Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 10 no 40
Lapa 10 no 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Offtopic..
Ai ai ai traki Desam shodien gaajis! Shitaadas mokas, nabadzinsh! Labi ka bijaat turpat netaalu un aatri vareejaat sanjemt paliidziibu!!!
Jaa interesanti kaapeec taada reakcija pret poti !?!?
Jaa interesanti kaapeec taada reakcija pret poti !?!?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Lindita rakstīja:Shausmas, labi,ka viss beidzaas laimiigi...
aha,biju pàrbijusies ne pa jokam :shock: tagad man viirs slims-arii izvémàs es vinjam piedàvàju pie veta aizbraukt,it kà paliidzot(tas tà, vinju uzmundrinot ) nu tagad divi slimnieki màjàs :scratch:
Silkit, ar ko tu vinjus esi barojusi??:) Kafejniicaa Desa un viirs kaut ko vienu gadiijumaa nav ieedushi/iedzeerushi?
nu man arii sàk aizdomas mesties vai tik ko nav saédushies,ja jau vemstàs kopà :shock: it kà vakar vakarà abi kopiigi sieru éda :drunken: tà kà neesmu kàra uz siera,neédu un juutos labi varbuut tas siers vainiigs bet tad kàpéc viens no riita véma,bet otrs tikai ap 18 vakarà :scratch: vairàk abi nekko kopiigu nav muté bàzushi :roll:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Nu viiram lielaaks un izturiigaaks organisms, sieru tad gan droshiibai met laukaa....
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Nu viiram lielaaks un izturiigaaks organisms, sieru tad gan droshiibai met laukaa....
jà metiishu àrà kaut vai abiem buus gruuti, neljaushu ést sieru pàris dienas
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Nu viiram lielaaks un izturiigaaks organisms, sieru tad gan droshiibai met laukaa....
Nu sieru jau var eest, tikai citu:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Nu viiram lielaaks un izturiigaaks organisms, sieru tad gan droshiibai met laukaa....
Nu sieru jau var eest, tikai citu:)
vinjiem garsho shis siers,tik abi nebija kàdu ilgi laiku édushi,apskatiijos uz pakas-deriiguma treminsh nav notecéjis tà kà vecs arii nav
Silkite- Estimable
Dikti ziimiigi ka taa vemshana saakaas 30 min pee potes, diez vai tas buus tas siers.
Kaa Desa no riita jutaas kad braucaat uz poti?
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Dikti ziimiigi ka taa vemshana saakaas 30 min pee potes, diez vai tas buus tas siers.
viss bija vislabàkajà kàrtiibà no riita :D
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:Dikti ziimiigi ka taa vemshana saakaas 30 min pee potes, diez vai tas buus tas siers.
Jaa interesanti, redz shitaa ar var gadiities peec potes , nekad nebiiju neko taadu dzirdeejusi. Es ar vienmeer noprasu vatam kaa sunucis jutiisies peec potes un kaadas varbuut taas reakcijas , nu lai sagatavotos, bet kad vemj bez apstaajas es ar droshvien buutu pati tuvu gjiibonim.
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:Dikti ziimiigi ka taa vemshana saakaas 30 min pee potes, diez vai tas buus tas siers.
Jaa interesanti, redz shitaa ar var gadiities peec potes , nekad nebiiju neko taadu dzirdeejusi. Es ar vienmeer noprasu vatam kaa sunucis jutiisies peec potes un kaadas varbuut taas reakcijas , nu lai sagatavotos, bet kad vemj bez apstaajas es ar droshvien buutu pati tuvu gjiibonim.
nu nedaudz jau apstàjàs kad véma,laikam gaisu vajadzéja iekampt ;) bet skats bija drausmiigs :shock: labi ka kafeniicà muus jau pazina,vinji pietiirija ko sashmuléjàm nedaudz un pat ietteica maksàt ka no veta atbrauksim(izràdàs ka vinju labradors arii iet pie muusu veta )un atgriezhoties samaksàjàm tikai pusi no Ntajàm izdzertajàm kafijàm,tas gan bija jauki :jumping:
Silkite- Estimable
LV gan laikam nekad neko tādu nesagaidītu....Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:Dikti ziimiigi ka taa vemshana saakaas 30 min pee potes, diez vai tas buus tas siers.
