Sniegs un suņi.!
+11
Rīza
Sanita
Buciitis
Eljusik
Sabinella
Ruby
Silkite
Eliina
Lily
Twixy
sassaa
15 posters
Lapa 2 no 5
Lapa 2 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sniegs un suņi.!
WOW juus jau meeteliishos staigaajat Mees veel pa pliko laizham bet laikam jau kaads vieglaaks dzhemperiitis buus jaauzvelk driizumaa, nu meeteljus veel nee!!
Jaukas bildes :)
Jaukas bildes :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Brrrrrr mums biku zem +10 veel turaas, bet es jau salstu!!! nezinu ko dariishu kad nokritiisies shitie BRRRRR!!! Negribu ziemu
Ruby- Estimable
Skaists mételiits Tipiitim !!!
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Laimiigaa Mona - tik jauks kostiims
Ruby- Estimable
Njā, lepna viņa arī iet pa ielu.. Deguns gaisā.
Man jau šķiet, ka tā viņai tāda aizsargpozīcija, lai netuvojas - a pašai ta bail.. :D
Man jau šķiet, ka tā viņai tāda aizsargpozīcija, lai netuvojas - a pašai ta bail.. :D
Sanita- Hero
Manuprāt, Mona salīdzinot ar Šaneli ir lielāka princese, jo Šanele neizturējās tik nežēlīgi cik Mona
Jeeee, Mona ir "draudzīgā" suņu princese!
(joks, es nemaz nepriecājos par to)
(joks, es nemaz nepriecājos par to)
Sanita- Hero
Gan jau būs izdevība! :)
Sanita- Hero
Nj;a nu Odrijai galvanais lai tik var skriet viņa manlkiekas arī -30 grādos skraidītu pa pagalmu :D
Bet garajā pastaigā gan viņa negribēja iet. Viņai tikai pagalmā patika, jo tu rarī bezvējš un tā
Galvanais lai pagalmā var skraidīt vairs viņai nekas neinteresē
Bet garajā pastaigā gan viņa negribēja iet. Viņai tikai pagalmā patika, jo tu rarī bezvējš un tā
Galvanais lai pagalmā var skraidīt vairs viņai nekas neinteresē
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Odrija brashule no sniega nebaidaas :) bet chepas laikam salst, ne??
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Odrija brashule no sniega nebaidaas :) bet chepas laikam salst, ne??
Nu pa pagalmu izlaižam skraidīt bez drēbēm, bet kad garākā pastaigā tad gan satuntulējam (pat 2 džemperus velkam :D )
Un tad kad viņai sāk salt ķepas (viņai kad sāk salt viņa viņas tā kā mētā pa gaisu tā kā zirgs kad sper )
Un tad es vnk paņemu viņu rokās un ar saviem adītajiem, biezajiem cimdiem apņemu ķepas un sasildu uz kādām 5-10 min. un tad laižu atkal zemē
sassaa- Hero
Piekrītu ajame
Mēs manējo arī ļoti rūdijām. Pusnovembri Odrija staigāja bez drēbēm, lai labi norūdītos un nebūtu slimīga
Arī kad bija mazāka tad laidām bez jakas un tā (vienu reizi aprīlī bijām ārā ar īru seteru un īru seters ieskrēja upē peldēties un Odrija iejoza līdzi taj;a ledainajā ūdenī izskatijās, ka viņai vienalga gribēja jau peldēt tālāk bet es iebļāvos "ODRIJA ŠURP" un tad uzreiz skrēja pie manis baigi laimīgā, ka peldēties bija aprīļa sākumā )
Mēs manējo arī ļoti rūdijām. Pusnovembri Odrija staigāja bez drēbēm, lai labi norūdītos un nebūtu slimīga
Arī kad bija mazāka tad laidām bez jakas un tā (vienu reizi aprīlī bijām ārā ar īru seteru un īru seters ieskrēja upē peldēties un Odrija iejoza līdzi taj;a ledainajā ūdenī izskatijās, ka viņai vienalga gribēja jau peldēt tālāk bet es iebļāvos "ODRIJA ŠURP" un tad uzreiz skrēja pie manis baigi laimīgā, ka peldēties bija aprīļa sākumā )
sassaa- Hero
[quote="sassaa"]vienu reizi aprīlī bijām ārā ar īru seteru un īru seters ieskrēja upē peldēties un Odrija iejoza līdzi taj;a ledainajā ūdenī quote]
O, vēl viens trakais īru seters :D Manējais pat jūrā lien peldēties, kad ir ārā mīnusi un vēl ledus ir redzams
Es jau domāju, ka man tikai tāds biku dīvains seters gadījies, betlaikam viņi visi tādi dulli un peldēties neatteiksies pat stindzinošā aukstumā
O, vēl viens trakais īru seters :D Manējais pat jūrā lien peldēties, kad ir ārā mīnusi un vēl ledus ir redzams
Es jau domāju, ka man tikai tāds biku dīvains seters gadījies, betlaikam viņi visi tādi dulli un peldēties neatteiksies pat stindzinošā aukstumā
nu, tā bija pirmā reize 3 mēnešos, un ilgāk par pāris minūtēm ārā nebijām :)Eliina rakstīja:mazajam tikai 2men??? tu vinu sita te saldee sniegaa???
bez tam, viņa tā desoja pa to sniegu, sākumā domāju, ka vajadzēs džempīti, bet beigās bij grūti viņu sasaukt
Rīza- Newbie
- Number of posts : 13
Lapa 2 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pastaigas ar suni
» Kas jaazin, celjojot ar suni!
» Atpūtā kopā ar suni
» kaa lai suni pierunaa nokaartoties maajas???
» Vai jusu suni interese elektriskie vadi?
» Kas jaazin, celjojot ar suni!
» Atpūtā kopā ar suni
» kaa lai suni pierunaa nokaartoties maajas???
» Vai jusu suni interese elektriskie vadi?
Lapa 2 no 5