Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 18 no 40
Lapa 18 no 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Offtopic..
tie joni it ka gaisam kaut ko labu dara, ir pat taadi akmenji ka lampas kas satur tos jonus - sleedz tik iekshaa :)
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
O paldies :) tuliit izlasiishu :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Palasiijos veel Wikipeedijaa iisaak sakot - antidepresants :lol: tad mees visi driiz saaksim dancot :party: :jumping:
Ruby- Estimable
Dancosiet un arii dziive kràsainàka paliks man tik vélàk pieleca tavs jautàjums,bet ko nu rakstiishu,ka izgàzos :scratch: un domàju par gaisa atsvaidzinàtàjiem
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ruby- Estimable
Ruby-Nesaki gan nevienam,tà jau kauns pa visu gjiimi mégjinàshu laboties bet ja kàdu dienu vajadzés padiskutét par gaisa atsvaidzinàtàjie,esmu gatava ar lielàko prieku
Silkite- Estimable
Ruby - gribu tev pajautāt:
Manai Pecei rītdien vienos sterilizācija... atceros, ka ārstīte teica, lai sešos vairs ēst nedod, bet kā ir ar ūdeni? ūdeni drīkstu dot?
Manai Pecei rītdien vienos sterilizācija... atceros, ka ārstīte teica, lai sešos vairs ēst nedod, bet kā ir ar ūdeni? ūdeni drīkstu dot?
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
A mums rit pote...
Es netieku, tetis vedis :(
Es netieku, tetis vedis :(
Eljusik- Profesional
- Number of posts : 187
man (sunim) pirms kastràcijas péc 10:00 vakarà aizliedza dot uudeni :D redz ,izdziivoja :shock: vai nevari uzvaniit vetam un pajautàt ,ja shaubies???
Silkite- Estimable
Kristuci - nee mums dzert neaizliedza, tikai eest peec 6.00 vakaraa! Tikai luudzu uzmanies un skaties ka sunjukam gjiibonis nepiemetaas, nu personiigi es skatos Pepijai peec situaacijas, un ja redzu ka vinja gatava staavus man aizmigt tad shauju iekshaa medu - riiveeju smaganaas ja pati need!!! Parasti pirmajaa dienaa taa nenotiek, bet kad vakaraa panjemu vinju no veta, tad parasti vinji arii saka ka nevar dot eest (nu tikai mazu kriksiiti) bet es dodu, zinot savu Pepiju Pagaashnedeelj vinja man peec rengeniem shitaa sabaidiija - nu dabuuju sariiveet to medu smaganaas un atzhirga peec kaadaam 2-3 minuuteem un viss ok! Zinu ka risks arii pastaav ja uzreiz dod eest peec operaacijas, bet risks arii pastaav ja Pepija buus badaa.
Turaties meitenes, iipashi piedomaasim par jums riitdien 1.00 :) Peec tam zinjo Kristuci kaa jums tur klaajas ok!?!? Pirmo dieninju vinja buus dikti apjukusi - taa ir, Pepija likaas ka neatpazina iisti savas maajas un gultinju, bet peec tam jau viss ok :) Turaties :)
Turaties meitenes, iipashi piedomaasim par jums riitdien 1.00 :) Peec tam zinjo Kristuci kaa jums tur klaajas ok!?!? Pirmo dieninju vinja buus dikti apjukusi - taa ir, Pepija likaas ka neatpazina iisti savas maajas un gultinju, bet peec tam jau viss ok :) Turaties :)
Ruby- Estimable
Ko jūs domājat par Pretriešanas kaklasiksniņu maziem suņiem ar ultraskaņu? Redzēju tādu sludinājumu zip.lv, ka pārdod tādus. Kā tas darbojas? Vai mazam suncim neko tas ļaunu nenodara?
Pēdējo reizi labojis Sanita Ceturtdiena Jūnijs 18, 2009 4:36 pm; labots 1 reizi
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Palikām (es un Kņopīte) pie Peciņas, kamēr viņa neiemiga. Pēc trijām stundām Peciņai bija jāiet pakaļ. Kad ņēmu viņu ārā no krātiņa, viņa man pat uzrūca.. laikam dusmīga par sāpīti un to, ka nebiju blakus, kad actiņas atvēra. Tālāk vetārstīte paskaidroja, kas man būs jādara un uzlika priekšautiņu. Pece vēl joprojām nevar nostāties uz oakaļkājiņām- gluži kā atmirušas... Ruby- jums tā bija?
