LKA. 21. decembris "Ziemassveetku Favoriits 2008" - Sporta maneezhaa
+8
minka200
lilucis
_Agnese_
Lily
Eliina
Māriņa
Dream
Ronija
12 posters
Lapa 5 no 9
Lapa 5 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: LKA. 21. decembris "Ziemassveetku Favoriits 2008" - Sporta maneezhaa
Lily rakstīja:
Nu kā nekā jau 10 gadus pastāv ''JURDO'' Par to jāpasakās manai omai. :) Desmit gadu pieredze. Es domāju pēctam pārņemt viņas biznesiņu :D
Un par samgo darbu tiešām piekriitu :shock: :D Nesaprotu kā viņa to var paciest kad visu nakti raud tie jaundzimušie un vēl dzemdiibas :shock:
Un kad vēl bijām LKFā tad visiem suņiem bija tās displāzijas, acu un vēl kautkādas pārbaudes ;)
Lilija uz ziemassvētkiem meklēsies un pārosim viņu ar Ronijas pusbrāli! :)
Februāra beigās ja viss būs kā vajag tad gaidāmi mazulīši
Nekad nevar zināt janu kautkāds dzemdes iekaisums tfu,tfu,tfu. :(
Bet mums jau trīs cilvēki stāv rindā uz viņas bērniņiem :D
Hmm...tikai esat uzmanīgi ar Ronijas Vikiņas pusbrāli...pārbaudiet kārtīgi, jo vismaz vienā metienā, kur arī piedzima Ronijas Vikiņas pusbrālis, vienam pusbrālim (par pārējiem kucēniem tajā metienā nav ne jausmas) bija Patellas Luksācija, iedzimta slimība un bija jātaisa operācija abām pakaļkājiņām... Nav nekas patīkams...
Un interesanti, kas tev ir pret tām obligātajām veselības pārbaudēm? Vai tu gribētu lai kādam no taviem kucēniem iedzimst kāda slimība? Tas taču ir kucēnu veselības dēļ, ne jau tāpat... Nu nedomāju, ka tik briesmīgi ir vienreiz aizvest kucēnu pārbaudīt actiņas un to kas vēl prasīts attiecīgajai šķirnei...ja nu vienīgi pašam jābaidās, ka ko sliktu atradīs un neļaus tādēļ pārot...un tā jau tās slimības tālāk iedzimst un jaunajiem saimniekiem jāmokās...nu protams var jau paveikties un viss būs kārtībā, bet nu es nezinu vai ir vērts riskēt ar mazo vēl nedzimušo kucēnu veselību...
lilucis rakstīja:Lily rakstīja:
Nu kā nekā jau 10 gadus pastāv ''JURDO'' Par to jāpasakās manai omai. :) Desmit gadu pieredze. Es domāju pēctam pārņemt viņas biznesiņu :D
Un par samgo darbu tiešām piekriitu :shock: :D Nesaprotu kā viņa to var paciest kad visu nakti raud tie jaundzimušie un vēl dzemdiibas :shock:
Un kad vēl bijām LKFā tad visiem suņiem bija tās displāzijas, acu un vēl kautkādas pārbaudes ;)
Lilija uz ziemassvētkiem meklēsies un pārosim viņu ar Ronijas pusbrāli! :)
Februāra beigās ja viss būs kā vajag tad gaidāmi mazulīši
Nekad nevar zināt janu kautkāds dzemdes iekaisums tfu,tfu,tfu. :(
Bet mums jau trīs cilvēki stāv rindā uz viņas bērniņiem :D
Hmm...tikai esat uzmanīgi ar Ronijas Vikiņas pusbrāli...pārbaudiet kārtīgi, jo vismaz vienā metienā, kur arī piedzima Ronijas Vikiņas pusbrālis, vienam pusbrālim (par pārējiem kucēniem tajā metienā nav ne jausmas) bija Patellas Luksācija, iedzimta slimība un bija jātaisa operācija abām pakaļkājiņām... Nav nekas patīkams...
Un interesanti, kas tev ir pret tām obligātajām veselības pārbaudēm? Vai tu gribētu lai kādam no taviem kucēniem iedzimst kāda slimība? Tas taču ir kucēnu veselības dēļ, ne jau tāpat... Nu nedomāju, ka tik briesmīgi ir vienreiz aizvest kucēnu pārbaudīt actiņas un to kas vēl prasīts attiecīgajai šķirnei...ja nu vienīgi pašam jābaidās, ka ko sliktu atradīs un neļaus tādēļ pārot...un tā jau tās slimības tālāk iedzimst un jaunajiem saimniekiem jāmokās...nu protams var jau paveikties un viss būs kārtībā, bet nu es nezinu vai ir vērts riskēt ar mazo vēl nedzimušo kucēnu veselību...
