LKA. 21. decembris "Ziemassveetku Favoriits 2008" - Sporta maneezhaa
+8
minka200
lilucis
_Agnese_
Lily
Eliina
Māriņa
Dream
Ronija
12 posters
Lapa 2 no 9
Lapa 2 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: LKA. 21. decembris "Ziemassveetku Favoriits 2008" - Sporta maneezhaa
_Agnese_ rakstīja:hmm, skatos man pie ciltsrakstiem arī līdz kaut kāds saraksts iedots. Skatos, ka tur ir 25.01.09 Grand Imperial 2009. tas ir īstais? tad mēs tagad 21 dec iesim izlūkos un tad mēģināsim uz to janvāra izstādi pašas piedalīties.
Un otrā pusē skatos sarakstam ir 28 feb tieši tojiem.
Jaa jaa:)) Tas ir iistais saraksts:))
Es nedeelju atpakalj jau maksaaju 15 ls:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Nu tad taa, liekam jaunu bildi iekshaa:) Mees ejam uz sho izstaadi:) Kursh veel?
VAU! Mēs tomēr uz šo izstādi ejam tikai kā skatītāji jo savu mērķi esam sasnieguši.
ŠODIEN LILY KĻUVA PAR LATVIJAS JAUNO ČEMPIONU! :large: :)
apsveicu ar ienaakshanu chempiona kaartaaLily rakstīja:Ronija rakstīja:Nu tad taa, liekam jaunu bildi iekshaa:) Mees ejam uz sho izstaadi:) Kursh veel?
VAU! Mēs tomēr uz šo izstādi ejam tikai kā skatītāji jo savu mērķi esam sasnieguši.
kaapeec tad ejat uz izstaadi kaa skatiitaaji? var tak arii chempiona klasee strarteet un priecaaties :bball:
Dream rakstīja:apsveicu ar ienaakshanu chempiona kaartaaLily rakstīja:Ronija rakstīja:Nu tad taa, liekam jaunu bildi iekshaa:) Mees ejam uz sho izstaadi:) Kursh veel?
kaapeec tad ejat uz izstaadi kaa skatiitaaji? var tak arii chempiona klasee strarteet un priecaaties :bball:
Paldies paldies
Nu pirmkārt jau tapēc ka Lily tad meklēsies un otrkārt negribās naudu tērēt jo mēs jau vispār pirmajā izstādē domājām ka jāpriecājas vien būs ja dabūsim ļoti labi novērtējumu. Bet dabūjām teicami jo Lilijai vēl bija tikai 11 mēneši. otrajā izstādē jau dabūjām 1. vietu no četrām un tad padomājām ka mums vajadzētu vēl kādu izstādi- arī pirmā vieta! un tad vēl atlika tikai viena izstāde un tagad esam jaunie čempioni :jumping: :jumping:
Lily rakstīja:Dream rakstīja:apsveicu ar ienaakshanu chempiona kaartaaLily rakstīja:Ronija rakstīja:Nu tad taa, liekam jaunu bildi iekshaa:) Mees ejam uz sho izstaadi:) Kursh veel?
Paldies paldies
Nu pirmkārt jau tapēc ka Lily tad meklēsies un otrkārt negribās naudu tērēt jo mēs jau vispār pirmajā izstādē domājām ka jāpriecājas vien būs ja dabūsim ļoti labi novērtējumu. Bet dabūjām teicami jo Lilijai vēl bija tikai 11 mēneši. otrajā izstādē jau dabūjām 1. vietu no četrām un tad padomājām ka mums vajadzētu vēl kādu izstādi- arī pirmā vieta! un tad vēl atlika tikai viena izstāde un tagad esam jaunie čempioni :jumping: :jumping:
Hmmmm, LKA shodien bija izstaade?? Es buutu ko garaam palaidusi??:(
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Dream rakstīja:apsveicu ar ienaakshanu chempiona kaartaaLily rakstīja:Ronija rakstīja:Nu tad taa, liekam jaunu bildi iekshaa:) Mees ejam uz sho izstaadi:) Kursh veel?
