Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 22 no 40
Lapa 22 no 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Offtopic..
Buus jaaiesaka Adminam:) Lai pievieno veel vienu sadalju:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Njaa shaadi taadi paplashinaajumi buutu vajadziigi. Vareetu piemeeram to visu sadalju nosaukt par "Off Topic" un tad tur risinaat un paarunaat visas lietas kas nav saistiitas ar Tojiem un Chihiem. Vai kaa citaadi nosaukt - General Chat !?!?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Francijas forumà shii lieta saucàs kafitérija,tad tur notiek chaloshana ne pa témàm
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ogres Meža tehnikums, Ogre ,Aizupes 2. RINGS. Eksperts / Judge – Robert BLŪMEL (Austrija/Austria)
Krievu toiterjers (garsp.) 7 10:47
Krievu toiterjers (gludsp.) 12 11:12
es loti gribetu aizbraukt paskatiites, bet vienai negribas varbut varam sarunat braukt kopa?! ;)
Krievu toiterjers (garsp.) 7 10:47
Krievu toiterjers (gludsp.) 12 11:12
es loti gribetu aizbraukt paskatiites, bet vienai negribas varbut varam sarunat braukt kopa?! ;)
ārprāc, cik ārā ir karsti! Saulē nav izturams. Manas meitenes jau pēc dažām minūtēm bija gatavas nobeigties. Gājām šodien Pecei diegus izņemt. Atpakaļ ceļā Pece nogūlās zem koka grauzt kociņu (kā vienmēr), bet Kņope izmeklēja mīkstāko zāles pleķīti un burtiski nokrita un sāka gulēt!!! Mani suņi nav spējīgi šitādu laiku izturēt! Nevaru iedomāties viņas pludmalē... viņas pilnīgi noteikti saķertu saules dūrienu un ne to vien!!
Ak, jā, Pece tik ļoti baidās no tās klīnikas (arī Kņope), ka kad ārstīte ņēma laukā diegus Pece apčurājās... ēēmmm.. un trāpīja arī uz manas kājas!!
Ak, jā, Pece tik ļoti baidās no tās klīnikas (arī Kņope), ka kad ārstīte ņēma laukā diegus Pece apčurājās... ēēmmm.. un trāpīja arī uz manas kājas!!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
pie mums arii baigais karstums(+31°c),bet desa tàpàt dziivojàs visu dienu pa balkonu,ieiet iekshà padzeràs un atpakalj
tad jau viss ir labàkajà kàrtiibà ja jau shuves ir àrà
tad jau viss ir labàkajà kàrtiibà ja jau shuves ir àrà
Silkite- Estimable
OOOO, prieks par Peci:) Cik aatri laiks skrien:)
Mees ar tikko bijaam 2 stundu pastaigaa. Shitaadaa karstumaa man vienmeer ir liidzi liela uudens pudele, un visu laiku leju un slapinu Vikijai visu rumpiiti, lai nepaarkarst:) Vinjai patiik:)
Mees ar tikko bijaam 2 stundu pastaigaa. Shitaadaa karstumaa man vienmeer ir liidzi liela uudens pudele, un visu laiku leju un slapinu Vikijai visu rumpiiti, lai nepaarkarst:) Vinjai patiik:)
Ronija- Moderator
jaa sodien ara nepajokam karstumins, biju jurina nesen tikai atbraucu piedegu nedaudz Shaeneli sodreiz majas atstaju jo vina neizturetu tik ilgi saule! vakar bijam ar gimeni saslikos, saule Shanelei netrauceja jo dancoja ap saslikiem visu laiku :lol: kad sasliki tika apesti tad gan mekleja eenu. Riita mes braucam uz laukiem pie ta traka suna :pale: kas vinai uzbruka
Mees ar Bonitu tagad ar uz divām nedēļām no rītdienas prom pa Vecmīlgrāvi dzīvoties (atpūtīsies no mūsmājas suņiem un Ogres)gan Vecmīlgrāvī arī ir suns ar ko tusēt viņai! :D un jācer,ka buus silts,jo vinja var visulaiku pa āru dzīvoties! :D
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Mums shodien tik + 24 :| bet es nesuudzos jo shii vasara ir iesaakusies tieshaam jauka un silta sheit daudz daudz labaaka nekaa visus citus gadus :)
Daudzi sheit arii lielajiem sunjiem velk taadas atveesinoshaas vestes (speciaala materiaala) vai arii "slapjus" kreklus ja sanaak ilgaak pabuut saulee :)
Daudzi sheit arii lielajiem sunjiem velk taadas atveesinoshaas vestes (speciaala materiaala) vai arii "slapjus" kreklus ja sanaak ilgaak pabuut saulee :)
Ruby- Estimable
Interesanti vai LV var iegādāties šādu vesti?
