Internetveikali suņiem
+26
ajame
Twixy
miss***
Leila
Buciitis
Mazais
Michely
irituska
Eljusik
Eliina
kristucis1
Sabinella
sirsninja
Elīna
_Agnese_
Laurinja
Dream
Silkite
lilucis
Lily
Sanita
Ronija
Māriņa
Ruby
Lindita
Admin
30 posters
Lapa 8 no 12
Lapa 8 no 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Internetveikali suņiem
Iesaki tad ludzu tas domubiedru grupas kuras tas notiek, jo nevienu nevaru atrast!
Eljusik- Profesional
- Number of posts : 187
Dzīvesvieta : Rīga
Iemetu tev PM linkus:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Paldies!
Bet no sakuma piezvanishu, jo ja otradak tad iespejams ka ne to ne to atpakalj nedabushu :D
Bet no sakuma piezvanishu, jo ja otradak tad iespejams ka ne to ne to atpakalj nedabushu :D
Eljusik- Profesional
Nu, meitenes, šāds gājiens no Jūsu puses gan man neliekas īpaši slavējams. Jā, nenoliedzams ir fakts, ka pasūtījums nav piegādāts utt, bet daudz saprātīgāk būtu ar konkrētā i-veikala pārstāvi izrunāt visu privāti, un nevis lecīgā aizvainota pircēja tonī, bet ar vēlmi ar saviem ietekumiem palīdzēt uzlabot konkrētā servisa darbību. Ja ieteikumus saņems kādas dzirdīgas ausis, rezultāts būs abām pusēm patīkams.
Protams, sūdzības rakstīt vienmēr vieglāk.Bet vai labāk?
Tā kā arī šis uzņēmums ir LV nodokļu maksātājs varbūt ir vēlams tam palīdzēt attīstīties.
Protams, sūdzības rakstīt vienmēr vieglāk.Bet vai labāk?
Tā kā arī šis uzņēmums ir LV nodokļu maksātājs varbūt ir vēlams tam palīdzēt attīstīties.
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Vienmeer eksistee pateereetaaju Aizsardziibas centrs:)
Ronija- Moderator
Es saprastu ja es nebutu ne zvanijusi ne rakstijusi vienjiem tad ja...
Bet sorry es i zvaniju i rakstiju a veikals ar mani necentas sazinaties, tad kapec lai es vinjiem censtos palidzet???
Bet sorry es i zvaniju i rakstiju a veikals ar mani necentas sazinaties, tad kapec lai es vinjiem censtos palidzet???
Eljusik- Profesional
Vienkarshi es ka lose sezhu un zileju kafijas biezumos, kad tad bus.... kad tad bus...
Eljusik- Profesional
ā, te nu ir aizvainotā pircēja tonis ;) nu, ne man izlemt, kā Tev rīkoties.
irituska- Prospect
ta nav atbilde uz jautajumu.
Eljusik- Profesional
esmu pietiekami ilgi strādājusi tirdzniecībā un krīzes (!!!) dēļ atkal to daru, tādēļ no pieredzes ieteicu labāko iespējamo risinājumu abām pusēm. ja nepatīk - nedari tā.
irituska- Prospect
Es arī strādāju tirdzniecībā! Klientiem vinmēr cenšos atrast izeju no situācijas, izmantoju daudz emailu un telefonu lai sazinātos ar klientiem, kā arī lai atrastu vajadzīgo citos tirdzniecības punktos..
No šī veikala nekādu pretimnākšanu neesmu saņēmusi, un tādēļ nesaprotu kāpēc lai es vienīgā būtu pretimnākoša!
No šī veikala nekādu pretimnākšanu neesmu saņēmusi, un tādēļ nesaprotu kāpēc lai es vienīgā būtu pretimnākoša!
Eljusik- Profesional
Iespeejams tapeec arii vinju maajaslapaa nav iespeejams atstaat atsauksmes!!! Un piekriitu ka ja nav iespeejas piegaadaat preci laiciigi tad ir ar klientu jaasazinaas un jaatvainojaas par to - tas tachu nav nemaz tik gruuti un ir to cilveeku interesees lai vinju klienti buutu apmierinaati!
