Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :)

+18
Dream
Sanita
ajame
Twixy
Leila
kristucis1
Buciitis
Sabinella
sirsninja
Michely
Eliina
Lily
Māriņa
Ronija
sassaa
Silkite
Ruby
Eljusik
22 posters

Lapa 9 no 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Empty Re: Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :)

Post  Ruby Otrdiena Novembris 24, 2009 10:42 pm

Nesaprotu kapeec es neredzu peedeejaas bildes? Dikti gribaas redzeet kas Lotei jauns :) Varbuut veel kaads cits neredz??

Par taam pretrieshanas siksninjaam piekriitu Eliinai - tas nav vajadziigs, labaak apmaaciet sunjukus, uzreiz jau nebuus rezultaats, bet ar pacietiibu buus :)

Eliin - vai esi ko dzirdeejusi par sho - headcollar??
Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 D22b4b68e32e
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Empty Re: Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :)

Post  Eliina Otrdiena Novembris 24, 2009 10:47 pm

Ruby - tas bildes kuras ieladetas no radikal.ru neradas jo tur kaut kas sisteema nobrucis Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_evil ceru ka vini atjaunos,savadak forums paliks bez bildeem Cry un netikai muusu forums bet visi. arii mani ieskaites matreiali kas man vajadzigi uz 4dienu dogs.lv neradas Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_evil Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_evil Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_evil
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874
Dzīvesvieta : Rīga

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  ajame Otrdiena Novembris 24, 2009 11:06 pm

Sanita rakstīja:

Es tieši meklēju info par šo ierīci, jo gribēju pamēģināt kā darbojas..
Lote tāda nemierīga un rej?
Man Mona rej mājās, kad izdzird troksni vai kāds pie durvīm klauvē.. - tad nav valdāma.. lol!

Lote pilnīgi nav valdāma. Un tur pie vainas ir vīra tēvs. Vairākas reizes dienā viņš nāk laist ārā lielo suni un kacina Loti. Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_evil
Un tagad viņa rej pat tad, kad lielais suns kaut nedaudz pakustās. Ja Lote vankšķētu reti, tad es neiegādātos to verķi, bet tas jau vairāk nav izturams.
Pie mums atbrauca meitene no www.radioseta.lv un iedeva izmēģjināt to ierīci. Bet mums gadījās brāķis. Strādā tikai manuālajā režīmā (t.i. nospiežot pogu). Rīt brauks mainīt. Palīdz labi, kad nospiež pogu. Izmantot var arī lai iemācītu komandu "Nedrīkst!". Tas verķis labs, jo ir pārnēsājams.
ajame
ajame
Estimable
Estimable

Number of posts : 1059
Dzīvesvieta : Tukums

http://toydog.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Novembris 24, 2009 11:07 pm

oooo neeee ceru ka vinji sataisiis kas tur noticis, citaadi vispaar visas muusu foruma bildes neraadiisies :( Nabaga tu - ceru ka vinji pasteigsies un sataisiis aatraak :)

Shitaa ir taa bilde kuru ieliku - it kaa - ieprieksheejaa postaa - ko esi dzirdeejusi par sho - Gentle Leader Headcollar - lai suns neraujas un nerej laukaa, lietojams kaa apmaaciishanas paliigs - uz iislaiciigu laiku tikai. Parasta kakla siksninja ar stiipinju paari purninjam - nekur nespiezh liidz suns neraujaas vai nesaak riet. Raut nedriikjst nekaadaa gadiijumaa, tad sunim buus saapiigi!! Sheit ljoti daudziem taadas ir :)

Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 X1nmyu
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  ajame Otrdiena Novembris 24, 2009 11:13 pm

Eliina- tā ierīcīte nekādu ļaunumu nenodara. Bet mums pastāstīja, ka ir daži ļautiņi, kas pat pārgriež sunim balssaites. Tas manuprāt ir nežēlīģi. Tā kā es ar savu pretriešanas ierīci esmu enģelītis :)
ajame
ajame
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Novembris 24, 2009 11:34 pm

ja zinu ka ir cilveki kas saviem suniem griez balsaites,bet es uzsaktu tadiem cilvekiem suns nav vajadzgis tada gadijuam Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_razz ,bet zinu cilvekus kam kaimninu del ir nacies pargriezt savam sunim ballsaites,jo tas solijis suni nosaut Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_evil tad gan es atbalstu,ja ir tiesam nopietns iemesls,nevis tikai tapec ka sunim nevar iemaciit neriet un saimniekam kriit uz nerviem riesana,tapec iesu un griezisu ballsaites
neatblasto PILNIGI NEKAADAS ierices peret riesanu! Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_evil vel pie tam mazajinam sunitm Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_evil Lotei ir tikai 4menesi....

