Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 13 no 40
Lapa 13 no 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Dream rakstīja:Ar ziemu apmierinaataas meitenes Orella & Cunami :)
Super! :love2:
Ja manam tā patiktu sniegs, bet nekā! :(
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Ārprāc!!! Nu superīgs skats Dream!!! Njā, a mana Čiepa tik apbižota, ka es šamo atļāvos arī otreiz šodien ārā izstibīt uz čurāšanu...un tad tik maliņā notupās, lai nekur nav jābrien un uzreiz klēpī prasās un uz māju atpakaļ :lol:
aha, skats super un prieki ar lielum lieli gan sunjiem gan beerniem :) bet vispaar domaaju ka sunjiem ar noteikti taapat kaa cilveekiem - citiem patiik sniegs un aukstums un citiem tikai guleet siltumaa (kaa man) un pa sausu zaaliiti staigaat :lol:Māriņa rakstīja:Super! Sunjiem ziemas prieki..... Mana Vive ar taa leekshoja pa sniegu, bet Dzollijai gan nepatiik :(
Elīna rakstīja:Māriņa rakstīja:Oho , dikti smuka meitene sniegaa :jumping:Elīna rakstīja:Mans mīlulis sniegā :D
tā nav meitene! :roll:
He he mums atkal otraadi,kaa daudzi saka - ai cik vinsh smukinsh???cik vinjam gadu???ko vinsh eed??? -tad es saku -VINJA ED TO UN TO u.t.t Bet mees seciaali velkam rozaa,lilaa,sarkanus dzeltanus - apgjeergus un siksninjas - BET VIENALGA VINSH!!! un tad man ir :sad:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
aha labi,ka kaada dreebe muguraa :) :rendeer:Dream rakstīja:
juus gan gruuti pamaniit baltaa sniegaa ;)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Ufo pie mājām netika sniegā...jauno apģērbu iemēģināt?lilucis rakstīja:
Viens tomēr tika izbristies pa sniegu :lol: :lol: :lol:
Tika tika sniegā, bet priecīgs par šitādu mammas izgājienu nebija :lol2:Lindita rakstīja:Ufo pie mājām netika sniegā...jauno apģērbu iemēģināt?lilucis rakstīja:
pīkstēja? :d bet Snifs ar ar katru reizi uznjem sniegu arvien labāk. Ziema gara, gan jau paspēs izpikotieslilucis rakstīja:Tika tika sniegā, bet priecīgs par šitādu mammas izgājienu nebija :lol2:Lindita rakstīja:Ufo pie mājām netika sniegā...jauno apģērbu iemēģināt?lilucis rakstīja:
Nu mums būs jābrauc pie Orellas un Faiera mācīties par sniegu priecātiesLindita rakstīja:pīkstēja? :d bet Snifs ar ar katru reizi uznjem sniegu arvien labāk. Ziema gara, gan jau paspēs izpikotieslilucis rakstīja:Tika tika sniegā, bet priecīgs par šitādu mammas izgājienu nebija :lol2:Lindita rakstīja:Ufo pie mājām netika sniegā...jauno apģērbu iemēģināt?lilucis rakstīja:
aga ... juus jau meenesi brauciet bet taa kaa ziema gara, tad gana jau ka paspeesim iemaaciities :jump2:lilucis rakstīja:Nu mums būs jābrauc pie Orellas un Faiera mācīties par sniegu priecāties
Zinu zinu, īstenībā jau man šķiet ka nu jau vairāk kā mēnesi braucam...bet nu tu jau pacietīga, gan sagaidīsi... Tiesa gan ceturtdien sāksies lietus un siltums un jaukais sniegs pazudīs un būs takal dubļiDream rakstīja:aga ... juus jau meenesi brauciet bet taa kaa ziema gara, tad gana jau ka paspeesim iemaaciities :jump2:lilucis rakstīja:Nu mums būs jābrauc pie Orellas un Faiera mācīties par sniegu priecāties
Sanita- Hero
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
super jauki,kaut mums pienaaktu tads briidis ka sniegu vareetu saesties :rendeer:[/quote]
Laika ziņās teica, ka mums drīz sāks kust, tad jau aizsūtīsim Silķītei sniegu.. ;)
Laika ziņās teica, ka mums drīz sāks kust, tad jau aizsūtīsim Silķītei sniegu.. ;)
Sanita- Hero
Sanita rakstīja:super jauki,kaut mums pienaaktu tads briidis ka sniegu vareetu saesties :rendeer:
Laika ziņās teica, ka mums drīz sāks kust, tad jau aizsūtīsim Silķītei sniegu.. ;)[/quote]
nu paldies,paldies :D gaidiisim sniegu :rendeer:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Lapa 13 no 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P