Vienmeer patiik ja shaadaas situaacijaas peec tam pie pakas tiek pievienotas daudz daudz daavaninjas :) vienreiz par nelielu nokaveeshanos sanjeemu spraadziites,grauzhamos kaarumus,siksninju piekarinjus,kaarumu macinjus,kaku maisinjus :) bija ljoti ljoti patiikami un ir sajuta ka esi svariigs klients kaut arii toreiz pasuutiiju tik divus kreklinjus :) Patiik ar ja taapat arii pievieno kaadu mazuminju pie pasuutiijuma :)
Vienmeer patiik ja shaadaas situaacijaas peec tam pie pakas tiek pievienotas daudz daudz daavaninjas :) vienreiz par nelielu nokaveeshanos sanjeemu spraadziites,grauzhamos kaarumus,siksninju piekarinjus,kaarumu macinjus,kaku maisinjus :) bija ljoti ljoti patiikami un ir sajuta ka esi svariigs klients kaut arii toreiz pasuutiiju tik divus kreklinjus :) Patiik ar ja taapat arii pievieno kaadu mazuminju pie pasuutiijuma :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nesaprotu, kapeec jaapasuuta no paarpirceejiem, jaapaarmaksaa un jaakrenjkjeejas? Man no www.dogdug.com atnaaca viss 10 dienu laikaa un ar vinjiem pat var maajaslapaa sazinaaties onlainaa. Protams, vinju atruna par Lily veikalu un cenaam ir ljoti muljkjiiga, jo serviss uz vietas , kur redzi preci dabaa un vari piemeeriit arii ir pavisam kas cits nekaa pirkt netaa un veelreiz atkaartoshos, ka shiis ir kjiinieshu dreebiites un attieciigi arii kvalitaate ir par to pashu cenu.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Tad kad es pasutiju es nezinaju ka vinja pasuta citur un ka serviss ir tik drausmigs, tas bija pirmais veikals ko atradu un gribejas iepriecinat savu mazuli uz parvakshanos pie mums!
Eljusik- Profesional
nu labi. tas laikam šoreiz ir principa jautājums un vēlme katram pierādīt savu taisnību.
Bet kopumā - domāju, ka saprotošam pircējam, sadarbojoties ar pārdevēju var sanākt ļoti labus servisa uzlabojumus, papildinājumus sortimentā utt. Šis interneta veikals varētu būt viens no tādiem gadījumiem. Un varētu arī nebūt. Tas no katra paša atkarīgs.
Bet kopumā - domāju, ka saprotošam pircējam, sadarbojoties ar pārdevēju var sanākt ļoti labus servisa uzlabojumus, papildinājumus sortimentā utt. Šis interneta veikals varētu būt viens no tādiem gadījumiem. Un varētu arī nebūt. Tas no katra paša atkarīgs.
irituska- Prospect
Beidzot Jāņi pagājuši un es piezvanīju uz musumiluliem.lv
Tagad man apsolīja ka sestdien man zvanīs un kurjers vedīs man pasūtījumu... :roll:
Tagad man apsolīja ka sestdien man zvanīs un kurjers vedīs man pasūtījumu... :roll:
Eljusik- Profesional
Māriņa rakstīja:... ka shiis ir kjiinieshu dreebiites un attieciigi arii kvalitaate ir par to pashu cenu.
Shitam gan es nepiekriitu - ja jau kjiinieshu tad kvalitaate zemee metama! Ok liela dalja noteikti ir sliktas kvalitaates, bet tas nenoziime ka visa!
Neaizmirsiisim ka tagad gandriiz visi izmanto sho leeto "kjiinieshu" darba speeku un milziiga dalja augstaas modes ruupniicu Itaalijaa ir sleegtas :(
Nepateikshu uzreiz konkreeti nevienu kjiinieshu kompaaniju, bet tieshi korejieshu PrettyPet un PuppyZzang sunju dreebiishu razhotaaji ir vienkaarshi nepaarspeejami gan kvalitaates zinjaa gan izdomas, origjinaalitaates zinjaa - dreebiites,siksninjas,somas,gultas u.t.t.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Jau sestdienas vakars, no kurjera ne ziņas ne miņas.
Telefons uz kuru es parasti zvanīju - izslēgts...
Telefons uz kuru es parasti zvanīju - izslēgts...
Eljusik- Profesional
Njaa, kaut kaa tev nav paveicies. Ja nav nosleepums, ko pasuutiiji?
Ronija- Moderator
drosivien veel jaanjo, bet pirmdien gan shiem uzzvani un ar pateretaju tiesibu aizsardzibas biroju piedraudi :)
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Nee, nu labi, es saprotu kavee nedeelju vai divas, kas nu arii taa kaa nebuutu forshi, bet nu jau meenesis rinjkjii ja nemaldos.
Klau, naudinja jau ir samaksaata par preci?
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Njaa, kaut kaa tev nav paveicies. Ja nav nosleepums, ko pasuutiiji?
Pasutiju maicinju pa 3 ls, gribeju izmeģināt kāds veikals! Izmēģināju!
Jā, viņi taču nepilda pasūtijumu ja nav samaksāts, vai tad ne?
nezinu vai no tā būs liela jēga. es jau turos lai domubiedros neizteiktos par šo pasākumu...uzraskti tai meitenei draugos!
Eljusik- Profesional
Lapa 8 no 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Apģērbs suņiem
» Ar citiem suņiem
» ID Tags suņiem
» Bailes no suņiem
» Odi var būt bīstami mazajiem suņiem!
» Ar citiem suņiem
» ID Tags suņiem