Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 25 no 40
Lapa 25 no 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Offtopic..
sheit (tikai neaizmirsti atveert draugus.lv )
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Es vakar biju Lily vekalā... pirku gan tikai kaklasiksniņu un konservu...
tur bija rakstīts, ka atlaides siksniņām- vismaz es tās nepamanīju :lol: :lol:
tur bija rakstīts, ka atlaides siksniņām- vismaz es tās nepamanīju :lol: :lol:
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Ruby- Estimable
Heh... mana Pece šodien uzsāka sarunu ar mani!
Es vienmēr atnākot mājās, vienalga, cik ilgi esmu bijusi prom, sasveicinos ar meitenēm- čav meitenes!
Iznāku ārā no dušas, un kā vienmēr saku- čav meitenes- meitenes man skrien klāt bučoties un mīļoties, un Pece man saka caaaaaaaauuuuuuuu, caaaaaaauuuuuuuu :D Es, protams, pārsteigta un nespēju noticēt! Teicu atkal sajūsmināti- čaw meitenes- un Pece atkal man atbild- caaaaaauuuuuu!!!!!!!!
Es vienmēr atnākot mājās, vienalga, cik ilgi esmu bijusi prom, sasveicinos ar meitenēm- čav meitenes!
Iznāku ārā no dušas, un kā vienmēr saku- čav meitenes- meitenes man skrien klāt bučoties un mīļoties, un Pece man saka caaaaaaaauuuuuuuu, caaaaaaauuuuuuuu :D Es, protams, pārsteigta un nespēju noticēt! Teicu atkal sajūsmināti- čaw meitenes- un Pece atkal man atbild- caaaaaauuuuuu!!!!!!!!
kristucis1- Profesional
O ja biju ko lidzigu redzejusi gana r kaķiem gan ar suņiem :D
Man jau ar gribētos lai mana Odry tā dara, bet vēl nēsmu dzirdējusi šādus brīnumus no viņas :D
Man jau ar gribētos lai mana Odry tā dara, bet vēl nēsmu dzirdējusi šādus brīnumus no viņas :D
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Kristuci - pasleep naakoshreiz kameru kabataa (vai ar telefonu meegjini) lai mees ar varam papriecaaties. Ko tu zini varbuut veel kljusiet slavenas
Ruby- Estimable
Es šodien atkal izejot no dušas mēģināju viņu pielauzt uz caaaaaaaaauuuuuuuuu, bet šī tik ļipu kustina un mīļoties :D
kristucis1- Profesional
Šerija pa 5 dienām paaugusies tikai 30 gramus. Tas ir tapēc, ka stress jaunā vietā? Bet viņa ir ļoti labi iedzīvojusies, jau sadod lielajām meitenēm pa degunu. ēd normāli, visu laiku stāv barība un viņa paņem vislaik pa graudiņam, ik pēc 4 stundām barojam. varbūt tas ir normāli? :lol: :D
mani vakar samiidinàja :D biju kafejniicà(uz sho eju pa retam) un bàrmene jau vienreiz jautàja, kad desam buus bérninji lai pasakot un buushot njéméja :shock: nu izskaidroju ka desa tomér ir puika un kastréts.vakar atkal shii klàt un jautà kad bérninji buus vinja labpràt panjemtu(nopirktu).atkal nàcàs skaidrot ka DESA ir puika un kastréts,nu nevar shis palikt stàvoklii(gruusns) :icon103: nàksies vien pielikt desam ziimiiti klàt ar "bérni nav un nebuus,pat nejautà" :icon103: nesaprotu kà cilvékiem dazhreiz var ne da lekt :icon51: bet vismaz nedaudz pàrsméjàmies ar viiru.
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ruby, tava Pepija arī sterilizēta- man ir jautājums!
Tu teici, ka ādiņa tiek griezta divās kārtās- augšējā un zem viņas vēļ viena! Augšējai mums šuves ir jau izņemtas un apakšā, cik saprotu, šuvēm pašām vajadzētu sadalīties! Bet es cauri ādai redzu nesadalījušās šuves!!! Viņai tulīt, tulīt šuves gals izdursies cauri ādai!!