A kas īsti ir tā Patellas Luksācija? :roll:
Kā saprast, kas mani ir pret pārbaudēm? Es jau esmu par. Jūs kautko pārpratāt :D Vienkārši saku ka tad kad bijām LKFā tad visiem bija obligāti bet šeit favorītā to neprasa, žēl īstenībā. Tapēc arī šeit ir tik daudz to slimo sunīšu. :( :(
Šeit kaut kur bija par Patellas Luksāciju Dream(ja nemaldos) ielikusi rakstiņu. Tā ir slimība, kas diemžēl iedzimst... Īsi sakot ceļu kauliņi lec ārā no vietas...
Nu tu tā izteicies pati, ka tai LKFā tās visas obligātās pārbaudes, un mēs sapratām, ka tu esi pret tām... Sorry, ja esam kaut ko pārpratušas...
Nu tu tā izteicies pati, ka tai LKFā tās visas obligātās pārbaudes, un mēs sapratām, ka tu esi pret tām... Sorry, ja esam kaut ko pārpratušas...
lilucis rakstīja:Šeit kaut kur bija par Patellas Luksāciju Dream(ja nemaldos) ielikusi rakstiņu. Tā ir slimība, kas diemžēl iedzimst... Īsi sakot ceļu kauliņi lec ārā no vietas...
Es paintereseejos par citiem muusu teeva beerninjiem, cik uzzinaaju - nevienam vairs patellas luksaacija nav atklaata, iespeejams, ka tajaa gadiijumaa taa nejauciiba naaca no maates liinijas mantojumaa.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Liels prieks, ka jums nekas nedraud...Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Šeit kaut kur bija par Patellas Luksāciju Dream(ja nemaldos) ielikusi rakstiņu. Tā ir slimība, kas diemžēl iedzimst... Īsi sakot ceļu kauliņi lec ārā no vietas...
Es paintereseejos par citiem muusu teeva beerninjiem, cik uzzinaaju - nevienam vairs patellas luksaacija nav atklaata, iespeejams, ka tajaa gadiijumaa taa nejauciiba naaca no maates liinijas mantojumaa.
lilucis rakstīja:Liels prieks, ka jums nekas nedraud...Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Šeit kaut kur bija par Patellas Luksāciju Dream(ja nemaldos) ielikusi rakstiņu. Tā ir slimība, kas diemžēl iedzimst... Īsi sakot ceļu kauliņi lec ārā no vietas...
Nospljaujies labaak:)
Ronija- Moderator
Es jau visu savu krēslu te pie datora sēžot esmu apspļāvusiRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Liels prieks, ka jums nekas nedraud...Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Šeit kaut kur bija par Patellas Luksāciju Dream(ja nemaldos) ielikusi rakstiņu. Tā ir slimība, kas diemžēl iedzimst... Īsi sakot ceļu kauliņi lec ārā no vietas...
lilucis rakstīja:Es jau visu savu krēslu te pie datora sēžot esmu apspļāvusiRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Liels prieks, ka jums nekas nedraud...Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Šeit kaut kur bija par Patellas Luksāciju Dream(ja nemaldos) ielikusi rakstiņu. Tā ir slimība, kas diemžēl iedzimst... Īsi sakot ceļu kauliņi lec ārā no vietas...
A es par tavu tekstinju no smiekliem apkritu :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Es jau visu savu krēslu te pie datora sēžot esmu apspļāvusiRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Liels prieks, ka jums nekas nedraud...Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Šeit kaut kur bija par Patellas Luksāciju Dream(ja nemaldos) ielikusi rakstiņu. Tā ir slimība, kas diemžēl iedzimst... Īsi sakot ceļu kauliņi lec ārā no vietas...
A ko darīt, ja es mūždien ko tādu pasaku, ka atkal ir jāspļauj
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Es jau visu savu krēslu te pie datora sēžot esmu apspļāvusiRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Liels prieks, ka jums nekas nedraud...Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Šeit kaut kur bija par Patellas Luksāciju Dream(ja nemaldos) ielikusi rakstiņu. Tā ir slimība, kas diemžēl iedzimst... Īsi sakot ceļu kauliņi lec ārā no vietas...