Ruby - nebiju neko tadu redzejusi.tas izgudrojums izsatas pavisam nekaitiigs,bet noteikti ir vajadzigs laiks lai suns pierastu pie kaut ka tada,jo sakuma bus diskandorts..vienigias minus izsktas ka suns tachu nevares pazavaties
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Novembris 24, 2009 11:42 pm

un pret viira tevu iesaku izmeginat elektro soku,ja pats neseprot Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_evil Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Lol

a un mans suns arii rej :D bet ja man tas taja briidi trauce es - iepiisktinu mantini,uzsaucu,paradu karumu - noveersu domas no riesanas ar jebko kas ir pa rokai, ja neka nav sastitu plaukstas un saku kush,domaju ja piestradatu pie komandas \"kush\" suns atri vien iemaacitos. pamegini varbut uz Loti ari tas iedarbojas.

Pēdējo reizi labojis Eliina Otrdiena Novembris 24, 2009 11:54 pm; labots 1 reizi
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  ajame Otrdiena Novembris 24, 2009 11:52 pm

Eliin! Ja tev suns rietu 6 no rīta tā, ka pats bezmaz vai zils paliek, tikai no tā, ka lielais suns pakustās- tu arī laikam iegādātos tādu. Protams, ja tev patīk, ka tev suns rej bez iemesla, tad tādu nevajag, bet man tas nav pieļaujami. Es pirku suni, nevis nervozu kvekšķi. Un Lote pamazām par tādu pārvēršas. Jā, viņai ir tikai 4 mēneši, un tieši tādēļ viņai jāsāk saprast, ka nevarēs vankšķēt kad sagribās.
Galu galā, ja nemācīšu viņai tagad elementāras normas, ko drīkst un ko nē- kas mani sagaida, kad viņai būs gads?

P.S. Tas ir mans subjektīvais viedoklis un es apzinos to, ka kādam tas nav pieņemams. Tā kā lūdzu atvainot mani, ja es kādu aizskāru. Tas nav mans mērķis :)

P.S. Spēlējoties es to ierīci izslēdzu un ļauju viņai pariet.
ajame
ajame
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Novembris 24, 2009 11:56 pm

mans suns arii rej :D
bet ja man tas taja briidi trauce es - iepiisktinu
mantini,uzsaucu,paradu karumu - noveersu domas no riesanas ar jebko kas
ir pa rokai, ja neka nav sastitu plaukstas un saku kush,domaju ja
piestradatu pie komandas \"kush\" suns atri vien iemaacitos. pamegini
varbut uz Loti ari tas iedarbojas.
varbut,vajadzeja izveleties citu skirni,jo toji ir tadi kas rej biezi,kad vajag un kad nevajag..
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Trešdiena Novembris 25, 2009 12:11 am

Shajaa gadiijumaa es uzskatu, ka sunjuku var apmaaciit bez shaadaam ieriiceem, taa pati sunju skolinja ljoti noder, iemaaciit vairaak komandas tas jau vien suni disciplinees un uzvediiba uzlabosies :) arii zhvanksteeshana. Mana Pepiite arii bija zhvanksteetaaja liidz 1,5 gadam liidz es vienu dienu pateicu - pietiek!! Smagi straadaajaam,maaciijaamies, tikai un vieniigi ar pozitiivaam apmaaciibas metodeem - nekaadas balss pacelshanas un kur nu veel fiziskas ietekmeeshanas.Tikai un vieniigi ar uzmaniibas noveershanu un milziigaam uzslavaam par visu labo. Sunja dabaa ir izdabaat savam saimniekam, tikai mums jaaiemaaca un jaaparaada vinjam kaa tas jaadara :)
Tagad straadaaju ar Lurdesu, kas mums ir veel briesmiigaaka zhvanksteetaaja, un godiigi sakot ir briizhi kad es zaudeeju visas ceriibas un domaaju ka vinju nav iespeejams izlabot, bet taados briizhos atceros par Pepiites rezultaatiem un saakam atkal visu no gala :)

