vēl vienu suņuku! :)lilucis rakstīja:Būs barga ziema jeb kopā siltāk :D
Es arii gribu otru :sad: Un pat jau zinu, no kuras mammas:)
Ronija- Moderator
Vai tik te nebriest doma iegādāties ūpīša radinieciņu :lol2:Ronija rakstīja:Es arii gribu otru :sad: Un pat jau zinu, no kuras mammas:)
lilucis rakstīja:Obligāti vajag vēl vienu suņuku!!! Vienu suni turēt mājās ir noziegums, kā minimums jābūt diviem!!!Elīna rakstīja:Uz tik mīļām bildēm skatoties, sāk gribēties vēl vienu suņuku! :)lilucis rakstīja:Būs barga ziema jeb kopā siltāk :D
Tuvākajā laikā nebūs otrs, lai kā gribētos! :(
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Žēl, bet dzīve ir pietiekami gara, tā kā visu var paspēt... ;)Elīna rakstīja:lilucis rakstīja:Obligāti vajag vēl vienu suņuku!!! Vienu suni turēt mājās ir noziegums, kā minimums jābūt diviem!!!Elīna rakstīja:Uz tik mīļām bildēm skatoties, sāk gribēties vēl vienu suņuku! :)lilucis rakstīja:Būs barga ziema jeb kopā siltāk :D
Tuvākajā laikā nebūs otrs, lai kā gribētos! :(
lilucis rakstīja:
Žēl, bet dzīve ir pietiekami gara, tā kā visu var paspēt... ;)
Protams, ka kādreiz būs, bet tagad Česteram jāiztiek ar fretku! :)
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
lilucis rakstīja:Vai tik te nebriest doma iegādāties ūpīša radinieciņu :lol2:Ronija rakstīja:Es arii gribu otru :sad: Un pat jau zinu, no kuras mammas:)
Jaa jaa, tikai un vieniigi:)) Varbuut ne gluzhi radiniecinju - bet no taas pashas maajas gan:) Manaas maajaas ar fano par Dream suniishiem, pat vislielaakais pretinieks otram sunjam:) kaut gan peedeejaa laikaa paliek pielaidiigaaka:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Vai tik te nebriest doma iegādāties ūpīša radinieciņu :lol2:Ronija rakstīja:Es arii gribu otru :sad: Un pat jau zinu, no kuras mammas:)
Jaa jaa, tikai un vieniigi:)) Varbuut ne gluzhi radiniecinju - bet no taas pashas maajas gan:) Manaas maajaas ar fano par Dream suniishiem, pat vislielaakais pretinieks otram sunjam:) kaut gan peedeejaa laikaa paliek pielaidiigaaka:))
Ā, tad jau tu no jaunās paaudzes gaidīsi?
