Starptautiskā izstāde „Zooekspo’2008”, Rīga 15/16.11
+3
Ronija
Dream
Admin
7 posters
Lapa 2 no 7
Lapa 2 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Re: Starptautiskā izstāde „Zooekspo’2008”, Rīga 15/16.11
pirmajā izstādē labāk lai ir mazāk skatītāji ... mammai mazāk būs jāsarkst par ... iespējamajām bērna spītībām :DRonija rakstīja:Zheel, uz to es laikam netieku:(( Taa gribeejaas vinju redzeet:)
Man jau gan sķiet ka :oops: :oops: :oops: būs ļoti daudz... Tikko izmēģinājām iešanu, kad ir daži skatītāji... nekas no tā visa nesanāca, jo Ufim ar ir uz skatītājiem jāskatāsDream rakstīja:pirmajā izstādē labāk lai ir mazāk skatītāji ... mammai mazāk būs jāsarkst par ... iespējamajām bērna spītībām :DRonija rakstīja:Zheel, uz to es laikam netieku:(( Taa gribeejaas vinju redzeet:)
nesatraucies, būs jautri mums un jums :Dlilucis rakstīja:Man jau gan sķiet ka :oops: :oops: :oops: būs ļoti daudz... Tikko izmēģinājām iešanu, kad ir daži skatītāji... nekas no tā visa nesanāca, jo Ufim ar ir uz skatītājiem jāskatāsDream rakstīja:pirmajā izstādē labāk lai ir mazāk skatītāji ... mammai mazāk būs jāsarkst par ... iespējamajām bērna spītībām :DRonija rakstīja:Zheel, uz to es laikam netieku:(( Taa gribeejaas vinju redzeet:)
es ar Ventspilī aiz kauna līdu zemē kad mazā Ora uzstājās /ne tā kā bija plānots/ bet ... shovs paliek šovs :rendeer:
Nu Ora vismaz gāja un kūleņus meta, bet Ufo kā ierauga skatītājus, tā sastingst
starp citu, 16.11.2008. - izstaades otrajaa dienaa buuus mazo suniishu apgjeerbu-kostiimu shovs ;)
Taa kaa visi kam interesee papriecaaties par to kaa muusu mazulji /laikam jau arii mees tai skaitaa/ demonstree savus kostiiminjus - esiet laipni aicinaati 16. novembrī, Olimpiskajā hallē ‘’SKONTO’’, E.Melngaiļa ielā 1a :jump2:
Taa kaa visi kam interesee papriecaaties par to kaa muusu mazulji /laikam jau arii mees tai skaitaa/ demonstree savus kostiiminjus - esiet laipni aicinaati 16. novembrī, Olimpiskajā hallē ‘’SKONTO’’, E.Melngaiļa ielā 1a :jump2:
Oho, es ko būtu palaidusi garām...jūs tagad kā modeļi arī startējat???Dream rakstīja:starp citu, 16.11.2008. - izstaades otrajaa dienaa buuus mazo suniishu apgjeerbu-kostiimu shovs ;)
jaa jaa ... shito pasaakumu nedriikst palaist garaam ;) Mees ar pirmo reizi iemeegjinaasim modelja karjeru :lol2:lilucis rakstīja:Oho, es ko būtu palaidusi garām...jūs tagad kā modeļi arī startējat???Dream rakstīja:starp citu, 16.11.2008. - izstaades otrajaa dienaa buuus mazo suniishu apgjeerbu-kostiimu shovs ;)
patreizeejaa info ir ka saakums notiks ~ 13.00 ... bet veel precizeeshu ;)
Super!!! :love2:Dream rakstīja:jaa jaa ... shito pasaakumu nedriikst palaist garaam ;) Mees ar pirmo reizi iemeegjinaasim modelja karjeru :lol2:lilucis rakstīja:Oho, es ko būtu palaidusi garām...jūs tagad kā modeļi arī startējat???Dream rakstīja:starp citu, 16.11.2008. - izstaades otrajaa dienaa buuus mazo suniishu apgjeerbu-kostiimu shovs ;)
BET ... VISPAAR ARII UFO VARĒTU TUR PIEDALĪTIES kopaa ar Orinju vinjam varbuut buus droshaaks izgaajiens un Orim ar vinjam tak ir jauns skaists dzjemperiitis ;)lilucis rakstīja:Super!!! :love2:Dream rakstīja:jaa jaa ... shito pasaakumu nedriikst palaist garaam ;) Mees ar pirmo reizi iemeegjinaasim modelja karjeru :lol2:lilucis rakstīja:Oho, es ko būtu palaidusi garām...jūs tagad kā modeļi arī startējat???Dream rakstīja:starp citu, 16.11.2008. - izstaades otrajaa dienaa buuus mazo suniishu apgjeerbu-kostiimu shovs ;)
Dream rakstīja:BET ... VISPAAR ARII UFO VARĒTU TUR PIEDALĪTIES kopaa ar Orinju vinjam varbuut buus droshaaks izgaajiens un Orim ar vinjam tak ir jauns skaists dzjemperiitis ;)lilucis rakstīja:Super!!! :love2:Dream rakstīja:jaa jaa ... shito pasaakumu nedriikst palaist garaam ;) Mees ar pirmo reizi iemeegjinaasim modelja karjeru :lol2:lilucis rakstīja:Oho, es ko būtu palaidusi garām...jūs tagad kā modeļi arī startējat???Dream rakstīja:starp citu, 16.11.2008. - izstaades otrajaa dienaa buuus mazo suniishu apgjeerbu-kostiimu shovs ;)
