Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Uzbruka liels suns!!!

+11
Māriņa
Mazais
Lindita
Lily
Eliina
b_fly
Ruby
Silkite
Ronija
lilucis
sirsninja
15 posters

Lapa 3 no 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Uzbruka liels suns!!! - Page 3 Empty Re: Uzbruka liels suns!!!

Post  sirsninja Otrdiena Marts 03, 2009 9:01 pm

Nebiedeejat,mees jau tikko wienu murgu paardziiwojam,ottreiz diez wai izdosies nedabuut nerwu sabrukumu! Razz
sirsninja
sirsninja
Profesional
Profesional

Number of posts : 281

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sabinella Otrdiena Marts 03, 2009 9:08 pm

Mazais rakstīja:
Sabinella rakstīja:
Ronija rakstīja:Super:)) Bonita dzimusi laimes kreklinjaa:))

labi, ka jums vis labi beidzās.. Starpcitu, lielie suņi nav vienīgie no kā jāuzmanās, lai mazajiem nenodara pāri, esmu dzirdējusi, ka pat stārķi un citi lielie putni mūsu mazos draugus var aiznest sev līdzi. Tā kā vairāk vajag uzpasēt. :)

A manos laukos ir ne tikai stārķi, bet arī 7 lieli vanagi, kas regulāri čiepj vistas... :sad:
Ārprāts, par to es nebiju aizdomājusies :aa:

vot redz kā..vismaz tagad zināsi ;)
Sabinella
Sabinella
Profesional
Profesional

Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sabinella Otrdiena Marts 03, 2009 9:10 pm

bet tomēr prieks, ka visiem viss ir kārtībā un neviens pagaidām nav cietis (ne no stārķiem, ne no lielajiem suņiem ) :)
Sabinella
Sabinella
Profesional
Profesional

Number of posts : 408

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Otrdiena Marts 03, 2009 11:02 pm

cik briesmīgs atgadījums :( es uz to stulbo krievušku būtu brēkusi un brēkusi- būtu saukusi Policiju un prasījusi, kāpēc liels suns tiek slists vaļā no pavadas, pie tam bez uzpurņa!! Tam pārim ļoti palaimējās, ka neuzklupa kādai no manām divām meitenītēm- tas stulbais suns (noteikti neaudzināts, jo suni vaļā var laist vienīgi tad, kad ar pirmo saucienu vari viņu atdabūt atpakaļ) nekad vairs nebūtu baudījis dzīvi bez uzpurņa! Man pilnīgi tādas dusmas uzdzina šis raksts! Es jau loģiski saprotu, ka suns nav ne pie kā vainīgs- saimnieks nav audzinājis, tāpēc suns stulbs! Es jau kaunos, kad mazā Kņopīte norej citus, es centīgi strādāju pie tā, un arī izmēri Kņopītei nav dzīvībai bīstami :) Bet ja ņem liela izmēra suni, tad jārēķinās, ka viņš jāsāk audzināt jau no pirmās dienas, lai nebūtu nepatikšanu ne pašam, ne sunim!!

Man bija līdzīgi- gan attāli līdzīgi lol! Manai Peciņai bija nesen meklēšanās un visi apkārtnes kranči līda virsū! Daudzi no VASiņu saimniekiem savus suņus izlaiž no mājām, lai klaiņo, un vakarā suns atnāk atpakaļ..... tā nu tie klaiņojošie mājas suņi uzmācās mani Pecei! Un viens no šiem suņiem pieskrien klāt un ar priekškājām sagrābj Pecei ribas (appārot gan neizdevās) angry2 ohhh... cik es biju dusmīga, es norāvu kārtīgu koka gabalu un zvetēju tos mežoņus--- pēc šitā viņi gāja atstatus, bet tik un tā sekoja! Es piedraudēju, ka vienu dienu suns vnk mājās neatnāks, jo viņu savāks kāds no patversmes.... Goda vārds būtu zvanījusi patversmei :eat: ja tie stulbie suņi nebūtu kārtīgi iebiedēti no mana koka gabala!!!!