Atvedu mājās, iedevu karotīti konserva (vetārste atļāva) un noliku gultā. Meitenīte visu laiku dreb.
Savukārt Kņopīte vispār nepārdzīvoja, ka no klīnikas izgājām bez Peces. Braucām uz centru un meitene jutās kā karaliene!! Viņai dikti patikās būt vienīgajam sunītim!
Bet es gan vienu sapratu- ar vienu suni ir ļoti garlaicīgi!! Iespējams, ka tā neliekas, ja visu laiku ir bijis tikai viens suns... bet, ja pēkšņi otra suņuka nav blakus, nav mājās- liekas, ka kaut kā ļoooooti pietrūkst.
Tik nezinu kā Peciņa nokārtosies, ja pakaļkājas neklausa...
Atvedu mājās, iedevu karotīti konserva (vetārste atļāva) un noliku gultā. Meitenīte visu laiku dreb.
Savukārt Kņopīte vispār nepārdzīvoja, ka no klīnikas izgājām bez Peces. Braucām uz centru un meitene jutās kā karaliene!! Viņai dikti patikās būt vienīgajam sunītim!
Bet es gan vienu sapratu- ar vienu suni ir ļoti garlaicīgi!! Iespējams, ka tā neliekas, ja visu laiku ir bijis tikai viens suns... bet, ja pēkšņi otra suņuka nav blakus, nav mājās- liekas, ka kaut kā ļoooooti pietrūkst.
Tik nezinu kā Peciņa nokārtosies, ja pakaļkājas neklausa...
kristucis1- Profesional
Ai cik miilji ka jums atljaava palikties kameer sunjuks iemieg :) un abaam ar Kņopiiti - nu super :)
Klau - Noteikti turi vinju silti silti sasegtu - tas ir ljoti ljoti svariigi peec narkozes jo vinji netur to siltumu, taa kaa vismaz divas sedzinjas/kaartinjas silti silti no visaam puseem - ja buus pa karstu vinja pati izliidiis aaraa!! Bet tas obligaati tiehsaam!!! Mums bija bishku savaadaak jo Pepiju kliinikaa atstaaju 9.00 no riita un maasinja teica ka max peec stundas vinja jau buus uz op galda. Tad kad zvaniiju ap 3-4.00 vetaarste teica ka Pepe jau augshaa un gulj speciaalajaa siltajaa gultinjaa un atpuushaas. Pakalj braucaam ap 7.00 vakaraa - taa kaa tas ir vismaz 8-9 stundas peec pashas operaacijas - Pepiits bija tiiri sakariigs, bet dikti dikti miegaina un luukojaas apkaart taa kaa nepaziitu maajas. Bet atceros ka staaveeja kaajaas tikai griiljiigi. Taalaak noliku vinju guleet, bishku veelaak kriksiiti uzeedaam, piedaavaaju padzerties ik peec 30 minuuteem. Varbuut tad ap kaadiem 1.00-2.00 naktii vinja pati aizgaaja uz paladzinju pachuraat, nu jau diezgan stabili gaaja. Naakoshaa riitaa jau skraapeejaas pie aardurviim jo vajadzeeja iet laukaa :)
Nu vismaz pirmaas 4-5 dienas un naktis man istabaa bija papildus mazais sildiitaajs kas puuta vinjai virsuu bet no laba attaaluma - vinja dievina to sildiitaaju!!! Iesaku jums daudz un dikti guleet pirmaas dieninjas, staigaashana tikai 2 minuutes kameer nokaartojaas un viss! Pilniigs miers, klusums un nekaadas dauziishanaas. Tas noteikti garantee aatraaku atveseljoshanos :)
Turraties - ja veel kas jautaajams droshi raksti :)
Un domaaju ka 3 stundas peec taadas operaacijas kaajinjas ir dikti dikti nejuutiigas veel, nogaidi vismas 8 un tad skaties kaa ir.
