Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 3 no 40
Lapa 3 no 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Es laikam atkaartoshos jau 100to reizi, bet es piesakos Oras fanu klubaa, kaa pirmais biedrs:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
[quote="Dream"]iepozējam ...
King Gold Fire Ot Valensii un Orella Anabella Big Star ;)
pachuksti uz ko vinji tik izteiksmiigi skataas!!!! 8)
Bildiite superiiga!
Bildiite superiiga!
chupinja- Prospect
- Number of posts : 74
Dzīvesvieta : DK.
[quote="chupinja"]
paldies ;)
Uz desu :D ja nopietni uz durvju pusi, kur blakus telpā jampadraci bij paspējusi sataisīt viena no manām lēdijām :lol:Dream rakstīja:iepozējam ...
Bildiite superiiga!
paldies ;)
[quote="Dream"]
Man pussstunda pa griidu jaavaartaas kameer kko jeedziigu var nobildeet!!! :lol: :lol: :lol:
un kaa tu dabon gatavu ka vinji seezh!!!!!!es kaa panjemu fochiigo taa maneejaa uzreiz klaat buchoties-vinja taa neseezh smuki. :(chupinja rakstīja:Uz desu :D ja nopietni uz durvju pusi, kur blakus telpā jampadraci bij paspējusi sataisīt viena no manām lēdijām :lol:Dream rakstīja:iepozējam ...
Bildiite superiiga!
paldies ;)
Man pussstunda pa griidu jaavaartaas kameer kko jeedziigu var nobildeet!!! :lol: :lol: :lol:
chupinja- Prospect
viņiem kā labi audzinātiem bērniem ir respekts pret mani ... reizēm... :lol:chupinja rakstīja:un kaa tu dabon gatavu ka vinji seezh!!!!!!es kaa panjemu fochiigo taa maneejaa uzreiz klaat buchoties-vinja taa neseezh smuki. :(
Bet nu tas pasākums ir diezgan grūts, lai ko labu dabūtu nobildēt :(
Ha :)) Es ar veselu dienu esmu luugusies saveejo uz celjiem, lai tikai sekundes simtdalju mieriigi nostaav:)) Veselu galeriju vareetu sataisiit ar mana sunja astes bildeem, izpluudushu purninju, kas objektiivaa iebaazts, vai veel labaak - meeli :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Ha :)) Es ar veselu dienu esmu luugusies saveejo uz celjiem, lai tikai sekundes simtdalju mieriigi nostaav:)) Veselu galeriju vareetu sataisiit ar mana sunja astes bildeem, izpluudushu purninju, kas objektiivaa iebaazts, vai veel labaak - meeli :D
pilniigi piekriitu,a shii skataas un nesaprot ko mees gribam no vinjas!!!! :D :D :D
chupinja- Prospect
:lol: :lol: :lol:chupinja rakstīja:Ronija rakstīja:Ha :)) Es ar veselu dienu esmu luugusies saveejo uz celjiem, lai tikai sekundes simtdalju mieriigi nostaav:)) Veselu galeriju vareetu sataisiit ar mana sunja astes bildeem, izpluudushu purninju, kas objektiivaa iebaazts, vai veel labaak - meeli :D
pilniigi piekriitu,a shii skataas un nesaprot ko mees gribam no vinjas!!!! :D :D :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ronija- Moderator
lilucis rakstīja:Nu jau vairs nav jāglābj, minka ir prom un māja šķiet tik tukša :(
kas tad mincim gadiijaas? :?:
chupinja- Prospect
Nekas mincim negadījās...pie mums minka bija pagaidu mājās un vakar vakarā mincis devās uz savām īstajām mājām...un mēs tagad drusku skumstam pēc mazās princesītes :(chupinja rakstīja:lilucis rakstīja:Nu jau vairs nav jāglābj, minka ir prom un māja šķiet tik tukša :(
lilucis rakstīja:Nekas mincim negadījās...pie mums minka bija pagaidu mājās un vakar vakarā mincis devās uz savām īstajām mājām...un mēs tagad drusku skumstam pēc mazās princesītes :(chupinja rakstīja:lilucis rakstīja:Nu jau vairs nav jāglābj, minka ir prom un māja šķiet tik tukša :(
nu re ,vajadzeeja minceni atstaat sunjukiem! :D
chupinja- Prospect
Man jau liekas, ka tojs kaa tojs, varbuut ir nedaudz Chi galvinja, taada apaljaaka:) Ir redzeti varianti ar visiem ciltsrakstiem, kas galiigi nav liidziigi tojam
Ronija- Moderator
Tā, saakshu ar to ka sunjuks ir ļoti simpaatisks un skaists! Ir labi izteikti laasumi, kas tieshaam daudziem c/r sanjeemushiem tojiem ir smeereeti! Ausis ir staavoshas, galvinja smalka un simpaatiska :) Nu vienvaard sakot tev ir ljoti paveicies peerkot sunjuku bez ciltsrakstiem, taapeec mekleet kaadus truukumus, defektus, kam ir mazaak vai vairaak liidziigs - chiham vai tojam buutu diezgan nekorekti ;) Domaaju ka tev tak sunjuks ir gana miiljsh un prieksh kam saakt iedzilljinaaties - ir tojs vai tomeer nee ;)Elīna rakstīja:Par cik mans suns ir pirkts bez ciltsrakstiem, bet tomēr kā toiterjers, tad man tāda interese jūsu domas cik daudz viņā ir no šķirnes! Tas man tā tīri intereses pēc!
