Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 14 no 40
Lapa 14 no 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Offtopic..
Aga, smuki...ļoooooooti...nu vismaz lielākā daļa...Ķīpsalas izstādē gan vienu redzēju, ļoti neizteiksmīgs krāsojums, man nepatika, bet otrs, kas bija izstādē abas dienas bija uz bestu :) Bet viņi ir ne tikai smuki, bet arī mežonīgi dārgi, vismaz LV. :(
Kraasojumi ar vinjiem ir visaadi - spotted, rosetted or marbled. Un kraasas ir silver, brown and snow. Bijaam pie audzeetaajas kam ir brown rosetted :) Tas rosetted ar spotted ir dikti liidziigi,es taads neziniitis prasiiju lai man izskaidro. Naakoshnedeelj laikam apciemosim tos kas ir marbled :D
Ar to spalvu ir taa ka mazie kakjeentinji liidz apm 4 nedeeljaam ir super skaisti un tad naak tas periods kad kaut kas tur vinjiem mainaas un taa kraasa izpluust ljoti ljoti. Laikam liidz kaadiem 3-4 meeneshiem. Tad atkal skaistulji. Un peec tam atkal uz vecumu vinji laikam izpluust. Un kad kakjenei ir beerninji tad vinja izskataas kaa plushkjis! Un peec tam laikam atkal kaut kad izmainaas. Mazgaat arii biezhi nevar,tur kaut kaada speciaala sisteema,kaut gan shitie ir tie kas lidzi saimniekam vanna vai dushaa iet :;D:
Es mekleeju - pet klases kakjeenu - taatad naak jau sterelizeets vai ar sterelizeeshanas liigumu. Un pat ja gribeetu show klases kakjeenu - tad diemzheel vareetu divus gadus gaidiit! Uz shitajiem jau gaidam labu laicinju. Pet klase maksaa apmeeram no 500 - 800 eiro. Tagad vieniigais pirceejs mans paardomaaja par dzimumu - saakumaa gribeeja meiteni tagad vajag puiku! Taa kaa mekleejumi turpinaas :D Show klase maksaa apmeeram 1500 - 2000 eiro sheit un UK.
Ar to spalvu ir taa ka mazie kakjeentinji liidz apm 4 nedeeljaam ir super skaisti un tad naak tas periods kad kaut kas tur vinjiem mainaas un taa kraasa izpluust ljoti ljoti. Laikam liidz kaadiem 3-4 meeneshiem. Tad atkal skaistulji. Un peec tam atkal uz vecumu vinji laikam izpluust. Un kad kakjenei ir beerninji tad vinja izskataas kaa plushkjis! Un peec tam laikam atkal kaut kad izmainaas. Mazgaat arii biezhi nevar,tur kaut kaada speciaala sisteema,kaut gan shitie ir tie kas lidzi saimniekam vanna vai dushaa iet :;D:
Es mekleeju - pet klases kakjeenu - taatad naak jau sterelizeets vai ar sterelizeeshanas liigumu. Un pat ja gribeetu show klases kakjeenu - tad diemzheel vareetu divus gadus gaidiit! Uz shitajiem jau gaidam labu laicinju. Pet klase maksaa apmeeram no 500 - 800 eiro. Tagad vieniigais pirceejs mans paardomaaja par dzimumu - saakumaa gribeeja meiteni tagad vajag puiku! Taa kaa mekleejumi turpinaas :D Show klase maksaa apmeeram 1500 - 2000 eiro sheit un UK.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Njā, nu gan cenu atšķirības...kad es te LV interesējos par minkām, tad sterilizēšanai kaķi man piedāvāja ap 1000ls, bet kaķēnu izstādēm un vaislas darbam sākot no 1400-1500ls un uz augšu :roll: bet nu jā, uz šitiem minkām visur ir jāgaida rindā, nav tā sagribēju un aizbraucu un uzreiz nopirku...tā ir samērā jauna, nesen izveidota šķirne un pagaidām šo kaķu vēl ir maz. :)
Cenas atshkjiraas ljoti un iisteniibaa tas ir beediigi :( riktiigs miseeklis. Es jau juuku praataa no taas mekleeshanas jo tas cilveecinsh to kakji tik briesmiigi grib ka nevar vairs sagaidiit,bet es tik staastu staastu cik svariigi atrast to iisto nevis kjert pirmo,bet nu iedevu laiku liidz pirmdienai apdomaaties,bet es domaaju ka ir jau piezvaniits audzeetaajai bez manas zinjas un iemaksaats depoziits. Eh....
A es atradu vakar savu sapnju kakji - Ashera Cat - :;D: :;D: :;D:
http://images.google.com/images?source=ig&hl=en&rlz=&=&q=ashera%20cat&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
Njaa laiki mainaas - speej tik mainiities tam liidz - tagad ir siiksuniishi un milzu kakji
A es atradu vakar savu sapnju kakji - Ashera Cat - :;D: :;D: :;D:
http://images.google.com/images?source=ig&hl=en&rlz=&=&q=ashera%20cat&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
Njaa laiki mainaas - speej tik mainiities tam liidz - tagad ir siiksuniishi un milzu kakji
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Tā kā esmu baigā putnu mīle, nolēmu šodien apskatīt netā Latvijas putnus un paklausīties viņu runas! Kā suņi satrakojās, kad dzirdēja putnu čalas it kā jau dzird, ka skaņa nāk no tumbiņām, bet zin, ka putni dzīvo ārā- tāda dilemma- vajadzētu riet uz loga pusi, bet skaņa nāk no tumbiņām
Abi suņu dikti greizsirdīgi uz putniem- katru dienu daži putni atnāk mūs apraudzīt (esam izaudzinājušas un veiksmīgi palaidušas dažus balodēnus- vēl pirms suņiem).