Paldies paldies
Jā, bija maza kluba ''Kanis-A'' rīkota izstāde ;) (nezinu vai nosaukums pareizs :D) ;)
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Dream rakstīja:apsveicu ar ienaakshanu chempiona kaartaaLily rakstīja:Ronija rakstīja:Nu tad taa, liekam jaunu bildi iekshaa:) Mees ejam uz sho izstaadi:) Kursh veel?
Paldies paldies
Jā, bija maza kluba ''Kanis-A'' rīkota izstāde ;) (nezinu vai nosaukums pareizs :D) ;)
AAAAAA, nu skaidrs:)) Mazinja izstaadiite:) Jo LKA sarakstaa taadu neatradu:)
Kaads eksperts veerteeja sunjus?? Un cik toji bij?
Ronija- Moderator
kaa taa maza??? maza vai liela, bet sarakstos it kaa ir jaabuut, ja jau ir IZSTAAZHU KOPEEJAIS SARAKSTS :?:Ronija rakstīja:AAAAAA, nu skaidrs:)) Mazinja izstaadiite:) Jo LKA sarakstaa taadu neatradu:)
Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Dream rakstīja:apsveicu ar ienaakshanu chempiona kaartaaLily rakstīja:Ronija rakstīja:Nu tad taa, liekam jaunu bildi iekshaa:) Mees ejam uz sho izstaadi:) Kursh veel?
Paldies paldies
AAAAAA, nu skaidrs:)) Mazinja izstaadiite:) Jo LKA sarakstaa taadu neatradu:)
Eksperte bija no Latvijas. Ja nemaldos no Jelgavas un viņu sauc Jolanta. Toji mēs vispār bijām vienīgie jo tā bijai kautkāda laikam specializētā priekš meksikas kailaniem un šarpejiem :) Mēs par šo izstādi vispār uzzinājām tikai vakar un šodien aizbraucām samaksājām 15 Ls un jau pēc 30 minūtēm bija mūsu rings ;) Maza izstādīte bet bija daudz to pliko suņu un jorku bija daudz :)
āa! Bet tev ir LKA iztāžu saraksts vai ''favorīts +'' izstāžu saraksts?? :shock: Jo Klubā bija tikai favorīta rīkoto izstāžu rakststs. Bet šito nerīkoja favorīts. Favorīts šodien rīkoja specializēto ''super čivava 2008'' :)
Cik mana saprashana atljauj - domaaju, ka tomeer man ir LKA saraksts.
Tad jau gan jums bij liela konkurence :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Cik mana saprashana atljauj - domaaju, ka tomeer man ir LKA saraksts.
Nu jā bet tomēr toreiz četrus suņus uzvarējām- tas jau mums bija lielais brīnums un prieks :D
ganjau ka ja šoreiz arī kāds būtu bijis to arī uzvarētu. Man liekas junioru klasē nav diezgan daudz konkurentu. :)
Lily rakstīja:Eksperte bija no Latvijas. Ja nemaldos no Jelgavas un viņu sauc Jolanta. Toji mēs vispār bijām vienīgie jo tā bijai kautkāda laikam specializētā priekš meksikas kailaniem un šarpejiem :) Mēs par šo izstādi vispār uzzinājām tikai vakar un šodien aizbraucām samaksājām 15 Ls un jau pēc 30 minūtēm bija mūsu rings ;) Maza izstādīte bet bija daudz to pliko suņu un jorku bija daudz :)
āa! Bet tev ir LKA iztāžu saraksts vai ''favorīts +'' izstāžu saraksts?? :shock: Jo Klubā bija tikai favorīta rīkoto izstāžu rakststs. Bet šito nerīkoja favorīts. Favorīts šodien rīkoja specializēto ''super čivava 2008'' :)
it kaa jau ne mana dariishana, bet tas kaut kaa nav normaali ka ir iespeeja pieregjistreeties peedeejaa dienaa ... t.i. 30 min pirms ringa!!! Tas kaut kaa izskataas peec neliela bardaka, jo ja jau izstaade, tad par to ir jaabuut pieejamai informaacija plashaakam sabiedriibas lokam ... kaa arii vajadzeetu buut kaut kaadam papiiriitim kura sarakstos sunjuks ir ierakstiits ... nu bet tas taa ... peec manaam domaam :scratch:
Dream rakstīja:Lily rakstīja:Eksperte bija no Latvijas. Ja nemaldos no Jelgavas un viņu sauc Jolanta. Toji mēs vispār bijām vienīgie jo tā bijai kautkāda laikam specializētā priekš meksikas kailaniem un šarpejiem :) Mēs par šo izstādi vispār uzzinājām tikai vakar un šodien aizbraucām samaksājām 15 Ls un jau pēc 30 minūtēm bija mūsu rings ;) Maza izstādīte bet bija daudz to pliko suņu un jorku bija daudz :)
