Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 11 no 40
Lapa 11 no 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Offtopic..
Gribēju uzprasīt- Kņopīte izrāda, ka viņai sāp kājiņa. Apskatīju, sagriezta nav, kad pieskaros nekādas sāpju pazīmes neizrāda, bet viņa nedaudz pieklibo. Viņa ir ļoti jūtīgs sunītis un katru sāpi ļoti skaļi izrāda, tāpēc lūzums tas nevarētu būt. Sāpes sākās pēc nenormālās dauzīšanās ārā ar Peci. Es tagad domāju, vai man jāmeklē veta palīdzība? Manā klīnikā izskatās, ka rentgena nav.
Vispār ar kājām baigās ķibeles pēdējā laikā notiek. Divas dienas pēc kārtas sagriezām kājiņas- abas priekšējās. Vai tiešām tiem cilvēkiem jāmētā tās savas pudeles pa visiem stūriem? Galvenais, ka lauskas mētājas zālītē un uzreiz tā arī nepamanīt!
Vispār ar kājām baigās ķibeles pēdējā laikā notiek. Divas dienas pēc kārtas sagriezām kājiņas- abas priekšējās. Vai tiešām tiem cilvēkiem jāmētā tās savas pudeles pa visiem stūriem? Galvenais, ka lauskas mētājas zālītē un uzreiz tā arī nepamanīt!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Kaa vinja klibo?? Taa kaa lociitava saapeetu?? Paveero vinju, ja vairaakas dienas nepaaries, tad gan pie veta.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
kristucis1 rakstīja:Gribēju uzprasīt- Kņopīte izrāda, ka viņai sāp kājiņa. Apskatīju, sagriezta nav, kad pieskaros nekādas sāpju pazīmes neizrāda, bet viņa nedaudz pieklibo. Viņa ir ļoti jūtīgs sunītis un katru sāpi ļoti skaļi izrāda, tāpēc lūzums tas nevarētu būt. Sāpes sākās pēc nenormālās dauzīšanās ārā ar Peci. Es tagad domāju, vai man jāmeklē veta palīdzība? Manā klīnikā izskatās, ka rentgena nav.
Ak trakums! Klau - ja tu tagad raksti ka divas dienas peec kaartas sagriezaat kaajinjas - abas prieksheejaas - tad tagad vinja klibo ar prieksheejo kaajinju vai pakaljeejo kaajinju???
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
nevaru saprast, kas tieši sāp. mēģināju čamdīt, lai redzētu uz ko viņa reaģēs.. bet šī ne pīkstēja, ne sarāvās... ehh
kristucis1- Profesional
Ruby rakstīja:
Ak trakums! Klau - ja tu tagad raksti ka divas dienas peec kaartas sagriezaat kaajinjas - abas prieksheejaas - tad tagad vinja klibo ar prieksheejo kaajinju vai pakaljeejo kaajinju???
nē, nē.. tu mani pārprati. Sagriez divas dienas pēc kārtas pagājušonedēļ... jau sadzijis. Klibošanu pašlaik aktuāla. Klibo ar priekšējo.
kristucis1- Profesional
Iespeejams, lecot buus satriekusi, bet vienalga paveero. :Icon78:
Ronija- Moderator
kristucis1 rakstīja:
nē, nē.. tu mani pārprati. Sagriez divas dienas pēc kārtas pagājušonedēļ... jau sadzijis. Klibošanu pašlaik aktuāla. Klibo ar priekšējo.
Njaa varbuut dauzoties kaut kaa aizkjeera pagaashaas nedeeljas savainojumus !?! Bet ja tu saki ka sadzijis jau......hmmm.......nu es domaaju ja vinja to kaaju liek pie zemes veel ( nu nestaigaa visu laiku uz trijaam kaajaam ) un nechiikst saapees - tad vari nogaidiit veel shodien un paveerot vinju riit no riita, varbuut paaries - pa nakti izguleesies/atpuutiisies, bet ja paliek sliktaak tad gan vajadzeetu pie veta.