A ko darīt, ja es mūždien ko tādu pasaku, ka atkal ir jāspļauj
taa jau visu muuzhu var nospljaudiit:D
Ronija- Moderator
Māriņa rakstīja:Mees ar piedalamies!!!!! :)Ronija rakstīja:Nu tad taa, liekam jaunu bildi iekshaa:) Mees ejam uz sho izstaadi:) Kursh veel?
Nju taaa......Viviite sho pasaakumu izlaidiis, jo vinjai trakaas dienas.... :( , bet labaa zinja, ka vinjas vieta jau tuksha nepaliks - piedaliisies muusu miiljais Fidziits :party:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:Māriņa rakstīja:Mees ar piedalamies!!!!! :)Ronija rakstīja:Nu tad taa, liekam jaunu bildi iekshaa:) Mees ejam uz sho izstaadi:) Kursh veel?
Nju taaa......Viviite sho pasaakumu izlaidiis, jo vinjai trakaas dienas.... :( , bet labaa zinja, ka vinjas vieta jau tuksha nepaliks - piedaliisies muusu miiljais Fidziits :party:
Jaa jaa - izstaades taapat kaa daba - tukshumu nemiil :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Māriņa rakstīja:Mees ar piedalamies!!!!! :)Ronija rakstīja:Nu tad taa, liekam jaunu bildi iekshaa:) Mees ejam uz sho izstaadi:) Kursh veel?
Jaa jaa - izstaades taapat kaa daba - tukshumu nemiil :D
Jaa nu ko dariitmums tieshi kritisko dienu periods.....
:x
Māriņa- Estimable
Nee nee nedriikst, esmu dzirdeejusi, ka par shitaadu joku var arii diskvalificeet suni, bet to esmu tikai dzirdeejusi, iespeejams , ka taada klacha vien ir:)) Maarinj, naac uz muusu ringu paskatiities Vikijas iznaacienu, mums 10 rings:)) Siikalja tagad iet skolinjaa - maacamies smuki iet:)
Ronija- Moderator
\Ronija rakstīja:Nee nee nedriikst, esmu dzirdeejusi, ka par shitaadu joku var arii diskvalificeet suni, bet to esmu tikai dzirdeejusi, iespeejams , ka taada klacha vien ir:)) Maarinj, naac uz muusu ringu paskatiities Vikijas iznaacienu, mums 10 rings:)) Siikalja tagad iet skolinjaa - maacamies smuki iet:)
A cikos jums? Mums 11.45 Dzollijai un 12.25 laikam Fidzim :D
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:\Ronija rakstīja:Nee nee nedriikst, esmu dzirdeejusi, ka par shitaadu joku var arii diskvalificeet suni, bet to esmu tikai dzirdeejusi, iespeejams , ka taada klacha vien ir:)) Maarinj, naac uz muusu ringu paskatiities Vikijas iznaacienu, mums 10 rings:)) Siikalja tagad iet skolinjaa - maacamies smuki iet:)
Mums 10:00 :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:\Ronija rakstīja:Nee nee nedriikst, esmu dzirdeejusi, ka par shitaadu joku var arii diskvalificeet suni, bet to esmu tikai dzirdeejusi, iespeejams , ka taada klacha vien ir:)) Maarinj, naac uz muusu ringu paskatiities Vikijas iznaacienu, mums 10 rings:)) Siikalja tagad iet skolinjaa - maacamies smuki iet:)
UI...tad jau mums agri jāceļas, lai tiktu līdzi just :lol:
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:\Ronija rakstīja:Nee nee nedriikst, esmu dzirdeejusi, ka par shitaadu joku var arii diskvalificeet suni, bet to esmu tikai dzirdeejusi, iespeejams , ka taada klacha vien ir:)) Maarinj, naac uz muusu ringu paskatiities Vikijas iznaacienu, mums 10 rings:)) Siikalja tagad iet skolinjaa - maacamies smuki iet:)
UI...tad jau mums agri jāceļas, lai tiktu līdzi just :lol:
Nu bet protams,. i shaubu nav :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:\Ronija rakstīja:Nee nee nedriikst, esmu dzirdeejusi, ka par shitaadu joku var arii diskvalificeet suni, bet to esmu tikai dzirdeejusi, iespeejams , ka taada klacha vien ir:)) Maarinj, naac uz muusu ringu paskatiities Vikijas iznaacienu, mums 10 rings:)) Siikalja tagad iet skolinjaa - maacamies smuki iet:)
