nagu apgriešana
+15
Lily
sassaa
Sabinella
Mazais
Elīna
Ruby
_Agnese_
Lindita
Māriņa
Dream
lilucis
minka200
Silkite
Ronija
Eliina
19 posters
Lapa 6 no 7
Lapa 6 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: nagu apgriešana
Ronija rakstīja:Nu sunju skolinja gan jums dikti nodereetu. Iesaku pat ljoti padomaat par to.
mes jau taisamies, bet nekad nesnaak laika vai ari nav kas aizved jo man no imantas un plavniekiem negirbas kratiiites sabiedirskaja transporta ar suni :( tapec visu laiku atliekma, sonedel atkal nesanaks jo man ir nedaudz japiestrada :| jacer ka uz nakamo 6 vai 7dienu sanakas aiziet!
Aha skolinjas noder ljoti! Jebkuram sunjukam ir vajadziiga gan miilestiiba gan discipliina. Veel man ljoti paliidzeeja "Cesar Milan dog whisperer" video - seerijas. Nezinu vai esi par taadaam dzirdeejusi - vari uzlikt youtube un paskatiities kaadu piemeeru - tur gan nav visas seerijas bet fragmentus var iecholeet Lai rastos ideja par ko iet runa. Vinsh ir kolosaals sunju vaardotaajs - psihologs. Man ljoti patiik. Esmu novilkusi vinja pirmo sezonu datoraa un tagad skatos. Tieshaam noderiigas lietas var izvilkt!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Aha skolinjas noder ljoti! Jebkuram sunjukam ir vajadziiga gan miilestiiba gan discipliina. Veel man ljoti paliidzeeja "Cesar Milan dog whisperer" video - seerijas. Nezinu vai esi par taadaam dzirdeejusi - vari uzlikt youtube un paskatiities kaadu piemeeru - tur gan nav visas seerijas bet fragmentus var iecholeet Lai rastos ideja par ko iet runa. Vinsh ir kolosaals sunju vaardotaajs - psihologs. Man ljoti patiik. Esmu novilkusi vinja pirmo sezonu datoraa un tagad skatos. Tieshaam noderiigas lietas var izvilkt!!!
ok, paldies! paskatiishos ;)
Ronija rakstīja:Eliina rakstīja:Māriņa rakstīja:Nju pirms sunjukam veikt ho proceduuru ar vinju ir jaaprunaajas, jaaizskaidro ko vinjam dariis......taa luuk man iemaaciija, un darbojas. Arii kashkkjiigaa Betinja pat ljaava apgriezt nadzinjus un kad atbraucu atkal pie vinjas ciemos prieciiga mani sagaidiija un ljaava apskatiit kjepas, nesleepa.
nu es tiesma nezinu ka ar savu velneni var kaut ko sarunat, jums vnk to vaidzetu redzet tad varbut jus tam noticeru :| atcerejos Marin kad biju pakal tam rozaa kombinzoninam shaneliite kad ists engelist uzvedaas un tad es ieveerju ka cilvekos vina censas sevi paraadit no viss labakas puses, bet protams lidz tam bridim kad vinai sak pieskarties vai ne ta ka vina velas ar roku pakratiit. vinai laikam ir bijusi smaga bernibaa, tapec tads raksturs un nez nezinu ka ar to ciiniities
Kaa ar to ciiniities?? Ar miilestiibu un milziigu pacietiibu, tas arii viss.
