Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Offtopic..

+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters

Lapa 11 no 40 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Go down

Offtopic.. - Page 11 Empty Re: Offtopic..

Post  kristucis1 Piektdiena Aprīlis 24, 2009 8:36 pm

Gribēju uzprasīt- Kņopīte izrāda, ka viņai sāp kājiņa. Apskatīju, sagriezta nav, kad pieskaros nekādas sāpju pazīmes neizrāda, bet viņa nedaudz pieklibo. Viņa ir ļoti jūtīgs sunītis un katru sāpi ļoti skaļi izrāda, tāpēc lūzums tas nevarētu būt. Sāpes sākās pēc nenormālās dauzīšanās ārā ar Peci. Es tagad domāju, vai man jāmeklē veta palīdzība? Manā klīnikā izskatās, ka rentgena nav.

Vispār ar kājām baigās ķibeles pēdējā laikā notiek. Divas dienas pēc kārtas sagriezām kājiņas- abas priekšējās. Vai tiešām tiem cilvēkiem jāmētā tās savas pudeles pa visiem stūriem? angry2 Galvenais, ka lauskas mētājas zālītē un uzreiz tā arī nepamanīt!
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Piektdiena Aprīlis 24, 2009 8:44 pm

Kaa vinja klibo?? Taa kaa lociitava saapeetu?? Paveero vinju, ja vairaakas dienas nepaaries, tad gan pie veta.
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Piektdiena Aprīlis 24, 2009 10:06 pm

kristucis1 rakstīja:Gribēju uzprasīt- Kņopīte izrāda, ka viņai sāp kājiņa. Apskatīju, sagriezta nav, kad pieskaros nekādas sāpju pazīmes neizrāda, bet viņa nedaudz pieklibo. Viņa ir ļoti jūtīgs sunītis un katru sāpi ļoti skaļi izrāda, tāpēc lūzums tas nevarētu būt. Sāpes sākās pēc nenormālās dauzīšanās ārā ar Peci. Es tagad domāju, vai man jāmeklē veta palīdzība? Manā klīnikā izskatās, ka rentgena nav.

Vispār ar kājām baigās ķibeles pēdējā laikā notiek. Divas dienas pēc kārtas sagriezām kājiņas- abas priekšējās. Vai tiešām tiem cilvēkiem jāmētā tās savas pudeles pa visiem stūriem? angry2 Galvenais, ka lauskas mētājas zālītē un uzreiz tā arī nepamanīt!

Ak trakums! Klau - ja tu tagad raksti ka divas dienas peec kaartas sagriezaat kaajinjas - abas prieksheejaas - tad tagad vinja klibo ar prieksheejo kaajinju vai pakaljeejo kaajinju???
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Piektdiena Aprīlis 24, 2009 10:08 pm

nevaru saprast, kas tieši sāp. mēģināju čamdīt, lai redzētu uz ko viņa reaģēs.. bet šī ne pīkstēja, ne sarāvās... ehh
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Piektdiena Aprīlis 24, 2009 10:09 pm

Ruby rakstīja:
Ak trakums! Klau - ja tu tagad raksti ka divas dienas peec kaartas sagriezaat kaajinjas - abas prieksheejaas - tad tagad vinja klibo ar prieksheejo kaajinju vai pakaljeejo kaajinju???

nē, nē.. tu mani pārprati. Sagriez divas dienas pēc kārtas pagājušonedēļ... jau sadzijis. Klibošanu pašlaik aktuāla. Klibo ar priekšējo.
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Piektdiena Aprīlis 24, 2009 10:14 pm

Iespeejams, lecot buus satriekusi, bet vienalga paveero. :Icon78:
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Piektdiena Aprīlis 24, 2009 10:19 pm

kristucis1 rakstīja:
nē, nē.. tu mani pārprati. Sagriez divas dienas pēc kārtas pagājušonedēļ... jau sadzijis. Klibošanu pašlaik aktuāla. Klibo ar priekšējo.