nu nedaudz jau apstàjàs kad véma,laikam gaisu vajadzéja iekampt ;) bet skats bija drausmiigs :shock: labi ka kafeniicà muus jau pazina,vinji pietiirija ko sashmuléjàm nedaudz un pat ietteica maksàt ka no veta atbrauksim(izràdàs ka vinju labradors arii iet pie muusu veta )un atgriezhoties samaksàjàm tikai pusi no Ntajàm izdzertajàm kafijàm,tas gan bija jauki :jumping:
ka kura kafeinica un ka kuras oficiantes, jo citas jau loti juusmo ka ar suniti sez, bet citas atkaa loti skiibi skatas un doma kapec javelk liidzi suns
Jā jā, tas tiešām kā kurā kafejnīcā...mums ir kafejnīca, kur mēs pa retam aizejam un tā kā tur īpašniece zin, ka manējiem garšo gurķīši, tad atnes speciālu trauku ar gurķīšiem, priekš suņiem(lieki piebilst, ka tie ir kafejnīcā pieejamie labākie gurķīši un par tiem mums nav jāmaksā)... :)
lilucis rakstīja:Jā jā, tas tiešām kā kurā kafejnīcā...mums ir kafejnīca, kur mēs pa retam aizejam un tā kā tur īpašniece zin, ka manējiem garšo gurķīši, tad atnes speciālu trauku ar gurķīšiem, priekš suņiem(lieki piebilst, ka tie ir kafejnīcā pieejamie labākie gurķīši un par tiem mums nav jāmaksā)... :)
super :D uz divàm kafejniicàm kur ejam biezhi,neskjiro liels vai mazs sunjuks vienmér uudens tiks pasniegts un miilji gaidiits.vasarà pat redzéju meiteniiti ar fretku pie bàrà letes(gaidiija ka tétis kafiju beigs dzert ) skats bij labais :drunken:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:lilucis rakstīja:Jā jā, tas tiešām kā kurā kafejnīcā...mums ir kafejnīca, kur mēs pa retam aizejam un tā kā tur īpašniece zin, ka manējiem garšo gurķīši, tad atnes speciālu trauku ar gurķīšiem, priekš suņiem(lieki piebilst, ka tie ir kafejnīcā pieejamie labākie gurķīši un par tiem mums nav jāmaksā)... :)
super :D uz divàm kafejniicàm kur ejam biezhi,neskjiro liels vai mazs sunjuks vienmér uudens tiks pasniegts un miilji gaidiits.vasarà pat redzéju meiteniiti ar fretku pie bàrà letes(gaidiija ka tétis kafiju beigs dzert ) skats bij labais :drunken:
Mūsu kafejnīcā ar vienreiz tieši zāles vidū bija izklājies VASiņš...nu bet jāsaka, ka tā nav nekāda krutā kafejnīca, bet tāda parasta, kur pa normālām naudām normāli cilvēki pusdienas var ieēst... nu bet noteikti neviens dzīvnieks netiktu izlikts aiz durvīm, jo īpašniece tur superjauka...
lilucis rakstīja:Silkite rakstīja:lilucis rakstīja:Jā jā, tas tiešām kā kurā kafejnīcā...mums ir kafejnīca, kur mēs pa retam aizejam un tā kā tur īpašniece zin, ka manējiem garšo gurķīši, tad atnes speciālu trauku ar gurķīšiem, priekš suņiem(lieki piebilst, ka tie ir kafejnīcā pieejamie labākie gurķīši un par tiem mums nav jāmaksā)... :)
Mūsu kafejnīcā ar vienreiz tieši zāles vidū bija izklājies VASiņš...nu bet jāsaka, ka tā nav nekāda krutā kafejnīca, bet tāda parasta, kur pa normālām naudām normāli cilvēki pusdienas var ieēst... nu bet noteikti neviens dzīvnieks netiktu izlikts aiz durvīm, jo īpašniece tur superjauka...
super,es dievinu tàdas vietas kur ir super attieksme pret dziivniekiem
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:lilucis rakstīja:Silkite rakstīja:lilucis rakstīja:Jā jā, tas tiešām kā kurā kafejnīcā...mums ir kafejnīca, kur mēs pa retam aizejam un tā kā tur īpašniece zin, ka manējiem garšo gurķīši, tad atnes speciālu trauku ar gurķīšiem, priekš suņiem(lieki piebilst, ka tie ir kafejnīcā pieejamie labākie gurķīši un par tiem mums nav jāmaksā)... :)
super,es dievinu tàdas vietas kur ir super attieksme pret dziivniekiem
Tiekai diemžēl TĀDU VIETU PAGAIDĀM IR ĻOTI MAZ!!! :(
lilucis rakstīja:Apsveicu Elfu un viņa saimniekus, Elfiņš nedēļas suns!!! http://lv.uniteddogs.com/
pievienojamies sveicieniem mazajam Elfinjam
Ruby- Estimable
Arii mees sveicam Elfinju:) :icon67:
Pēdējo reizi labojis Ronija Pirmdiena Aprīlis 20, 2009 9:18 pm; labots 1 reizi
Ronija- Moderator
ai 'kur jauki :D apsveicam
Silkite- Estimable
sveicieni brashulim Elfinjam :flover:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Paldies, paldies visiem mīļajiem sveicējiem! :jumping: :jumping: :jumping:
Es tā biju iegrimusi darbiņos, ka pilnīgi nekā nespēju izsekot līdzi šejienes aktivitātēs. :oops:
Mums mazliet sadalīti pienākumi un sarakstes, manā pārziņā ir sarakste šeit, bet Elfiņa tētītis šefo Uniteddogos. Bet es par šiem panākumiem esmu informēta un patiešām priecājos kopā ar visiem! :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: :jumping:
Es tā biju iegrimusi darbiņos, ka pilnīgi nekā nespēju izsekot līdzi šejienes aktivitātēs. :oops:
Mums mazliet sadalīti pienākumi un sarakstes, manā pārziņā ir sarakste šeit, bet Elfiņa tētītis šefo Uniteddogos. Bet es par šiem panākumiem esmu informēta un patiešām priecājos kopā ar visiem! :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: :jumping:
Lily, taviem mazajiem tika astītes kupētas??
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 10 no 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Lapa 10 no 40