Bļoda pāri izdarījusi jeb suņuks neēd no bļodas
+10
ajame
Silkite
Elīna
Māriņa
Eliina
Michely
Ruby
Kitija
Lily
Buciitis
14 posters
Lapa 1 no 3
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Bļoda pāri izdarījusi jeb suņuks neēd no bļodas
Tiešām tāds skats, it kā bļoda būtu sunim pāri nodarījusi, jo ja pieliek to suņukam klāt viņš bēg no tās! :|
To kas bļodā, ja dod ar roku, tad viņš ēd, kā traks.. Bet no bļodas ni, ni...
Vai kādai ir bijusi līdzīga situācija? :roll:
To kas bļodā, ja dod ar roku, tad viņš ēd, kā traks.. Bet no bļodas ni, ni...
Vai kādai ir bijusi līdzīga situācija? :roll:
Re: Bļoda pāri izdarījusi jeb suņuks neēd no bļodas
Man tas pats ir ar Lily :( need no bļodas vispār, tikai kuņģus vai akniņas... Bet kā ierauga, ka man rokās bļoda tā ausis uz leju un palien zem gultas :((( bet mums drizaak taa probleema ir ar eeshanu, pat gruutnieciibas laikaa barojaam viņu no rokas bāžot mutē
nez, esmu dzirdējusi, ka kucēniem tā ir bet pēctam izaug no tā niķa... :scratch:
Mans Hugo arī need no blodinas... visādi meeginaaju, bet nekaa...
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Varbūt jānomaina bļodiņa, jo suņam varbūt apnikusi zaļa krāsa?
:D :D :D lasu un smejos jo tieshi taada bija mana Pepiite :D :D liidz pusotra gada vecumam :D :D nekaadas bljodinjas (kaut kur jau to biju mineejusi sheit)! Fuuuu man jau likaas ka mees vieniigie diivainiishi bet redz - mums daudz liidzinieku :D :D
Es laikam tajaa laikaa biju izmeegjinaajusi visu - visa veida materiaalus,kraasas,lielumus u.t.t. bljodinju zinjaa, bet Pepiite tik turpinaaju apiet bljodinju :D :D Laikam arii kaadu meenesi "eedu" no vinjas bljodinjas vinjas priekshaa uz zemes,lai vinja saprot ka nav no kaa baidiities, bet nekaa! Nu laikam jau tas ir taads beerniibas nikjis kursh pazuudiis ar laiku, bet ciinjaa es nepadevos un beigaas viss normalizeejaas :)
Es laikam tajaa laikaa biju izmeegjinaajusi visu - visa veida materiaalus,kraasas,lielumus u.t.t. bljodinju zinjaa, bet Pepiite tik turpinaaju apiet bljodinju :D :D Laikam arii kaadu meenesi "eedu" no vinjas bljodinjas vinjas priekshaa uz zemes,lai vinja saprot ka nav no kaa baidiities, bet nekaa! Nu laikam jau tas ir taads beerniibas nikjis kursh pazuudiis ar laiku, bet ciinjaa es nepadevos un beigaas viss normalizeejaas :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Mazie susļiki.. :bunny: Man tikai bail, ka tā neizlutina, jo tad vispār vairs neēdīs no bļodiņas :(
Njaa ar izlutinaahsnu jaauzmanaas gan, jo eeshanas paradumi taada lieta kas sunim var raidiit nepareizu signaalu,ka vinsh ir boss!! Vai jums ir briivaa eedinaashana vai peec laikiem?? Sheit noteikti paliidzeetu konkreetu laiku rezhiijms :)
Vai zini kas atrisina sho probleemu? Nu konkreeti kas ta kaa atrisinaaja mums sho probleemu??
Otrs sunjuks :D :D :lol: pilniigi nopietni...
Vai zini kas atrisina sho probleemu? Nu konkreeti kas ta kaa atrisinaaja mums sho probleemu??
Otrs sunjuks :D :D :lol: pilniigi nopietni...
Ruby- Estimable
Hmm... Es jau esmu vairākas reizes ieminējusies draugam par otru suņuku.. :Icon78:
Bet uz to viņš man atbild ar tādu skatienu, kā šajā video... https://www.youtube.com/watch?v=JH5NprlUm10
Bet uz to viņš man atbild ar tādu skatienu, kā šajā video... https://www.youtube.com/watch?v=JH5NprlUm10
Otto arī tā diivaini ēd no bļodas - pakampj pilnu muti aizgriezhas un paiet no bljodas nostaak, tad izber uz griidas un ēd, pēc tam atkal iet medīt uz bļodu jaunu kampienu :) ēšanas laikā tāda kā pastaiga sanāk :)
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Shanele arii piegrabj pilnu puti un tad izber vai nu uz tuvaka paklaja vai gultaa tad sak est
Jaa, es pati redzeeju kaa Shanele eed :D Man tas bija kas neredzeets :D Vinja takaa atnes sev čupiņu un ēd gultā :D
aptuveni tā saucas pareiza ēšana - ēst bieži bet mazās devās :)
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Braalja Yorkam ar taads nikjis sagruuzh pilnu muti ar sauso bariibu un iet eest gultaa :lol: :D Smiekliigi izskataas :lol:
Ruby- Estimable
Mums tā mazais Fidzis ēd. :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Man Česters ar tā dara, ja neviens nav virtuvē, tad paņem barību atnes uz istabu, apēd un skrien atkal pakaļ! Ja neviens nav mājās neēd vispār!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
mans tarakàns laikam ir neparasts bljoda,shkjiivis vai panna(joks) dievina ést un izlaiza tiiru
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Lotei arī nepatīk ēst no traukiem. ēd tikai no rokas vai no zemes. vienu dienu nolēmu nepiekāpties viņai, bet viņa guva virsroku- visu dienu nekā neēda un vakarā es jau atkal baroju no rokas :icon103:
Vai jūs kucēniem arī mērcējāt sauso barību lai tā nav tik cieta? Jeb es vienīgā dīvainīte, kur uzskata, ka mazajam grūti sagrauzt?
Neesi tu divainiite, pavisam mazinjiem bariibu meercee :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
kuceeniem vienmeer ir jaameerceee, mes Lilijai veljoprojaam dazhreiz meerceejam jo need neko :(
Lily - kaa tu vispaar savas meitenes baro? Vai atsevishkji katra eed, vai visas kopaa?
Ruby- Estimable
Protams atsevišķi! Sakausies tak :D Parasti Lily ļoti lēni un ar gariem zobiem ēd bet tad Lora jau ir paēdusi un iet uzmākties Lilijai un taa bieži sakaujās :(
aaa nu skaidrs :) un tad kameer viena eed - ko paareejaas dara? Kaa tu izlem kura eediis pirmaa un kura peedeejaa??
Ruby- Estimable
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 1 no 3