Cik vispaar taada ieriice maksaa?? Varbuut to naudinju var noziedot privaatai nodarbiibai ar treneri juusu maajaas??
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Trešdiena Novembris 25, 2009 12:13 am

Eliina rakstīja:
Ruby - nebiju neko tadu redzejusi.tas izgudrojums izsatas pavisam nekaitiigs,bet noteikti ir vajadzigs laiks lai suns pierastu pie kaut ka tada,jo sakuma bus diskandorts..vienigias minus izsktas ka suns tachu nevares pazavaties

aha mees tagad esam "pierashanas" procesaa, Lurdesa vinju dabon nost 3 sekundees, taapeec nezinu vai spees pierast. Panjeemaam pameegjinaat,redzees kaa buus. Vinja domaata tikai pastaigas laikaa, kas mums visvairaak vajadziigs :)
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  ajame Trešdiena Novembris 25, 2009 12:18 am

Eliina rakstīja:mans suns arii rej :D
bet ja man tas taja briidi trauce es - iepiisktinu
mantini,uzsaucu,paradu karumu - noveersu domas no riesanas ar jebko kas
ir pa rokai, ja neka nav sastitu plaukstas un saku kush,domaju ja
piestradatu pie komandas \"kush\" suns atri vien iemaacitos. pamegini
varbut uz Loti ari tas iedarbojas.
varbut,vajadzeja izveleties citu skirni,jo toji ir tadi kas rej biezi,kad vajag un kad nevajag..

Karuma došana par riešanu? Vai tad viņa nedomās, ka kārumu dod, jo viņa rej?
Plaukstu plaukšķināšanu es aizvietoju ar jau minēto ultraskaņas ierīci.
Tavs suns rej arī naktī zem segas?
ajame
ajame
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  ajame Trešdiena Novembris 25, 2009 12:20 am

Ruby rakstīja:Shajaa gadiijumaa es uzskatu, ka sunjuku var apmaaciit bez shaadaam ieriiceem, taa pati sunju skolinja ljoti noder, iemaaciit vairaak komandas tas jau vien suni disciplinees un uzvediiba uzlabosies :) arii zhvanksteeshana. Mana Pepiite arii bija zhvanksteetaaja liidz 1,5 gadam liidz es vienu dienu pateicu - pietiek!! Smagi straadaajaam,maaciijaamies, tikai un vieniigi ar pozitiivaam apmaaciibas metodeem - nekaadas balss pacelshanas un kur nu veel fiziskas ietekmeeshanas.Tikai un vieniigi ar uzmaniibas noveershanu un milziigaam uzslavaam par visu labo. Sunja dabaa ir izdabaat savam saimniekam, tikai mums jaaiemaaca un jaaparaada vinjam kaa tas jaadara :)
Tagad straadaaju ar Lurdesu, kas mums ir veel briesmiigaaka zhvanksteetaaja, un godiigi sakot ir briizhi kad es zaudeeju visas ceriibas un domaaju ka vinju nav iespeejams izlabot, bet taados briizhos atceros par Pepiites rezultaatiem un saakam atkal visu no gala :)

Cik vispaar taada ieriice maksaa?? Varbuut to naudinju var noziedot privaatai nodarbiibai ar treneri juusu maajaas??
Tā ierīce arī ir - UZMANĪBAS NOVĒRŠANA!!! Viņa pīkst tikai tad, kad suns neatlaidīgi rej!!
ajame
ajame
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Trešdiena Novembris 25, 2009 12:22 am

Ruby tas ieriices maksa 67ls vai ari 83ls es iisti nezinu kura ir Lotei iegadata - http://www.radioseta.lv/lv/piedavajums/riesanaskotrolsistemas/