it kaa jau ne mana dariishana, bet tas kaut kaa nav normaali ka ir iespeeja pieregjistreeties peedeejaa dienaa ... t.i. 30 min pirms ringa!!! Tas kaut kaa izskataas peec neliela bardaka, jo ja jau izstaade, tad par to ir jaabuut pieejamai informaacija plashaakam sabiedriibas lokam ... kaa arii vajadzeetu buut kaut kaadam papiiriitim kura sarakstos sunjuks ir ierakstiits ... nu bet tas taa ... peec manaam domaam :scratch:
Nē nē, jūs pārpratāt. Piereģistrējāmies mēs vienu dienu pirms izstādes, un samaksājām tikai šodien ;)
Un arī sarkastā mēs bijām.. Tikai nezinu kapēc tiešām par to izstādi nekur nesludināja. :)
Pēdējo reizi labojis Lily Sestdiena Decembris 06, 2008 10:18 pm; labots 1 reizi
malachi, taa tik turpinaat ;) ??? ja ir labs sunjuks, tad takshu nav jaabriiinaas par uzvaru, bet ar to ir jaalepojas veel un veel :jumping:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Cik mana saprashana atljauj - domaaju, ka tomeer man ir LKA saraksts.
Nu jā bet tomēr toreiz četrus suņus uzvarējām- tas jau mums bija lielais brīnums un prieks :D
ganjau ka ja šoreiz arī kāds būtu bijis to arī uzvarētu. Man liekas junioru klasē nav diezgan daudz konkurentu. :)
Dream rakstīja:malachi, taa tik turpinaat ;) ??? ja ir labs sunjuks, tad takshu nav jaabriiinaas par uzvaru, bet ar to ir jaalepojas veel un veel :jumping:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Cik mana saprashana atljauj - domaaju, ka tomeer man ir LKA saraksts.
Es ļoti lepojos ar savu mazo mīļumiņu :)
Mēs tagad laikam atstāsim vēlvienu toju no viņas bērniņiem :)
pirms beerninju radiishanas izejiet aarsta paarbaudes acs jautaajumos un patellas luksaaciju ;)Lily rakstīja:Es ļoti lepojos ar savu mazo mīļumiņu :)
Dream rakstīja:pirms beerninju radiishanas izejiet aarsta paarbaudes acs jautaajumos un patellas luksaaciju ;)Lily rakstīja:Es ļoti lepojos ar savu mazo mīļumiņu :)
Jā, to es lasīju jaunajās astēs. Un tie garspalvainie toji melnie ar lāsumiem gadījumā nav jūsējie? Tie man patika vislabāk no tiem visiem kas žurnālā Gribu tādu :)
malachi, to vajag izdariit, pat arii tad ja klubs to nepieprasa ... lai buutu nedaudz droshaaka sajuuta ka mazajiem kuceeniem nekas taads neiedzims ;)Lily rakstīja:Dream rakstīja:pirms beerninju radiishanas izejiet aarsta paarbaudes acs jautaajumos un patellas luksaaciju ;)Lily rakstīja:Es ļoti lepojos ar savu mazo mīļumiņu :)
Jā, to es lasīju jaunajās astēs. Un tie garspalvainie toji melnie ar lāsumiem gadījumā nav jūsējie? Tie man patika vislabāk no tiem visiem kas žurnālā Gribu tādu :)
paldies, no tiem melnajiem garspalvainajiem viens bija maneejais ... Orellinja bet bumers bij vinjas teetinjsh ;)
Dream rakstīja:malachi, to vajag izdariit, pat arii tad ja klubs to nepieprasa ... lai buutu nedaudz droshaaka sajuuta ka mazajiem kuceeniem nekas taads neiedzims ;)Lily rakstīja:Dream rakstīja:pirms beerninju radiishanas izejiet aarsta paarbaudes acs jautaajumos un patellas luksaaciju ;)Lily rakstīja:Es ļoti lepojos ar savu mazo mīļumiņu :)
paldies, no tiem melnajiem garspalvainajiem viens bija maneejais ... Orellinja bet bumers bij vinjas teetinjsh ;)
ļoti ļoti patīk garspalvainie toji un čivavas bet ģimene negrib tikai dēļ tā ka spalvas. Bet vaitad no tā mazā toja tur pilna māja ar spalvām? :(
nav spalvas ;) !!!! spalvas tak garspalvainajam toja garas ir tikai uz astes un ausiim :lol: kur no taa var buut pilna maaja ar spalvaamLily rakstīja:ļoti ļoti patīk garspalvainie toji un čivavas bet ģimene negrib tikai dēļ tā ka spalvas. Bet vaitad no tā mazā toja tur pilna māja ar spalvām? :(
Nu no toja noteikti nav pilna māja ar spalvām, jo tā lielā un galvenā spalva jau ir tikai uz ausīm un astes... vismaz mani divi toji, nav spējīgi piespalvot divistabu dzīvokli...
