Starptautiskā izstāde „Zooekspo’2008”, Rīga 15/16.11
+3
Ronija
Dream
Admin
7 posters
Lapa 4 no 7
Lapa 4 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Starptautiskā izstāde „Zooekspo’2008”, Rīga 15/16.11
nu shausmas, dazhi cilveeki tieshaam ir slimi :(Ronija rakstīja:Mums ar ir padiivaini kaiminji, kuriem ir pilniigi psihs kokers:( Kad veel bij dziiva mana kollija meitene peedeejos 2 gadus naacaas vinju neesaat uz rokaam no tresjhaa staava aaraa, jo pa trepeem pati nevareeja nokaapt, un vienaa shaadaa reizee, kad kokers tika izlaists no 4. staava dziivoklja, vinjsh saaka mesties virsuu manam slimajam sunim, kuru tajaa briidii nesaam maajaas, tad gan mana mamma bija nikna un piedraudeeja to suni no treshaa staava pa trepeem nolidinaat lejaa:(( Lieki piebilst - kaiminji ar mums vairs nesveicinaas, bet suni taapat turpina laist aaraa:(( Un tagad man ir bail par savu piiku, kaapnju telpaa ljoti uzmanamies, ka tik tas psihs netiek "vests" laukaa:(
Dream rakstīja:nu shausmas, dazhi cilveeki tieshaam ir slimi :(Ronija rakstīja:Mums ar ir padiivaini kaiminji, kuriem ir pilniigi psihs kokers:( Kad veel bij dziiva mana kollija meitene peedeejos 2 gadus naacaas vinju neesaat uz rokaam no tresjhaa staava aaraa, jo pa trepeem pati nevareeja nokaapt, un vienaa shaadaa reizee, kad kokers tika izlaists no 4. staava dziivoklja, vinjsh saaka mesties virsuu manam slimajam sunim, kuru tajaa briidii nesaam maajaas, tad gan mana mamma bija nikna un piedraudeeja to suni no treshaa staava pa trepeem nolidinaat lejaa:(( Lieki piebilst - kaiminji ar mums vairs nesveicinaas, bet suni taapat turpina laist aaraa:(( Un tagad man ir bail par savu piiku, kaapnju telpaa ljoti uzmanamies, ka tik tas psihs netiek "vests" laukaa:(
Nu kaadi saimnieki - taads suns:( Diemzheel:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
njaaa... shitaa fraaze man maajaas no mana veciisha diezgan biezhi jaadzird :lol: kad manaas divaas maximaali izlaistaas meitenees vecaakajaa un jaunaakajaa saak uzvesties taa ... nenopietni, uzstaajiigi un paraadiit savu raksturinju :scratch:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:nu shausmas, dazhi cilveeki tieshaam ir slimi :(Ronija rakstīja:Mums ar ir padiivaini kaiminji, kuriem ir pilniigi psihs kokers:( Kad veel bij dziiva mana kollija meitene peedeejos 2 gadus naacaas vinju neesaat uz rokaam no tresjhaa staava aaraa, jo pa trepeem pati nevareeja nokaapt, un vienaa shaadaa reizee, kad kokers tika izlaists no 4. staava dziivoklja, vinjsh saaka mesties virsuu manam slimajam sunim, kuru tajaa briidii nesaam maajaas, tad gan mana mamma bija nikna un piedraudeeja to suni no treshaa staava pa trepeem nolidinaat lejaa:(( Lieki piebilst - kaiminji ar mums vairs nesveicinaas, bet suni taapat turpina laist aaraa:(( Un tagad man ir bail par savu piiku, kaapnju telpaa ljoti uzmanamies, ka tik tas psihs netiek "vests" laukaa:(
Nu kaadi saimnieki - taads suns:( Diemzheel:(
Dream rakstīja:
njaaa... shitaa fraaze man maajaas no mana veciisha diezgan biezhi jaadzird :lol: kad manaas divaas maximaali izlaistaas meitenees vecaakajaa un jaunaakajaa saak uzvesties taa ... nenopietni, uzstaajiigi un paraadiit savu raksturinju :scratch:
Khi khi khi:)) Tad Faiers liidziigs viira kungam??:)
Ronija- Moderator
pilniibaa, jo kad kaut kas nav kaartiibaa tad i stundu var seedeet savaa kaktaa un blenzt uz mani njurksteedams vai arii njurksteedams un purpinaadams staigaat man pakalj, liekot saprast ka man ir jaabuut tai kurai ir JAATVAINOJAS par kaut ko :lol:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:
njaaa... shitaa fraaze man maajaas no mana veciisha diezgan biezhi jaadzird :lol: kad manaas divaas maximaali izlaistaas meitenees vecaakajaa un jaunaakajaa saak uzvesties taa ... nenopietni, uzstaajiigi un paraadiit savu raksturinju :scratch:
Dream rakstīja:pilniibaa, jo kad kaut kas nav kaartiibaa tad i stundu var seedeet savaa kaktaa un blenzt uz mani njurksteedams vai arii njurksteedams un purpinaadams staigaat man pakalj, liekot saprast ka man ir jaabuut tai kurai ir JAATVAINOJAS par kaut ko :lol:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:
Khi khi khi - ak tavi smiekliigie viirieshi:))
Ronija- Moderator
aha ar vinjiem jautriibas netruukst, jo iipashi kad abi saak daliit teritoriju maajaas :lol:Ronija rakstīja:Khi khi khi - ak tavi smiekliigie viirieshi:))