Ajame - karumu dot tad kad suns vairs nerej!
nu taaa ierice ir vieglakais atrisinajums.
ne mans suns nerej nakti zem segas,bet sadai uzvediibai ir jabut kaut kadam izskaidrojuma.
suns jutas nedros,ir parak uztraukts,nervozs, vina nerej tikai tapec ka nav ko dariit ir iemels riesanai..

katrs ar savu suni riikosas pec saviem uzskatiem... mes seit esam tikai izteikt savas domas un paliidzet ar padomiem,bet katra pasa zina paliek ka vins talak riikojas,ta ka nenem launa Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_sunny
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Trešdiena Novembris 25, 2009 12:36 am

WOW es pat nespeeju noticeet ka taadas ieriices legaali paardod un kur nu veel par taadu naudu :(

Protams ka katram ir tiesiibas uz savu viedokli un riiciibu, mees varam tikai un vieniigi ieteikt un daliities savaa pieredzee :)
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  ajame Trešdiena Novembris 25, 2009 1:05 pm

Viņa man rej, ja izdzird, ka lielais suns sāk staigāt.
Mums ir šī. Un nekādu ļaunumu viņa sunim nenodara.
Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 8241ac4edecc
ajame
ajame
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Trešdiena Novembris 25, 2009 3:32 pm

es nesaprotu kas tur slikts ja kad suns rej tā mantinja izdod ultraskanjas signālu.? kapec lai tas nebutu legāli?? Tā ir tā pati uzmanības novēršana. tad jau visi šie klikeri un pikstoshas mantinjas ko jus izmantojat ari kautkas shausmigs!! ta ir sunja apmaaciishana un pret rieshanu bezjeegaa ir jaaciinaas nevis jaaraada kaarumi, savadak suns domas ka pareizi dara.
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Number of posts : 4007
Dzīvesvieta : Jūrmala

http://www.handler-karolina.jimdo.com

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Trešdiena Novembris 25, 2009 3:39 pm

vakar runa nebij par so ieriici,bet gan par kakla siksnu,jo es no Ajames sapratu ka Monai ir kaklasiksa kas kaut ka ar skanu novers riesanu un man likas loti nezeliigi 4menesus vecam kucenam uzbast kakla kaut kadu siksninu Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_evil tikai tapec ka saimnieks neapmaca suni neriet :(
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Buciitis Trešdiena Novembris 25, 2009 3:54 pm

Es atkal Tipītim mācu sargāt māju :D Un uz komandas "sargāt", šis skrien pie durvīm visu izošņā ierejas un ir atpakaļ. :D Ja kāds vazājas kāpņu telpā, tad norejas ritīgi un sēž pie durvīm :D lol!

Buciitis
Estimable
Estimable

Number of posts : 1189
Dzīvesvieta : Rīga, Ziepniekkalns

http://www.vetvet.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Dream Trešdiena Novembris 25, 2009 4:09 pm

ajame rakstīja:Viņa man rej, ja izdzird, ka lielais suns sāk staigāt.
Mums ir šī. Un nekādu ļaunumu viņa sunim nenodara.
Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 8241ac4edecc
Laba lieta! Sunim neko ljaunu tas nodariit nevar! Tachu ja saimniekam ir paaraak juutiiga dzirde, tad tas it kaa var radiit nelielu diskomfortu briidii kad taa iedarbojas peec sunja reejiena :D
Tachu katraa zinjaa pashai man maajaas veel taada lieta nav ... gaidu kad "ljaunais" viirinjsh realizees savus draudus un uzdaavinaas mums Ziemassveetkos santa lol!
Dream
Dream
Moderator
Moderator