Njaa varbuut dauzoties kaut kaa aizkjeera pagaashaas nedeeljas savainojumus !?! Bet ja tu saki ka sadzijis jau......hmmm.......nu es domaaju ja vinja to kaaju liek pie zemes veel ( nu nestaigaa visu laiku uz trijaam kaajaam ) un nechiikst saapees - tad vari nogaidiit veel shodien un paveerot vinju riit no riita, varbuut paaries - pa nakti izguleesies/atpuutiisies, bet ja paliek sliktaak tad gan vajadzeetu pie veta.
Ja vinja tev dikti juutiiga tad noteikti izstaastiis ( savaa valodaa ) ka vinjai dikti saap :)
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Piektdiena Aprīlis 24, 2009 10:37 pm

Ruby rakstīja:

Njaa varbuut dauzoties kaut kaa aizkjeera pagaashaas nedeeljas savainojumus !?! Bet ja tu saki ka sadzijis jau......hmmm.......nu es domaaju ja vinja to kaaju liek pie zemes veel ( nu nestaigaa visu laiku uz trijaam kaajaam ) un nechiikst saapees - tad vari nogaidiit veel shodien un paveerot vinju riit no riita, varbuut paaries - pa nakti izguleesies/atpuutiisies, bet ja paliek sliktaak tad gan vajadzeetu pie veta.
Ja vinja tev dikti juutiiga tad noteikti izstaastiis ( savaa valodaa ) ka vinjai dikti saap :)

ir, ir viņa dikti jūtīga :D par katru sīkumu pīkst, bet te nekādas skaņas neizdod.. tāpēc jau esmu apmulsusi. Sagrieztās vietas bija pirmais, ko apskatīju... tur jau viss tīri smuki izskatās. Gan es pušumus tīrīju, gan viņa, tāpēc tur mums viss smuki sadzijis.

staigājot izmanto visas kājas.. klibošana nav izteikta, bet pamanīt var!
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Piektdiena Aprīlis 24, 2009 11:00 pm

Kristuci - buus labi - dauzoties noteikti kaut kaa aizkjeera vai piespieda to savainijumu un tagad mazliet juutiigaaks. Bet paveero gan :)
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Piektdiena Aprīlis 24, 2009 11:31 pm

trakums :x mes jau ari loti no stikliem uzmanamies. turaties ceresim ka paries ;)

nevaru atrast kur mes runajam par tiem favoriita audzetajiem tapec seit uz rakstiisu. tagad baidos kluudities, bet riskesu... vai kads zina Zarinu no favorita? nevaru to uzvardu atcereties, bet laikam bija tads :scratch:
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Piektdiena Aprīlis 24, 2009 11:38 pm

Jaa - ir taada Jana Zarinja.

P.S. Audzeetaaju diskusija sheit - https://c-rtt.latvianforum.net/visprga-diskusija-f5/suu-audztji-t110.htm
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Piektdiena Aprīlis 24, 2009 11:43 pm

Pag - par "tanti Janu" es arii esmu sho to lasiijusi ,ja taa ir taa pati..........uzvaardu nezinu!!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Sestdiena Aprīlis 25, 2009 8:04 pm

jééééééé,sapratu ka mans Desa ir lielais staigàtàjs icon72 varkar bijàm mezhà un izvéléjos dzelteno taku ,kas bija 3.2km,bet viiram to nepateicu jo bij aizdomas ka pa tàdu garumu uzzinot vinjsh nogjiibs Twisted Evil nu nedaudz noblédiijos :roll: pastaiga bija super,neviena cilvéka apkàrt.desa visu laiku skraidiija un nemaz nedomàja atpuusties.tik viirs kunkstéja ka vajag apstàties un iedzert uudeni :drunken: desa gan atteicàs no dzershanas un iidéja ka vajag turpint iesàkto celju(protams padzéràs kàrtiigi péc staigàshanas tullit pie pashàm beigàm).izdziivoja gan viirs ,gan desa cheers sapratu ka desa vél varéja mieriigi staigàt,bet viirs gan atteicàs lol! iipashi ka stàvietà izlasiija karté ,cik gara taka bija dzeltenà affraid nu beigàs jau taàsnojàs ka nejutis ka tik daudz nogàjis :scratch: tur pat karté ieraudziiju zilo celju(6.5km),bet to gan vinjsh atteicàs kàdu reizi dariit,vinjam un desam pietiks pagaidàm ar dzelteno taku Chihuahua2 màjàs atbraucot gan desu liku vannà jo bija kàrtiigi netiirs un bija laiks arii mazgàt(izvandiijàs pa smiltiim).laiks bija super kàrsts(21°C) un saulains,nu tà atklàju ka desa ir lielstaigàtàjs jeb garstaigàtàjs :icon91:
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Sestdiena Aprīlis 25, 2009 8:09 pm

Ha ha ha ha ha, ak juus nabadzinji, nieka 3 km nevarat noiet:)) Vaargulji:)) khi khi khi :))
Prieks par Desu, un par jums arii - ka iztureejaat:)

