Sniegs un suņi.!
+11
Rīza
Sanita
Buciitis
Eljusik
Sabinella
Ruby
Silkite
Eliina
Lily
Twixy
sassaa
15 posters
Lapa 4 no 5
Lapa 4 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sniegs un suņi.!
Eliin,
Aha vélàk vél ielikshu pa bildei,bet vélàk
Aha vélàk vél ielikshu pa bildei,bet vélàk
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Speciaalveltiijums Eliinai - muusu sniegs, mazi video diemzheel ne iipashi labas kvalitaates, bet nu saprast var. Saakumaa tur tikai Lurdesa,jo Pepija aizmuka aatri maajaas LOL, bet beigaas vinja iznaak paskraidiit - galiigi plikinja. Veelaak pievienoshu mazu video kaa Pepija aizgaaja maajaas....
Te veelviens ar Lurdesinju, ja kaadam ir pacietiiba noskatiities veelvienu LOL
https://www.youtube.com/watch?v=yZgDj-gjUj4
Peedeejais veel laadeejaas :)
Te veelviens ar Lurdesinju, ja kaadam ir pacietiiba noskatiities veelvienu LOL
https://www.youtube.com/watch?v=yZgDj-gjUj4
Peedeejais veel laadeejaas :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
super video lika man pasmaidiit,super
Silkite- Estimable
Paldies :)
Otro arii noskatiijies, tur veel treshais ir kur Pepiite aizmuuk maajaas un pirms tam norej abas muusu kaiminju labradoru, tas beigaas aizmuka un saimnieks naaca skatiities kas tad sho iebaidiijis maajaas, ieraudziija manus milziigos monstrus un saaka skalji smieties LOL
Tam labradoraam no vinjaam ir bail, tad nu shiis juutaas tik paardroshas un nesmuki vinju aizden :(
https://www.youtube.com/watch?v=3OWbuvXdGn4
Otro arii noskatiijies, tur veel treshais ir kur Pepiite aizmuuk maajaas un pirms tam norej abas muusu kaiminju labradoru, tas beigaas aizmuka un saimnieks naaca skatiities kas tad sho iebaidiijis maajaas, ieraudziija manus milziigos monstrus un saaka skalji smieties LOL
Tam labradoraam no vinjaam ir bail, tad nu shiis juutaas tik paardroshas un nesmuki vinju aizden :(
https://www.youtube.com/watch?v=3OWbuvXdGn4
Ruby- Estimable
noskatiisho otro video kad atnàkshu atpakalj màjàs,apsolos
Silkite- Estimable
tagad majas noskatijos veilreiz kartigi visus video baigi jaukie video,paldies ka padalijies ar Jusu ziemas priekiem Pepija drosminiece taja pedeja video Lurdesa tev dikti paklausiga, no si video visi kuriem suni rej un neklausa var maciities un redzet to ka ja sunim pasaka nedrikt vins klausa un nerej , bet tas ir no sakuma jaiemaca protams :D
Paaaldies meitenes :)
Eliin - Pepija kopsh paarvaacaamies vairs laukaa normaali nevar iziet, vinja kaa palaizh valjaa no siksninjas taa iet atpakalj uz maajaam :( Es nezinu kapeec taa, varbuut kaada trauma no taa radaas un vinjai tagad ir bail zaudeet maajas!! Ar mani jau kaut cik veel pastaigaa bet taapat peec laicinja apgriezhaas un aidaaaa prom uz maajaam :(
Lurdesinjai veel daudz jaamaacaas, jo vinja ir ljoti liela reejeeja un par cik es maajaas esmu vieniigaa kas vinjai aizraada nepareizu uzvediibu, tad man iet ljoti gruuti :( Viirs uzskata ka taa rieshana ir normaala uzvediiba, vinjam tas netraucee :( Bet mees maacamies maacamies ciitiigi, kad jau aizrejas liidz aarpraatam tad jau vairs neko, pat apsaukt nevar :( galvenais nokjert to mirkli un laiciigi apsaukt vinju, bet maajaa taa gruutaak es lejaa vinja augshaa, vai otraadi es augshaa vinja lejaa un tad kameer es tieku vinju apsaukt , vinja jau ir aizreejusies!!! Visaadi citaadi - tiehsaam ideaals sunjuks :)
Eliin - Pepija kopsh paarvaacaamies vairs laukaa normaali nevar iziet, vinja kaa palaizh valjaa no siksninjas taa iet atpakalj uz maajaam :( Es nezinu kapeec taa, varbuut kaada trauma no taa radaas un vinjai tagad ir bail zaudeet maajas!! Ar mani jau kaut cik veel pastaigaa bet taapat peec laicinja apgriezhaas un aidaaaa prom uz maajaam :(
Lurdesinjai veel daudz jaamaacaas, jo vinja ir ljoti liela reejeeja un par cik es maajaas esmu vieniigaa kas vinjai aizraada nepareizu uzvediibu, tad man iet ljoti gruuti :( Viirs uzskata ka taa rieshana ir normaala uzvediiba, vinjam tas netraucee :( Bet mees maacamies maacamies ciitiigi, kad jau aizrejas liidz aarpraatam tad jau vairs neko, pat apsaukt nevar :( galvenais nokjert to mirkli un laiciigi apsaukt vinju, bet maajaa taa gruutaak es lejaa vinja augshaa, vai otraadi es augshaa vinja lejaa un tad kameer es tieku vinju apsaukt , vinja jau ir aizreejusies!!! Visaadi citaadi - tiehsaam ideaals sunjuks :)
Ruby- Estimable
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Vai cik skaista Moniņa:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Paldies Buciit, Māriņa!
Sanita- Hero
WOW kas par kostiimu :D burviiga bilde un Mona :)
Ruby- Estimable
SUPER.!!!
Un kostīms vienkārši ideāls.!!!
Un kostīms vienkārši ideāls.!!!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Super jacinja ,vinjai labi piestàv....smuka meitene
Silkite- Estimable
Paldies dāmas!
Sanita- Hero
Burviigs kamzoliitis :)
Man ir taada dzija puukainaa pagaadaata, tikai Iirijas kraasaas - zalja,oranzha un balta, buus kas uz Patrika dienu meiteneem jaauztaisa LOL
Man ir taada dzija puukainaa pagaadaata, tikai Iirijas kraasaas - zalja,oranzha un balta, buus kas uz Patrika dienu meiteneem jaauztaisa LOL
Ruby- Estimable
Vai kàds smuks zils bumbuliits kà vienmér lieliski izskataties
Silkite- Estimable
Lapa 4 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pastaigas ar suni
» Kas jaazin, celjojot ar suni!
» Atpūtā kopā ar suni
» kaa lai suni pierunaa nokaartoties maajas???
» Vai jusu suni interese elektriskie vadi?
» Kas jaazin, celjojot ar suni!
» Atpūtā kopā ar suni
» kaa lai suni pierunaa nokaartoties maajas???
» Vai jusu suni interese elektriskie vadi?
Lapa 4 no 5