Sunju skolinja
+20
Sanita
Buciitis
Lily
vinetapa
Ambera
sirsninja
Eljusik
irituska
Michely
Eliina
Sabinella
acz
Mazais
minka200
Silkite
Dream
Ruby
Lindita
Māriņa
Ronija
24 posters
Lapa 4 no 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sunju skolinja
Cenas ir ļoti individuālas. :)
Mana lielā sune gāja jau no 4 mēnešu vecuma,bet diemžēl mēs nepabeidzām skoliņu,jo bija steidzami jāaizbrauc :)
Mana lielā sune gāja jau no 4 mēnešu vecuma,bet diemžēl mēs nepabeidzām skoliņu,jo bija steidzami jāaizbrauc :)
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Maaciities un socializeeties jaasaak peec iespeejas aatraak, tikliidz potes izietas taa uz priekshu!Eljusik rakstīja:...un taisnība, ka mācīties labāk būtu no pusgada vecuma?
Ir kuceennodarbiibas kuraas pienjem tikai kuceenus liidz 16 nedeeljaam, jo tas ir pats svariigaakais laiks, no taa ir atkariigs sunja raksturs!
Kad Pepiits bija mazinsh tad to veel nezinaaju, un Lurdesa pie mums nonaaca tikai 16 nedeelju vecumaa, taa kaa man neizdevaas ar vinjaam to iistenot, bet ja kaadreiz buus veel kaads miilulis, tad noteikti ieveeroshu sho nosaciijumu!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby, Latvijaa nav kuceenu grupinjas, visi ir vienaa katlaa, labi, ka veel ir skolinjas, kur tikai mazie sunchi iet. Bet zinu arii taadas vietas, kur peec augumiem vispaar neshkjiro:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Mums ar te nav tieshi mazo suniishu nodarbiibas, zinu ka ir piemeeram shur tur atsevishkji tieshi - Cavalier King Charles Spaniel (nezinu gan kaapeec,varbuut taapeec ka vinju ljoti daudz).
Ejam uz parasto skolinju ar visaadiem suniishiem, ir divas pasniedzeejas un kad visi sanaak tad sadalaa kaa pagadaas, citreiz peec vecuma, citreiz peec auguma, citreiz ja sanaak daudz jauninjo tad tos izdala atsevishkji. Bet nav nekaada vaina, man nav iebildumu, vietas daudz, ja ir silts nodarbiibas ir laukaa.
Shiis nodarbiibas ir tieshi no iiru kennel kluba un ir ljoti leeti (saliidzinaajumam tie ir 5 eiro par stundas nodarbiibu), apmekleejums ir milziigs, ej kad gribi un maksaa kad atnaac :)
Ejam uz parasto skolinju ar visaadiem suniishiem, ir divas pasniedzeejas un kad visi sanaak tad sadalaa kaa pagadaas, citreiz peec vecuma, citreiz peec auguma, citreiz ja sanaak daudz jauninjo tad tos izdala atsevishkji. Bet nav nekaada vaina, man nav iebildumu, vietas daudz, ja ir silts nodarbiibas ir laukaa.
Shiis nodarbiibas ir tieshi no iiru kennel kluba un ir ljoti leeti (saliidzinaajumam tie ir 5 eiro par stundas nodarbiibu), apmekleejums ir milziigs, ej kad gribi un maksaa kad atnaac :)
Ruby- Estimable
Hiphop urāā- Mums tiko sanāca apsēsties
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
Dzīvesvieta : Rīga
Apmācības
Esam sasnieguši pusgada vecumu un domājam, ka jāsāk nopietnāk domāt par sunīša apmācibu.
Kā apmācības notiek Favorītā?? Kādās dienās ir apmāciba toiterjeriem? Vai iepriekš kā jāpiesakās? Kāda samaksa? Ja esi iestājies Klubā vai apmacības ir par brīvu???? Kas vēl jāzina pirms dodies uz pirmo nodarbību?
Kā apmācības notiek Favorītā?? Kādās dienās ir apmāciba toiterjeriem? Vai iepriekš kā jāpiesakās? Kāda samaksa? Ja esi iestājies Klubā vai apmacības ir par brīvu???? Kas vēl jāzina pirms dodies uz pirmo nodarbību?
vinetapa- Newbie
- Number of posts : 2
ar apmaciiju jau ir jadoma no pirmas dieninas kad kucens iegadats un jasak maciit.
bet ja velies iemaciit izstazu gudribas un iesanu pie ringa siksninas un vel leillaku uzticesanos un paklausibu saimniekam,
tad tagad ir istais laiks
Zinu ka favorita notiek katru dienu nodarbibas, bet precizi, kad maca mazos, to gan nemacesu pateikt. Domaju ka ipasi ieprieks nekur nevajag pieteikties vnk jauzin cikos un jaiet. cenas ir laikam ja nemaldos 5ls 2stundas. Ne apmaciba nav par brivu ja esi kluba, par apmacibu tik un ta jamaksa :( noteikti uz katru nodarbibu nem lidzi kārumus(desa,siers, smilduļi u.tt. pec izveles) , ringa siksninu un varbut kada pikstosa rotallieta.
bet ja velies iemaciit izstazu gudribas un iesanu pie ringa siksninas un vel leillaku uzticesanos un paklausibu saimniekam,
tad tagad ir istais laiks
Zinu ka favorita notiek katru dienu nodarbibas, bet precizi, kad maca mazos, to gan nemacesu pateikt. Domaju ka ipasi ieprieks nekur nevajag pieteikties vnk jauzin cikos un jaiet. cenas ir laikam ja nemaldos 5ls 2stundas. Ne apmaciba nav par brivu ja esi kluba, par apmacibu tik un ta jamaksa :( noteikti uz katru nodarbibu nem lidzi kārumus(desa,siers, smilduļi u.tt. pec izveles) , ringa siksninu un varbut kada pikstosa rotallieta.
