Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 4 no 40
Lapa 4 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Zini vareetu jau pastriideeties tik tas bildes juus te taa pamaz raadatRonija rakstīja:Veel piebildiishu par bildeem no personiigaas pieredzes - mans suns izskataas pilniigi savaadaaks dziivee un bildees:) Nu man vismaz taa liekas:)) Varbuut Dream var mani apstriideet:)
par ko tad tu Dream vareetu pastriidetiees cik daudz vinjsh atbilst skjkirnei bez papiiriem???? :?: :?: :?:Dream rakstīja:Zini vareetu jau pastriideeties tik tas bildes juus te taa pamaz raadatRonija rakstīja:Veel piebildiishu par bildeem no personiigaas pieredzes - mans suns izskataas pilniigi savaadaaks dziivee un bildees:) Nu man vismaz taa liekas:)) Varbuut Dream var mani apstriideet:)
chupinja- Prospect
- Number of posts : 74
Dzīvesvieta : DK.
netipiski tev! :roll:chupinja rakstīja:par ko tad tu Dream vareetu pastriidetiees cik daudz vinjsh atbilst skjkirnei bez papiiriem???? :?: :?: :?:Dream rakstīja:Zini vareetu jau pastriideeties tik tas bildes juus te taa pamaz raadatRonija rakstīja:Veel piebildiishu par bildeem no personiigaas pieredzes - mans suns izskataas pilniigi savaadaaks dziivee un bildees:) Nu man vismaz taa liekas:)) Varbuut Dream var mani apstriideet:)
chupinja- Prospect
nea, cik vinjsh liidziigs dziivajaa un uz bildes :Dchupinja rakstīja:par ko tad tu Dream vareetu pastriidetiees cik daudz vinjsh atbilst skjkirnei bez papiiriem???? :?: :?: :?:Dream rakstīja:Zini vareetu jau pastriideeties tik tas bildes juus te taa pamaz raadatRonija rakstīja:Veel piebildiishu par bildeem no personiigaas pieredzes - mans suns izskataas pilniigi savaadaaks dziivee un bildees:) Nu man vismaz taa liekas:)) Varbuut Dream var mani apstriideet:)
netipiski tev! :roll:[/quote]chupinja rakstīja:par ko tad tu Dream vareetu pastriidetiees cik daudz vinjsh atbilst skjkirnei bez papiiriem???? :?: :?: :?:
hmmmm a kaapeec netipiski man :scratch: ?
Dream rakstīja:nea, cik vinjsh liidziigs dziivajaa un uz bildes :Dchupinja rakstīja:par ko tad tu Dream vareetu pastriidetiees cik daudz vinjsh atbilst skjkirnei bez papiiriem???? :?: :?: :?:Dream rakstīja:Zini vareetu jau pastriideeties tik tas bildes juus te taa pamaz raadatRonija rakstīja:Veel piebildiishu par bildeem no personiigaas pieredzes - mans suns izskataas pilniigi savaadaaks dziivee un bildees:) Nu man vismaz taa liekas:)) Varbuut Dream var mani apstriideet:)
Aijjj, mums to bilzhu nav tik daudz:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Meatceros, bet liekas, ka nekas īpašs tur nebija, viņš man vnk tāds modeis gadījies! :DDream rakstīja:
oi kaa sasmeejos ... shajaa bildee gan labs moments nokjerts :lol: ar ko beernu taa noshokeejaat :D
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Elīna rakstīja:Meatceros, bet liekas, ka nekas īpašs tur nebija, viņš man vnk tāds modeis gadījies! :DDream rakstīja:
oi kaa sasmeejos ... shajaa bildee gan labs moments nokjerts :lol: ar ko beernu taa noshokeejaat :D
Jaapiebilst, ka vinjam labi sanaak:D
Ronija- Moderator
hmmmm a kaapeec netipiski man :scratch: ?[/quote]Dream rakstīja:netipiski tev! :roll:chupinja rakstīja:par ko tad tu Dream vareetu pastriidetiees cik daudz vinjsh atbilst skjkirnei bez papiiriem???? :?: :?: :?:
nu cik zinu un un nezinu tu esi tikkai par skjirniigiem tojiem.
chupinja- Prospect
Ronija rakstīja:
Paldies, cenšmies, es tik daudz viņu esmu fotografējusi kaut kādam rezultātam tak jābūt! :lol:
Elīna- Hero
nu paga paga ... esmu par shkjirnes sunjiem un to taalaaku izmantoshanu/neizmantoshanu ciltsdarbaa, BET te jau ar gaaja runa par striideeshanos un shkjirnes sunjuka saliidzinaashanu dziivajaa un uz fotograafijaam ;) taa kaa es labachupinja rakstīja:nu cik zinu un un nezinu tu esi tikkai par skjirniigiem tojiem.
kaadaa fotosalonaa arii esat meegjinaajushi pabuut :)?Elīna rakstīja:Ronija rakstīja:
Paldies, cenšmies, es tik daudz viņu esmu fotografējusi kaut kādam rezultātam tak jābūt! :lol:
Dream rakstīja:
kaadaa fotosalonaa arii esat meegjinaajushi pabuut :)?
Neesam gan, tikai mājas apstākļos! :)
Elīna- Hero
centiishos un nejauksos tik delikaataas lietaas,Dream rakstīja:nu paga paga ... esmu par shkjirnes sunjiem un to taalaaku izmantoshanu/neizmantoshanu ciltsdarbaa, BET te jau ar gaaja runa par striideeshanos un shkjirnes sunjuka saliidzinaashanu dziivajaa un uz fotograafijaam ;) taa kaa es labachupinja rakstīja:nu cik zinu un un nezinu tu esi tikkai par skjirniigiem tojiem.
chupinja- Prospect
prieks ka tu un tev liidzzigi saprata,laikam tomeer mums kopeeeja valodsa nesanaaks.diemmzheel.Dream rakstīja::lol: :lol: :lol:
chupinja- Prospect
Ronija- Moderator
taa .. a es neko nesapratu :D???chupinja rakstīja:prieks ka tu un tev liidzzigi saprata,laikam tomeer mums kopeeeja valodsa nesanaaks.diemmzheel.Dream rakstīja::lol: :lol: :lol:
Ronija- Moderator
Elīna rakstīja:
Labais! :lol:
Jaa, veel bishkji pagulees un saaksies ikvakara jampadracis:) Taa, ka i guleet nevarees nolikt:)
Ronija- Moderator
Lapa 4 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)