Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 25 no 40
Lapa 25 no 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
jā, ir , ir mums atšķirība... Pece mums tagad uz M izmēru izaugusi :D
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:kristucis1 rakstīja:
pirms kāda laika tādu pašu gribēju... bet tad gadījās aizbraukt uz lusydogu un kaut kā citu nopirku. ļoti smuka siksniņa
Ljoti skaisti, Shanelei piestaav:))
paldies! :)
OOO super Sahanele!!! Un atkal ROZAA!!! Mums ir dikti liidziiga - tikai tie kaulinji ir visi noklaati ar kristaalinjiem un shauraaka bishku . Ar saakumaa bija pacieta - bet kavlitaate super - labaakaa no visaam siksninjaam un nemaz nav novalkaajusies!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:OOO super Sahanele!!! Un atkal ROZAA!!! Mums ir dikti liidziiga - tikai tie kaulinji ir visi noklaati ar kristaalinjiem un shauraaka bishku . Ar saakumaa bija pacieta - bet kavlitaate super - labaakaa no visaam siksninjaam un nemaz nav novalkaajusies!!!
kritusi uz rooza laikam buushu :D :D :D man ari patik kvalitate bus ilgam laikam, jo iepreikseja adas ar dimantiniem atri vien novalkajas un noberzas gar kaklinu.
Eliina rakstīja:Ruby rakstīja:OOO super Sahanele!!! Un atkal ROZAA!!! Mums ir dikti liidziiga - tikai tie kaulinji ir visi noklaati ar kristaalinjiem un shauraaka bishku . Ar saakumaa bija pacieta - bet kavlitaate super - labaakaa no visaam siksninjaam un nemaz nav novalkaajusies!!!
kritusi uz rooza laikam buushu :D :D :D man ari patik kvalitate bus ilgam laikam, jo iepreikseja adas ar dimantiniem atri vien novalkajas un noberzas gar kaklinu.
Eu un kaa iepoozee!!!! Nu kaa ista daama - mazaa pozere!!! Tik lepni pacelta galva :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:
Eu un kaa iepoozee!!!! Nu kaa ista daama - mazaa pozere!!! Tik lepni pacelta galva :D
isteniba ta vina izvairas no digitalaa :D bet tas labi ka izsatas ka pooze. sodien ara sauliite gan vina ta pozeja, ta pozeja, bet man netisam izdzesas tas bildiites :sad: jacer ka rita bus saulite un Shanele pozees
Eliina rakstīja:Ruby rakstīja:
isteniba ta vina izvairas no digitalaa :D bet tas labi ka izsatas ka pooze. sodien ara sauliite gan vina ta pozeja, ta pozeja, bet man netisam izdzesas tas bildiites :sad: jacer ka rita bus saulite un Shanele pozees
Ai mums ar shodien sauliite :D Nu zheel ka izdzeesaas bildiites!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja: Ai mums ar shodien sauliite :D Nu zheel ka izdzeesaas bildiites!!!
ja tas gan, tagad pati uz sevim dusmojos ka vareja tik tizli sanakt bet nu mierinu sevi ar domu ka ara tachu sauliite vel bus un bildes arii
Nekas, domaaju ka tas bija tikai treninjs modelei Shanelei, pie naakamaas saulainaas dienas buus iistaas bildes:)
Māriņa- Estimable
Māriņa- Estimable
Ai kaada miilule!!! Smukaa Viviite :D :D :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ai kaada miilule!!! Smukaa Viviite :D :D :D
Ne tikai smukaa DIKTI MIILJAAA
Māriņa- Estimable
skuka gan,bet tàda aizmigusi izskatàs :roll: vinju iztraucéja no saldà miega???
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:skuka gan,bet tàda aizmigusi izskatàs :roll: vinju iztraucéja no saldà miega???
Nee mee neguleeja, tik gulshnjaaja un negribeeja bildeeties....Vinja mums iipasha :D
Māriņa- Estimable
izskatas arii pec ista mieluma iemiesojuma Viviite smukinja
zel ka mana tada
zel ka mana tada
Māriņa rakstīja:Silkite rakstīja:skuka gan,bet tàda aizmigusi izskatàs :roll: vinju iztraucéja no saldà miega???
Nee mee neguleeja, tik gulshnjaaja un negribeeja bildeeties....Vinja mums iipasha :D
iipasha un miilja
Silkite- Estimable
Māriņa rakstīja:Silkite rakstīja:skuka gan,bet tàda aizmigusi izskatàs :roll: vinju iztraucéja no saldà miega???
Iisti nezinu - bet vai tie ir Shitzu kuriem bizes arii pin - leejaa pa ausiim???
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Māriņa rakstīja:Silkite rakstīja:skuka gan,bet tàda aizmigusi izskatàs :roll: vinju iztraucéja no saldà miega???
Iisti nezinu - bet vai tie ir Shitzu kuriem bizes arii pin - leejaa pa ausiim???
Njaa daudzi vinjiem apgriezh spalvu, atstaaj tik ausis un asti. Citi pin no ausiim bizaes , jo uz ausiim gari mati :D
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:
Njaa daudzi vinjiem apgriezh spalvu, atstaaj tik ausis un asti. Citi pin no ausiim bizaes , jo uz ausiim gari mati :D
aha skaidrs - jo biezhi esmu redzeejusi tieshi Shitzu "modeles" internetveikaliem un tad tur ir sapiitas biziites,astiites un viskaut kas interesants :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Māriņa rakstīja:
aha skaidrs - jo biezhi esmu redzeejusi tieshi Shitzu "modeles" internetveikaliem un tad tur ir sapiitas biziites,astiites un viskaut kas interesants :D
aa es arii esmu redzéjusi,izskatàs kà maza lelliite
Silkite- Estimable
Ruby rakstīja:Māriņa rakstīja:
Jaa it sevishkji Amerikaa izplatiiti , kaa arii Pupyangel katalogaa un reklaamaas ir daudz shitcu, kaa arii Louisdog firmas reklaamaas.
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:
Jaa it sevishkji Amerikaa izplatiiti , kaa arii Pupyangel katalogaa un reklaamaas ir daudz shitcu, kaa arii Louisdog firmas reklaamaas.
Paskaties shito te smukas frizuuras!!!Un starpcitu tur ir superiigas meitinju kleitinjas :D man jau ar "siekala noteceeja" :D laikam jaacheras pie suutiishanas - bet iisti nezinu vai veel vajag :(
http://www.divadogs.co.uk/clothes/dresses/
Ruby- Estimable
Jaa jaa tie ir shitcu Tik apcirptie, un fifiigi sapuceetie.Ruby rakstīja:Māriņa rakstīja:
Paskaties shito te smukas frizuuras!!!Un starpcitu tur ir superiigas meitinju kleitinjas :D man jau ar "siekala noteceeja" :D laikam jaacheras pie suutiishanas - bet iisti nezinu vai veel vajag :(
http://www.divadogs.co.uk/clothes/dresses/
Man tas pats ieraugu skaistus teerpinjus un domaaju, ka vai veel vajag? Dzollenei dreebes vesels maiss.....man liekas ka visas nemaz nav uzvilktas
Māriņa- Estimable
Lapa 25 no 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)