Man liekas ka purns vairāk kā čiham, tāds īsāks!
Dream rakstīja:Tā, saakshu ar to ka sunjuks ir ļoti simpaatisks un skaists! Ir labi izteikti laasumi, kas tieshaam daudziem c/r sanjeemushiem tojiem ir smeereeti! Ausis ir staavoshas, galvinja smalka un simpaatiska :) Nu vienvaard sakot tev ir ljoti paveicies peerkot sunjuku bez ciltsrakstiem, taapeec mekleet kaadus truukumus, defektus, kam ir mazaak vai vairaak liidziigs - chiham vai tojam buutu diezgan nekorekti ;) Domaaju ka tev tak sunjuks ir gana miiljsh un prieksh kam saakt iedzilljinaaties - ir tojs vai tomeer nee ;)Elīna rakstīja:Par cik mans suns ir pirkts bez ciltsrakstiem, bet tomēr kā toiterjers, tad man tāda interese jūsu domas cik daudz viņā ir no šķirnes! Tas man tā tīri intereses pēc!
Piekriitu Dream, man jau tiik vinjsh avatara bildiitee - taaaaaaaaaaaassssssssssss garaas kaaaaaaajas :D
Veel piebildiishu par bildeem no personiigaas pieredzes - mans suns izskataas pilniigi savaadaaks dziivee un bildees:) Nu man vismaz taa liekas:)) Varbuut Dream var mani apstriideet:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:Tā, saakshu ar to ka sunjuks ir ļoti simpaatisks un skaists! Ir labi izteikti laasumi, kas tieshaam daudziem c/r sanjeemushiem tojiem ir smeereeti! Ausis ir staavoshas, galvinja smalka un simpaatiska :) Nu vienvaard sakot tev ir ljoti paveicies peerkot sunjuku bez ciltsrakstiem, taapeec mekleet kaadus truukumus, defektus, kam ir mazaak vai vairaak liidziigs - chiham vai tojam buutu diezgan nekorekti ;) Domaaju ka tev tak sunjuks ir gana miiljsh un prieksh kam saakt iedzilljinaaties - ir tojs vai tomeer nee ;)Elīna rakstīja:Par cik mans suns ir pirkts bez ciltsrakstiem, bet tomēr kā toiterjers, tad man tāda interese jūsu domas cik daudz viņā ir no šķirnes! Tas man tā tīri intereses pēc!
Piekriitu Dream, man jau tiik vinjsh avatara bildiitee - taaaaaaaaaaaassssssssssss garaas kaaaaaaajas :D
Veel piebildiishu par bildeem no personiigaas pieredzes - mans suns izskataas pilniigi savaadaaks dziivee un bildees:) Nu man vismaz taa liekas:)) Varbuut Dream var mani apstriideet:)
Protams, ka man viņš ir vislabākais, skaaistākais un mīļākais suns, tas bij tik tā intereses pēc! :)
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
es vnk ieteiktu nemekleet neko-sunja izskataas ljoti jauks,kaada tad tam starpiiba tam vai citam liidziigs?Ronija rakstīja:Dream rakstīja:Tā, saakshu ar to ka sunjuks ir ļoti simpaatisks un skaists! Ir labi izteikti laasumi, kas tieshaam daudziem c/r sanjeemushiem tojiem ir smeereeti! Ausis ir staavoshas, galvinja smalka un simpaatiska :) Nu vienvaard sakot tev ir ljoti paveicies peerkot sunjuku bez ciltsrakstiem, taapeec mekleet kaadus truukumus, defektus, kam ir mazaak vai vairaak liidziigs - chiham vai tojam buutu diezgan nekorekti ;) Domaaju ka tev tak sunjuks ir gana miiljsh un prieksh kam saakt iedzilljinaaties - ir tojs vai tomeer nee ;)Elīna rakstīja:Par cik mans suns ir pirkts bez ciltsrakstiem, bet tomēr kā toiterjers, tad man tāda interese jūsu domas cik daudz viņā ir no šķirnes! Tas man tā tīri intereses pēc!
chupinja- Prospect
Lapa 3 no 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)