Un ja ar suni sanāk būt pludmalē,tad man viņam uz galvas vajag mitru drāniņu vai dvieli? Vai ir kāds labāks veids,kā pasargāt no karstuma? Protams dodot padzerties regulāri...
Un ja ar suni sanāk būt pludmalē,tad man viņam uz galvas vajag mitru drāniņu vai dvieli? Vai ir kāds labāks veids,kā pasargāt no karstuma? Protams dodot padzerties regulāri...
sirsninja- Profesional
Esmu pamanījusi, ka Knopes čuriņa pēc dzelzs atdod (smarža tāda)... kaut kas nav kārtībā???
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
parcietam 3,5 h karsta autobusa visu laiku dzerot udeni un lejot mums abam ar Shaneliiti virsuu, tagad esam laukos :)
Odrijai ļoti iet pie sitrs karsts laiks, es arī viņu parasti apleju vai nodušoju un ta dlaižu ārā jo mazulītei visa mugura karsta kā nekā melns v';el sauli pievelk :)
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Vajag mazu salmu saules cepuriiti :)
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
shodien uztaisiiju desam atrakciju uz balkona,iznesu uudens traucinju àrà kurà iemetu pàris sausà bariibas graudinjus.kà vinjam patiika ar to nonjemties vél tagad smiekli nàk nedaudz atgàdinàja no spélés, kur ar mutu nàkas zvejot àbolus no bljodas
Silkite- Estimable
Silkit tu esi ljauna, shitaa par Desu panjirgaaties
Ronija- Moderator
Nav tik traki Ronija :D vinjam arii patika vél tagad ieskatàs bljodà vai kas nav vél iemests
Silkite- Estimable
Bonitai arī būs kautkas līdzīgs jāizgudro!
sirsninja- Profesional
cik zinàma bilde tad tà ir Peppi!!bet labàk lai atbild Ruby :Icon78: mosh kàds nochiepis bildi????
Silkite- Estimable
Njaa taa ir Pepijas bilde 100%
Paldies Lily!
Uzrakstiiju vinjiem veestuli (DinoZoo) par to kaapeec ievietota mana bilde bez manas atljaujas !?!? Vinji atbildeeja ka bildi esot ievietojis tas "jautaajuma uzdeveejs" un vinji pashi nenes par to nekaadu atbildiibu!!! Shaubos ka vareetu uzzinaat - kas ir shis "jautaajuma uzdeveejs" .... bet nu pati jau vainiiga, paaris dienu atpakalj tieshi domaaju par to kaa cilveeki zog bildes un vajadzeetu daudz kur vinjas "iznjemt" vai vismaz "apziimogot", bet nu jau par veelu - ir jau "nochiepta"!!! Nav jau man zheel, bet nu nepatiik ka taa notiek
Paldies Lily!
Uzrakstiiju vinjiem veestuli (DinoZoo) par to kaapeec ievietota mana bilde bez manas atljaujas !?!? Vinji atbildeeja ka bildi esot ievietojis tas "jautaajuma uzdeveejs" un vinji pashi nenes par to nekaadu atbildiibu!!! Shaubos ka vareetu uzzinaat - kas ir shis "jautaajuma uzdeveejs" .... bet nu pati jau vainiiga, paaris dienu atpakalj tieshi domaaju par to kaa cilveeki zog bildes un vajadzeetu daudz kur vinjas "iznjemt" vai vismaz "apziimogot", bet nu jau par veelu - ir jau "nochiepta"!!! Nav jau man zheel, bet nu nepatiik ka taa notiek
Ruby- Estimable
jaa es vakar palasijos tos jautajumus un ir viena un taa pati meitene kas visu laiku raksta uzreiz kādus 10 jautājumus un vienmer kādu bildi liek klāt. Laikam nejauši uzgājusi Pepijas bildi un nodomājusi ka īstais saimnieks taču nekad neuzzinās :D
Ruby rakstīja:.... vajadzeetu daudz kur vinjas "iznjemt" vai vismaz "apziimogot''...
tapēc es gandrīz vienmēr uz bildēm rakstu vārdus un domāju tas ir labs risinājums! :) Bet tā pat tas kurš to bildi gribēs- vārdu nogriezīs vai aizkrāsos. :x
Lapa 22 no 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Lapa 22 no 40