Abi suņu dikti greizsirdīgi uz putniem- katru dienu daži putni atnāk mūs apraudzīt (esam izaudzinājušas un veiksmīgi palaidušas dažus balodēnus- vēl pirms suņiem).
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Lindita, tu, gadījumā šodien ar Snifu un vēl vienu suņuku nebiji tirgū? Es atbalstu latviešu zemniekus un diezgan bieži tur iepērkos. šodien, nākot ārā no piena paviljona, redzēju ļoti līdzīgu suni.
kristucis1- Profesional
Jā bijām :) iepirkām Snifam sirsniņas :) un sev visko
Mums tur jautri gāja :D gājām pa tām durvīm, kur nava svītroto suņu zīmes :) un tad apsargs mūs trenkāja
Man dikti patīk tirdziņā - tur vnk var tādas ņammīgas lietas sapirkt
Mums tur jautri gāja :D gājām pa tām durvīm, kur nava svītroto suņu zīmes :) un tad apsargs mūs trenkāja
Man dikti patīk tirdziņā - tur vnk var tādas ņammīgas lietas sapirkt
Snifuks vēl smukāk dzīvē izskatās, kā fotogrāfijās un vēl tas lakatiņš ap kakliņu!
Domāju pieiet un sasveicināties, bet biju tā apkrāvusies un nebiju arī par visiem 100 pārliecināta, ka Snifuks tas ir :)
Domāju pieiet un sasveicināties, bet biju tā apkrāvusies un nebiju arī par visiem 100 pārliecināta, ka Snifuks tas ir :)
kristucis1- Profesional
tāpēc lai nākošreiz mums tā kādam vēl nenotiktu vajadzētu mums sarīkot tusinu kaut kad beidzot :D un visiem iepazīties dzīvē!
Aha - mums tag modee ir lakatinjsh :)
un Jā, mēs par tusiņu
Bija tak doma kkur ogres pusē....kas zinaaja to vietinju!?
un Jā, mēs par tusiņu
Bija tak doma kkur ogres pusē....kas zinaaja to vietinju!?
Krievu zhurnālā Drug Sobaki bija tieši šāds tojs.Eliina rakstīja:http://www.petsinform.com/toy/photo/lazurik2.html
pirmo reizi redzu tadas krasas toju!
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Eliina rakstīja:ir doma iet skatiites, piedaliites nevaru nedabuju paruku neesmu blonda :lol:
tur galvenais bija doma! Tas, ka neesi blonda, tas tā... tv redzēju sievieti, kura piedalījās būdama brunete. Pats svarīgākais bija sagādāt labas emocijas un plāni par rotaļlaukumu- labdarība!
nu un, protams, dreskods bija jāievēro!
kristucis1- Profesional
kà jums gàja blondajà skréjienà??? redzéju bildes delfos izskatiijàs jau jauki :roll:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:kà jums gàja blondajà skréjienà??? redzéju bildes delfos izskatiijàs jau jauki :roll:
diemžēl es netiku- bet bija forši pilnīgi noteikti!!! zēl, ka netiku
kristucis1- Profesional
mees bijaam un mums ljoti patika. Bija superiigs pasaakums unn laicinjs arii jauks. Jaa es gan neesmu blonda , bet vakar biju Molaa modes skatee sunjuku un shodien mana meita Baiba ar Dzolliju un Elīna ar Fidziku piedaliijaas. Vakar arii Viviite bija izklaidee :D
Māriņa- Estimable
es shausmiigi gribeju iet, bet visas manas draudzenes mani pieviila un neviena ar mani negaja vienai negribejas visu dienu ka mulkei vazaaties delfos ir loti daudz bildiites un var pat rezet Elinu ar Fidzii un tavu Marinas meitu ;) http://foto.delfi.lv/picture/626353/
jaa ir bildes gan delfos, gan tv netaa gan kasjauns u.c. potaalos, hihi redzeeju pat sevi lnt zinjaas kopaa ar blondiineem.
Māriņa- Estimable
hihihi tur ljoti daudz bilzhu ar meiteneem manaam delfos. Njaa un arii mana otra brunete tikusi 29 bildee pieblondiineem :icon51:
Māriņa- Estimable
Snifuks arī gan tvnet, gan delfos, letaa arii!
Un Eliina, vareeji mieriigi naakt, es arii aizgaaju viena pati - man patikaas :)
Un Eliina, vareeji mieriigi naakt, es arii aizgaaju viena pati - man patikaas :)
Hihihi jaa taas kaajas ku Snifinjs ir muuseejaas:))Eliina rakstīja:http://www.tvnet.lv/zinas/galleries/gallery.php?gid=595339
Māriņa- Estimable
Lapa 14 no 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Lapa 14 no 40