Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 23 no 40
Lapa 23 no 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Offtopic..
Principaa ir taa ka shii bilde bija tikai divaas vietaas - draugiem.lv un uniteddogs.com
No Uniteddogs iekopeet bildi savaa datoraa ir ljoti ljoti vienkaarshi, ar draugiem.lv ir mazliet sarezhgjiitaak, bet nu zinaataajs var to dabuut gatavu pat vairaakos veidos :(
Udensziimes arii muusdienaas var nonjemt ar speciaalaam programaam, var arii nogriezt, taa pat arii vaardus u.t.t.
Vieniigais shkjeersaam paari visai bildei to vaardu!
Njaa muusdienaas neviens no taa nav pasargaats.....
No Uniteddogs iekopeet bildi savaa datoraa ir ljoti ljoti vienkaarshi, ar draugiem.lv ir mazliet sarezhgjiitaak, bet nu zinaataajs var to dabuut gatavu pat vairaakos veidos :(
Udensziimes arii muusdienaas var nonjemt ar speciaalaam programaam, var arii nogriezt, taa pat arii vaardus u.t.t.
Vieniigais shkjeersaam paari visai bildei to vaardu!
Njaa muusdienaas neviens no taa nav pasargaats.....
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nu traki gan shàdi izmanto neiistàs bildes :( viss vairàk man sasiidinàja peppi attélà + jaut."Kāpēs 3 mēnešus vecs chihuahua puika čurā nevis paceļot kāju (kā to dara visi suņu puiši)" bildé meitene,bet jautà pa puiku
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Jaa jaa sunju puika :D bet pie taa jau kaut kaa esmu pieradusi, jo biezhi vinju par puiku saukaaja :D
Tagad gan Lurdesa ir "puika" jo daudziem taads uzskats ka mazaakaa (Pepija) ir meitene un lielaakais/kaa (Lurdesa) tad puika, daudzi domaa ka diezgan logjiski ir njemt divus preteejos dzimumus, ne vienaadus. Un tad seko jautaajums - kaa vinjas satiek? Vai nekaujaas??
Vienreiz pati pajautaaju vienai sievietei ar beeshiigas kraasas chi un zilu kakla siksninju ap kaklu - Vai vinsh vai vinja? Tad man taa lepni pazinjoja - kaa?? puikaam tak zils un meiteneem rozaa!!! :;D: :;D:
Kaa tad!!!
Tagad gan Lurdesa ir "puika" jo daudziem taads uzskats ka mazaakaa (Pepija) ir meitene un lielaakais/kaa (Lurdesa) tad puika, daudzi domaa ka diezgan logjiski ir njemt divus preteejos dzimumus, ne vienaadus. Un tad seko jautaajums - kaa vinjas satiek? Vai nekaujaas??
Vienreiz pati pajautaaju vienai sievietei ar beeshiigas kraasas chi un zilu kakla siksninju ap kaklu - Vai vinsh vai vinja? Tad man taa lepni pazinjoja - kaa?? puikaam tak zils un meiteneem rozaa!!! :;D: :;D:
Kaa tad!!!
Pēdējo reizi labojis Ruby Trešdiena Jūlijs 08, 2009 2:04 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
aha,kopsh tàs reizes kad Desa tika uzskatiits par meiteni,nekaunos lietot rozà kràsu
Silkite- Estimable
Interesanti, centos draugos.lv izdzeest taas galerijas kur taa bilde, it kaa briizhiem raada ka ir, bet briizhiem raada ka nav!?!? Varbuut kaadam laicinjam jaapaiet kameer pazudiis pavisam !?!?
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Interesanti, centos draugos.lv izdzeest taas galerijas kur taa bilde, it kaa briizhiem raada ka ir, bet briizhiem raada ka nav!?!? Varbuut kaadam laicinjam jaapaiet kameer pazudiis pavisam !?!?