Ja pazvanīsi uz favorītu tev ieteiks trennerīti kas tev derēs, pēc laikiem un dienām. Te ir saraksts ar telefona numuriem- http://favoritinfo.lv/?Par_mums:Dres%26%23363%3Bra
Es personīgi varu ieteikt trennerīti Ludmilu, ļoti pieredzējusi tieši ar mazajiem suņiem, pašai ir audzētava, liela pieredze izstādēs un ir hendlers. Maksa visiem trenneriem ir 3-5ls stundā.
Es personīgi varu ieteikt trennerīti Ludmilu, ļoti pieredzējusi tieši ar mazajiem suņiem, pašai ir audzētava, liela pieredze izstādēs un ir hendlers. Maksa visiem trenneriem ir 3-5ls stundā.
Personiigi man Ludmila ljoti nepatiik kaa trennere, vinjas apmaaciibas metodes ir diezgan nepareizas. Konkreeti - kaa vinja maaca sunjus apgulties - NEKAD suni nedriikst raut aiz priekshkjepaam, bet Ludmila to dara.
Ronija- Moderator
Nu man teica, lai ar Vikiju taa daru.
Ronija- Moderator
Esmu bijusi pie Ērikas uz nodarbību. Pilnīgi un galīgi nepatika. Beidzās tā ka es sēdēju malā raudāju aiz dusmām un nodarbībā piedalījās draugs. Un par to priekšķepu raušanu ar komandu guli, tā arī dara Ērika. Starp citu, nodarbībā vispār netika izmantoti kārumi.
es biju pie Natalijas, bet neatceros ka vina darija ar to guli, vismaz es maciju pa savam.... bet nodarbiba ka tada man nepatika, bija bardaks un nepiecersa uzmaniibju,jo es nebiju no Favorita
esmu redzējusi kā Ērika trennē kautkā man ne īpaši, katrā ziņā es labāk tad trennēju pati :D
mani visas šitās Favorīta sievietes biedē :D tāpēc labāk es pie Akimova. Gulēt Bundželei mācīju ar kārumu plaukstā ļoti tuvu zemei - tā, lai jānoguļas, sniedzoties tam pakaļ.Tas mums negāja - zāle koda vēderā. Tad līda man caur paralēli zemei izstieptas kājas apakšu. Arī zāle vēderā koda. (nu es, trakā, suni āra laukumā mācīju :D) Bet tad mājās nofiksēju brīdi, kad šī smuki guļ, paķēru našķus, un skrēju mācīt : uzliku roku uz muguras, lai nevar piecelties, teicu "guli" un iedevu našķi. tā vairākas reizes, tad liku sēdēt un tad atkal gulēt. I viss. Ātri saprata.
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Taa arii ir jaamaaca, ja nestraadaa kaaruma metode tuvu pie zemes, bet NEKAADAA gadiijumaa nedriikst rait aiz priekshkjepaam, sunim tas ir kaa drauds, un naakamreiz, kad saimnieks kjeraas pie priekshkjepas suns automaatiski var paraadiit zobus - tas labakajaa gadiijumaa.
Mees esam gaajushas arii pie Nataalijas - ljoti labs cilveeciigais kontakts - nekad neatteiks padoma. Pat esmu zvaniijusi vinjai uz majaam, ja rodas probleemas pat nesaistiitas ar dresuuru - vienmeer atsauciiga.
Mees esam gaajushas arii pie Nataalijas - ljoti labs cilveeciigais kontakts - nekad neatteiks padoma. Pat esmu zvaniijusi vinjai uz majaam, ja rodas probleemas pat nesaistiitas ar dresuuru - vienmeer atsauciiga.
Ronija- Moderator
vinai ir gaisi mati? tada pajautna ja? vnk man liekas varbut esmu sajaukusi vardus...Ronija rakstīja:
Mees esam gaajushas arii pie Nataalijas
Vinjai ir pilniigi blondi mati un pajauna
Ronija- Moderator
Ak shausmas!!! Kaa tad sunim rodas motivaacija ko dariit??Buciitis rakstīja:Starp citu, nodarbībā vispār netika izmantoti kārumi.
Ruby- Estimable
Hmmmm, nezinu vai taas ir shausmas. Piemeeram, Vikija nodarbiibaas kategoriski pati atsakaas no gardumiem, lai arii, kas tas buutu. Vinjai motivaacija ir mana mutiska uzslava un panjemshana uz rokaam un samiiljoshana. Maajaas gan straadaa uz gardumiem.
Ronija- Moderator
Monai arī neinteresē gardumi, atrodoties suņu skoliņā.. Drīzāk mana uzslava un skatiens.
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Lapa 4 no 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8