Number of posts : 2123
Dzīvesvieta : Latvija, Jelgava

http://www.rustoy.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  irituska Trešdiena Decembris 02, 2009 2:01 pm

ajame rakstīja:
Lote pilnīgi nav valdāma. Un tur pie vainas ir vīra tēvs. Vairākas reizes dienā viņš nāk laist ārā lielo suni un kacina Loti. Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_evil
Un tagad viņa rej pat tad, kad lielais suns kaut nedaudz pakustās. Ja Lote vankšķētu reti, tad es neiegādātos to verķi, bet tas jau vairāk nav izturams.
Pie mums atbrauca meitene no www.radioseta.lv un iedeva izmēģjināt to ierīci. Bet mums gadījās brāķis. Strādā tikai manuālajā režīmā (t.i. nospiežot pogu). Rīt brauks mainīt. Palīdz labi, kad nospiež pogu. Izmantot var arī lai iemācītu komandu "Nedrīkst!". Tas verķis labs, jo ir pārnēsājams.

Nu, ja es būtu boss šajā situācijā, vīratēvs dabūtu milzu rājienu Evil or Very Mad
Monča arī mēdz vankšķēt, bet... Ja es to piefiksēju, kad viņa vēl tikai klusiņām rūc uz ārdurvju pusi, piemēram, jo tur kāds staigā, tad pietiek tikai mierīgi pateikt "kuš, viss kārtībā, mierīgs sunītis", un viņa pat nedomā turpināt rūkšanu. Bet ja nu gadās, ka šī jau ir iekarsusi un pie durvīm tā no sirds lamājas uz kaimiņiem, kas tur bez viņas atļaujas vazājas Razz , tad man pietiek vienu reizi horošo nastrojennim seržantskim golosom nobļauties "KUŠ!!!!" un ir miers.Tad var pateikt "labs suns" un āmen. Ticu, ka no malas tie mani brēcieni var likties pārāk "lieli" tādam mazsunim, bet mums savā starpā šitās lietas ir noskaidrotas. Es esmu galvenā kuce Twisted Evil
Seržanta brēcieni tiek pielietoti arī pastaigās - lielākoties "Fu, špļauj ārā!" vai arī "Krūmos NEDRĪKST".

Un tie, kas kacina manu suni, parasti dabū dzirdēt, ko es par viņiem domāju.

Ajame, ja suņa vēl maziņa, tad to riešanu mierīgi var izlabot. Tik jāatrod piemērotāko metodi.
irituska
irituska
Prospect
Prospect

Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  ajame Trešdiena Decembris 02, 2009 3:39 pm

Viirateevam neko nevar iestaastiit.. Mees jau ar viiru vinjiem skaidrojaam (teevam un maatei), ka tas ir muusu suns un, ka neveelamies, lai vinjsh vankshkjeetu, bet vinji paliek pie sava un saka- ai kaads labs suniitis, cik labi prot sargaat maaju Palielamies ar mūsu mazuļu jaunajām lietiņam! :) - Page 9 Icon_evil Bljaaviens- maaju mums sargaa iiru seters, kursh tieshaam ir nikns, bet ne jau mazais hljupiks Lote :@ Pilniigi besii.. Vinji uzskata, ka suniitim ir "jaarunaajaas"...
ajame
ajame
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Buciitis Trešdiena Decembris 02, 2009 3:45 pm

irituska rakstīja:
Un tie, kas kacina manu suni, parasti dabū dzirdēt, ko es par viņiem domāju.

Aha.. Pazīstama situācija, jo man mājās arī netrūkst kacinātāju! lol!

Buciitis
Estimable
Estimable

Number of posts : 1189
Dzīvesvieta : Rīga, Ziepniekkalns

http://www.vetvet.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  ajame Trešdiena Decembris 02, 2009 3:47 pm

Ai, man nemaz nav jeega vairs kaut ko teikt... veciem cilveekiem jau gruuti kaut ko ieskaidrot...
ajame
ajame
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Trešdiena Decembris 02, 2009 4:46 pm

Cilveeki ir taadi - jaa, neveelas saprast. Daudz reizhu esmu nonaakusi konfliktaa ar draugiem un radiem tieshi sunju deelj - es vinjas nekad nekaitinu un nekacinu bet atrodas taadi kuriem vajag pakaitinaat - it iipashi jau latvieshi - mums laikam tas "asiniis" Twisted Evil Twisted Evil Kapeec vispaar suns ir jaakacina???
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 9 no 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics