Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 26 no 40
Lapa 26 no 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Offtopic..
aa nu to jau zinaajaam ... bet es domaaju ka buusi noskaidrojusi kaads svarinjsh bija kad beerninjus gaidiija :DLily rakstīja:pirms protams :D :)
aaa nē. :) bet es nevaru iedomāties cik varētu būt ar 6 kucēniem katram taču tie ūdeņi, placentas katra pa ~30 gr. man Lily ar vien 4 beerniem pienjeemaas no 2,3kg uz 3,3 kg :D
kaadi ~ 5-6 kgLily rakstīja:aaa nē. :) bet es nevaru iedomāties cik varētu būt ar 6 kucēniem katram taču tie ūdeņi, placentas katra pa ~30 gr. man Lily ar vien 4 beerniem pienjeemaas no 2,3kg uz 3,3 kg :D
Sveicieni jaunajam tētim un viņa mazuļiem, kā arī māmiņai :icon67: lai aug braši un veselīgi
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņ, paldies ... jaunais tētuks ir bez gala lielīgs un varens palicies, visus mājās tagad noliek pie vietasMāriņa rakstīja:Sveicieni jaunajam tētim un viņa mazuļiem, kā arī māmiņai :icon67: lai aug braši un veselīgi
mazuļi jau sāk bēgt katrs uz savu pusi un jaunā māmiņa jūtas lieliski :icon91:
Ooooo superīgi!!!!!!!!!!!!! Varu iedomāties kā ir tikt galā ar tik prāvu bēbīšu pulciņu:)))) Man jau bija ko noņemties ar saviem diviem :roll: . Ja, un pagājušo piektdien biju Jelgavā un apciemoju savu mīļo mazo Nikiju, tāda smuka jaunkundzīte jau izaugusi. Abas ar Roniju priecājāmies un dauzījāmies pa parku ar pūkaino Nikiju:)
Māriņa- Estimable
aha, domaaju ka nonjemshanaa ar visiem 6 ir nepajokam :)Māriņa rakstīja:Ooooo superīgi!!!!!!!!!!!!! Varu iedomāties kā ir tikt galā ar tik prāvu bēbīšu pulciņu:)))) Man jau bija ko noņemties ar saviem diviem :roll: . Ja, un pagājušo piektdien biju Jelgavā un apciemoju savu mīļo mazo Nikiju, tāda smuka jaunkundzīte jau izaugusi. Abas ar Roniju priecājāmies un dauzījāmies pa parku ar pūkaino Nikiju:)
par tavu apciemojumu es jau Ronijai saciiju ka tu baigaa ... man nemaz nepiedaavaaji paprieceet acis un mazo skaistuli Nikiju apciemot :roll: !!!
Njaaa mums jau laiks bija kamēr sēdējām Četros kreklos, hehe būtu zinājušas ka mēs varam arī jūs apciemot, būtu izmantojušas..... ;)
Māriņa- Estimable
nu redzi, tagad zinaasiet, ka varat paciemoties arii pie mums :) shkjiet ka tai laikaa kameer juus kreklos seedeejaat es skraidiiju pa Riigu ar Oriiti, bet ap kaadiem 18-19 jau biju atpakalj
Nure kā......un man atvaljinājums ar jau beidzas :(
Māriņa- Estimable
paldies paldies paldiesEliina rakstīja:meees arii pievienojamies sveiceejiem !!!!
nespeeju sagaidiit kad vareeshu mazos apciemot un safotografeet ...
Pēdējo reizi labojis Dream Ceturtdiena Jūlijs 16, 2009 9:48 pm; labots 1 reizi
A man jau blondaa domaashana, es jau nemaz neiedomaajos par Dream :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Jā jā Ronija ir vainīga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Māriņa- Estimable
Ehhhhhh, nu labi - buushu ar
Ronija- Moderator
oooo,tikko apskatiiju draugos"Pluudi Riigà" traki gan riidziniekiem iet :D varés riit ar laivu uz darbu braukt :drunken:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkiit, tas nav tikai Riigaa :D
Ronija- Moderator
Silkite- es šodien lai tiktu uz veikalu, kas no manas mājas ir kādi 200m jau paspēju gandrīz noslīkt. protams visas bikses slapjas, mēģināju lielās peļķes pārlekt.
nu traki jums iet ,ko lai saka,turieties pie stabiem arii apskatiiju tvnet.lv fotofràfijas .redzéju drausmiigi Marijas ielu apluudushu :shock: iipashi ka màte dziivo uz Blaumanju ielas :roll: ,es pat gudriite neuzvaniiju kà shii no darba tikusi màjàs,bet tagad kaut kà pa vélu tramdiit augshà
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Pāris dienas ar Loru padzīvojām jūrmalā.Protams,ka gājām uz jūru,pat vairākas reizes dienā.Vienu vakaru nākam no jūras,nezinu pat cik bija pl. ārā tāds patumšs bija.Lora man bija pie flexa,pēkšņi skatos kaut kas lido uz Loras pusi,nedalidojis pie Loras,laikam ieraudzīja mani,ka eju aiz viņas,ceļas augšā un uzlido kokā,domāju paskatīšos kas tas bija,skatos pūce,otrā kokā bija vēlviena.Interesanti,ja man Lora nebūtu pie siksnas vai viņa uzbruktu viņai,varētu viņu saķert un panest?
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
pilniigi offtopic :D - kurā Jūrmalas rajonā bijāt, ja nav noslēpums? :) Es tikai dažas reizes naktī esmu dzirdējusi pūces un sikspārņus bet mani mājinieki arī ir viņus redzējuši. :shock:
ārprāc tiešām kurā Jūrmalas rajona tas bija.?!! :shock:
visu mūžu esmu dzīvojusi Jūrmalā, bet nekad nēsmu redzējusi, ne dzirdējusi pūci.
visu mūžu esmu dzīvojusi Jūrmalā, bet nekad nēsmu redzējusi, ne dzirdējusi pūci.
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
nu sassaa- juurmalas centraa toch nekad nedzirdeesi Puces dziivo mezhaa, kokos nevis uz laternaam ;)
Mellužos bijām,uz ieliņas pa kuru vienmēr ejam,pie vienas mājas ir divas egles lielas un koki,es tā sapratu,ka viņas tur dzīvo,cik nu redzēju bija gaišā krāsā tās pūces.Bet interesanti viņas varētu panest tojterjeru? :?: Manējā sver gandrīz 2kg.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 26 no 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Lapa 26 no 40