Jā, iespējams, ka rīkojos nepareizi zvetējot suņiem, bet es no viņiem atkauties nevarēju... kādi četri uzreiz lien virsū... pat nevis lien, bet mežonīgi lec virsū!!!
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Otrdiena Marts 03, 2009 11:19 pm

Kristuci - ir taads puushamais - No love spray - paarbaudiits, mekleeshanaas smaku nonjem un sunji pakalj neskrien:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Otrdiena Marts 03, 2009 11:43 pm

Ronija rakstīja:Kristuci - ir taads puushamais - No love spray - paarbaudiits, mekleeshanaas smaku nonjem un sunji pakalj neskrien:)

jā, jā... kad M-reizes jau uz galu gāja, dabūju par to dzirdēt... bet man gan teica, ka neiedarbojas... :roll: katrā gadījumā, kad Kņopītei sāksies nopirkšu un pati izmēģināšu!!
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Otrdiena Marts 03, 2009 11:46 pm

kristucis1 rakstīja:
Ronija rakstīja:Kristuci - ir taads puushamais - No love spray - paarbaudiits, mekleeshanaas smaku nonjem un sunji pakalj neskrien:)

jā, jā... kad M-reizes jau uz galu gāja, dabūju par to dzirdēt... bet man gan teica, ka neiedarbojas... :roll: katrā gadījumā, kad Kņopītei sāksies nopirkšu un pati izmēģināšu!!

Hmmm, nu nez, mana Vikija nopuusta ar Dream Faieru vienaa mashiinaa uz Lietuvu kopaa vizinaajaas, Faiers pat ar aci Vikijai nepiemiedza :D
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Trešdiena Marts 04, 2009 9:40 am

Njaa manai Viviitei ar ir divi aarpraatiigi uzbaaziigi bruutgaani salaspilii, no kuriem nekaa nevaram tikt valjaa kad iipashaas dienaas. Arii lietojam to puushamo, tik uz vienu kaiminju taksi arii neiedarbojas.....tad nju ciininjs taapat ar to:)) :D
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Dream Trešdiena Marts 04, 2009 10:01 am

kristucis1 rakstīja:

Neatceros gan nosaukumu no galvas, bet šie spreji tiešām ļoti labi iedarbojas!!! Pielietoju to diezgan bieži un mans puisietis ir par to neizpratnee, jo nu nekādi viņš nevar saprast kāpēc tās trakules viņam uzmācās, jo pēc dabas likumiem, tak vēl nav laiks :lol: :lol: :lol:
Ups, Ronija, šķiet ka tev jātaisa jauna tēma par spray lietošanu īpašajās dienās un jāpārceļ šitas viss iesāktais tur Twisted Evil
Dream
Dream
Moderator
Moderator

Number of posts : 2123
Dzīvesvieta : Latvija, Jelgava

http://www.rustoy.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Dream Trešdiena Marts 04, 2009 10:03 am

Ronija rakstīja:
kristucis1 rakstīja:

Hmmm, nu nez, mana Vikija nopuusta ar Dream Faieru vienaa mashiinaa uz Lietuvu kopaa vizinaajaas, Faiers pat ar aci Vikijai nepiemiedza :D
Jāaaa... pēc tādu spreju lietošanas tava vikija bija nepievilcīga manam vecītim :lol: :lol: :lol:
Tikai jāpiebilst, ka tas ir īslaicīgi un pēc kādām 2 - 3 stundām būtu jaatjauno atkal ... ja suņuki atrodas vienā telpā ;)
Dream
Dream
Moderator
Moderator

Number of posts : 2123
Dzīvesvieta : Latvija, Jelgava

http://www.rustoy.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 3 no 3 Previous  1, 2, 3

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics