Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 23 no 40
Lapa 23 no 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Laaciiti pensijaa aizsuutiijaat?:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Laaciiti pensijaa aizsuutiijaat?:)
né,ieraku dzilji spélju kasté,lai nepamana tuvàkajà laika(pieriebàs :fool: )!mest àrà negribas,jo vinjsh to dievina :love2: Kakjiitis ir jauks,ne acis var izgraust,ne nepiikst driiz nofotogràféshu otru jauno mantinju kas saucàs "Aklais strakjis" actinjas es izràvu ,lai nenorij grauzhot.shis stàrkjis biezhi man pa guultu dziivojas nez kàpéc :scratch:
Silkite- Estimable
Khi khi khi , varbuut siiikais grib tev kaut ko ar to pateikt??:)) Taa teikt maajiens ar slotas kaatu??:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Khi khi khi , varbuut siiikais grib tev kaut ko ar to pateikt??:)) Taa teikt maajiens ar slotas kaatu??:)
beidz beidz,vél jau ir laika daudz ;)
Silkite- Estimable
Taa tikai tu domaa :D
Ronija- Moderator
Silkite- Estimable
Khi khi khi - ilgi skatiijos uz rinjkjiiti un nevareeju saprast, kas tur pa vidu - izraadaas Desas zodinjsh:))))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Khi khi khi - ilgi skatiijos uz rinjkjiiti un nevareeju saprast, kas tur pa vidu - izraadaas Desas zodinjsh:))))
zodinjsh un viena kjepinja arii :D shis grauzhamais rinjkjis ir viss miiljàkais(nez kapéc :scratch: ) reti kad dodu vinjam,jo domàts ir lielajiem sunjiem+piparmetru garshu :roll: nu par sliktu elpu desa nevar suudzéties
Silkite- Estimable
Super:)) Pie mums taadus neesmu maniijusi:) Man ir aizdomas, ka vienreiz tev buus ar Juusu labumiem jaapiekraamee chemodaans un jaabrauc pie mums ciemos - taisiisim gadatirgu :D
Ronija- Moderator
Silkite- Estimable
Ronija rakstīja:Super:)) Pie mums taadus neesmu maniijusi:) Man ir aizdomas, ka vienreiz tev buus ar Juusu labumiem jaapiekraamee chemodaans un jaabrauc pie mums ciemos - taisiisim gadatirgu :D
tas varetu but varen interesanti :jumping:
es laikam brauksu uz Franciju gan jau kadaa zooveikala ar ieieshu ja bus pa celam :lol2: un paskatiisos kas jums tur labs!
Pēdējo reizi labojis Eliina Svētdena Februāris 08, 2009 11:46 pm; labots 1 reizi
Ronija rakstīja:Super:)) Pie mums taadus neesmu maniijusi:) Man ir aizdomas, ka vienreiz tev buus ar Juusu labumiem jaapiekraamee chemodaans un jaabrauc pie mums ciemos - taisiisim gadatirgu :D
tadi pàrdodàs veikalos ,maksà pie 2.60e,bet ir jau vél visàdi briinumi ko neesmi izmégjinàjushi
Silkite- Estimable
Eliina rakstīja:Ronija rakstīja:Super:)) Pie mums taadus neesmu maniijusi:) Man ir aizdomas, ka vienreiz tev buus ar Juusu labumiem jaapiekraamee chemodaans un jaabrauc pie mums ciemos - taisiisim gadatirgu :D
tas varetu but varen interesanti :jumping:
es laikam brauksu uz Franciju gan jau kadaa zooveikala ar ieieshu ja bus pa celam :lol2: un paskatiisos kas jums tur labs!
kad buusi francijà ieskrien veikalà "TRUFFAUT" tur ir zoo nodalja (ari dziivnieki pàrdodas)un atradiisi jaukas lietas,iznjemot skaistas drébes sunjukiem.
Ronija- he he gribétu redzét to gadatirgus variantu :D làba ideja :respect:
Silkite- Estimable
Silkiit, nespljauj kaapostos, uzorganizeeshu - tev tik ar to chemodaanu jaaierodaas:) Veelams taadu lielaaku - muusu ir daudz, kaa redzi :D
Ronija- Moderator
Silkite- Estimable
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:
Aha, bet veel labaak - 2 un lielus:))
nu vél jau arii treshais chemodàns nenàks pa sliktu :D ;) nu vispàr sheit daudz ko labu var atrast,iznjemot smukas drébes maksa padàrgi un kaklasiksninjas :scratch:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:nu vél jau arii treshais chemodàns nenàks pa sliktu :D ;) nu vispàr sheit daudz ko labu var atrast,iznjemot smukas drébes maksa padàrgi un kaklasiksninjas :scratch:
mums jau arii cenas nav no mazajam :|
Eliina rakstīja:Silkite rakstīja:nu vél jau arii treshais chemodàns nenàks pa sliktu :D ;) nu vispàr sheit daudz ko labu var atrast,iznjemot smukas drébes maksa padàrgi un kaklasiksninjas :scratch:
mums jau arii cenas nav no mazajam :|
kad biju Riigà lusydogà un lily veikalà-cenas vél pienjemamas,bet shetcitreiz ir pa traku!!!kà pieméram- melns sunja uzvalks +baltu kaklinju ar taureniiti maksàja pie 120e.kopsh tà laika es labàk caur neta veikaliem ko mekléju :shock: melns adiits dzemperis kas atgadina zekji ar caurumiem diviem+cieta dzija(laikam sintétika) ir pa 28e tad jau labàk adu trako màjas vestiites
Silkite- Estimable
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, tad jau manai Vikijai visi dzhemperi gandriiz par velti sanaakushi:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, tad jau manai Vikijai visi dzhemperi gandriiz par velti sanaakushi:)
tieshàm labàk pasham adiit (vai sàkt màciities to dariit ;) ) nav jau slikti ja arii ir shuvéjas prasme..bet driz jau sàksies silts laiks un drébes metiisim pie malas
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:
Aha, bet veel labaak - 2 un lielus:))
nu vél jau arii treshais chemodàns nenàks pa sliktu :D ;) nu vispàr sheit daudz ko labu var atrast,iznjemot smukas drébes maksa padàrgi un kaklasiksninjas :scratch:
Nju taa es ar balsoju par gadatirgu Es domaaju sakaitam cik mums te sunju, un katram pa koferim , nju kaut uz diviem vienu....luudzu :oops: :lol:
Mums ved gardumus un nashkjus, mees tev te sashtukosim kaadu kloziiti
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Lapa 23 no 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P