Klau - Noteikti turi vinju silti silti sasegtu - tas ir ljoti ljoti svariigi peec narkozes jo vinji netur to siltumu, taa kaa vismaz divas sedzinjas/kaartinjas silti silti no visaam puseem - ja buus pa karstu vinja pati izliidiis aaraa!! Bet tas obligaati tiehsaam!!! Mums bija bishku savaadaak jo Pepiju kliinikaa atstaaju 9.00 no riita un maasinja teica ka max peec stundas vinja jau buus uz op galda. Tad kad zvaniiju ap 3-4.00 vetaarste teica ka Pepe jau augshaa un gulj speciaalajaa siltajaa gultinjaa un atpuushaas. Pakalj braucaam ap 7.00 vakaraa - taa kaa tas ir vismaz 8-9 stundas peec pashas operaacijas - Pepiits bija tiiri sakariigs, bet dikti dikti miegaina un luukojaas apkaart taa kaa nepaziitu maajas. Bet atceros ka staaveeja kaajaas tikai griiljiigi. Taalaak noliku vinju guleet, bishku veelaak kriksiiti uzeedaam, piedaavaaju padzerties ik peec 30 minuuteem. Varbuut tad ap kaadiem 1.00-2.00 naktii vinja pati aizgaaja uz paladzinju pachuraat, nu jau diezgan stabili gaaja. Naakoshaa riitaa jau skraapeejaas pie aardurviim jo vajadzeeja iet laukaa :)
Nu vismaz pirmaas 4-5 dienas un naktis man istabaa bija papildus mazais sildiitaajs kas puuta vinjai virsuu bet no laba attaaluma - vinja dievina to sildiitaaju!!! Iesaku jums daudz un dikti guleet pirmaas dieninjas, staigaashana tikai 2 minuutes kameer nokaartojaas un viss! Pilniigs miers, klusums un nekaadas dauziishanaas. Tas noteikti garantee aatraaku atveseljoshanos :)
Turraties - ja veel kas jautaajams droshi raksti :)
Un domaaju ka 3 stundas peec taadas operaacijas kaajinjas ir dikti dikti nejuutiigas veel, nogaidi vismas 8 un tad skaties kaa ir.
Ruby- Estimable
Pachuraas vinja turpat sedzinjaa guljot - tas nekas - ieliec gultinjaa varbuut uzsuucosho paladzinju,peec tam sedzinju nomaini. Pepiju kad man atdeva tad muuseejaa sedzinja bija nomainiita, jo bija sachuraata. Vinja pat nejutiis ka gribeesies un tas taapat var gadiities!
Ruby- Estimable
Fuuuu- Peciņai parādījās dzīvība kājiņās!! Es par tām pakaļkājām tā satraucos, jo nākamā pārbaude ko Pecei veikšu, būs tieši pakaļkāju sakarā. Tagad, pusastoņos vakarā, izvedu Peciņu pacisāt. Vēl pāris metrus nogāja un tad ņēmu opā un nesu mājās. Man tāds prieks, ka Peciņa atkal staigā- viņa ne par ko nenokārtosies mājās- vēders kļūs ciets, ciets no turēšanās- bet Knopes tualetē nedosies!!
Un Knope ir ļoti neapmierināta, ka Pece atkal uzradās!!! :roll: Viņa ir ļoti mierīga pēc dabas, Pecei, protams, virsū nekrīt, bet kādu sejuņu rāda, kad ņemos ar Peci... Viņai laikam ļoti daudz nozīmēja šodien atlicinātais laiks TIKAI viņai. šajā sakarā vajadzēs ko izdomāt- piemēram, sestdienu ar Peci kur aizbraucu, bet svētdien ar Knopi.
Un Knope ir ļoti neapmierināta, ka Pece atkal uzradās!!! :roll: Viņa ir ļoti mierīga pēc dabas, Pecei, protams, virsū nekrīt, bet kādu sejuņu rāda, kad ņemos ar Peci... Viņai laikam ļoti daudz nozīmēja šodien atlicinātais laiks TIKAI viņai. šajā sakarā vajadzēs ko izdomāt- piemēram, sestdienu ar Peci kur aizbraucu, bet svētdien ar Knopi.
