Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 19 no 40
Lapa 19 no 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Elīna rakstīja:Paldies!:D Man jau liekas,ka Česteram būtu labāk paticis ja viņš tāds mazs arī būtu palicis!
Haha ritiigi speelju draugi.... tik Chesters noteikti nesaoprashanaa kapee taada atshkjiriiba svara kategorijaas???
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:Elīna rakstīja:Paldies!:D Man jau liekas,ka Česteram būtu labāk paticis ja viņš tāds mazs arī būtu palicis!
Haha ritiigi speelju draugi.... tik Chesters noteikti nesaoprashanaa kapee taada atshkjiriiba svara kategorijaas???
Nav tik traki, bet kāda drošība blakus tādam draugam! :D
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Elīna rakstīja:Māriņa rakstīja:Elīna rakstīja:Paldies!:D Man jau liekas,ka Česteram būtu labāk paticis ja viņš tāds mazs arī būtu palicis!
Njaa un kursh kuru vairaak sargaa? :o
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Elīna rakstīja:Māriņa rakstīja:Elīna rakstīja:Paldies!:D Man jau liekas,ka Česteram būtu labāk paticis ja viņš tāds mazs arī būtu palicis!
Drīzāk kurš kuru vairāk kaitina!!!! :D Lielais sīko kaitina un tad sīkais paliek ļoooooti dusmīgs un rūkdams, atņirgtiem zobiem lec lielajam kaklā!!!!
Elīna- Hero
Elīna rakstīja:Māriņa rakstīja:Elīna rakstīja:Māriņa rakstīja:Elīna rakstīja:Paldies!:D Man jau liekas,ka Česteram būtu labāk paticis ja viņš tāds mazs arī būtu palicis!
Drīzāk kurš kuru vairāk kaitina!!!! :D Lielais sīko kaitina un tad sīkais paliek ļoooooti dusmīgs un rūkdams, atņirgtiem zobiem lec lielajam kaklā!!!!
Tad jau jums tikpat kaa cirkaa!! Jautriiba sit augstu vilni......
Māriņa- Estimable
Ruby rakstīja:SUPER!!! shitaada draudziiba!!! Man ar skaudiigu aci jaanoskataas - jo maneejaa ir neshpetna- dzimshanas dienaa atnaaca ciemos tikai speelju miikstie laaciishi :D :D :D un suniishi :D :D :D
Ruby - redzeeju to Pepijas dzimshanas dienas bildi draudzinjos:)) Ilgi smeejos:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Ruby rakstīja:SUPER!!! shitaada draudziiba!!! Man ar skaudiigu aci jaanoskataas - jo maneejaa ir neshpetna- dzimshanas dienaa atnaaca ciemos tikai speelju miikstie laaciishi :D :D :D un suniishi :D :D :D
Ruby - redzeeju to Pepijas dzimshanas dienas bildi draudzinjos:)) Ilgi smeejos:))
aha :D taa mums diemzheel gaaja :D bet kopbildi tachu vajadzeeja !!! Ceru ka uz otro jau vareesim iistos aicinaat - mums sestdien randinsh ar treneriiti uz privaat(dubult)stundu :D jau sarunaats - tad es jums visiem zinjoshu kaadas metodes pielietojam :D Un sveetdien pataisno uz sarkano paklaaju uz pirmizraadi Beverlyhills Chihuahua - tad jau ar kaadu mazo veel iepaziisimies uzreiz :D :D ja nebuus jaapamet zaale :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:Ruby rakstīja:SUPER!!! shitaada draudziiba!!! Man ar skaudiigu aci jaanoskataas - jo maneejaa ir neshpetna- dzimshanas dienaa atnaaca ciemos tikai speelju miikstie laaciishi :D :D :D un suniishi :D :D :D
aha :D taa mums diemzheel gaaja :D bet kopbildi tachu vajadzeeja !!! Ceru ka uz otro jau vareesim iistos aicinaat - mums sestdien randinsh ar treneriiti uz privaat(dubult)stundu :D jau sarunaats - tad es jums visiem zinjoshu kaadas metodes pielietojam :D Un sveetdien pataisno uz sarkano paklaaju uz pirmizraadi Beverlyhills Chihuahua - tad jau ar kaadu mazo veel iepaziisimies uzreiz :D :D ja nebuus jaapamet zaale :(
Ljoti gaidiisim atskaitiiti:))
Bet zaali gan nevajag pames - nu cik vinja ries?? Paries paries un apniks:)) Tici man, izsleegs zaalee gaismu - uzreiz ies guleet visi:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:Ruby rakstīja:SUPER!!! shitaada draudziiba!!! Man ar skaudiigu aci jaanoskataas - jo maneejaa ir neshpetna- dzimshanas dienaa atnaaca ciemos tikai speelju miikstie laaciishi :D :D :D un suniishi :D :D :D
Ljoti gaidiisim atskaitiiti:))
Bet zaali gan nevajag pames - nu cik vinja ries?? Paries paries un apniks:)) Tici man, izsleegs zaalee gaismu - uzreiz ies guleet visi:))
Es jau ar taa pat domaaju - un mazie vinjai taa kaa vairaak interesee - rej bet osta gaisu - ja nu kas tur tomeer interesants gadaas!!!
Ruby- Estimable
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Super!!! Kaa juus abi esat pacentushies :D
Ruby- Estimable
Man shitaa Viviite seezh, ja ko grib, bet Dzollija tik leekaa
Māriņa- Estimable
Silkite- Estimable
Chiiba ir vienkaarshi super:)) Mums ar taada dereetu:)))
Ronija- Moderator
Jāpiekrīt Ronijai, super čība! :D
Elīna- Hero
Kad ieraudziiju sho chiibu sapratu man vajag,bet veel prieciigaaka paliku kad uzzinaaju ka uz visaam sunju gultaam ir atlaides(arii uz chiibas )
Silkite- Estimable
Ai Desa izskataas dikti laimiigs :D pasham sava chiiba !!! Esmu ieveerojusi ka gultinjas ar taadiem kaa jumtinjiem sunjukiem patiik daudz labaak!!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ai Desa izskataas dikti laimiigs :D pasham sava chiiba !!! Esmu ieveerojusi ka gultinjas ar taadiem kaa jumtinjiem sunjukiem patiik daudz labaak!!!!
jà,vinjam patiik,bet saimnieku guulta paliek tomér viss miiljàkà
Silkite- Estimable
Silkite- Estimable
Piekriitu, ljoti skaisti bilzhuki :love2:lilucis rakstīja: Ļooooti smuki bilžukiņi un suņuki apburoši!!!
Lapa 19 no 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
Lapa 19 no 40