Ja vinja tev dikti juutiiga tad noteikti izstaastiis ( savaa valodaa ) ka vinjai dikti saap :)
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:
Njaa varbuut dauzoties kaut kaa aizkjeera pagaashaas nedeeljas savainojumus !?! Bet ja tu saki ka sadzijis jau......hmmm.......nu es domaaju ja vinja to kaaju liek pie zemes veel ( nu nestaigaa visu laiku uz trijaam kaajaam ) un nechiikst saapees - tad vari nogaidiit veel shodien un paveerot vinju riit no riita, varbuut paaries - pa nakti izguleesies/atpuutiisies, bet ja paliek sliktaak tad gan vajadzeetu pie veta.
Ja vinja tev dikti juutiiga tad noteikti izstaastiis ( savaa valodaa ) ka vinjai dikti saap :)
ir, ir viņa dikti jūtīga :D par katru sīkumu pīkst, bet te nekādas skaņas neizdod.. tāpēc jau esmu apmulsusi. Sagrieztās vietas bija pirmais, ko apskatīju... tur jau viss tīri smuki izskatās. Gan es pušumus tīrīju, gan viņa, tāpēc tur mums viss smuki sadzijis.
staigājot izmanto visas kājas.. klibošana nav izteikta, bet pamanīt var!
kristucis1- Profesional
Kristuci - buus labi - dauzoties noteikti kaut kaa aizkjeera vai piespieda to savainijumu un tagad mazliet juutiigaaks. Bet paveero gan :)
Ruby- Estimable
trakums :x mes jau ari loti no stikliem uzmanamies. turaties ceresim ka paries ;)
nevaru atrast kur mes runajam par tiem favoriita audzetajiem tapec seit uz rakstiisu. tagad baidos kluudities, bet riskesu... vai kads zina Zarinu no favorita? nevaru to uzvardu atcereties, bet laikam bija tads :scratch:
nevaru atrast kur mes runajam par tiem favoriita audzetajiem tapec seit uz rakstiisu. tagad baidos kluudities, bet riskesu... vai kads zina Zarinu no favorita? nevaru to uzvardu atcereties, bet laikam bija tads :scratch:
Jaa - ir taada Jana Zarinja.
P.S. Audzeetaaju diskusija sheit - https://c-rtt.latvianforum.net/visprga-diskusija-f5/suu-audztji-t110.htm
P.S. Audzeetaaju diskusija sheit - https://c-rtt.latvianforum.net/visprga-diskusija-f5/suu-audztji-t110.htm
Ronija- Moderator
Pag - par "tanti Janu" es arii esmu sho to lasiijusi ,ja taa ir taa pati..........uzvaardu nezinu!!!
Ruby- Estimable
jééééééé,sapratu ka mans Desa ir lielais staigàtàjs varkar bijàm mezhà un izvéléjos dzelteno taku ,kas bija 3.2km,bet viiram to nepateicu jo bij aizdomas ka pa tàdu garumu uzzinot vinjsh nogjiibs nu nedaudz noblédiijos :roll: pastaiga bija super,neviena cilvéka apkàrt.desa visu laiku skraidiija un nemaz nedomàja atpuusties.tik viirs kunkstéja ka vajag apstàties un iedzert uudeni :drunken: desa gan atteicàs no dzershanas un iidéja ka vajag turpint iesàkto celju(protams padzéràs kàrtiigi péc staigàshanas tullit pie pashàm beigàm).izdziivoja gan viirs ,gan desa sapratu ka desa vél varéja mieriigi staigàt,bet viirs gan atteicàs iipashi ka stàvietà izlasiija karté ,cik gara taka bija dzeltenà nu beigàs jau taàsnojàs ka nejutis ka tik daudz nogàjis :scratch: tur pat karté ieraudziiju zilo celju(6.5km),bet to gan vinjsh atteicàs kàdu reizi dariit,vinjam un desam pietiks pagaidàm ar dzelteno taku màjàs atbraucot gan desu liku vannà jo bija kàrtiigi netiirs un bija laiks arii mazgàt(izvandiijàs pa smiltiim).laiks bija super kàrsts(21°C) un saulains,nu tà atklàju ka desa ir lielstaigàtàjs jeb garstaigàtàjs :icon91:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ha , ak juus nabadzinji, nieka 3 km nevarat noiet:)) Vaargulji:)) khi khi khi :))