Manai paziņai arī ir toys un tā arī man bija pirmā pieredze tieši ar šo šķirni. Toyiene vispār bija baigi agresīva, tāda ritīga dominate. Man kaut kā liekas, ka toyi vienkārši pēc dabas ir grūtāk savaldāmi, tā vismaz par terjeriem kopumā runā.. Bet nu protams, kā nu kurš ;) Kā saka - ar viņiem ir jāmāk ;)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Manējā neļāvās, bet tad izdomājām, ka varētu pēc griešanas iedot kādu graudiņu barības un tagad vienmēr viņa mierīgi atļauj apgriezt nagus, jo zin, ka pēc tam viņu sagaida kārums :D
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Vai kaads sheit pielieto "PediPaws" vai ko liidziigu?? Izskataas shaadi:
Es Cruftaa joka peec izdomaaju panjemt pameegjinaat, biju dzirdeejusi patiesi labas atsauksmes :) Piemeegjinaaju visaam suneneem - Lurdesai ne visai, Roxim ar ne visai, bet Pepijai - seezh tik mieriigi un ljaujaas!!!! Man zhoklis atkaaraas, jo vinjai shausmiigi riebjaas taa nagu padariishana, ar knaibliiteem es vinjai griezhu ar vairaakiem piegaajieniem jo vinja spirinaas un neljaujaas, bet shitas verkjis veel ruuc un vibree bet Pepijai vienalga, ljaujaas kaa miiljaa Beidzot esmu atradusi mums vissideaalaako metodi, kaa bez lieka nervu sabrukuma nepilnu 3 minuushu laikaa Pepiites nagi smuki apviileeti :)
Es Cruftaa joka peec izdomaaju panjemt pameegjinaat, biju dzirdeejusi patiesi labas atsauksmes :) Piemeegjinaaju visaam suneneem - Lurdesai ne visai, Roxim ar ne visai, bet Pepijai - seezh tik mieriigi un ljaujaas!!!! Man zhoklis atkaaraas, jo vinjai shausmiigi riebjaas taa nagu padariishana, ar knaibliiteem es vinjai griezhu ar vairaakiem piegaajieniem jo vinja spirinaas un neljaujaas, bet shitas verkjis veel ruuc un vibree bet Pepijai vienalga, ljaujaas kaa miiljaa Beidzot esmu atradusi mums vissideaalaako metodi, kaa bez lieka nervu sabrukuma nepilnu 3 minuushu laikaa Pepiites nagi smuki apviileeti :)
Ruby- Estimable
Česters šodien pārcieta sāpīgu procedūru, vakar un šodien atkal otrai kājai atsita, priekškājām nadziņus, tad nu klīnikā grieza un piededzināja! tagad staigā ar apsitētu kāju!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
kà tad tas notikas???kà jutas tagad,suutam buchas uz àtru atveseljoshanos
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Oi traki, veseljojaties, tad jau tagad Chesteram miera rezhiims,ne? Varbuut vinsh pirkstinju salauza?
Ruby- Estimable
Paldies par līdzi jušanu! Česters priekškājām 5os nagus atsita, tagad nogruezti pavisam, teorētiski skriet viņam tas netraucē. It kā jau ataugšot.
Elīna- Hero
Kaa ir ar tiem priekshkaaju piektajiem nagiem (pirkstiem)? Tos ar apmputee pie dzimshanas vai tikai pakaljkaaju??
Ruby- Estimable
Nu, tie sanāk 5ie, ķepai ir 4 un tas viens kas augstāk sanāk 5ais, visiem suņiem tādi ir! :)
Elīna- Hero
Pakaljkaajaam vinjus apmputee (ja ir) driiz vien peec piedzimshanas, vlastiis kuraas tas atljauts, bet es tieshi intereseejos par priekshkaaju 5. pirkstu??? Kaa ir ar tiem?
Ruby- Estimable
Manuprāt neko ar viņiem nedara, tādiem jābūt, neesmu nevienu redzējusi kam būtu amputēti, Česteram jau ar tikai nagu pilnībā nogrieza!
Elīna- Hero
Nevaru tagad atrast bet kaut kur bija apspriests par to 5. pirkstu, jo foruma Elfinjam tika vinsh amputeets kad vinsh jau lielaaks bija un atceros ka Snifam arii bija. Standartaa arii raksta parasti - ka valstiis kuras to pieljauj tiem jaabuut amputeetiem.
Tuk neizprotu iisti vai tikai pakaljkaajaam vai priekshkaajaam ar?
Tuk neizprotu iisti vai tikai pakaljkaajaam vai priekshkaajaam ar?
Ruby- Estimable
Ruby.... tu gan kautko jauc... visiem suņiem priekšķepām ir 5 pirksti bet pakaljkaajaam 4... aizej izskaiti savam meitenem pirkstus
Nee nee es neko nejaucu, nu tad taa arii ir, ka priekshkaajaam ir 5 pirksti un pakaljkaajaam 4 BET ja kuceens piedzimst un pakaljkaajaam ir 5 pirksti tad to 5.to tak amputee (Elfinjam tak amputeeja). Vienkaarshi chihuahua standartaa rakstiits ka Dewclaws are not desirable bet tas rakstiits gan par priekshkaajaam gan par pakaljkaajaam (FCI standarts) bet piem AKC standartaa rakstiits tik par pakaljkaajaam. Tapeec arii jautaaju jo nebija man iisti skaidrs!
Ruby- Estimable
nu nee... sunim es domaju tak priekshkajam negriezis nost pirkstus kāda jēga, ja tā ir jābūt, ka sunim ir 5 priekškājām un 4 pakaļkājām...
Skaidrs, es vienkaarshi nevareeju iebraukt kapeec tad taa rakasta!!
Maneejaam ir pa pieciem uz priekshkaajaam un pa chetriem uz pakaljkaajaam :)
Maneejaam ir pa pieciem uz priekshkaajaam un pa chetriem uz pakaljkaajaam :)
Ruby- Estimable
Aiiiii kaads siikuliitis
Ruby- Estimable
kàds skaists sikspàrniitis
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914