Pēdējo reizi labojis kristucis1 Trešdiena Jūnijs 17, 2009 7:01 pm; labots 1 reizi
kristucis1- Profesional
Ruby rakstīja:Pachuraas vinja turpat sedzinjaa guljot - tas nekas - ieliec gultinjaa varbuut uzsuucosho paladzinju,peec tam sedzinju nomaini. Pepiju kad man atdeva tad muuseejaa sedzinja bija nomainiita, jo bija sachuraata. Vinja pat nejutiis ka gribeesies un tas taapat var gadiities!
Paldies liels par taviem padomiem un atbalstu tas ir ļoti mīļi.
Bet par to cisināšanu- Pece sajuta gan, ka grib čurāt.... viņa man deva mājienu, ka grib ārā- tas ir signāls, ka viņai tur ir darīšanas!! Un mēs jau necik ilgi pa lauku nestaigājām- Pece pačurināja un tūlīt mājās.
kristucis1- Profesional
Nu re viss kaartiibaa :) Un brashule tev Peciite ne pa jokam :)
Es pati godiigi sakot peec kjeizara operaacijas tik peec kaadaam 16 stundaam pieceelos kaajaas, un ne jau pati pieceelos, bet mani ar "varu" pieceela, jo es atteicos un aizsuutiiju visus triis maajas taalaak :;D: :;D: nebija saapiigi bet bija bail ka buus saapiigi :)
Es pati godiigi sakot peec kjeizara operaacijas tik peec kaadaam 16 stundaam pieceelos kaajaas, un ne jau pati pieceelos, bet mani ar "varu" pieceela, jo es atteicos un aizsuutiiju visus triis maajas taalaak :;D: :;D: nebija saapiigi bet bija bail ka buus saapiigi :)
Nav par ko Kristuci - tapeec jau mees te visi esam :)Paldies liels par taviem padomiem un atbalstu tas ir ļoti mīļi.
Ruby- Estimable
Mums tiko bija pote...
Kā viņa bļāva... man slikti ar sirdi palika...
Es vīram pateicu ka nākamreiz varēs braukt divatā ar manu mammu...
Eljusik- Profesional
- Number of posts : 187
tikko uzzinaju ka Shanelei loti garso alus kads ir devis alu savam sunim? es devu mazliet putinas, bet nu tikai nedaudz vairaka nedodu, jo bail ka tas nav labi! :drink:vina palika vnk traka visu laiku lien glazee :lol2:
Eljusik rakstīja:Mums tiko bija pote...
Eljusik, labāk norūdi vien raksturu un pierodi, jo laikā, kamēr sunītis būs ar Tevi, būs pietiekamo daudz pošu un citu vetārsta apmeklējumu, kur Tev kā sava suņa saimniecei jābūt klāt.
P. S.Lielākā daļa no tās kliegšanas nav sāpju dēļ, bet tādēļ, ka kaut kā sava nepatika pret notiekošo procesu jāizrāda.
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Eliina rakstīja:tikko uzzinaju ka Shanelei loti garso alus kads ir devis alu savam sunim? es devu mazliet putinas, bet nu tikai nedaudz vairaka nedodu, jo bail ka tas nav labi! :drink:vina palika vnk traka visu laiku lien glazee :lol2:
desam garsho alus putas dodu shad tad,bet pa retam(pagaidàm piedzéries nav bijis ) citreiz kafejniicà pats lien pie alus glàzes,ja sézh blakus :scratch: dodu divus vai triis pirkstinjus ar putàm ar to mums pilniigi pietiek
Silkite- Estimable
mes bijam nodot urina analiizes, tagad jadzer zalites, jo urina ir kaut kadi epiteliji, tas ir vai nu no apaukstesanas ( lietus laika kad gajam ara iespejasm) vai no kaut kada iekaisuma. dzersim zales 2-3 nedelas un iesim nodot vel reiz analiizes, loti ceru ka izarstesimies!
gan jau buus ok
P.S - tik tagad neizdomà Shaneli palutinàt ar alus putinjàm (délj zàlém ko dzer).
P.S - tik tagad neizdomà Shaneli palutinàt ar alus putinjàm (délj zàlém ko dzer).
Silkite- Estimable
Lapa 18 no 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Lapa 18 no 40