Prieks par Desu, un par jums arii - ka iztureejaat:)
P.S. Mums shodien arii tik pat silts
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Ha , ak juus nabadzinji, nieka 3 km nevarat noiet:)) Vaargulji:)) khi khi khi :))
es jau labpràt vél nedaudz ilgàk pastaigàtu,bet man tàds viirs gadijies,kas nemiil ilgi staigàt :lol: man jau likàs ka desu nàksies vilkt aiz siksnas lai staigàtu,bet sanàca otràdi :roll:
p.s.- laimiigie,mums lietus un auksti +13°c
Silkite- Estimable
nu, ja gribas labi ilgi pastaigāt, tad vajag nākt mums kompānijā - sestdien nosoļojām ap 12 km
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Mees katru diena, kaa minimums 10 km ar Vikiju ejam:)
Ronija- Moderator
10 km!?!?!?!? tie ir divi mazie maratoni... pa kurieni tad tādu gabalu staigājat?Ronija rakstīja:Mees katru diena, kaa minimums 10 km ar Vikiju ejam:)
Aijjjjj, mums ir lielais aplis, principaa apejam apkaart gandriiz pusei pilseetas :D
Ronija- Moderator
irituska rakstīja:nu, ja gribas labi ilgi pastaigāt, tad vajag nākt mums kompānijā - sestdien nosoļojām ap 12 km
ne pa velti tik skaistas siksnijas sashuutas pastaigàm palielies,kàdas skaistas pavadinjas esi pagatavojusi 8) neslép sveci zem puura
Silkite- Estimable
bàc,shovakar gatavoju salàtus un liekot kréjumu ledusskapi izsliidéja no rokàm nokriitot apshljaksiiju sevi,ledusskapi un griidu.paspéju lielàko saslauciit,bet desa arii piedaliijàs uzkopshanà ar méli,kaut mégjinàju aizgainjàt nu tagad gaidiishu vai nebuus caurs védars nu kréjuminsh jau garshoja ljoti,gaidàm sekas tagad
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja: nu kréjuminsh jau garshoja ljoti,gaidàm sekas tagad
Vari necereet uz sekaam:)) Kreejumam nav ne vainas, es ik pa laikam Vikijai iedodu panashkjoties - "sekas" veel ne reizi nav bijushas
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja: nu kréjuminsh jau garshoja ljoti,gaidàm sekas tagad
Vari necereet uz sekaam:)) Kreejumam nav ne vainas, es ik pa laikam Vikijai iedodu panashkjoties - "sekas" veel ne reizi nav bijushas
nu skaidrs,tad jau mieriigi varu iet gulét :D es jau nobijos vai nebuus skjidrs véders,kaut pa reizei dabon tk. dabisko jogurtu ar darzenjiem ;)
Silkite- Estimable
Ronija, tu neticési :roll: es shovakar atkal kréjuma burku izgàzu tik trakàk bija,visas dzhinsas netiiras ,krekls un protams giida.labi ka tajà traukà nedaudz palika,savàdàk buutu bez àbolkuukas palikushi un veikali jau arii bij ciet,lai skrietu jaunam kréjumam pakalj.desa arii paspéja uzdarboties
P.s. ar véderinju viss kàrtiibà :respect:
P.s. ar véderinju viss kàrtiibà :respect:
Silkite- Estimable
Ha ha:)) Nu Silkit, tu kaa bez rokaam Desa gan prieciigs noteikti par tavu neveiklumu :icon91:
Ronija- Moderator
Lapa 11 no 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Lapa 11 no 40