Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 5 no 40
Lapa 5 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Dream rakstīja:
hehe forshi ... tik nerazha ka tas aparaats tik liels, nesanaak ar kjepu kaartiigi aizsegt to objektiivu :D
Nee, kjepa par mazu :D Aparaatam nav ne vainas:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:
Nee, kjepa par mazu :D Aparaatam nav ne vainas:)
Tā tikai saimniece domā! :D
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Elīna rakstīja:
Briizhiem vispaar, kad vinja noseezhas un nenolaizhot acis skataas uz mani, taa vien gribeetos uzzinaat - ko vinja par mani domaa:)) Neko labu drosh vien:)) Vai taa pat kaa es par vinju dazhreiz, ka vinja man ljoti smiekliiga:) :joker:
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Elīna rakstīja:
Briizhiem vispaar, kad vinja noseezhas un nenolaizhot acis skataas uz mani, taa vien gribeetos uzzinaat - ko vinja par mani domaa:)) Neko labu drosh vien:)) Vai taa pat kaa es par vinju dazhreiz, ka vinja man ljoti smiekliiga:) :joker:
Man ar tāpat, nu gribas zināt ko viņš domā, bet es cenšos lai domas par mani tās labākās! :lol:
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Elīna rakstīja:
Man ar tāpat, nu gribas zināt ko viņš domā, bet es cenšos lai domas par mani tās labākās! :lol:
Mees jau arii:) Bet nu citreiz tas skatien ir TAAAAAAAAAAAAAAAAADS!!!! Caururbjosh:)
Ronija- Moderator
droši vien tas ļoti izteikti redzams it tad, kad tu ēd desu un viņai nedod :lol:Ronija rakstīja:Mees jau arii:) Bet nu citreiz tas skatien ir TAAAAAAAAAAAAAAAAADS!!!! Caururbjosh:)
Dream rakstīja:droši vien tas ļoti izteikti redzams it tad, kad tu ēd desu un viņai nedod :lol:Ronija rakstīja:Mees jau arii:) Bet nu citreiz tas skatien ir TAAAAAAAAAAAAAAAAADS!!!! Caururbjosh:)
Hmmmm, nee.... Desa iipashi neiteresee, ja nu vieniigi pa retam no manas mammas sviestmaises visu desas skjeeli nospert un tad uztaisiit nevainiigas actinjas, ka es jau neko, taa desa pati man mutee iekaapa:))
Ronija- Moderator
Ronija- Moderator
chupinja- Prospect
- Number of posts : 74
Dzīvesvieta : DK.
Ir ir:)) Galvenais, ka pati tur ljoti labi jutaas:)) Princese tak
Ronija- Moderator
tikai, negribu jau neko saciit /neesmu admins/, bet ... vai nebuutu labaak bildiites ielikt kur visi mees liekam ... kaadaa no sadaljaam ;) nu tas taa, lai neveidojas bardaks un vieglaak buutu paarskataams un atrodams kas vajadziigs ;)
Dream rakstīja:tikai, negribu jau neko saciit /neesmu admins/, bet ... vai nebuutu labaak bildiites ielikt kur visi mees liekam ... kaadaa no sadaljaam ;) nu tas taa, lai neveidojas bardaks un vieglaak buutu paarskataams un atrodams kas vajadziigs ;)
Nesapratu, ko tu vēlējies, lai es lieku zem "Mana mazā dūda" vai "Ūdens prieki"? Forumos apakšsadaļās parasti tēmas taisa, cik grib, es jau iekļāvos sadaļā "Mīluļu galerijas".
Lindita rakstīja:Dream rakstīja:tikai, negribu jau neko saciit /neesmu admins/, bet ... vai nebuutu labaak bildiites ielikt kur visi mees liekam ... kaadaa no sadaljaam ;) nu tas taa, lai neveidojas bardaks un vieglaak buutu paarskataams un atrodams kas vajadziigs ;)
Nesapratu, ko tu vēlējies, lai es lieku zem "Mana mazā dūda" vai "Ūdens prieki"? Forumos apakšsadaļās parasti tēmas taisa, cik grib, es jau iekļāvos sadaļā "Mīluļu galerijas".
OK, no coment ;)
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
ak shie beerniibas deguntinji, vinji ir tik skaisti :love2:Sanita rakstīja:Mana preilene! :) ......
Ronija- Moderator
Lapa 5 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)