Tad man tev jautājums!!- cik ilgā laikā apakšējām šuvēm būtu jāsadalās???? Ir pagājis jau mēnesis no sterilizācijas!!!!
Tu teici, ka ādiņa tiek griezta divās kārtās- augšējā un zem viņas vēļ viena! Augšējai mums šuves ir jau izņemtas un apakšā, cik saprotu, šuvēm pašām vajadzētu sadalīties! Bet es cauri ādai redzu nesadalījušās šuves!!! Viņai tulīt, tulīt šuves gals izdursies cauri ādai!!
Tad man tev jautājums!!- cik ilgā laikā apakšējām šuvēm būtu jāsadalās???? Ir pagājis jau mēnesis no sterilizācijas!!!!
kristucis1- Profesional
King Gold Fire Ot Valensii saka paldies un lielu buchuLily rakstīja:Apsveicu King Gold Fire Ot Valensii kas kļuvis par 6 bērnu tēvu!!!! :icon67:
Oho 6 kucēni. Daudzbērnu tētis.Dream,Tas priekš tojiem ir daudz,vai ne?
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Jaa, tas tojam ir ljoti daudz ... katra zinjaa savaam meiteneem es negribeetu tik daudz kuceenus ;)Leila rakstīja:Oho 6 kucēni. Daudzbērnu tētis.Dream,Tas priekš tojiem ir daudz,vai ne?
Pagaidaam LV veel tik daudz kuceenu nav bijis ... vismaz muusu klubaa regjistreetu nav :)
par mammiiti nezinu ... bet noteikti ka daudz :) kuceeniem videejais svars ... 110 grami ;)Lily rakstīja:a cik mammīte un kuceni piedzimstot svēra? :)
Kristuci - ja tev nemieriigs praats par to aizej un labaak atraadi vinju vetam, vai vismaz maasinjai :)kristucis1 rakstīja: ...Viņai tulīt, tulīt šuves gals izdursies cauri ādai!!
Es atceros ka arii vienu briidi man likaas ka apaksheejaa shuve izdursies cauri, bet peec neilga laika viss tur sagaaja savaas vietaas. Mums gan tajaa laikaa bija dariishanas veel pie Veta un par cik Vets neko par to pat neteica, es vairs neuztraucos. Es iisti nezinu vai taas pat ir shuves - kaut kaadi audi varbuut :?: Veel tagad Pepijai ir sajuutami dazhi mazi punktinji cauri tai virshuvei, bet tur viss izskataas ok :)
Atceros kad man pashai bija "kjeizars" peec kaut kaada pusotra meenesha tieshi shuves vidu bija taads sarkans iekaisis punktinsh - peec dazhaam dienaam iznaaca viens neuzsuucies diegs, bet viss bija pilniigaakajaa kaartiibaa peec tam :) Tieshi taa griezuma vieta ir nejuutiiga kaadus paaris gadus vimaz :lol:
Ruby- Estimable
Dream rakstīja:par mammiiti nezinu ... bet noteikti ka daudz :) kuceeniem videejais svars ... 110 grami ;)Lily rakstīja:a cik mammīte un kuceni piedzimstot svēra? :)
2,5 kg nemaz nav daudz :);) labs svars priekš mammītes :)
Hmmmmm, tu gan diivaina Lily, ja jau tu visu tik labi zini, tad kaadeelj jautaa ?? :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronij, es takš to tikai tikko uzzināju. un kā es sapratu Dream pati nezin cik kuciite sver-''par mammiiti nezinu ''
tad nu es pastaastiju :D :D :D
tad nu es pastaastiju :D :D :D
malacis Lily, labi esi pastraadaajusi ;) tu par to svaru noskaidroji kaa ... tas ir mammiites svars ar kuceeniem vai pirms :)
Lapa 25 no 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Lapa 25 no 40