Re kā tu bikiņ mani apsteidzi...kamēr es drukāju ar saviem klibajiem pirkstiem, tu jau veikla un sadrukājusiDream rakstīja:nav spalvas ;) !!!! spalvas tak garspalvainajam toja garas ir tikai uz astes un ausiim :lol: kur no taa var buut pilna maaja ar spalvaamLily rakstīja:ļoti ļoti patīk garspalvainie toji un čivavas bet ģimene negrib tikai dēļ tā ka spalvas. Bet vaitad no tā mazā toja tur pilna māja ar spalvām? :(
lilucis rakstīja:Nu no toja noteikti nav pilna māja ar spalvām, jo tā lielā un galvenā spalva jau ir tikai uz ausīm un astes... vismaz mani divi toji, nav spējīgi piespalvot divistabu dzīvokli...
nee nu bishkji uz mana spilvena no riita ir kaada melna puucinja, bet .... no 4iem tojiem nu nekaadi pat pusmaaja nepiepildaas .... laikam par maz man vinji :lol2:
hihi es ashs drukaataajslilucis rakstīja:Re kā tu bikiņ mani apsteidzi...kamēr es drukāju ar saviem klibajiem pirkstiem, tu jau veikla un sadrukājusiDream rakstīja:nav spalvas ;) !!!! spalvas tak garspalvainajam toja garas ir tikai uz astes un ausiim :lol: kur no taa var buut pilna maaja ar spalvaamLily rakstīja:ļoti ļoti patīk garspalvainie toji un čivavas bet ģimene negrib tikai dēļ tā ka spalvas. Bet vaitad no tā mazā toja tur pilna māja ar spalvām? :(
Nu jā uz spilveniem un palaga drusku paliek, bet domāju, ka no īsspalvainā jau ar paliek...Dream rakstīja:lilucis rakstīja:Nu no toja noteikti nav pilna māja ar spalvām, jo tā lielā un galvenā spalva jau ir tikai uz ausīm un astes... vismaz mani divi toji, nav spējīgi piespalvot divistabu dzīvokli...
nee nu bishkji uz mana spilvena no riita ir kaada melna puucinja, bet .... no 4iem tojiem nu nekaadi pat pusmaaja nepiepildaas .... laikam par maz man vinji :lol2:
Lapa 2 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» LKA. 9. novembris "Rudens Favoriits 2008" Graudu iela 21
» Kluba "Sirius" izstāde ar CAC titula piešķiršanu 18.04.2010.
» LKA. 25. janvāris "Grand Imperial 2009"
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» LKF "Valmieras Kennelkluba nacionālā izstāde",Valmierā 20.-21.02.2010.
» Kluba "Sirius" izstāde ar CAC titula piešķiršanu 18.04.2010.
» LKA. 25. janvāris "Grand Imperial 2009"
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» LKF "Valmieras Kennelkluba nacionālā izstāde",Valmierā 20.-21.02.2010.
Lapa 2 no 9