AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 18 no 40
Lapa 18 no 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3128. super bildiite,bet kas tas pa mazo sakarniiti podinjà??????pirmais pa labi(atgàdina pieneni )
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Buciitis rakstīja:3127. ...
3129. Tev gan labi, pavasaris jau klāt! skaisti!
3130. mmm orhideja, dievinu tas pukes. pasai man majas 4, bet sobrid neviena gan nezied
kads ir dziedeejos par so te??? es nebiju dzirdejusi man soks http://www.yapfiles.ru/show/55323/70f2a7c2e6193a7e792faa0f00051378.flv.html
kads ir dziedeejos par so te??? es nebiju dzirdejusi man soks http://www.yapfiles.ru/show/55323/70f2a7c2e6193a7e792faa0f00051378.flv.html
3131. O jā, orhideja super zied... Tās arī manas mīļākās puķes un izturīgākās
3132. Pirmā no kreisās ir amarillis, otrā orhideja un trešā panīkusi gerbera (tas mazais sakārnītis)
3133. o ja, orhidejas - man arī mīļākās kamēr ziedošas un skaistas ... pēc tam nāk citas mīļākās ziedonītes
Eliina, nekas nav neiespeejams shai pasaulee bet nu jaa ... man pietika ar DVIINJIEM!!! 10 tas buutu
Eliina, nekas nav neiespeejams shai pasaulee bet nu jaa ... man pietika ar DVIINJIEM!!! 10 tas buutu
3134.
Kā var piedzimt ar taaadu skaistu ziimeejumu miikstajaa kazhokaa
http://www.spoki.lv/dabasdraugi/dienas-pozitivs/114154
Kā var piedzimt ar taaadu skaistu ziimeejumu miikstajaa kazhokaa
http://www.spoki.lv/dabasdraugi/dienas-pozitivs/114154
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
3136. ŠAAAAUUUUSMĪGI GRŪTS RĪTS
iesakat labāko recepti kā lai aizdzen miegu !?
iesakat labāko recepti kā lai aizdzen miegu !?
3137. Viens veids varētu būt kafija.
Otrs - izvēdināt telpas.
Trešais - aiziet pie kolēģiem izstaigāties un atstāt miegu viņu kabinetā.
Ceturtais (smēķētājiem) - aiziet uzpīpēt.
Piektais - apēst šokolādi.
Sestais - pazvanīt draudzenei/draugam un papļāpāt.
Septītais - pasnaust sekundīti zem galda.
Vispār gribas soļanku pēc jautrās vakardienas
Otrs - izvēdināt telpas.
Trešais - aiziet pie kolēģiem izstaigāties un atstāt miegu viņu kabinetā.
Ceturtais (smēķētājiem) - aiziet uzpīpēt.
Piektais - apēst šokolādi.
Sestais - pazvanīt draudzenei/draugam un papļāpāt.
Septītais - pasnaust sekundīti zem galda.
Vispār gribas soļanku pēc jautrās vakardienas
3139. Vispār saka, ka 15 minūtes esot visideālais nosnaušanās laiks un tad cilvēks paliek modrs
3140. man shoriit(ap 05:50) sapliisa Wc ùdens padeve kàds briinishkjiigs riits bija
Silkite- Estimable
3141. Es šonakt trijos gribēju padzerties. Attaisīju vaļā minīša pudeli un Tipīts uzreiz savu skaļo un nikno "Vau vau vai" palaida. Tā ka visa māja augšā. Muļķīts mazais skatās uz durvīm un rej, domā ka minīts laužās pa durvīm iekšā.
3142. ha man gan Desa tuséjàs pa virtuvi ,jo domàja ka brokastu laiks pienàcis
Silkite- Estimable
3143. Man Tipīts ar visu laiku tusējas pa virtuvi, aiz apsvēruma, ja nju kāds ar kaut ko garšīgu šo sacienās
3144. un vél piemirsi: kad kàdam kaut kas izkritiis no rokàm es vakar griezu salàtus,tik ciitiigi sédéja blakus par to beigàs dabuja burkànànjus .
Silkite- Estimable
3146. es gan laboju shodien santehniku biju veikalà,bet pàrdevéju-paliigus nekur neredzéju. pati panjému trepes(kas bija novietotas blakus) un kàpu augshà,jo ko man vajadzéja bija tik augstu novietots ka pat viss lielàkais-garàkais basketbolists netiktu klàt. redz,ko tik nevar latvieshu meitenes,a viira tévs tik noplàtija rokas vinjam pat neienàca doma ka var jau arii izmantot trepes.arii es atradu iisto un labàko variantu wc salaboshanai,plusà dabuju kaut kàdu krànu kas galiigi neder,dievinu cilvékus kas izliekàs gudràki nekà vajadzétu arii pie skruuvéshanas un plànu lasiishanas man veicàs daudz izcilàk,bez manis tur bùtu jautri un beigàs sanàktu kaut kàds mistisks caurums ar lielu pauzi nolaizhot ùdeni esmu pateiciiga savam tévam!!! ar kuru pavadiiju briivus briizhus kaut ko labojot protam lelles jau arii netika aizmirstas Péc tam varéju beigàs viiram(kas pa to laiku atradàs darbà) lepni stàstiit ka pati pàrsvarà tiku galà ar problému
Pēdējo reizi labojis Silkite Piektdiena Februāris 19, 2010 1:06 am; labots 1 reizi
Silkite- Estimable
3147. baigais malacis esi taa jau ir ka latviesu meitenes gudrakas un prasmiigakas, gan jau netikai wc varetu salabot
3148. beidz Eliin,es aizvakar virtuves izlietnes trubas tiiriiju,jo iekrita téjkarote un visu sàka blokjet ciet pati veicu saviem spékiem,viirs tik nobriinijàs pàrnàkot màjàs arii esmu laidusi gaisu àrà no radiatoriem(viirs atradàs komandéjumà).cik saprotu latvieshu meiteném ir vairàk ieksàs kaut ko pashàm salabot,ka pat shejienes viirieshi nav spéjiigi kauns puishi
Silkite- Estimable
3149. Nu Silkiite, tu baigais LV zveers esi Nedzenviirieshus kompleksos Vispaar shad tad man arii taa ir naacies ka auto jaasaremontee vai ... maajaas kaads kraans jaapiemontee atpakalj
Neko padariit taads mums LV meiteneem liktens - remonteeties kameer viiri naudinju pelna par ko remonteeties
Neko padariit taads mums LV meiteneem liktens - remonteeties kameer viiri naudinju pelna par ko remonteeties
3151. jà,Dream tàdi zvérinji més esam no Lv,shejienes meitenes tik briinàs arii vietéjàs meitenes nemàk nomainiit rezerves riepu auto,jo skolà àtri izstàsta teorétiski un viss,lai péc tam zvana servisam,ja ir problémas.man gan tika kàrtiigi praktiskais varinats vismaz tà iekala galvà,ka atceréshos vismaz turpmàkos 200gadus
Buciit,shodien piektdiena un slimot ir aizliegts
Buciit,shodien piektdiena un slimot ir aizliegts
Silkite- Estimable
3152. Ir pieredze ka ne tikai meitenes nemāk nomainīt riepu ... nu jau sen sen atpakaļ, vaciesha kompānijā nācās piedzīvot to ka vīrietis arī izvēlas zvanīt palīdzības dienestam Un bij ļoti lielā šokā, kad man LV nojuka riepa uz ceļa un es nevienam nezvanu
Lapa 18 no 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Lapa 18 no 40