hmm, nu parasti jau izdzēšas uzreiz bet dr.lv bieži albūmi nojūdzas. ;) :D
Mums ar Dream nesen bij smiekli uznaakushi, kad vekalaa mums prasiija vai Ora ir meitene un Vikija puika - jo Orai gari "mati" , Bet Vikijai nee :DDD
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
labais,man lika pasmieties
Silkite- Estimable
Mees ar Dream ar gardi nosmeejaamies peec tam, par shi tik dzelzhainu logjiku :)
Ronija- Moderator
njaaaa, tas bija bezgala smieklīgi ... jo īpaši uzjautrinājos par to ka man vēl lēni "pieleca" par tiem matiem ... un Ronijai naacaas mani apgaismot es vienkārši ko tādu nespēju iedomāties par tiem īsajiem un garajiem "matiem", bet anekdoteRonija rakstīja:Mums ar Dream nesen bij smiekli uznaakushi, kad vekalaa mums prasiija vai Ora ir meitene un Vikija puika - jo Orai gari "mati" , Bet Vikijai nee :DDD
Nu jaa cilveekam jau ir tieksme visu pieliidzinaat sev - sievieteem gari mati, viirieshiem matiem princioaa nav jaabuut :icon51:
Ronija- Moderator
ir jau ir taa :lol: tagad jadomaa ko lai ar savu puisi Faieru daru kas apaudzis kaa visas paareejaas meitenes ar matiem :roll: buus janoskuj :D
Jaa jaa, noskuj uz nulliiti :D :icon70: Izplees visus "matus" laukaa
Ronija- Moderator
Hahahaha tas gan bija smeklīgi par tiem Faiera matiem
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Cik labi, ka Jūs te tā pajokojat! Man un Knopei šodien bija milzu nelaime.
Mēs ar meitenēm tusējām pa lauku un tur dažviet bija ļoti gara zāle- tāda man līdz ceļiem un vēl garāka. Es metu bumbiņu un teicu, lai meitenes meklē. Meitenes pa šādu zāli lec kā ķenguri un var labi nosmieties. Smiekli beidzāš, kad sadzirdēju "bladākš"!! Eju tajā lielajā zālē un skatos- aka.... un akā Knope. Man mati gaisā. Aka bija apaugusi ar garo zāli un nebija pamanāma. Aka 5m dziļa... iekšā ir ūdens, bet labi, ka viņa bija piemesta ar pudelēm un vēl visādiem mēsliem- Knopei bija kur uzkāpt. Akā nebija trepju- aizsniegt nevaru! Man sākas panika, jo saprotu - suns ir akā- tikt klāt nevaru. Mobīlais izlādējies- piezvanīt ugunsdzēsējiem nevaru. Tur pat blakus CSDD un viena mašīna, kurai blakus ģimene. Skrēju klāt, lai lūgtu pēc palīdzības. Paldies Dievam, man palīdzēja un piezvanīja ugunsdzēsējiem. Ugunsdzēsēji nezināja kur atrodas CSDD un Bišumuižas pamatskola- prasīja adresi... adresi tā pēkšņi nosaukt nevarēju- skrēju noskaidrot! Noskaidroju un atkal zvanījām. Kamēr es skrēju uz mājām nolikt Peci, savas mantas un paņemt citu mobīlo, pie akas palika divas sievietes- viena ar suņuku un otra ar bēbi ratiņos. Nometu mantas, ar visu pieāķēto fleksi atstāju Peci, paķēru mobīlo un jozu atpakaļ (es tur pat vien dzīvoju). Skrienot atpakaļ zvanīju vēlreiz, lai pārliecinātos, ka patiešām palīdzība brauc! Palīdzība bija jau izbraukusi. Atkal uzmetu acis bezpalīdzīgajai Knopei- viņa sauc pēc palīdzības un trīc. Ik p reizei no gružiem noslīd un kunkuļojas pa netīro ūdeni. Es skrienu pie ceļa gaidīt ugunsdzēsējus- lai nepabrauc garām. Gaidu, gaidu- nekā. Skatos pretī tāds kā bārs- kafejnīca un tur karājas karogs. Uzreiz ieslēdzas loģiskā domāšana- ir karogs- jābūt trepēm. Skrēju klāt un galīgi noraudājusies prasīju... paldies Dievam- viņiem bija un viņi bija gatavi dot. Trepes no dzelzs- nenormāli smagas. Gāju pie tramvaja pieturas, lai džekiņam lūgtu palīdzību aiznest viņas. Liels paldies puisim, viņš bija ar mieru. Tā mēs divatā stiepām tās trepes un visi četri (es, divas draudznes, puisis) likām trepes kanalizācijas akā. Līdu iekšā... pamats nebija stabils.. baidījos, ka ar visām trepēm iešļūkšu iekšā un kuļāšos kopā ar Knopi. Trepes tikai vienu reizi dziļāk iegrima. Es nokāpu lejā, paķēŗu Knopi, kura tulīt pat ieķēŗās man plecos un apņēma man kakliņu. Kāpu augšā. Līdz Knopi varēja aizsniegt- sieviete paņēma. Izlīdu ārā- visa netīra, nenormāli smirdīga, bet tomēr ar savu lolojumu. Tiklīdz kā biju izlīdusi ārā atbrauca arī ugunsdzēsēji.