Dream rakstīja:aha ar vinjiem jautriibas netruukst, jo iipashi kad abi saak daliit teritoriju maajaas :lol:Ronija rakstīja:Khi khi khi - ak tavi smiekliigie viirieshi:))
Ha :)) Arii taa pie jums notiek??:)
Ronija- Moderator
aha notiek gan :) skats ir vienkaarshi smiekliigs kad peec striida par labaako diivaana stuuri pie tv virsroku guvis ir lielaakais un speeciigaakais maajas saimnieks, bet mazaakajam jadodas uz savu migu, tad vinji katrs seed savaa vietaa un ruuc un burkshkj viens uz otru :D viens saka klusu, otrs njer njer njer nomurmulee un taa visu laiku ...Ronija rakstīja:Dream rakstīja:aha ar vinjiem jautriibas netruukst, jo iipashi kad abi saak daliit teritoriju maajaas :lol:Ronija rakstīja:Khi khi khi - ak tavi smiekliigie viirieshi:))
Ha :)) Arii taa pie jums notiek??:)
Dream rakstīja:
aha notiek gan :) skats ir vienkaarshi smiekliigs kad peec striida par labaako diivaana stuuri pie tv virsroku guvis ir lielaakais un speeciigaakais maajas saimnieks, bet mazaakajam jadodas uz savu migu, tad vinji katrs seed savaa vietaa un ruuc un burkshkj viens uz otru :D viens saka klusu, otrs njer njer njer nomurmulee un taa visu laiku ...
Nja, taa, kaa vinji pretii runaa, taa pat es nemaaku :D
Ronija- Moderator
es arii ne ... iznjemot reizes kad runa iet par izstaadeem un to KAAPEEC MAN TUR JAABUUT :lol:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:
aha notiek gan :) skats ir vienkaarshi smiekliigs kad peec striida par labaako diivaana stuuri pie tv virsroku guvis ir lielaakais un speeciigaakais maajas saimnieks, bet mazaakajam jadodas uz savu migu, tad vinji katrs seed savaa vietaa un ruuc un burkshkj viens uz otru :D viens saka klusu, otrs njer njer njer nomurmulee un taa visu laiku ...
Dream rakstīja:es arii ne ... iznjemot reizes kad runa iet par izstaadeem un to KAAPEEC MAN TUR JAABUUT :lol:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:
Khi khi khi khi :)) Shoreiz viira kungs nenjems mashiinu nost??:)
Ronija- Moderator
gribeeja jau, bet sarunaajaam ka shoreiz atljaus mums papriecaaties kaa nekaa viena no peedeejaam izstaadeem .... shai gadaaRonija rakstīja:Khi khi khi khi :)) Shoreiz viira kungs nenjems mashiinu nost??:)
Tu piedaliisies ar vienu sunjuku?Dream rakstīja:gribeeja jau, bet sarunaajaam ka shoreiz atljaus mums papriecaaties kaa nekaa viena no peedeejaam izstaadeem .... shai gadaaRonija rakstīja:Khi khi khi khi :)) Shoreiz viira kungs nenjems mashiinu nost??:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
es piedaliishos ar diviem - abiem jaunaakajiem - puisi junioru un meiteni - kucenu :)Māriņa rakstīja:Tu piedaliisies ar vienu sunjuku?Dream rakstīja:gribeeja jau, bet sarunaajaam ka shoreiz atljaus mums papriecaaties kaa nekaa viena no peedeejaam izstaadeem .... shai gadaaRonija rakstīja:Khi khi khi khi :)) Shoreiz viira kungs nenjems mashiinu nost??:)
Dream rakstīja:es piedaliishos ar diviem - abiem jaunaakajiem - puisi junioru un meiteni - kucenu :)Māriņa rakstīja:Tu piedaliisies ar vienu sunjuku?Dream rakstīja:gribeeja jau, bet sarunaajaam ka shoreiz atljaus mums papriecaaties kaa nekaa viena no peedeejaam izstaadeem .... shai gadaaRonija rakstīja:Khi khi khi khi :)) Shoreiz viira kungs nenjems mashiinu nost??:)
Kaa ta kaa ta viena no peedeejaam shogad:)) Ka tik ne arii :D
Ronija- Moderator
Buus jaunie chempioni :respect: Super!Dream rakstīja:es piedaliishos ar diviem - abiem jaunaakajiem - puisi junioru un meiteni - kucenu :)Māriņa rakstīja:Tu piedaliisies ar vienu sunjuku?Dream rakstīja:gribeeja jau, bet sarunaajaam ka shoreiz atljaus mums papriecaaties kaa nekaa viena no peedeejaam izstaadeem .... shai gadaaRonija rakstīja:Khi khi khi khi :)) Shoreiz viira kungs nenjems mashiinu nost??:)
Māriņa- Estimable
nu ja ka VIENA NO peedeejaam 3 :lol: :lol: :lol: jo peec shiis mums veel ir viena 22.11. un decembrii :party:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:es piedaliishos ar diviem - abiem jaunaakajiem - puisi junioru un meiteni - kucenu :)Māriņa rakstīja:Tu piedaliisies ar vienu sunjuku?Dream rakstīja:gribeeja jau, bet sarunaajaam ka shoreiz atljaus mums papriecaaties kaa nekaa viena no peedeejaam izstaadeem .... shai gadaaRonija rakstīja:Khi khi khi khi :)) Shoreiz viira kungs nenjems mashiinu nost??:)
jauneklis jau ir... :jumping: vienkaarshi iesim taapat ... mazajai vajag patreneeties ... un jauneklim ... lai neaizmirst un maacaas uzvesties ringaa un neleekt visiem virsuu :jumping:Māriņa rakstīja:Buus jaunie chempioni :respect: Super!