P.S. Mums shodien arii tik pat silts Razz
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Sestdiena Aprīlis 25, 2009 8:18 pm

Ronija rakstīja:Ha ha ha ha ha, ak juus nabadzinji, nieka 3 km nevarat noiet:)) Vaargulji:)) khi khi khi :))
Prieks par Desu, un par jums arii - ka iztureejaat:)

P.S. Mums shodien arii tik pat silts Razz

es jau labpràt vél nedaudz ilgàk pastaigàtu,bet man tàds viirs gadijies,kas nemiil ilgi staigàt :lol: man jau likàs ka desu nàksies vilkt aiz siksnas lai staigàtu,bet sanàca otràdi :roll:

p.s.- laimiigie,mums lietus un auksti +13°c 😢
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  irituska Pirmdiena Aprīlis 27, 2009 12:26 pm

nu, ja gribas labi ilgi pastaigāt, tad vajag nākt mums kompānijā - sestdien nosoļojām ap 12 km 🐶
irituska
irituska
Prospect
Prospect

Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Aprīlis 27, 2009 12:38 pm

Mees katru diena, kaa minimums 10 km ar Vikiju ejam:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lindita Pirmdiena Aprīlis 27, 2009 12:45 pm

Ronija rakstīja:Mees katru diena, kaa minimums 10 km ar Vikiju ejam:)
10 km!?!?!?!? tie ir divi mazie maratoni... pa kurieni tad tādu gabalu staigājat?
Lindita
Lindita
Profesional
Profesional

Number of posts : 418

http://lv.uniteddogs.com/dog/Snifs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Aprīlis 27, 2009 12:57 pm

Aijjjjj, mums ir lielais aplis, principaa apejam apkaart gandriiz pusei pilseetas :D
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Pirmdiena Aprīlis 27, 2009 10:02 pm

irituska rakstīja:nu, ja gribas labi ilgi pastaigāt, tad vajag nākt mums kompānijā - sestdien nosoļojām ap 12 km 🐶

ne pa velti tik skaistas siksnijas sashuutas Twisted Evil pastaigàm cheers palielies,kàdas skaistas pavadinjas esi pagatavojusi 8) neslép sveci zem puura lol!
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Pirmdiena Aprīlis 27, 2009 10:07 pm

bàc,shovakar gatavoju salàtus un liekot kréjumu ledusskapi izsliidéja no rokàm affraid nokriitot apshljaksiiju sevi,ledusskapi un griidu.paspéju lielàko saslauciit,bet desa arii piedaliijàs uzkopshanà ar méli,kaut mégjinàju aizgainjàt Twisted Evil nu tagad gaidiishu vai nebuus caurs védars lol! nu kréjuminsh jau garshoja ljoti,gaidàm sekas tagad Chihuahua2
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Aprīlis 27, 2009 10:20 pm

Silkite rakstīja: nu kréjuminsh jau garshoja ljoti,gaidàm sekas tagad Chihuahua2

Vari necereet uz sekaam:)) Kreejumam nav ne vainas, es ik pa laikam Vikijai iedodu panashkjoties - "sekas" veel ne reizi nav bijushas Icon79
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Pirmdiena Aprīlis 27, 2009 10:27 pm

Ronija rakstīja:
Silkite rakstīja: nu kréjuminsh jau garshoja ljoti,gaidàm sekas tagad Chihuahua2

Vari necereet uz sekaam:)) Kreejumam nav ne vainas, es ik pa laikam Vikijai iedodu panashkjoties - "sekas" veel ne reizi nav bijushas Icon79

nu skaidrs,tad jau mieriigi varu iet gulét :D es jau nobijos vai nebuus skjidrs véders,kaut pa reizei dabon tk. dabisko jogurtu ar darzenjiem ;)
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Trešdiena Aprīlis 29, 2009 12:00 am

Ronija, tu neticési :roll: es shovakar atkal kréjuma burku izgàzu lol! tik trakàk bija,visas dzhinsas netiiras ,krekls un protams giida.labi ka tajà traukà nedaudz palika,savàdàk buutu bez àbolkuukas palikushi affraid un veikali jau arii bij ciet,lai skrietu jaunam kréjumam pakalj.desa arii paspéja uzdarboties Chihuahua2

P.s. ar véderinju viss kàrtiibà :respect:
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Trešdiena Aprīlis 29, 2009 12:02 am

Ha ha ha ha ha ha:)) Nu Silkit, tu kaa bez rokaam icon49 Desa gan prieciigs noteikti par tavu neveiklumu icon72 :icon91:
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 11 no 40 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics