LKA. 21. decembris "Ziemassveetku Favoriits 2008" - Sporta maneezhaa
+8
minka200
lilucis
_Agnese_
Lily
Eliina
Māriņa
Dream
Ronija
12 posters
Lapa 6 no 9
Lapa 6 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: LKA. 21. decembris "Ziemassveetku Favoriits 2008" - Sporta maneezhaa
Njaa kadzvaniiju veel prasiiju, bet ja liidzi poteeshanas pase un taa, atbildeeja, nee izstaadee driikst ievest tikai regjistreetos sunju. Nju meegjinaashu riit pazvaniit vienai citai sievietei, no kuras njeemu savu Viviiti :|Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Vai tad taa laizh iekshaa ar suni, kursh nav pieteikts izstaadei? Es shodien zvaniiju un prasiiju, jo Laurinja gribeeja braukt ar Betinju skatiities un man klubaa atbildeeja, ka nevar - tikai regjistreetie sunji :(
Hmmmm, diivaini - mees shodien bijaam klubaa skolinjaa un dzirdeeju, ka driikst ar suniiti naakt skatiities ...
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:Njaa kadzvaniiju veel prasiiju, bet ja liidzi poteeshanas pase un taa, atbildeeja, nee izstaadee driikst ievest tikai regjistreetos sunju. Nju meegjinaashu riit pazvaniit vienai citai sievietei, no kuras njeemu savu Viviiti :|Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Vai tad taa laizh iekshaa ar suni, kursh nav pieteikts izstaadei? Es shodien zvaniiju un prasiiju, jo Laurinja gribeeja braukt ar Betinju skatiities un man klubaa atbildeeja, ka nevar - tikai regjistreetie sunji :(
Hmmmm, diivaini - mees shodien bijaam klubaa skolinjaa un dzirdeeju, ka driikst ar suniiti naakt skatiities ...
Nu vinjas arii tur, katra saka kaa grib..... RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Njaa kadzvaniiju veel prasiiju, bet ja liidzi poteeshanas pase un taa, atbildeeja, nee izstaadee driikst ievest tikai regjistreetos sunju. Nju meegjinaashu riit pazvaniit vienai citai sievietei, no kuras njeemu savu Viviiti :|Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Vai tad taa laizh iekshaa ar suni, kursh nav pieteikts izstaadei? Es shodien zvaniiju un prasiiju, jo Laurinja gribeeja braukt ar Betinju skatiities un man klubaa atbildeeja, ka nevar - tikai regjistreetie sunji :(
Hmmm... tad es Ufo drošības dēļ atstāšu šoreiz mājās...a ja nu citādi iekšā nelaiž...
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Njaa kadzvaniiju veel prasiiju, bet ja liidzi poteeshanas pase un taa, atbildeeja, nee izstaadee driikst ievest tikai regjistreetos sunju. Nju meegjinaashu riit pazvaniit vienai citai sievietei, no kuras njeemu savu Viviiti :|Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Vai tad taa laizh iekshaa ar suni, kursh nav pieteikts izstaadei? Es shodien zvaniiju un prasiiju, jo Laurinja gribeeja braukt ar Betinju skatiities un man klubaa atbildeeja, ka nevar - tikai regjistreetie sunji :(
Hmmm... tad es Ufo drošības dēļ atstāšu šoreiz mājās...a ja nu citādi iekšā nelaiž...
Šorīt bijām uz klubu izņemt ciltsrakstus un uz kucēna lielo apskati. :shock: Parunājām ar Goļcovas kundzi, viņa teica, ka varot ņemt līdzi kucēnu uz rītdienas izstādi, arī ja neiet ringā, mums tieca lai gatavojamies uz februāra izstādi iziet parādīties cilvēkiem un zvēriem. Svētdien vajagot līdzi paņemt potēšanas pasi, ieeja esot par brīvu (ja nemaldos - sunim). Varam ietusēt! :D
Maarinj, Maarinj, cikos juusu iznaaciens?? Un kura no tavaam meiteneem piedaliisies??
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Maarinj, Maarinj, cikos juusu iznaaciens?? Un kura no tavaam meiteneem piedaliisies??
Nju muusu rings ir 11.45 un piedaliisies mans enjgjeliitis - Dzollija :D un 12.15 ir rings mazajam miilulim Fidziitim.
Shodien biju klubaa un atljaava arii Laurinjas Betinjai ierasties ar poshu pasi Soliija, ka 13.00 buus salavecis un lai gatavojas visi teerpu konkursam - paraadei. :joker: :farao:
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Ronija rakstīja:Maarinj, Maarinj, cikos juusu iznaaciens?? Un kura no tavaam meiteneem piedaliisies??
Nju muusu rings ir 11.45 un piedaliisies mans enjgjeliitis - Dzollija :D un 12.15 ir rings mazajam miilulim Fidziitim.
Shodien biju klubaa un atljaava arii Laurinjas Betinjai ierasties ar poshu pasi Soliija, ka 13.00 buus salavecis un lai gatavojas visi teerpu konkursam - paraadei. :joker: :farao:
Ujjjj, ta mees noteikti paliksim gan uz Dzholijas gan Fidzhiisha iznaacienu:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Ronija rakstīja:Maarinj, Maarinj, cikos juusu iznaaciens?? Un kura no tavaam meiteneem piedaliisies??
Ujjjj, ta mees noteikti paliksim gan uz Dzholijas gan Fidzhiisha iznaacienu:))
Ahaaaa gribeejaat aizlaisties!!!!!
Nju mees ar jau braucam uz 10.30 lai justu liidzi dazhiem labiem
Mana meiteniite jau bija vanna un gatavojas......
Māriņa- Estimable
Nee, nee, mums jau plaanos ir arii paskatiities Vikijas klases biedreniites gaajienu ar:)) Vinja ir garspalvainais chivuks:))
Mees vanna gan shoreiz neiesim, Vikija bik caureju sakjeerusi, nu mums uznaak taa periodiski - daktere saka, ka no stresinjiem, laikam par daudz vinjai taa skolinja peedeejaa nedeeljaa bija:( Nu bet ceru, ka riit buusim uz striipas:)
Mees vanna gan shoreiz neiesim, Vikija bik caureju sakjeerusi, nu mums uznaak taa periodiski - daktere saka, ka no stresinjiem, laikam par daudz vinjai taa skolinja peedeejaa nedeeljaa bija:( Nu bet ceru, ka riit buusim uz striipas:)
Ronija- Moderator
Veiksmi rītdienas dalībniekiem...tiem kurus satiksim...un arī tiem kurus nesatiksim...visiem labus panākumus...jaukas dāvanas...un skaistus kausus...
lilucis rakstīja:Veiksmi rītdienas dalībniekiem...tiem kurus satiksim...un arī tiem kurus nesatiksim...visiem labus panākumus...jaukas dāvanas...un skaistus kausus...
Paldies, paldies.... :;p: ;)
Māriņa- Estimable
Pēdējo reizi labojis lilucis Svētdena Decembris 21, 2008 8:00 pm; labots 1 reizi
Nu un protams sveicieni arī visiem pārējiem uzvarētājiem
tieshaam skaists pasaakums jums bijis
Jā jā jā... :jump2: :jump2: :jump2: un satikām tavas Belliņas māsiņu... Cik smuka meičiņa :love2:Dream rakstīja:tieshaam skaists pasaakums jums bijis
super, es ceru ka man ar taa laime uzsmaidiit kaadreiz ieraudziit Betinju :oops: bildees vinja ir vienkaarshi izcila :love2:lilucis rakstīja:Jā jā jā... :jump2: :jump2: :jump2: un satikām tavas Belliņas māsiņu... Cik smuka meičiņa :love2:Dream rakstīja:tieshaam skaists pasaakums jums bijis
Paldies, paldies, izskataas, ka esam ieguvushas jaunu talismanu - paldies tev Liluci par to, piedod, bet tagad naaksi uz visaam muusu izstaadeem:)))
Best in show tieshaam naacaas gruuti, jo tikaam sadaliiti iesaakumaa dazhaadaas grupaas - dekoratiivie sunji, darba klase, mediibu sunji, terjeri un kompanjonu klase. No katras klases labaakais devaas uz lielo Best in Show. Smagi mums naacaas, jo tikaam apvienoti gan starpklase gan atklaataa klase - ciinja izdevaas divtik siiva. Siivaa ciinjaa vinneejaam savaa klasee, un dabuujaam pashaa lielajaa Best in Show 4. vietu. Muusu braaliits Best in Show dabuuja kuceenu klasee, tas taa, lai nerastos paarpratumi:))
Ronija- Moderator
Nu jā jā...iesim gan, ja vien tiksim, uz jūsu izstādītēm...
Ak jaa, cik nu man stresinjsh ljaava - iemetu aci arii modes skatee - taa tieshaam bija izdevusies, jo par katru teerpu tika paarmiits kaads vaards, arii visaa Hallee pa skaljrunjiem:) Bet Salateetim par prieku, katrs saimnieks skaitiija dzejoliiti, kas , protams, tika apbalvots ar kaaruminju modeliitim. :D
Protams, bij prieks iepaziit vaigaa arii forruma veel neredzeetaas sejas:)
Viss, naakamreiz mees ar modesskatee gribam piedaliities:)
Protams, bij prieks iepaziit vaigaa arii forruma veel neredzeetaas sejas:)
Viss, naakamreiz mees ar modesskatee gribam piedaliities:)
Ronija- Moderator
lilucis rakstīja:Nu jā jā...iesim gan, ja vien tiksim, uz jūsu izstādītēm...
Neko nezinu, naaksies naakt briivpraatiigi piespiedu kaartaa:)
Ronija- Moderator
Jā, bij tiešām jauks pasākums un modes skate izdevusies un tērpi ļoti oriģināli... Nu super... Bet nu vienalga vislielākais prieks, ka šī bija izteikti toju diena!!!
Lapa 6 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» LKA. 9. novembris "Rudens Favoriits 2008" Graudu iela 21
» Kluba "Sirius" izstāde ar CAC titula piešķiršanu 18.04.2010.
» LKA. 25. janvāris "Grand Imperial 2009"
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» LKF "Valmieras Kennelkluba nacionālā izstāde",Valmierā 20.-21.02.2010.
» Kluba "Sirius" izstāde ar CAC titula piešķiršanu 18.04.2010.
» LKA. 25. janvāris "Grand Imperial 2009"
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» LKF "Valmieras Kennelkluba nacionālā izstāde",Valmierā 20.-21.02.2010.
Lapa 6 no 9