Dream rakstīja:nu ja ka VIENA NO peedeejaam 3 :lol: :lol: :lol: jo peec shiis mums veel ir viena 22.11. un decembrii :party:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:es piedaliishos ar diviem - abiem jaunaakajiem - puisi junioru un meiteni - kucenu :)Māriņa rakstīja:Tu piedaliisies ar vienu sunjuku?Dream rakstīja:gribeeja jau, bet sarunaajaam ka shoreiz atljaus mums papriecaaties kaa nekaa viena no peedeejaam izstaadeem .... shai gadaaRonija rakstīja:Khi khi khi khi :)) Shoreiz viira kungs nenjems mashiinu nost??:)
khi khi khi:))
Ronija- Moderator
Malači:) :large: Gribaas jau man sveetdien aizbraukt.......riit man briivsolis, redzees kaa sanaaks sveetdienDream rakstīja:jauneklis jau ir... :jumping: vienkaarshi iesim taapat ... mazajai vajag patreneeties ... un jauneklim ... lai neaizmirst un maacaas uzvesties ringaa un neleekt visiem virsuu :jumping:Māriņa rakstīja:Buus jaunie chempioni :respect: Super!
Māriņa- Estimable
atbrauciet gan, gan jau buus jautri ;)Māriņa rakstīja:Malači:) :large: Gribaas jau man sveetdien aizbraukt.......riit man briivsolis, redzees kaa sanaaks sveetdien
Māriņa rakstīja:Malači:) :large: Gribaas jau man sveetdien aizbraukt.......riit man briivsolis, redzees kaa sanaaks sveetdienDream rakstīja:jauneklis jau ir... :jumping: vienkaarshi iesim taapat ... mazajai vajag patreneeties ... un jauneklim ... lai neaizmirst un maacaas uzvesties ringaa un neleekt visiem virsuu :jumping:Māriņa rakstīja:Buus jaunie chempioni :respect: Super!
Jaabrauc jaabrauc noteikti, Dream jaunaakais beerninjsh ar buus ar Liluci:)) Tas ir jaaredz:)
Ronija- Moderator
Tas smukais melnais??????? Tad jau juus te dazhi radinji esat.... :shock: :;p:Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Malači:) :large: Gribaas jau man sveetdien aizbraukt.......riit man briivsolis, redzees kaa sanaaks sveetdienDream rakstīja:jauneklis jau ir... :jumping: vienkaarshi iesim taapat ... mazajai vajag patreneeties ... un jauneklim ... lai neaizmirst un maacaas uzvesties ringaa un neleekt visiem virsuu :jumping:Māriņa rakstīja:Buus jaunie chempioni :respect: Super!
Jaabrauc jaabrauc noteikti, Dream jaunaakais beerninjsh ar buus ar Liluci:)) Tas ir jaaredz:)
Māriņa- Estimable
taa gan ... modes skatee prieksh ufiisha pasuutiita jau iipasha uzruna piesakot vinja iznaacienu :lol:Ronija rakstīja:Jaabrauc jaabrauc noteikti, Dream jaunaakais beerninjsh ar buus ar Liluci:)) Tas ir jaaredz:)
Lapa 4 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» STARPTAUTISKĀ ŠĶIRNES SUŅU IZSTĀDE “LATVIJAS UZVARĒTĀJS ’2011” 12. - 13. martā, Rīgā
» FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
» FCI 9.grupas izstāde Rīgā (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs) - 22.11.2008
» 30.-31.10.2010. - Starptautiskā izstāde ”Baltijas Uzvarētājs’2010”, Rīga
» LKA Starptautiskā izstāde ķīpsalā 19.-20.09.2009.
» FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
» FCI 9.grupas izstāde Rīgā (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs) - 22.11.2008
» 30.-31.10.2010. - Starptautiskā izstāde ”Baltijas Uzvarētājs’2010”, Rīga
» LKA Starptautiskā izstāde ķīpsalā 19.-20.09.2009.
Lapa 4 no 7