Šitā diez vai ir laba doma, jo viņš pagaidām pārāk smieklīgi iet ar to džempīti mugurā un džempītis arī drusku par lielu vēl...nu tas tā ar rezervīti tika adīts, lai nākamnedēļ nav jauns jāada :D
bet taapeec jau tas ir shovs, buus jautri jums un mums un skatiitaajiem un pats galvenais, ka neviens neveertees, bet tikai priecaasies par jums ;)lilucis rakstīja: Šitā diez vai ir laba doma, jo viņš pagaidām pārāk smieklīgi iet ar to džempīti mugurā un džempītis arī drusku par lielu vēl...nu tas tā ar rezervīti tika adīts, lai nākamnedēļ nav jauns jāada :D
Nu es nezinu, varam jau mēģināt...bet kad taisam izmēģinājuma gājienu tad???Dream rakstīja:bet taapeec jau tas ir shovs, buus jautri jums un mums un skatiitaajiem un pats galvenais, ka neviens neveertees, bet tikai priecaasies par jums ;)lilucis rakstīja: Šitā diez vai ir laba doma, jo viņš pagaidām pārāk smieklīgi iet ar to džempīti mugurā un džempītis arī drusku par lielu vēl...nu tas tā ar rezervīti tika adīts, lai nākamnedēļ nav jauns jāada :D
Pirms lielaa izgaajiena ... pirms tiem 13.00 ;)lilucis rakstīja:Nu es nezinu, varam jau mēģināt...bet kad taisam izmēģinājuma gājienu tad???
Nu ok... ;)Dream rakstīja:Pirms lielaa izgaajiena ... pirms tiem 13.00 ;)lilucis rakstīja:Nu es nezinu, varam jau mēģināt...bet kad taisam izmēģinājuma gājienu tad???
super super super :jump2: :jump2: :jump2:lilucis rakstīja:Nu ok... ;)Dream rakstīja:Pirms lielaa izgaajiena ... pirms tiem 13.00 ;)lilucis rakstīja:Nu es nezinu, varam jau mēģināt...bet kad taisam izmēģinājuma gājienu tad???
A ko jūs labu rādīsiet, kādas drēbītes prezentēsiet?
mazajai Orai mums it kaa der Ziemassveetku teerps un Faieram - buus dzjeka teerps - vestiite :( nav mums dzjemperiishulilucis rakstīja:A ko jūs labu rādīsiet, kādas drēbītes prezentēsiet?
Bet jums tak vēl laiks uzmeistarot ;)Dream rakstīja:mazajai Orai mums it kaa der Ziemassveetku teerps un Faieram - buus dzjeka teerps - vestiite :( nav mums dzjemperiishulilucis rakstīja:A ko jūs labu rādīsiet, kādas drēbītes prezentēsiet?
lilucis rakstīja:Bet jums tak vēl laiks uzmeistarot ;)Dream rakstīja:mazajai Orai mums it kaa der Ziemassveetku teerps un Faieram - buus dzjeka teerps - vestiite :( nav mums dzjemperiishulilucis rakstīja:A ko jūs labu rādīsiet, kādas drēbītes prezentēsiet?
Skatos, ka top kuulenjotaaju izgaajiens:))
Ronija- Moderator
kuššššš ... mēs nekūleņosim, mēs cmuki soļosim :lol: /varbūt :oops: /Ronija rakstīja:Skatos, ka top kuulenjotaaju izgaajiens:))
Ronija- Moderator
Jā jā, var būtDream rakstīja:kuššššš ... mēs nekūleņosim, mēs cmuki soļosim :lol: /varbūt :oops: /Ronija rakstīja:Skatos, ka top kuulenjotaaju izgaajiens:))
Nu ja nekas nemainīsies, mēs arī nekūleņosim...mēs stāvēsim miera stājā...nu tas ir vājprāts, kā ieraugam skatītājus, tā srazu miera stāja un ne izkustināt nevar
Lapa 2 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» STARPTAUTISKĀ ŠĶIRNES SUŅU IZSTĀDE “LATVIJAS UZVARĒTĀJS ’2011” 12. - 13. martā, Rīgā
» FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
» FCI 9.grupas izstāde Rīgā (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs) - 22.11.2008
» 30.-31.10.2010. - Starptautiskā izstāde ”Baltijas Uzvarētājs’2010”, Rīga
» LKA Starptautiskā izstāde ķīpsalā 19.-20.09.2009.
» FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
» FCI 9.grupas izstāde Rīgā (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs) - 22.11.2008
» 30.-31.10.2010. - Starptautiskā izstāde ”Baltijas Uzvarētājs’2010”, Rīga
» LKA Starptautiskā izstāde ķīpsalā 19.-20.09.2009.
Lapa 2 no 7