LKA. 21. decembris "Ziemassveetku Favoriits 2008" - Sporta maneezhaa
+8
minka200
lilucis
_Agnese_
Lily
Eliina
Māriņa
Dream
Ronija
12 posters
Lapa 9 no 9
Lapa 9 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: LKA. 21. decembris "Ziemassveetku Favoriits 2008" - Sporta maneezhaa
Dream rakstīja:nu neko dariit ... patiik man bildiites apskatiit, radu rakstus papeetiit ... :roll:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:njaaa, interesanti ... bet man kaa ljoti zinjkaariigam garspalvaino toju lietaas dikti gribas redzeet bildiiti :( Lily, pameegjini izrakt bildiiti un ielikt ;)Ronija rakstīja:Nu aktiivs vinjsh tieshaam ir.
Bet kas attiecaas uz CACu, to sanjeema tikai Vero.
Khi khi khi:)) Jaa jaa, Dream ir zinjkaariigs:)
Zinu jau zinu:)) Es nau labaaka :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Zinu jau zinu:)) Es nau labaaka :D
Dream rakstīja:nu neko dariit ... patiik man bildiites apskatiit, radu rakstus papeetiit ... :roll:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:njaaa, interesanti ... bet man kaa ljoti zinjkaariigam garspalvaino toju lietaas dikti gribas redzeet bildiiti :( Lily, pameegjini izrakt bildiiti un ielikt ;)Ronija rakstīja:Nu aktiivs vinjsh tieshaam ir.
Man tas pats ar radurakstiem. Iternetā visus meklēju visādus tālus radiniekus atrodu u.t.t. No galvas zinu kas kur kāds čempions rados ;D
Nu es tomēr ielādēju to bildi un nav nemaz TIK traki :D Saprast var, tikai viņš man rokās kad bija ļoti gribēja lekt pie manas Lily tapēc izkustējās un viņam ausis nevar labi saprast. :( Tādas noshljukušas. Un acis. :shock: :D:D:D
Un par to CACu nezinu. Bet mēs viņai zvenījām un viņa teica ka dabūja CACu nevar taču sajaukt. ;D
Jaa, izraadaas vinjsh jauno sunju klasee dabuuja 1. vietu, bet saliidzinaashanaa ar Vero zaudeeja.
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Jaa, izraadaas vinjsh jauno sunju klasee dabuuja 1. vietu, bet saliidzinaashanaa ar Vero zaudeeja.
āa. Nu mana oma teica ka arī ja viņš nekādu titulu nedabūtu mēs neatteiktos pārot. :) Man viņš ļoti patika. Tāds aktiivs. )
ooo super, izskataas jau labi :) un laasumi ar nav izsmeereeti :wizard:Lily rakstīja:Dream rakstīja:nu neko dariit ... patiik man bildiites apskatiit, radu rakstus papeetiit ... :roll:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:njaaa, interesanti ... bet man kaa ljoti zinjkaariigam garspalvaino toju lietaas dikti gribas redzeet bildiiti :( Lily, pameegjini izrakt bildiiti un ielikt ;)Ronija rakstīja:Nu aktiivs vinjsh tieshaam ir.
Man tas pats ar radurakstiem. Iternetā visus meklēju visādus tālus radiniekus atrodu u.t.t. No galvas zinu kas kur kāds čempions rados ;D
Nu es tomēr ielādēju to bildi un nav nemaz TIK traki :D Saprast var, tikai viņš man rokās kad bija ļoti gribēja lekt pie manas Lily tapēc izkustējās un viņam ausis nevar labi saprast. :( Tādas noshljukušas. Un acis. :shock: :D:D:D
Un par to CACu nezinu. Bet mēs viņai zvenījām un viņa teica ka dabūja CACu nevar taču sajaukt. ;D
vispaar jau aktivitaate nav noteicoshaa lai izveeleetos precinieku ;) svariigi ir eksterjers ... zobi 6 x 6 ;)Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Jaa, izraadaas vinjsh jauno sunju klasee dabuuja 1. vietu, bet saliidzinaashanaa ar Vero zaudeeja.
