Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 26 no 40
Lapa 26 no 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Man šodien bija v/diena un Lilijai arī bija svētki- viņa varēja sēdēt pie galda un ēst karbonādi :lol: :lol: :lol:
Tētis laikam nekad to neatdzīs bet mēs visis zinam ka viņš viņu mīl. :D
Tieši šodien saņēmām savu jauno konbinezoniņu ar spīdīgu mikimausu. :D Pasūtijām šuvējai ;)
Tētis laikam nekad to neatdzīs bet mēs visis zinam ka viņš viņu mīl. :D
Tieši šodien saņēmām savu jauno konbinezoniņu ar spīdīgu mikimausu. :D Pasūtijām šuvējai ;)
Pēdējo reizi labojis Lily Piektdiena Februāris 13, 2009 11:43 am; labots 1 reizi
Oho - sveiciens tev vaarda dienaa!!! Un tev jauns matu griezums - ljoti piestaav!!!!
Laimiigaa Lily - un veel karbonaadi ....mmmmmmmmmmmm!!!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Oho - sveiciens tev vaarda dienaa!!! Un tev jauns matu griezums - ljoti piestaav!!!!
Paldies liels!! Jā jā. man jauni mati. :D :oops: ):)
To viņa pat pati ēda, nevajadzēja stūķēt mutē un lūgties lai apēd kaut gabaliņu :)
Apsveicam vàrda dienà :;p:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Lily rakstīja:
To viņa pat pati ēda, nevajadzēja stūķēt mutē un lūgties lai apēd kaut gabaliņu :)
un tagad veel jaaed par diviem ( vai trijiem ....vai chetriem - to jau veel nezin :D )
Ruby- Estimable
Sveicieni Lily un vinjas saimniecei....arii teetim
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Ruby rakstīja:Lily rakstīja:
un tagad veel jaaed par diviem ( vai trijiem ....vai chetriem - to jau veel nezin :D )
ūu jā, mēs tagad viņu barojam ar lielākām porcijām un viņai ir baigais vēders. :lol: :D Uzbarojusies kārtīgi.
un vél aplaiza uusinjas
Silkite- Estimable
MMMM kaada labsajuuta :D
Laimiigaa maaminja
Laimiigaa maaminja
Ruby- Estimable
oho kas pa dusmàm!!!!! ;)
Silkite- Estimable
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Jā, es skatījos ss.lv . Vienmēr interesanti paskatīties uz mazajiem rakariem. Vienkārši likās dīvaini, ka pārdod sunīti jau ar visu apģērbu u.c. Man tas atgādina tādu svaidīšanos ar jau apnikušu "lietu", tikai atšķirība tāda, ka mazajam rakaram ir sirds un jūtas- tas liekas pretīgi un nepieņemami!
Tur šad un tad var izlasīt visai dīvainus sludinājumus, kur saimnieks atsakās no sava suņa, kuram jau ir viens vai vairāki gadi... Nesen bija sludinājums, kur suni piedāvāja kā kaut kādu akcijas preci- pērciet, tikai uz valentīndienu ar akciju!!! Nez... es laikam esmu pārāk nopietna, bet man liekas nepieņemami rīkot akcijas uz dzīvu būtni, vēl pie tam, ja tas ir suns!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Jaa,pareizi Tu spried,taa saimniece paardewa man suni,jo pashai nebija pietiekoshi laika,ko weltiit sunim,winja par to neaizdomaajaas,kad pati iegaadaajaas.Bet tagad wiss ir kaartiibaa un Bonita juutas labi.kristucis1 rakstīja:
Jā, es skatījos ss.lv . Vienmēr interesanti paskatīties uz mazajiem rakariem. Vienkārši likās dīvaini, ka pārdod sunīti jau ar visu apģērbu u.c. Man tas atgādina tādu svaidīšanos ar jau apnikušu "lietu", tikai atšķirība tāda, ka mazajam rakaram ir sirds un jūtas- tas liekas pretīgi un nepieņemami!
Tur šad un tad var izlasīt visai dīvainus sludinājumus, kur saimnieks atsakās no sava suņa, kuram jau ir viens vai vairāki gadi... Nesen bija sludinājums, kur suni piedāvāja kā kaut kādu akcijas preci- pērciet, tikai uz valentīndienu ar akciju!!! Nez... es laikam esmu pārāk nopietna, bet man liekas nepieņemami rīkot akcijas uz dzīvu būtni, vēl pie tam, ja tas ir suns!
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Silkite- Estimable
aaa atkal jau Desa pa gultu vartaas! esmu jau teiksui, bet teiksu velreiz vins ir iists skaistuliiitis <---- jau sen gaidiju sejinu kur var sabuchot
es vnk izkustu redot to skaito miligo purniju aaaaa... es nevaru beigt jusmot
Eliina rakstīja:aaa atkal jau Desa pa gultu vartaas! esmu jau teiksui, bet teiksu velreiz vins ir iists skaistuliiitis <---- jau sen gaidiju sejinu kur var sabuchot
no buchàm vinjsh neatteiksies bet pa guultu vinjsh vàrtàs vienmér kad nav slinkums....
Silkite- Estimable
Lapa 26 no 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)