Akai nebija vāka virsū... tā lūk!
Knopi uzreiz uz mājām nesu- abas nenormāli smirdējām. Tulīt pat suņuku nomazgāju un pati pēc tam nomazgājos- bet tā smaka vēl ir jūtama!!!!
Es biju ļoti noraizējusies vai tik sunītis krītos nebūs kaut ko lauzis- Paldies Dievam viss labi.
Nomazgāju, izžāvēju, pabaroju un tagad meitene guļ. ķepiņa nolikta priekšā actiņām...
Es biju tik daudz noraudājusies, noraizējusies, ka tagad mājās pāris reizes gandrīz noģību.
Paldies Dievam viss beidzās labi.
Mēs ar meitenēm tusējām pa lauku un tur dažviet bija ļoti gara zāle- tāda man līdz ceļiem un vēl garāka. Es metu bumbiņu un teicu, lai meitenes meklē. Meitenes pa šādu zāli lec kā ķenguri un var labi nosmieties. Smiekli beidzāš, kad sadzirdēju "bladākš"!! Eju tajā lielajā zālē un skatos- aka.... un akā Knope. Man mati gaisā. Aka bija apaugusi ar garo zāli un nebija pamanāma. Aka 5m dziļa... iekšā ir ūdens, bet labi, ka viņa bija piemesta ar pudelēm un vēl visādiem mēsliem- Knopei bija kur uzkāpt. Akā nebija trepju- aizsniegt nevaru! Man sākas panika, jo saprotu - suns ir akā- tikt klāt nevaru. Mobīlais izlādējies- piezvanīt ugunsdzēsējiem nevaru. Tur pat blakus CSDD un viena mašīna, kurai blakus ģimene. Skrēju klāt, lai lūgtu pēc palīdzības. Paldies Dievam, man palīdzēja un piezvanīja ugunsdzēsējiem. Ugunsdzēsēji nezināja kur atrodas CSDD un Bišumuižas pamatskola- prasīja adresi... adresi tā pēkšņi nosaukt nevarēju- skrēju noskaidrot! Noskaidroju un atkal zvanījām. Kamēr es skrēju uz mājām nolikt Peci, savas mantas un paņemt citu mobīlo, pie akas palika divas sievietes- viena ar suņuku un otra ar bēbi ratiņos. Nometu mantas, ar visu pieāķēto fleksi atstāju Peci, paķēru mobīlo un jozu atpakaļ (es tur pat vien dzīvoju). Skrienot atpakaļ zvanīju vēlreiz, lai pārliecinātos, ka patiešām palīdzība brauc! Palīdzība bija jau izbraukusi. Atkal uzmetu acis bezpalīdzīgajai Knopei- viņa sauc pēc palīdzības un trīc. Ik p reizei no gružiem noslīd un kunkuļojas pa netīro ūdeni. Es skrienu pie ceļa gaidīt ugunsdzēsējus- lai nepabrauc garām. Gaidu, gaidu- nekā. Skatos pretī tāds kā bārs- kafejnīca un tur karājas karogs. Uzreiz ieslēdzas loģiskā domāšana- ir karogs- jābūt trepēm. Skrēju klāt un galīgi noraudājusies prasīju... paldies Dievam- viņiem bija un viņi bija gatavi dot. Trepes no dzelzs- nenormāli smagas. Gāju pie tramvaja pieturas, lai džekiņam lūgtu palīdzību aiznest viņas. Liels paldies puisim, viņš bija ar mieru. Tā mēs divatā stiepām tās trepes un visi četri (es, divas draudznes, puisis) likām trepes kanalizācijas akā. Līdu iekšā... pamats nebija stabils.. baidījos, ka ar visām trepēm iešļūkšu iekšā un kuļāšos kopā ar Knopi. Trepes tikai vienu reizi dziļāk iegrima. Es nokāpu lejā, paķēŗu Knopi, kura tulīt pat ieķēŗās man plecos un apņēma man kakliņu. Kāpu augšā. Līdz Knopi varēja aizsniegt- sieviete paņēma. Izlīdu ārā- visa netīra, nenormāli smirdīga, bet tomēr ar savu lolojumu. Tiklīdz kā biju izlīdusi ārā atbrauca arī ugunsdzēsēji.
Akai nebija vāka virsū... tā lūk!
Knopi uzreiz uz mājām nesu- abas nenormāli smirdējām. Tulīt pat suņuku nomazgāju un pati pēc tam nomazgājos- bet tā smaka vēl ir jūtama!!!!