āa. Nu mana oma teica ka arī ja viņš nekādu titulu nedabūtu mēs neatteiktos pārot. :) Man viņš ļoti patika. Tāds aktiivs. )
Dream rakstīja:vispaar jau aktivitaate nav noteicoshaa lai izveeleetos precinieku ;) svariigi ir eksterjers ... zobi 6 x 6 ;)Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Jaa, izraadaas vinjsh jauno sunju klasee dabuuja 1. vietu, bet saliidzinaashanaa ar Vero zaudeeja.
Nu es taču zinu. Manas draudzenes krancītis ir ļoti ļoti aktīvs un foršs. :D es tacu ar viņu nepārošu. Bet ar psihi viņam nav kārtībā :(
A ko nozīmē izsmērēti lāsumi? Pirmo reizi dzirdu )
Dream rakstīja:vispaar jau aktivitaate nav noteicoshaa lai izveeleetos precinieku ;) svariigi ir eksterjers ... zobi 6 x 6 ;)Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Jaa, izraadaas vinjsh jauno sunju klasee dabuuja 1. vietu, bet saliidzinaashanaa ar Vero zaudeeja.
Piekriitu tev Dream.
Bik ne pa teemu:)) Es vienmeer esmu briiniijusies, kaapeec zobu normu apziimee ar 6x6, peec logjikas jaabuut 6+6 :D Un matemaatiski iznaakums pareizaaks sanaak :D
Ronija- Moderator
izsmeereeti laasumi noziimee ka laasumi nav tiiri un izteikti, bet ir melno matu piejaukums ... nu kaut kaa taa :)Lily rakstīja:Dream rakstīja:vispaar jau aktivitaate nav noteicoshaa lai izveeleetos precinieku ;) svariigi ir eksterjers ... zobi 6 x 6 ;)Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Jaa, izraadaas vinjsh jauno sunju klasee dabuuja 1. vietu, bet saliidzinaashanaa ar Vero zaudeeja.
Nu es taču zinu. Manas draudzenes krancītis ir ļoti ļoti aktīvs un foršs. :D es tacu ar viņu nepārošu. Bet ar psihi viņam nav kārtībā :(
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:vispaar jau aktivitaate nav noteicoshaa lai izveeleetos precinieku ;) svariigi ir eksterjers ... zobi 6 x 6 ;)Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Jaa, izraadaas vinjsh jauno sunju klasee dabuuja 1. vietu, bet saliidzinaashanaa ar Vero zaudeeja.
Piekriitu tev Dream.
Bik ne pa teemu:)) Es vienmeer esmu briiniijusies, kaapeec zobu normu apziimee ar 6x6, peec logjikas jaabuut 6+6 :D Un matemaatiski iznaakums pareizaaks sanaak :D
interesanti vai ne, bet ne es to izdomaaju ... gan jau ir savs iemeslts tam :lol:
Nee, nu es jau tagad to pienjeemusi kaa normu esmu, bet iesaakuma gan taa diivaini likaas, kaut gan no logjikas uzreiz sapratu, ka runa par prieksheejiem zobeljiem:)
Ronija- Moderator
Dream rakstīja:izsmeereeti laasumi noziimee ka laasumi nav tiiri un izteikti, bet ir melno matu piejaukums ... nu kaut kaa taa :)Lily rakstīja:Dream rakstīja:vispaar jau aktivitaate nav noteicoshaa lai izveeleetos precinieku ;) svariigi ir eksterjers ... zobi 6 x 6 ;)Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Jaa, izraadaas vinjsh jauno sunju klasee dabuuja 1. vietu, bet saliidzinaashanaa ar Vero zaudeeja.
āa, zinu. Esmu tādus redzējusi. :)
Lapa 9 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» LKA. 9. novembris "Rudens Favoriits 2008" Graudu iela 21
» Kluba "Sirius" izstāde ar CAC titula piešķiršanu 18.04.2010.
» LKA. 25. janvāris "Grand Imperial 2009"
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» LKF "Valmieras Kennelkluba nacionālā izstāde",Valmierā 20.-21.02.2010.
» Kluba "Sirius" izstāde ar CAC titula piešķiršanu 18.04.2010.
» LKA. 25. janvāris "Grand Imperial 2009"
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» LKF "Valmieras Kennelkluba nacionālā izstāde",Valmierā 20.-21.02.2010.
Lapa 9 no 9