Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 7 no 40
Lapa 7 no 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:
ogo ... manas prombuutnes laikaa man te atklaajas arii fanu pulcinjsh :oops: miilji :)
Nu nu - tas jau tev nav jaunums:)) Jau sen esmu pieteikusies:))
Tu re kā, bigstāriņi drīz pasauli šitā varēs pārņemt ;)
Man jau liekas, ka lielais uzvaras gaajiens jau labu laiku atpakalj saacies:))
Galvenais ka tā gājiena bariņš paliek arvien kuplāks ;)
iesaakumaa jau saaksim ar LV ;)lilucis rakstīja:Tu re kā, bigstāriņi drīz pasauli šitā varēs pārņemt ;)
oi es netieku te tekstiem liidzi ... :DRonija rakstīja:Dream rakstīja:
ogo ... manas prombuutnes laikaa man te atklaajas arii fanu pulcinjsh :oops: miilji :)
biji jau biji pieteikusies bet uz lielum lielas jautaajuma ziimes :?: ;)
Dream rakstīja:oi es netieku te tekstiem liidzi ... :DRonija rakstīja:Dream rakstīja:
biji jau biji pieteikusies bet uz lielum lielas jautaajuma ziimes :?: ;)
Bet fanu pulcinjaa esmu pieteikusies pilniigi droshi un par visiem 100%:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
jaaa mani tas tikai priecee un tieshaam jaacer ka barinjsh tikai palielinaasies un kompaanija labaa noskanjojumaa apceljos pasaulililucis rakstīja:Galvenais ka tā gājiena bariņš paliek arvien kuplāks ;)
Dream rakstīja:jaaa mani tas tikai priecee un tieshaam jaacer ka barinjsh tikai palielinaasies un kompaanija labaa noskanjojumaa apceljos pasaulililucis rakstīja:Galvenais ka tā gājiena bariņš paliek arvien kuplāks ;)
Tu tak tik ljoti gribi, lai tavi beerni tepat pie saaninja paliek:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Bet fanu pulcinjaa esmu pieteikusies pilniigi droshi un par visiem 100%:)
nu ja ... tepat pie saaninja un visi kopaa tad no LV uz taalajaam ES zemeem ;)Ronija rakstīja:Dream rakstīja:jaaa mani tas tikai priecee un tieshaam jaacer ka barinjsh tikai palielinaasies un kompaanija labaa noskanjojumaa apceljos pasaulililucis rakstīja:Galvenais ka tā gājiena bariņš paliek arvien kuplāks ;)
Man sanaaca smiekli par to sunju veestulju lasiishanu :)) es ar taa saku par saveejo kad iet laukaa mesidzhus lasiit ha....ha...ha... Un ja godiigi tad shiis skjirnes (toy vai chi) veina no ieziimeem ir - AR VIENU IR PAR MAZ!!! VAJAG VEEL UN VEEL!!! mees ar nopietni apsveram iespeeju iegaadaaties draudzeni sunjumeitai-bet veel nav gadiijies labs piedaavaajums!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
ar taam veestuleem taa ir :DRuby rakstīja:Man sanaaca smiekli par to sunju veestulju lasiishanu :)) es ar taa saku par saveejo kad iet laukaa mesidzhus lasiit ha....ha...ha... Un ja godiigi tad shiis skjirnes (toy vai chi) veina no ieziimeem ir - AR VIENU IR PAR MAZ!!! VAJAG VEEL UN VEEL!!! mees ar nopietni apsveram iespeeju iegaadaaties draudzeni sunjumeitai-bet veel nav gadiijies labs piedaavaajums!!!
bet taisniiba vajag veel un veel ... liidz atopamies ka jau ir lielum liela saime maajaas un viens suns ... taa nav normaala dziive ne saimniekam ne sunjam, jo ne viens izpauzhas pilniibaa ar saviem untumiem, palaidniibaam, jautriibu un miiilestiibu, ne otrs speej iepaziit savu mazo zveereenu pilniibaa
Dream rakstīja:nu ja ... tepat pie saaninja un visi kopaa tad no LV uz taalajaam ES zemeem ;)Ronija rakstīja:Dream rakstīja:jaaa mani tas tikai priecee un tieshaam jaacer ka barinjsh tikai palielinaasies un kompaanija labaa noskanjojumaa apceljos pasaulililucis rakstīja:Galvenais ka tā gājiena bariņš paliek arvien kuplāks ;)
Vai tik mums kopīpašumā nevajadzēs leilo ikarusu iepirkt, lai visas kopā ES varam apbraukāt
lilucis rakstīja:
Vai tik mums kopīpašumā nevajadzēs leilo ikarusu iepirkt, lai visas kopā ES varam apbraukāt
Jaa jaa, peec ikarusa tieshaam te saak ost:))
Ronija- Moderator
eu laba ideja :jump2:lilucis rakstīja:Vai tik mums kopīpašumā nevajadzēs leilo ikarusu iepirkt, lai visas kopā ES varam apbraukāt
jaalien netaa skatiities labie piedaavaajumi :lol2:
Dream rakstīja:eu laba ideja :jump2:lilucis rakstīja:Vai tik mums kopīpašumā nevajadzēs leilo ikarusu iepirkt, lai visas kopā ES varam apbraukāt
Khi khi khi - tas skats gan buutu labs:)) Mees vesels bars Ikarusaa:))))
Ronija- Moderator
eu tas tik buutu ekshensRonija rakstīja:Dream rakstīja:eu laba ideja :jump2:lilucis rakstīja:Vai tik mums kopīpašumā nevajadzēs leilo ikarusu iepirkt, lai visas kopā ES varam apbraukāt
Khi khi khi - tas skats gan buutu labs:)) Mees vesels bars Ikarusaa:))))
Nu ni pa jokam labais skats... LV toju saimnieces ierodas uz izstādi...ar ikarusu...
eegjiptee :farao:lilucis rakstīja:Nu ni pa jokam labais skats... LV toju saimnieces ierodas uz izstādi...ar ikarusu...
Dream rakstīja:eegjiptee :farao:lilucis rakstīja:Nu ni pa jokam labais skats... LV toju saimnieces ierodas uz izstādi...ar ikarusu...
Ha ha, ujjj sasmeejos :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:eegjiptee :farao:lilucis rakstīja:Nu ni pa jokam labais skats... LV toju saimnieces ierodas uz izstādi...ar ikarusu...
a smiekli ta veselīgi esot...
lilucis rakstīja:
a smiekli ta veselīgi esot...[/quote]
Aga - taa runaa :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:
a smiekli ta veselīgi esot...
Aga - taa runaa :D[/quote]
aga un runaa ka esot ljoti veseliigi smieties esot celjaa uz eegjipti sauljoties :lol2:
nea, vispirms ikaruss jaanoskatalilucis rakstīja:Nu ko, tad jau jāsāk ceļa somas krāmēt :D
Lapa 7 no 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
Lapa 7 no 40