zobu raušana
+29
refinnej
Žozefīna
inly&bugy
ajame
Ambera
irituska
Buciitis
Lily
Leila
Michely
Sabinella
kristucis1
sassaa
zverjok
Eliina
acz
Mazais
wiive
_Agnese_
Sanita
Ruby
Lindita
Admin
Elīna
Silkite
Māriņa
Ronija
chupinja
Dream
33 posters
Lapa 14 no 18
Lapa 14 no 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: zobu raušana
tad pakonculētjies ar vetārstu vai kādu zinošu cilvēku no kluba
es jau ari isti nezinu ka tur jamesee,cik saprotu tad ja ir uz aru jamesee uz ieksu,bet ne parak stipri savādāk nostāsies par dzilu
es jau ari isti nezinu ka tur jamesee,cik saprotu tad ja ir uz aru jamesee uz ieksu,bet ne parak stipri savādāk nostāsies par dzilu
skaidrs..tad aiziešu vnk pie veta ;) plds
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
var masēt, kas ir visvienkāršākais un lētākais variants bet sunim atkal nepatīk ka tur pa muti ložņā un jāmasē ir katru dienu.... breketes varētu izmaksāt diezgan padārgi... un dēļ viena zoba nu nez... vienkāršāk jau pamasēt kamer nav noformējies žoklītis ;)
nū mums pateica, ka būs jāliek platīte, sākumā jāaiziet pie stomatologa, redzēs, ko šis mums teiks.. vets teica, ka tas dēļ tā, ka piena ilkņi izbīdija, to jau es itkā arī zināju.. ak, kas tik nenotiek..
kāds apmēram zina tādas platītes izmakas, man pašai kādreiz platīte maksāja 30 ls, nezinu kā ir suņiem :)
kāds apmēram zina tādas platītes izmakas, man pašai kādreiz platīte maksāja 30 ls, nezinu kā ir suņiem :)
Sabinella- Profesional
no sakuma pamesaa kadu nedelu katru dienu varirkas reizes,ja ir tikai vienam zobam...
paltite tev izmaksas pari 100ls
paltite tev izmaksas pari 100ls
wouch.. hmm..diezgan padargi.. :(
Sabinella- Profesional
domaju ka ir vel dargak, jo katrs saka savādāk viena meitne man teica ka ir kaut kadi pat 300ls bet neticas... Dream ari isti nezin doma ka kadi 100ls , ta ka sac maseet zobinus buss labi iees vins pareizaja vieta nebus jatere tada astronomiska summa
nu es aiziešu pirmdien uz konsultāciju :( jāpakalsuās, ko viņa man teiks. nu man negribās ticēt, ka tik dārgi :( tik žēl.. varbūt viņa man arī kaut ko par to masēšanu parādīs, vismaz zināšu kā un kur man jāiemasē tas zobs..
ai bet tagad baigā škrobe..
ai bet tagad baigā škrobe..
Sabinella- Profesional
nu cik es zinu tad te jūrmalā ir viena speciāliste tieši par zobiem, tur uz vienu zobu platīte varētu izmaksāt ap 70 eiro.
o, tas jau skan labāk ;) tad es sākumā aiziešu pie tās savējās (kas stapcitu arī dzīvo jūrmalā) uzzināšu cik viņa prasa, un ja kas, tad Lily būs man jāpalīdz ar nākošo ārstu ;)
Sabinella- Profesional
nū jā, man arī raxtīts, ka viņu sauc Tatjana ;) laikam tad tā ir viena un tā pati :)
Sabinella- Profesional
Un kaa sunjuki uznjem shiis zobu plates? Ar neesaashanu nav probleemas??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
nu es,piemēram, pat iedomāties nevaru kā notiks tā nēsāšana, bet nu ja mums būs, tad jau pastāstīšu kā tas notiek ;)
Sabinella- Profesional
nu ja tas notiek tā pat kā cilvēkiem, tad varētu sāpēt gan nejaucīgi.. bet sapratu, ka nav jānēsā diezko ilgi
Sabinella- Profesional
jaa bet padomaa, jo ''neilgaak'' tu domaa neesaat jo stipraak jaapievelk tas zobs un sunim saapees vairaak.Taņa ir ļoti tāda ''nežēlīga'' rauj ar baigo spēku un platītes ar tāpat skrūvē :D
bet vai tad es viņai nevaru paprasīt tā maigāk? :) es tač negribu lai manam bērnam traki sāp
Sabinella- Profesional
nezinu gan, bet tīra viņa ļoti labi un dārgi ari nevajadzētu būt ;) ja jau audzētāja ar 5 sunjiem no riigas ar vilcienu pie vinjas brauc tikai lai notiritu zobus :D
Njā, mums arī interesē zobu tīrīšana...... , kur un kad tā dakterīte pieņem? Kā var arviņu sakontaktēt? Kāda klīnika tā ir?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Paldies, Elīna! Vai pati neesi iteresējusies, cik tas maksā?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Lapa 14 no 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Lapa 14 no 18