Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 18 no 40
Lapa 18 no 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Kā suņuki sadzīvo? :)
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Pirmajā dienā mazais nelaida sev klāt rūca un mēģināja kost :D Bet otrajā jau kopā čucēja un spēlējās :)Sanita rakstīja:Kā suņuki sadzīvo? :)
acz- Prospect
- Number of posts : 64
Dzīvesvieta : Olaine
Mazais ruuca??? tieshaam??? Es tagad atceros savu Peppi atvedot maajaas - man likaas ka tie siikuliishi pat paruukt nespeetu - nu veelaak jaa- tad cita lieta. Ljoti smuka kraasa - taa bruunganaa !!! Tagad tad droshvien naakas maajaas visu dienu ar vinjiem seedeet - ne??? nu kameer aprod -lai nesataisa traci!?!?! Cik jums pirmais sunucis vecs tagad??? un cik kuceenam nedeeljas tagad??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Jā tiešām rūca un tas izskatījā ļoti smiekligi, jo kad pirmo suneni ņēmām viņa pēc kāda mēneša tikai sāka izdvest skaņas :D Ja brūnā krāsa man arī ļoti patīk :) Tad kad pirmo suneni ņēmu jau tad gribēju brūnu, bet uz to mirkli brūnaļu nebija :( Bet tas nekas tā pat ļoti mīļa :) Meitenei pēc divām dienām būs 11 mēneši Puikiņam pēc 12 dienām būs jau 4 mēneši :)Ruby rakstīja:Mazais ruuca??? tieshaam??? Es tagad atceros savu Peppi atvedot maajaas - man likaas ka tie siikuliishi pat paruukt nespeetu - nu veelaak jaa- tad cita lieta. Ljoti smuka kraasa - taa bruunganaa !!! Tagad tad droshvien naakas maajaas visu dienu ar vinjiem seedeet - ne??? nu kameer aprod -lai nesataisa traci!?!?! Cik jums pirmais sunucis vecs tagad??? un cik kuceenam nedeeljas tagad??
acz- Prospect
- Number of posts : 64
Dzīvesvieta : Olaine
acz rakstīja:Jā tiešām rūca un tas izskatījā ļoti smiekligi, jo kad pirmo suneni ņēmām viņa pēc kāda mēneša tikai sāka izdvest skaņas :D Ja brūnā krāsa man arī ļoti patīk :) Tad kad pirmo suneni ņēmu jau tad gribēju brūnu, bet uz to mirkli brūnaļu nebija :( Bet tas nekas tā pat ļoti mīļa :) Meitenei pēc divām dienām būs 11 mēneši Puikiņam pēc 12 dienām būs jau 4 mēneši :)Ruby rakstīja:Mazais ruuca??? tieshaam??? Es tagad atceros savu Peppi atvedot maajaas - man likaas ka tie siikuliishi pat paruukt nespeetu - nu veelaak jaa- tad cita lieta. Ljoti smuka kraasa - taa bruunganaa !!! Tagad tad droshvien naakas maajaas visu dienu ar vinjiem seedeet - ne??? nu kameer aprod -lai nesataisa traci!?!?! Cik jums pirmais sunucis vecs tagad??? un cik kuceenam nedeeljas tagad??
jaa jaa mums taapat - pagaaja vismaz meenesis pirms vinja kaa iists sunjuks saaka riet!!! nu feini feini - divi buchmuuliishi maajaas :D
Ruby- Estimable
Mazais pozeetaajs:)) Astiite gaisaa :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija- Moderator
Nja, liidzveertiiga taa ciinja bijusi :D
Ronija- Moderator
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Paldies, meitenes! :D
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Ruby- Estimable
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:
Vai tik tas smukais milziigais - nav meitene???? jo taas attieciibas ir vienkaarshi dieviigas :D :D
Nē, nē, tas ir puika- Gordons, viņš ir 7 mēnešus jaunāks par Česteru, tādēļ jau no bērnības pieradis pie mana sīkuļa! :D
Elīna- Hero
Elīna rakstīja:Ruby rakstīja:
Vai tik tas smukais milziigais - nav meitene???? jo taas attieciibas ir vienkaarshi dieviigas :D :D
Nē, nē, tas ir puika- Gordons, viņš ir 7 mēnešus jaunāks par Česteru, tādēļ jau no bērnības pieradis pie mana sīkuļa! :D
aaa es jau domaaju ka meitene - kura uznjeemusies maates lomu!!! Nu ja tapeec jau Česters taa var uzkundzeeties :D
Ruby- Estimable
SUPER!!! shitaada draudziiba!!! Man ar skaudiigu aci jaanoskataas - jo maneejaa ir neshpetna- dzimshanas dienaa atnaaca ciemos tikai speelju miikstie laaciishi :D :D :D un suniishi :D :D :D
Ruby- Estimable
Super miilji izskataas
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
[quote="Elīna"]te bildes, kur Gordons vel bij mazs un Česters varēja viņu abižot! :D Pirmā ciemošanās!
Labie bilžuki!
Manējais Elfiņš arī štā apbižo mūsu kaķeni. Pa reizei izņemu no suņa mutes spalvu kušķīšus, sabaru, ka slikti darīts un samīļoju, sažēloju kaķeni.
Labie bilžuki!
Manējais Elfiņš arī štā apbižo mūsu kaķeni. Pa reizei izņemu no suņa mutes spalvu kušķīšus, sabaru, ka slikti darīts un samīļoju, sažēloju kaķeni.
Paldies!:D Man jau liekas,ka Česteram būtu labāk paticis ja viņš tāds mazs arī būtu palicis!
Elīna- Hero
Lapa 18 no 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)