Oho, ku jums agri! :roll:
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:\Ronija rakstīja:Nee nee nedriikst, esmu dzirdeejusi, ka par shitaadu joku var arii diskvalificeet suni, bet to esmu tikai dzirdeejusi, iespeejams , ka taada klacha vien ir:)) Maarinj, naac uz muusu ringu paskatiities Vikijas iznaacienu, mums 10 rings:)) Siikalja tagad iet skolinjaa - maacamies smuki iet:)
Oho, ku jums agri! :roll:
Nu ja, jo mazaaks jo agraak jaaceljaas:)
Ronija- Moderator
hhhe
nju mums tAGAD TUulit bus 11 meneshi mes esam mazaki ,bet mums sakas tikai 12.pari izstade:) bet n ure,izstade visi vares sachupoties:) ;) ;)
minka200- Rookie
- Number of posts : 46
_Agnese_ rakstīja:Ronija rakstīja:_Agnese_ rakstīja:Meitenes. Mēs takā arī varētu mēģināt piedalīties, bet kā tas jādara? Jāzvana uz Favorītu un jāpiesakās?? Vai kā... Mēs kad pēc ciltsrakstiem braucām uz Favorītu, teica, ka obligāti vajadzētu piedalīties, bet tad vēl to neapdomāju un nepaprasīju, kā tas notiek... Lūdzu, lūdzu apskaidrojat mani :)
Noteikti jaazvana, jo peedeejaa zinja bija, ka varees pieteikties liidz 30. novembrim, bet iespeejams pieteikshanos pagarinaashot.
Ouu... Nu tad mēs vēl mazliet paaugsim līdz februārim. Brauksim no sākuma tad izlūkot, kā tās izstādes vispār izskatās.
Ja mēs esam maziņi (4 mēnesīši), tad varam izstādē staigāt apkārt un vērot pasākumu, iepazīties ar audzinātiem suņiem, vai arī labāk pirmās pastaigas labāk tur nesākt? Nokārtoties ārā sāksim mācīties tikai šovakar vai rītvakar (šovakar beidzas pēdējās potes karantīnas laiks). Kā labāk darīt, jo uz izstādi paši noteikti iesim. Suņukam mierīgāk būtu palikt mājās, bet izstādē viņs satiktu audzinātus un paklausīgus domubiedrus, nevis tā kā parkā, kur jāuzmanās lai viņu kāds lielais "neapēd".
Nu izstaade taapat ir arii lielie, un ne visi ir audzinaati. Bet ja pashi domaajat kaadreiz uz izstaadeem iet - tad gan sunjuks laiciigi pie taas burzmas ir jaaradina. Mana Vikija pirmo reizi izstaadee arii bija kaa skatiitaajs, tieshi shajaa pashaa izstaadee, tikai gadu atpakalj :) Tikai vinjai bija 5 meeneshi:)
Ronija- Moderator
Vai tad taa laizh iekshaa ar suni, kursh nav pieteikts izstaadei? Es shodien zvaniiju un prasiiju, jo Laurinja gribeeja braukt ar Betinju skatiities un man klubaa atbildeeja, ka nevar - tikai regjistreetie sunji :(
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Vai tad taa laizh iekshaa ar suni, kursh nav pieteikts izstaadei? Es shodien zvaniiju un prasiiju, jo Laurinja gribeeja braukt ar Betinju skatiities un man klubaa atbildeeja, ka nevar - tikai regjistreetie sunji :(
Hmmmm, diivaini - mees shodien bijaam klubaa skolinjaa un dzirdeeju, ka driikst ar suniiti naakt skatiities ...
Ronija- Moderator
Lapa 5 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» LKA. 9. novembris "Rudens Favoriits 2008" Graudu iela 21
» Kluba "Sirius" izstāde ar CAC titula piešķiršanu 18.04.2010.
» LKA. 25. janvāris "Grand Imperial 2009"
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» LKF "Valmieras Kennelkluba nacionālā izstāde",Valmierā 20.-21.02.2010.
» Kluba "Sirius" izstāde ar CAC titula piešķiršanu 18.04.2010.
» LKA. 25. janvāris "Grand Imperial 2009"
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» LKF "Valmieras Kennelkluba nacionālā izstāde",Valmierā 20.-21.02.2010.
Lapa 5 no 9