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Vai tik te nebriest doma iegādāties ūpīša radinieciņu :lol2:Ronija rakstīja:Es arii gribu otru :sad: Un pat jau zinu, no kuras mammas:)
Nu ta jau redzees:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Vai tik te nebriest doma iegādāties ūpīša radinieciņu :lol2:Ronija rakstīja:Es arii gribu otru :sad: Un pat jau zinu, no kuras mammas:)
Nu ta jau redzees:))
Ai nu būs būs, tas taču jūtams...es ar no sākuma teicu, tad jau redzēs :geek:
aha, sadiste :D neljauj suniisham aizvest tevi neceljos pa vinjas miiiljajaam tacinjaam veestuliites palasiit ;)lilucis rakstīja:Es pirmīt tā spītīgā skatiena un uzvedības dēļ Čiepai piedraudēju, ka ārā vairs neies. Man pilnīgi neērti uz ielas. Kopš ir Ufo, vispār nekādas paklausības, jau tā brīžiem mēs uz ielas kasījāmies uz kuru pusi iesim, bet tagad vispār atspērusies velk uz kaut kurieni un es tik raustu, a šamā iespītējusies un sabijusies, it kā es viņu sistu...nu šausmas... No malas droši vien liekas, ka es sadiste... :oops:
Dream rakstīja:aha, sadiste :D neljauj suniisham aizvest tevi neceljos pa vinjas miiiljajaam tacinjaam veestuliites palasiit ;)lilucis rakstīja:Es pirmīt tā spītīgā skatiena un uzvedības dēļ Čiepai piedraudēju, ka ārā vairs neies. Man pilnīgi neērti uz ielas. Kopš ir Ufo, vispār nekādas paklausības, jau tā brīžiem mēs uz ielas kasījāmies uz kuru pusi iesim, bet tagad vispār atspērusies velk uz kaut kurieni un es tik raustu, a šamā iespītējusies un sabijusies, it kā es viņu sistu...nu šausmas... No malas droši vien liekas, ka es sadiste... :oops:
vēstulītes palasīt man jau šķiet, ka viņa pate nezin kur grib iet, ka tikai uz citu pusi, ne tur kur mamma velk...un māca mazo Ufo ar neklausīt :oops:
ogo ... manas prombuutnes laikaa man te atklaajas arii fanu pulcinjsh :oops: miilji :)Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Vai tik te nebriest doma iegādāties ūpīša radinieciņu :lol2:Ronija rakstīja:Es arii gribu otru :sad: Un pat jau zinu, no kuras mammas:)
Dream rakstīja:
ogo ... manas prombuutnes laikaa man te atklaajas arii fanu pulcinjsh :oops: miilji :)
Nu nu - tas jau tev nav jaunums:)) Jau sen esmu pieteikusies:))
Ronija- Moderator
bet tak meitene liela tomeer un tas ko mamma aizliedz ir vislabaakais miiljaakais un vajadziigaakais vinjaspraat :D a Ufo ar buus taads pats periods, pavisam driiz, taakaa nesatraucies, vinjsh veel Chiepu uz muljkjiibaam ar samaaciis ;)lilucis rakstīja: vēstulītes palasīt man jau šķiet, ka viņa pate nezin kur grib iet, ka tikai uz citu pusi, ne tur kur mamma velk...un māca mazo Ufo ar neklausīt :oops:
Dream rakstīja:ogo ... manas prombuutnes laikaa man te atklaajas arii fanu pulcinjsh :oops: miilji :)Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Vai tik te nebriest doma iegādāties ūpīša radinieciņu :lol2:Ronija rakstīja:Es arii gribu otru :sad: Un pat jau zinu, no kuras mammas:)
Wot, nevajag apkārt blandīties, šitā visu var nogulēt :lol:
Nu viņi jau tagad viens otru labi apmācaDream rakstīja:bet tak meitene liela tomeer un tas ko mamma aizliedz ir vislabaakais miiljaakais un vajadziigaakais vinjaspraat :D a Ufo ar buus taads pats periods, pavisam driiz, taakaa nesatraucies, vinjsh veel Chiepu uz muljkjiibaam ar samaaciis ;)lilucis rakstīja: vēstulītes palasīt man jau šķiet, ka viņa pate nezin kur grib iet, ka tikai uz citu pusi, ne tur kur mamma velk...un māca mazo Ufo ar neklausīt :oops:
es jau to pashu saku ... visu svariigaako var nokaveet :roll:lilucis rakstīja:Wot, nevajag apkārt blandīties, šitā visu var nogulēt :lol:
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:
ogo ... manas prombuutnes laikaa man te atklaajas arii fanu pulcinjsh :oops: miilji :)
Tu re kā, bigstāriņi drīz pasauli šitā varēs pārņemt ;)
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:
Tu re kā, bigstāriņi drīz pasauli šitā varēs pārņemt ;)
Man jau liekas, ka lielais uzvaras gaajiens jau labu laiku atpakalj saacies:))
Ronija- Moderator
Lapa 6 no 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)