Es biju ļoti noraizējusies vai tik sunītis krītos nebūs kaut ko lauzis- Paldies Dievam viss labi.
Nomazgāju, izžāvēju, pabaroju un tagad meitene guļ. ķepiņa nolikta priekšā actiņām...
Es biju tik daudz noraudājusies, noraizējusies, ka tagad mājās pāris reizes gandrīz noģību.
Paldies Dievam viss beidzās labi.
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
atvainojos, ja gramatika, komati vai burti nepareizi- es esmu ļoti nogurusi un vēl nedaudz satraukta- nepārlasīju...
kristucis1- Profesional
Eu, nu jums pa traku shitaadi paardziivojumi. Klau, vinjai iespeejams ir shoks, un shokaa nejuut saapes (lai gan es ceru, ka taa nav) bet labaak aizejiet pie veta lai izchamda vinju un apskata, nav joka lieta shitaads kritiens mazulim.
Man prieks, ka jums viss ir labi, un ka tikaat galaa.
P.S. Ko teica ugunsdzeeseeji, gan par shaadu situaaciju, gan par to, ka akai vaaks nav, tur tak ne tikai sunjuks var iekrist, bet arii cilveeks liels un mazs.
Man prieks, ka jums viss ir labi, un ka tikaat galaa.
P.S. Ko teica ugunsdzeeseeji, gan par shaadu situaaciju, gan par to, ka akai vaaks nav, tur tak ne tikai sunjuks var iekrist, bet arii cilveeks liels un mazs.
Ronija- Moderator
Drausmiigi gan jums ir gàjis un par lielu prieku viss ir beidzies labi
Silkite- Estimable
Es neaprunājos tā īsti ar viņiem. Atceros, ka pateicu, ka sadabūju trepes... Ugunsdzēsējs, laikam, man vēl jautāja vai viss labi... Es gribēju ātrāk uz mājām.
Bet par to neesošo vāku, kad atgūšos, gan uzrakstīšu.
Bet par to neesošo vāku, kad atgūšos, gan uzrakstīšu.
kristucis1- Profesional
5 m kritiens!?? :aa:
ak dievs!! man pašai šito lasot mati sacēlās stāvus!!!! tiešām liels prieks ka viss beidzās labi!!
tikpatlabi sunīts varēja arī noslīkt vai kritienā savainoties!!tfu tfu tfu. VESEĻOJATIES ABAS!!
ak dievs!! man pašai šito lasot mati sacēlās stāvus!!!! tiešām liels prieks ka viss beidzās labi!!
tikpatlabi sunīts varēja arī noslīkt vai kritienā savainoties!!tfu tfu tfu. VESEĻOJATIES ABAS!!
Ak dievs, kristuci, nu gan piedziivojums Ljoti liels prieks ka viss jums labi beidzaas!!!!
Shausmas!!! Kas tik nenotiek?? Tu malacis esi ka shitaa ciiniijies un nezaudeeji praatu un veel neleci pati tajaa akaa pakalj sunim, kas vareetu gan veel trakaak beigties, bet zini gruuti shaadaa situaacijaa sanjemties un sakariigi domaat! Knjopiite droshi vien arii zinaaja un tev ticeeja tajaa briidii ka viss buus labi un saimniece vinju izglaabs cik aatri vien varees...
Nabaga juus, atpuutieties kaartiigi un ceru ka driiz jau viss aizmirsiisies :)
Nabaga juus, atpuutieties kaartiigi un ceru ka driiz jau viss aizmirsiisies :)
Ruby- Estimable
Paldies jums visām :) Nu jau sākam atgūties- es un Kņopīte! Mazulīte aizgāja padzerties un savas darīšānas wc nokārtoja. Tagad grauž striķīti. Vēl tikai bažas rada dupsis un aste- vairāk gan aste. Viņa gar to astīti sāka ņemties un vienu reizi iesmilkstējās... Staigā kā vienmēr, astīti arī luncina... rīt no rīta, ja kaut kas nebūs lāgā, varēs manīt.
Man kājas un rokas nātrēs... vēļ joprojām "koduma" vietas var pamanīt. Brangas nātres auga tieši pie akas.
Man kājas un rokas nātrēs... vēļ joprojām "koduma" vietas var pamanīt. Brangas nātres auga tieši pie akas.
kristucis1- Profesional
Kristuc, izchamdi veelreiz, tagad shoks buus mazinaajies Pecitei, ja izraaada nepatiku, apdomaajiet par veta apmekleejumu. 5 m tomeer ir gabalinjsh ko krist.
Ronija- Moderator
Lapa 23 no 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Lapa 23 no 40